Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Обамагейт: Злочинна змова проти Дональда Трампа безпрецедентного масштабу

Третій термін Обами почався. Республіка у небезпеці. Обама планує управляти країною з-за меж Білого дому, а мережа "Обама Anonymous" робить все можливе, щоб звалити обраного президента США.

Про це пише Деніель Грінфільд (Daniel Greenfield) у своїй статті #OBAMAGATE: EXPOSING THE OBAMA DEEP STATE на FRONTPAGE Mag.

Після того, як Трамп отримав можливість висуватися у кандидати в президенти США, люди Обами подали запит на прослуховування телефонних розмов. Коли він був на межі перемоги, вони зробили це знову. Після того, як він виграв, вони роблять все можливе, щоб скинути його.

Автор стверджує, що анти-президент Обама командує великою мережею “Obama Anonymous”, з якої в уряд заслали штатних працівників. І це – реальна загроза. Обамівський особняк Kalorama перетворився в тіньовий Білий дім.

Корпорація Обами стала державою в державі. Це розгалужена мережа організацій як усередині, так і поза урядом, які стверджують, що вони не роблять нічого протизаконного в якості окремих груп, тому що вони технічно дотримуються правил в кожному відділенні. Але незаконність полягає в прихованій координації між цими «революційними осередками», що заражають Сполучені Штати.

Обама контролює опозицію. Він буде мати значну владу, щоб вибрати майбутніх членів Конгресу і кандидата-2020. Але він міг би це робити з Чикаго або Нью-Йорку.

Причина, чому він вирішив не переїжджати з Вашингтону – в тому, що в столиці зосереджена вся інфраструктура національного уряду. Обама не хоче керувати тільки демократами, він хоче управляти Америкою.    

Інша половина картинки – це Обамівська організація «Deep State». Це – мережа політичних призначенців, чиновників і співробітників, які розкидані по чисельних урядових установах, відома як Obama Anonymous.

Корпорація Обами націлилася на Трампа з самого початку, коли стало ясно, що він буде висунутий на кандидата.

Тактика, що застосовується проти Трампа, в останній раз була використана ними в попередньому перевороті – під час другого президентського терміну Буша, стверджує автор статті. Цілі для атаки тоді включали чиновників Буша, що були скептиками щодо Ірану, проізраїльських активістів і жінок-демократок з конгресу. Тактика підслуховування, зливу інформації, фальшиві розслідування, сумнівні звинувачення і наклепницькі кампанії проти посадових осіб були точно такими ж.

Далі цю ж тему розвиває Гаррі Гіндер:

«9 листопада вранці 2016 року, на наступний день після виборів, заплакана і невиспана Гілларі Клінтон наділа фіолетову блузку і з'явилася на респектабельний прийом, влаштований Джорджем Соросом в історичному арт-деко готелі «Нью-Йоркер». Білл Клінтон в фіолетовій краватці був, звичайно, при ній.

Так почалася чергова «кольорова» революція Сороса. На цей раз у нас, в Америці. Фіолетова.

Чому фіолетова? Демократи в Америці традиційно розфарбовуються в синій колір, а республіканці - в червоний. Їхнє змішання - або об'єднання - дає фіолетовий колір. Ось така неприкрита претензія на «об'єднану» Америку. Але і це ще не все. Традиційно саме глобалісти вибирають фіолетовий в якості свого кольору. Чому? Напевно, тому, що фіолетовий - традиційний колір членів королівської сім'ї.

Мета фіолетової революції - запобігти скасуванню Трампом соціалістичних досягнень Обами, торпедувати всі без винятку починання Трампа, а також саботаж, бойкот, протести і хаос. Головне їхнє завдання - закріпити суттєві завоювання глобалістів за вісім років правління Обами.

Противниками Трампа є кілька добре організованих сил - ЦК Демократичної партії (прихильники Гілларі), Організація дії (Organizing For Action, прихильники Обами), фінансист Сорос з його мільярдами, і, нарешті, п'ята колона, або окремий клас вашингтонської бюрократичної номенклатури (деякі з яких - з явною лівою орієнтацією, але впливові трампоненависники  є і серед республіканців).

Це - так званий тіньовий уряд США. Його штаб-квартира знаходиться на відстані всього двох миль від Білого дому. З неї Обама командує своєю армією революціонерів. Його Організація дії - це паралельна партія, створена Обамою замість «старої» Демократичної партії. Її ядро ​​- 32 тисячі бійців (комуністичних агітаторів). У 250 офісах Організації впливу на всій території США проводиться інтенсивна підготовка ще 25 тисяч агітаторів.

«Стара» Демократична партія вже давно є не національною, а регіональною партією, члени якої зосереджені в декількох штатах на східному і західному узбережжі США. «Стара» Демократична партія - це дивне змішання партійних апаратників і всіляких маргінальних груп - феміністок, чорних расистів, «ліберальної» професури, «прогресивного» Голлівуду, секс-меншин, екзальтованих окупантів Уолл-стріт, мусульман та інших прихильників встановлення шаріату в Америці, і анархістів-чорносорочечників. У цей список входять і демократи похилого віку, які просто не помітили, що їх партія давно захоплена ліваками, і під вивіскою «Демократична партія» міцно влаштувалися шарлатани, які не мають нічого спільного з партією батьків-засновників США.

За давньою марксистською традицією, всі основні фракції Тіньового уряду США воюють не тільки з Трампом, а й між собою. Центральний апарат «старої» Демократичної партії, партійна номенклатура виступає на боці Гілларі і проти Організації дії Обами. Сорос, схоже, фінансує і фракцію Обами, і фракцію Гілларі, і не забуває підгодовувати інших бойовиків-маргіналів.

Багатьом американцям не зрозуміло, чому за останні кілька днів все американське телебачення і преса раптом заговорили про антисемітизм. Адже нічого екстраординарного на цьому фронті в Америці не сталося. Справа в тому, що всі останні новини про антисемітизм в Америці насправді пов'язані не з Трампом, а з внутрішніми розбірками всередині Тіньового уряду Обами. Просто напередодні виборів нового генсека «старої» Демократичної партії добре організовані клінтоністи - противники лідера-мусульманина, конгресмена і переконаного антисеміта Кіса Еллісона - вирішили нанести удар з «єврейського напрямку».

Фракції Тіньового уряду отримали сигнал до атаки 3 січня 2017 року. У цей день (за 17 днів до закінчення свого терміну) Обама видав президентський указ, який зобов'язує Агентство Національної Безпеки постачати повними (без фільтрації) текстами перехоплень телефонних розмов та інших електронних комунікацій всі інші 16 американських спецслужб. Згідно із законом, АНБ має право прослуховування всіх іноземців на всій планеті без будь-яких обмежень. Але якщо хоча б один з кореспондентів - громадянин США, АНБ зобов'язана видалити всю інформацію, яка могла б ідентифікувати цього громадянина (щоб таку інформацію зберегти, потрібно рішення спеціального суду, оскільки це означає фактичне стеження держави над громадянином).

Поширення результатів секретних перехоплень без фільтрації, які містять інформацію про американських громадян, мало на меті тільки одне - перехоплення електронних комунікацій адміністрації президента Трампа. До указу Обами доступ до такої інформації мала лише дуже обмежена кількість співробітників американських спецслужб. Після указу Обами доступ до перехоплених телефонних розмов президента Трампа отримали всі, в тому числі і численні противники Трампа в середині американських спецслужб.

Агентство Національної Безпеки, як виявилося, шпигує не тільки за простими американцями. Воно шпигує і за президентом США Трампом.

Саме АНБ вчинила перехоплення телефонних розмов Трампа з керівниками Австралії і Мексики, і їх розшифровки були опубліковані пресою. А ми-то думали (як і Трамп), що телефонні лінії президента США мають найвищу ступінь захисту. Саме АНБ перехопила телефонні розмови номінованого на посаду радника з національної безпеки Фліна і посла Росії в США.

У Вашингтоні йде серйозна сутичка. Трамп масово звільняє політичних призначенців Барака Обами і Гілларі Клінтон з усіх державних постів. Особливо масовими були звільнення в Держдепі - практично весь сьомий поверх будівлі Держдепу, де сидить вище зовнішньополітичне керівництво Америки, було звільнено.

Крім того, адміністрація Трампа сама активно використовує методи спецслужб для виявлення нелояльних співробітників. У пресу іноді просочуються уривчасті деталі цього протистояння. Наприклад, недавно було опубліковано фальшиве повідомлення про 100 тисяч солдатів Національної Гвардії, які нібито будуть влаштовувати облави на нелегальних іммігрантів - це була спецоперація Трампа по виявленню чергового «крота» у своїй адміністрації.

Був використаний прийом, добре знайомий вихідцям з СРСР по фільму «Ад'ютант його превосходительства». Контррозвідка елегантно підкинула «цілком таємні» фальшиві відомості декільком співробітникам Білого Дому, причому всім співробітникам були повідомлені різні фальшивки. Залишилося тільки трохи почекати - який варіант фальшивки спливе і буде опублікований пресою. Сплив варіант зі 100 тисячами солдатів, і «кріт» був виявлений - ним виявилася заступник глави апарату Білого Дому.

У тій обстановці, в якій зараз знаходиться Америка, не слід вірити нічому, що ви чуєте по радіо і телебаченню. Просто вважайте, що 100% новин - це фальшивка.

В американському інформаційному просторі йде безліч паралельних операцій контршпигунства. Що цікаво, в цьому замішано і ЦРУ. Як відомо, закони США категорично забороняють ЦРУ працювати на території США - всі свої операції вони повинні проводити за кордоном. Але ЦРУ давно вже не те ЦРУ, яке ми знали, коли жили в СРСР. Тепер ця організація напхана політичними призначенцями, які з великою симпатією ставляться до соціалізму і його останньої інкарнації - глобалізму. Може бути, саме тому ми давно не чули про гучні успіхи американської розвідки.

Професіонали ЦРУ мають значний досвід державних переворотів в країнах третього світу. Тепер ці професіонали працюють над безкровним переворотом в самій Америці. Швидше за все, всі фіолетові революціонери готуються до однієї-єдиної дати - масової акції непокори, всеамериканского страйку і маршу на Вашингтон, що призначені на 1 травня 2017 року. Яка і повинна усунути Трампа від влади.


До речі - 

на відео: Стів Печеник (Стіві Піеченік / Steve Pieczenik) викриває державний переворот Клінтонів, які через свій фонд підкуповують вищих чиновників і втягують їх у злочинну діяльність. Печеник також заявляє про контр-держпереворот, який проведе група американських патріотів, щоб перешкодити Хілларі Клінтон обратися президентом і захопити владу в США (переклад російською).

 

 

Наші інтереси: 

Опір паразитичної антитези лише посились розгортання творчої тези.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Пропоную 25 березня для резонансного читання після "Спільнота Народний Оглядач" вставити "Дональд Трамп". Тобто беремо Трампа в нашу спільноту.

Володимир Самотий каже:
Нам варто йому допомогти, щоб допомогти собі. Я маю на увазі ЖС.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Здорові сили американської нації переможуть заколотників!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Нам варто йому допомогти, щоб допомогти собі. Я маю на увазі ЖС.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Ідея гарна, можна втілити. Потрібна формула і дясяток охочих. ?Хто приєднується?

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Пропоную 25 березня для резонансного читання після "Спільнота Народний Оглядач" вставити "Дональд Трамп". Тобто беремо Трампа в нашу спільноту.

Володимир Самотий каже:
Нам варто йому допомогти, щоб допомогти собі. Я маю на увазі ЖС.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

На Вальпургієву ніч нечисть вирішила влаштувати у ЗДА шабаш...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Проти Трампа об'єднуються комуністи, соціалісти, гомосексуалісти та інші збоченці, соціальні паразити всіх калібрів та рашисти!

Трамп виступив на захист традиційних цінностей, отже вся ця різношерстна компанія виступаючи проти Трампа - виступає проти традиційних цінностей!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Це суттєво ускладнить нашу війну з росією