Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Геть втома! 5 джерел корисної енергії

Прокидаєшся вранці вже втомлений, а стільки всього треба зробити, просто голова обертом, зверху додай важкість сприйняття, політичні новини і все – весняна депресія тебе наздогнала.

 

Навесні, як ніколи, прокидаються всі бажання в середині тебе – хочеться оновити гардероб, відносини, зачіску, погляди на життя, хочеться розвитку і оновлення. Сама природа штовхає на нові рівні життя. Не опирайся їй і дай можливість внутрішньому піднесеному стану перетворити твою зовнішню реальність, пише Modista.

Куди ж неконтрольовано витікає енергія?

— На внутрішні діалоги, роздуми. До або після якоїсь події нам властиво прогнозувати або переосмислювати його, прокручувати в голові варіанти: а що було б, якби. На обдумування дії витрачається стільки ж енергії, як і на саму дію.

— На незавершені справи і невиконані обіцянки. Частинка твоєї свідомості, а значить і енергії, завжди залишається в процесі, який не завершений. Почате доводь до кінця, не відкладай дрібні обіцянки в довгий ящик, – дочитай, доший, надішли інформацію, подзвони, допиши.

— На невирішені конфлікти та нез’ясовані стосунки. Сумніви, недовіра, невпевненість, агресія – всі ці стани народжують в нас страх висловити накопичене, подивитися правді в очі, прояснитися, визнати власну провину і попросити вибачення. Таке внутрішнє напруження надішле потужний негативний розряд твоєму оточенню, запотиличник від простору не змусить себе чекати.

Звідки найпростіше черпати енергію?

Дихання

Без дихання людина живе лише кілька хвилин, що ставить це джерело енергії по праву на перше місце. Не менше трьох разів на день роби практику дихання усіма трьома частками легень: вдих через ніс надуваючи живіт на 1 рахунок, затримати подих 4 рахунки, видих через рот 3 рахунок(повторити 10 разів). Краще робити під час перебування на свіжому повітрі, або хоча б в провітрюваному приміщенні.

Сон

Яскравий приклад важливість сну – маленькі діти, які активно грають, а потім раптово засинають, стоячи в пісочниці. Вони ще не здатні контролювати витрати внутрішньої енергії, тому просто спрацьовує внутрішній запобіжник. Без сну ми існуємо не більше 4 днів. Його тривала відсутність викликає руйнування нервової системи людини, руйнуються зв’язки в корі головного мозку.

Ефективність сну залежить від впливу сонячних і місячних випромінювань. Ці небесні світила діють так, що відпочивати і поповнювати енергію можливо тільки в темний час доби. Дуже рано прокинувся – недоотримав енергії, занадто пізно – включилося марне витрачання, зі сходом сонце забирає накопичене за ніч.

Їжа

Ключовий елемент – енергоносій – вода, чим більше води містить продукт, тим більше енергопостачаючим він є. Фрукти, овочі, зелень, риба, сир, хліб, крупи, вода, свіжовичавлені соки, компоти – наповнять тебе. М’ясо, молочні продукти, яйця, олія, кава, чай, алкоголь – вкрадуть твої енергетичні ресурси, і ти будеш стомлено перетравлювати з’їдене.

Їж все, що подобається і душа вимагає, просто розумій, як це вплине на твій енергетичний потенціал.

Спорт

Спорт і фізичні вправи дають енергію, а не забирають її, як багато хто вважає. Пробіжка, заняття в спортивному залі після важкого трудового дня не доб’ють тебе, а навпаки відкриють нове дихання. Чули, що коли людина сутулиться, це автоматично включає стан депресії і незадоволеності життям. Так що, розправляйте плечі і «летящей походкой» вперед по життю.

Позитив і любов до себе

Коли людина щаслива – вона сповнена енергії. Позитивне мислення зведе до мінімуму конфлікти, з’ясування стосунків, порожні розмови і плітки, обговорення проблем суспільства. Любов до себе не дозволить працювати в хворобливому стані – на межі можливостей організму. Є час збирати каміння і час їх розкидати, також як активні і пасивні енергетично дні, які можливо відслідковувати за місячним календарем. Бережи себе і стань енергетичнихм магнітом, до якого буде потужним потоком притягатися процвітання і виконання всіх бажань.
 

Наші інтереси: 

Прислухаємося до порад, у яких є сенс.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую, пані Олено! Поради дієві.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Коментарі

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую, пані Олено! Поради дієві.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!