Зображення користувача Ірина Чорна.
Ірина Чорна
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як швидко підійматися вгору: мій досвід сироїдіння

Категорія:

Це інший спосіб життя, інше мислення, інше сприйняття Всесвіту. Сироїдом можна вважати людину, яка споживає лише сиру рослинну їжу. Я вже звикла до неї, і зараз мені здається, що так було завжди.

170506-irynachorna-2.jpg

Ірина Чорна на 27 конференції Інституту Міжмор’я (Київ, 26.03.2017)
Ірина Чорна на 27 конференції Інституту Міжмор’я (Київ, 26.03.2017)

Для людини в житті найважливіше – це Розвиток вгору. Кожен з нас проходить свій особистий шлях, здобуває досвід, знання. Кожна подія, думка в житті окремої людини має своє значення, мету, наслідки. Той, хто хоче Розвиватись повинен прийняти, усвідомити, що потрібно змінюватись. І має бути готовим до цього.

Людині надаються ті «інструменти», якими вона може навчитись користуватись для своєї користі. Без надмірних зусиль нам доступно те, що ми можемо і маємо опанувати. Це процес безперервний. І з кожним кроком вгору додаються нові більш складні, цікавіші «інструменти» і завдання для нашого Розвитку.

Все життя, ще з підліткового віку я інтуїтивно шукаю Знань. Спробувала медитацію, цікавилась східними вченнями… Але не знайшовши для себе відповіді на свої запитання, продовжувала шукати.

У двадцять три роки у мене був цілий букет хвороб. Це був час безрезультатного пошуку. Проте я знала, що мають бути Знання, які змінять мене.

В 2013 році моїй дитині остаточно поставили діагноз «ювенільний ревматоїдний артрит». Це хвороба, яка з часом садить у інвалідне крісло і є медикаментозно невиліковна. Саме тоді я зацікавилась Живим Словом. Сприйняла цю технологію як інструмент. Спершу спробувала читати універсальні матриці №20 і №12. Влітку цього ж року ми вперше поїхали до Олександра Філатовича. Донечка вилікувалась Живим Словом за 6 місяців. Все, що додатково зробили – це виключити м’ясо і алкоголь. Під час лікування рибу ми ще іноді вживали.

Багато було критики, нерозуміння зі сторони родичів і лікарів, але мене це не бентежило, бо я побачила результат. Це був початок мого життя з Живим Словом.

У 2015 р., коли я була лактовегетаріанкою, моя вага сягла 77 кг – і це був для мене шок. Я зрозуміла, що просто читання Живого Слова не впливає на вагу, тому щось потрібно змінювати. Почала читати статті про сироїдіння на Народному Оглядачі, спробувала коктейлі з фруктів, шпинату. Тоді в мене з’явилась мрія стати сироїдом.

Споживання салатів і коктейлів протягом 3–4 місяців допомогло знизити вагу до 71 кг. Я прислухалася до себе, спостерігала, і, найголовніше, постійно читала Живе Слово. Вже починаючи з 1-го етапу універсальних матриць помічала, що «Хочу» тілом живу їжу. Проте, в осінньо-зимовий період повернулась до вареної їжі…

Хтось скаже – зрив… Я так це не сприймала, розчарування було незначне. Для мене важливо любити себе такою, як я є, і одночасно визнавати свої недоліки, усвідомлювати їх, і позбавлятись від них природнім, гармонійним шляхом. Весь цей час читала Живе Слово, але за зиму знову набрала вагу і вона становила 74 кг.

У березні 2016 року вперше приїхала на Збори Народного Оглядача… і це був початок моїх великих внутрішніх змін і перетворень. Зустрічатись особисто дуже важливо.

Відтоді ще більше почала цікавитись живою їжею, абсолютно переконалась: те, що ми споживаємо, впливає на наші думки, поведінку, дії, вчинки, наш зовнішній вигляд, нашу внутрішню гармонію, наше сприйняття навколишнього світу.

На початку знайомства з Живим Словом я вважала, що їжа – це другорядне в Розвитку, так як духовне вдосконалення сильніше і важливіше, і що все зміниться на краще навіть без зміни харчування (за винятком м’яса, алкоголю, цигарок). Цей механізм спрацьовує до певної межі. Тобто, є діапазон, в якому перебуває людина, читаючи Живе Слово, і в ньому змінюється. Але настає момент, коли розумієш, що далі вгору не рухаєшся, тупцюєш горизонтально. Це ознака зайвого баласту, важких вібрацій, які не «пускають» вгору, і щоб цього позбутися, потрібно «щось» змінювати.

Для мене, щоб рухатись далі вгору потрібно було змінити харчування. В якийсь момент, фактично після 06.09.2016 р., три дні мала грипозні симптоми, відбулось «натискання кнопки» і мені абсолютно перестала смакувати варена їжа, стало фізично погано від її споживання. Повністю почала споживати салати, пробувати готувати хлібці, супи, особливо смакував сироїдний борщ. Пророщувала горох, гречку, пшеницю, овес, жито. Це було цікаво, все по-новому.

Спершу було дивно готувати хлібці 8–12 годин в дегідраторі, пророщувати зерно 1–2 доби – ще в пам’яті «жило» як готувати варену їжу… Але сироїдіння – це просто інший спосіб життя, інше мислення, інше сприйняття Всього. Сироїдом можна вважати людину, яка споживає лише сиру рослинну їжу. Коли звикла з такими новими для мене процесами в приготуванні їжі, то зараз мені здається, що так було завжди. Свої спагеті з кабачка я готую 10 хвилин, включаючи майонезний соус:).

У мене з’являються щоразу нові вподобання в їжі. Живе харчування дуже різноманітне і його дуже цікаво досліджувати і аналізувати. Під час споживання рослин, в організм потрапляють енергії, з яких складається рослинка. «Важчими» вважаються пророщені зерна, горіхи, овочі, до «легших» відносять фрукти, ягоди, зелень. Є ціла система, як правильно комбінувати продукти, щоб отримати максимум користі. Хоча я більше довіряю своєму смаку :)

Лише за 6 місяців повного сироїдіння моя вага нормалізувалась і становить 59 кг при зрості 174 см., я перестала хворіти взагалі. У мене постійне спостерігання за собою, бо що я хочу, в якій кількості, може розповісти мені, ким я була, ким тепер є і як можу змінитись. На початку сироїдіння, споживання їжі було такими ж порціями як вареної, проте з часом порції зменшились. Через декілька місяців почала «полегшувати» раціон – менше пророщеного зерна, горіхів, більше салатів, зелені, фруктів. Помічаю, що мені добре смакують овочі кусками, без солі і олії, але це ще не стабільно.

Проте вже зараз приходить усвідомлення, що сироїдіння це не межа. Є ще кращий спосіб харчування – праноїдство. І саме те, що я зуміла природно перейти на сироїдіння, дає мені надію, що я таки колись стану праноїдом. Хоча сироїдіння разом з духовним Розвитком вже є частково і праноїдством. Я знову на межі, на початку дослідження і досягнення нового, невідомого і прекрасного:)

Підводячи підсумок можна сказати, що паралельно з духовним вдосконаленням завжди мають відбуватися фізичні, матеріальні поліпшення. Лише за такої умови можна стверджувати про правильний, гармонійний Розвиток і підйом людини. Для цього, найперше, потрібно вміти вчитись (зайняти позицію учня) і завжди бачити себе зі сторони, вміти сприймати нову інформацію і обов’язково шукати їй практичне застосування в фізичному світі. Адже все, що відбувається в внутрішньому світі людини, має зв’язок із зовнішнім, матеріальним і може бути реалізованим, втіленим. Лише потрібно обирати самому, що втілювати.

Тіло наше для того і дано, щоб об’єднати його з своєю божественною сутністю, підняти у божественний простір, наповнити світлом на 100 %. Це є мета великої Божественної Гри під назвою Життя – і це буде лише початок.

 

 

Наші інтереси: 

Вгору просування - без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Клунник.
0
Ще не підтримано

"завжди бачити себе зі сторони"
Думаю це дуже важливо. З початком читання Живого Слова почав оцінювати свою поведінку, чого раніше не помічав за собою.

сергійко бути добру

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Надихає! Дякую, Ірино! З цієї статті розпочинаємо спецтему "Ельфійське харчування".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Сергій Клунник.
0
Ще не підтримано

"завжди бачити себе зі сторони"
Думаю це дуже важливо. З початком читання Живого Слова почав оцінювати свою поведінку, чого раніше не помічав за собою.

сергійко бути добру

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Бачити себе зі сторони - це ознака Homo duplex (Людини подвійної). Це коли духовна сутність людини спостерігає за діяльністю плоті і психіки. Така людина має можливість керувати собою.

Сергій Клунник каже:
"завжди бачити себе зі сторони"
Думаю це дуже важливо. З початком читання Живого Слова почав оцінювати свою поведінку, чого раніше не помічав за собою.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Дуже важливий елемент...

Цитата:
У мене постійне спостерігання за собою,

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Іринко,дякую за щиру.відверту оповідь свого досвіду.

Зображення користувача Андрій Солтівский.
0
Ще не підтримано

Так конкретно, правдиво, щиро, безпосередно може поділитись своїм здобутим досвідом воїн варни брахманів. Надихає і утверджує. Світлого шляху і надалі Ірині. Хай Буде!

Живе Слово творить і перемагає

Зображення користувача Ора Світла.
0
Ще не підтримано

Радію за тебе, Іринко ! Щира оповідь від Духу і душі. Тому глибоко розуміється все , про що ти говориш, і можливо прийняти і наслідувати. Взяти Золоті Зерна і Проростити в Собі.
Щиро дякую !

Усе проминає, за винятком Бога і Любові.
Григорій Сковорода