Зображення користувача Велеслав Гіперборій.
Велеслав Гіперборій
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 11

Козак Мамай - Медитація

Козак Мамай – це український Йоґ – Просвітлена Духом, Двічінароджена людина, Ельф, і як наслідок - образ представника автохтонної української йоґи праукраїнців-лелегів (трипільців 5-3 тис. до н.д.), сармато-сколотів-слов’ян (2 тис. до н.д.), антів (1 тис. до н.д), гал’індів, гунів, расинів-росів, українців-козаків. 

Радіймо!

Наші діти дуже спонтанні, природні, і коли ми, дорослі забули якусь важливу духовну дисципліну наших пра-сурів, то варто поспостерігати за дітьми і нам "щось" відкриється. Діти дуже люблять сидіти в постурі "Козак Мамай". "Медитація з бубликом" - це улюблена йоґа наших дітей. Природно медитують, самі того не усвідомлюючи, рибалки на березі ріки чи ставка або моря, дивлячись на поплавок, пастухи, хлібороби, вишивальниці, художники і ін.

Образ Козака Мамая впродовж цілої низки століть  і навіть тисячоліть є яскравим і досі для мільйонів українців та інших народів не до кінця розкритим, таємничим прикладом побутування в українській культурі косаків-характерників такого духовного явища, як медитація, як однієї зі складових духо-фізичної підготовки ука-брагманина-воїна – захисника Свободи Віри і Рідної Землі Ладомирської – Землі Міжмор’я.

Перше, що нам потрібно вияснити, хто ж такий Козак-Мамай насправді?

1. Козак Мамай – це «НІХТО», тобто вигаданий народною уявою українців образ, що повторюється у народному «примітивному» живописі на дереві, скринях, вуликах, дверях, іконах тощо.
Відповідь: це не є істина, бо маючи знання колективного підсвідомого українського народу, ми знаємо, що нічого з нічого не народжується і на все є якась першопричина подібної популярности, а значить корінь духовної ваги цього образу, серед простого народу досі не знайдений.

2. Козак Мамай – це незбагненний, незрозумілий таємничий легендарний образ козака, кобзаря, мандрівника, попідтинника.

Відповідь: Це не істина, бо епітети «незбагненний, таємничий» ми застосовуємо тоді, коли ми маємо сам суб’єкт нашої зацікавлености, але не володіємо Золотим Ключем-Сенсаром, тобто коренем предмета.

3. Козак-Характерник з чубом на бритій голові – це більш конкретний образ Захисника рідної Землі, котрий володіє якимись надприродними здібностями.

Відповідь: Правдоподібно, але це не істина, бо тут ми бачимо готовий наслідок якоїсь незбагненної внутрішньої чи зовнішньої, може навіть божественної, причини.

4. Косак-Брагманин – характерний образ представника вищої духовідчої варни (касти) арійського суспільства з косою, що спадає з маківки голови до вуха або шиї.

Відповідь: це правда, але не кінечна істина, позаяк сам «образ» - ще не Суть Слова-Сенсару, а тільки зовнішня форма.

5. Козак Мамай – це символ Свободи Духа українського народу.

Відповідь: це правда, але не докінечна істина, бо тут ми бачимо символічний наслідок якоїсь секретної, непроясненої причини.

6. Чародій, гадальник, чорнокнижник, «людина, в яку вселився  чорний дух», людина з надприродними внутрішніми здібностями.

Відповідь: це не правда, навпаки – брехня і наклеп ворогів аріїв-українців, бо подібні характеристики давались носіями хрестиянської ідеології та релігії, конкуруючої з арійською.

7. Козак Мамай – це український Йоґ – Просвітлена Духом, Двічінароджена, як Григорій Сковорода, людина, Ельф, і як наслідок - образ представника автохтонної української йоґи праукраїнців-лелегів (трипільців 5-3 тис. до н.д.), сармато-сколотів-слов’ян (2 тис. до н.д.), антів (1 тис. до н.д), гал’індів, гунів, расинів-росів, українців-козаків. Адже слово «козак», і се ми знаємо з історичних джерел, - це синонім етноніма «українець» і улюблений образ простого САМОбутнього українського народу, котрий пам’ятає «древнє Своє, САМЕ сокровенне».

Відповідь: це докінечна істина. Бо САМЕ сокровенне, що тимчасово було втрачене українцями – це «Зв’язок із Творцем - Богом Всемогутнім». А україно-санскритське слово «йоґ» означає ніщо інше як «Безпосередній Зв’язок із Творцем (Богом)». Нагадаємо, що західноєвропейське поняття «релігія» має подібне, і в той же час трохи відмінне означення: «пошук втраченого зв’язку з Творцем (Богом)».

Що дає КММ?
Відповідь: Козак Мамай-Медитація дарує особливий медитативний СТАН, при якому ви САМІ стаєте джерелом тонкої хіто-енергетики, завдяки якій ви САМІ зможете "зарядити" воду у вашому графині в офісі і вона з нечистої стане чистою, джерельною, дуже приємною для пиття і головно - цілющою для доров'я, даруватиме натхнення вашому Духові. Ваша свідомість очищується, ви починаєте тягнутись до Світлих людей і ці духовні трансформації безкінечні.

Ра-Діймо! 

Наші інтереси: 

Внутрішні сили людини є безкінечні, адже ми, українці, - Діти Божі!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Прізвище Мамай поширене серед українців. Так само як і прізвище Безсмертний.

Арсен Дубовик каже:
От цікаво, хто ж тоді був темник Мамай, який воював проти Золотої Орди і її московського улусу?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Велеславе! А чому трипільці тримали руку над головою?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Велеслав Гіперборій.
0
Ще не підтримано

Дякую за запитання, пане Миро! Продум каже: Дякую, пане Велеславе! А чому трипільці тримали руку над головою?
Освячуйся! Озброюйся! Плодися!
Відповідаю:
Наші далекі предки-Трипільці - етнічні лелеки - тримаючи руки над головою перевіряють "прохолодний потік" Святого Духа над "чубом - козацьким оселедцем" і потім починають МЕ-ДИ-ТУ-ВА-ТИ. Цей жест - один із рухів дисципліни Козак Мамай-Медитація.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

До речі, для сакральної назви Арійської України ми вживаємо українську форму - ГіпербОрія - з наголосом на О (ГіперборЕя - це русифікований варіант).

Відповідно, мешканці Гіперборії називаються "гіперборіями", а не "гіпербореями".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Яка чудодійна настанова-стаття. 10 галів... і пояснення: " Чудово! Давай ще!", - як звертання і до автора і до себе. Дякую!

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Євген Чорний.
0
Ще не підтримано

поняття Йог має зв"язок із поняттям Гой - це прояв діалектики утворення первісних слів.
Відомі сучасні варіанти "ізгої", як і використання поняття Гой серед сучасних євреїв - прояв відповідного протистояння.
При цьому цікавим доповненням до постаті Козака Мамая можна наводити одне із імен сколотської традиції - Гойтосир.
Оцей варіант дав.грецького записування, насправді, ясно вказує на суто українські корені сколотської мови, бо цей воїн, що таким чином визначався сколотами на зоряному небі є Гой-то-з-Іру. Тобто, це не Ім"я було, а такий вислів для тих "греків"

Хай Буде!
VitaYou!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

На мій погляд, "гой" та "ізгой" негативні поняття, що прийшли з інородного до українства середовища.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це все приклади москальської "народної етимології" (тобто псевдоетимології), які чомусь люблять бездумно повторювати українці.

На івриті слово "гой" означає "народ". Первинно застосовувалося для позначення будь-якого народу, в тому числі єврейського. Негативного відтінку набуло пізніше, оскільки, згідно з іудаїзмом, інші народи стоять нижче за єврейський "богообраний" народ.

Рос. слово "ізгой" означає "вигнанець" - той, кого "ізгналі".

Володимир Федько каже:
На мій погляд, "гой" та "ізгой" негативні поняття, що прийшли з інородного до українства середовища.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Євген Чорний.
0
Ще не підтримано

це все приклади, як ми знаємо власне Слово.. Існують певні ключові поняття. За тим, як хто усвідомлює ключові поняття, стає зрозумілим, хто і що є.. і куди шукає.

Зрозуміти, хто такий Мамай, не усвідомивши, чому, за тими ж грецькими перекладами, сколоти говорили: Папай - майже марна справа..
Тато - як Отче, Батько - і Гой той з Іру - різними зірками означені були на т.зв. "скіфському золотому руні".
Мамай - це є втіленням ТатаЯ, певним чином правильно Його трактувати Спасителем.. хоча Він приходить спасати не тіла, а сутності..

Хай Буде!
VitaYou!

Зображення користувача Сергій Клунник.
0
Ще не підтримано

"Козак Мамай-Медитація"
А де можна щось конкретне про неї узнати?

сергійко бути добру

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

От цікаво, хто ж тоді був темник Мамай, який воював проти Золотої Орди і її московського улусу?

Інформація для кристалізації Істини:

"союзники хан (темник - А.Д.) Мамай і Великий князь Литовський Ягайло". (Олександр Пальченко для Народного Оглядача)
"...військо "еллінського царя Кията Мамая", виявляється, складалося із черкас (українців. - В. Б.), половців, поляків, латишів, естонців, іспанців, енуезців (фрязів), венеціанців, тюрків (кримських татар - В. Б.), вірмен та грузин (професор Валерій Бебик: - ...справжня Еллада - це Стародавня Україна (Причорномор'я, Приазов'я і Крим). А сам хан і козак Мамай походив із давнього скіфо - арійського роду Кият, який дав 16 династій царів Киянідів в Персії (ІІ-І тис. До н.е.), династію єгипетського фараона Кіяна (ІІ тис. до н. е.)...)".

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Прізвище Мамай поширене серед українців. Так само як і прізвище Безсмертний.

Арсен Дубовик каже:
От цікаво, хто ж тоді був темник Мамай, який воював проти Золотої Орди і її московського улусу?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Зараз поширене, так. А в давнину - ні.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Кият - то прізвище. Мамай - це влесне ім'я уславленого темника. Потім - ім'я його роду (прізвище). А ще згодом, поширене українське прізвище.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Козак Мамай є уособленням конкретного роду. Цей рід (а Мамай є прзвищем та ім'ям засновника роду) відомий ще під ім'ям князів Глинських. Дивись https://www.youtube.com/watch?v=Im3Ce01P5fY

Якщо прагнеш чуда - створюй його!