Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Trafigura – один з найбільших у світі трейдерів газу прийшов на український ринок

Один із найбільших у світі трейдерів - Trafigura - сьогодні відкриває свій офіс в Україні.

"Компанія має 65 офісів у 36 країнах світу. Відсьогодні до них приєднається і Україна. Trafigura - третій у світі сировинний трейдер після Vitol і Glencore, що спеціалізується на торгівлі металами, газом, нафтою і мінеральними добривами. Виручка компанії за 2016 рік становила $98,1 млрд. В Україні Trafigura буде працювати на ринку газу. Перші кроки в цьому напрямку компанія здійснила наприкінці минулого року", - повідомляють на сторінці Національної інвестиційної ради у Facebook.

Про те, що Trafigura з листопада 2016 року почала торгувати природним газом на внутрішньому ринку України, в січні написало видання ЛІГА.net із посиланням на неназваного власника однієї з великих газових компаній.

Повідомляли, що Trafigura в листопаді почала закуповувати природний газ в Європі та реалізовувати його споживачам в Україні, а всі операції проводяться через українську дочірню компанію Trafigura - "Трафігура Юкрейн", зареєстровану в Києві ще в липні 2016 року.

Раніше НАК "Нафтогаз України" попросив Кабмін, регулятора ринку НКРЕКП та Антимонопольний комітет усунути монополію Group DF Дмитра Фірташа на ринку постачання газу для населення.

 

Наші інтереси: 

Прихід великих міжнародних гравців свідчить про успішність обраного шляху реформування ринку газу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Мені здається, що це - чудово! В економічних відносинах краще бути з ким завгодно, тільки не з РФ!

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Мені здається, що це - чудово! В економічних відносинах краще бути з ким завгодно, тільки не з РФ!