Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Громадян ЄС тепер можна депортувати з Великобританії

Категорія:

Спецтема:

Нові правила, потайки прийняті британським урядом, істотно змінили правила проживання іноземців в королівстві і довели їх до шокового стану.

deportaciyagromadyanyes.jpg

Громадян ЄС тепер можна депортувати з Великобританії

Європейці, які навчаються, працюють і живуть у Великобританії, охоплені панікою і сум'яттям. В цьому стані вони опинились після розробки кабінетом Терези Мей нових правил для іноземців. Як повідомляє Expert Online, в правилах з’явилось багато нового. Наприклад, МВС має тепер право видворяти з країни тих іноземних громадян, у кого немає комбінованої медичної страховки. Немає ж її у переважної більшості іноземців, тому що про цю вимогу ніхто з них до останнього дня зими не знав.

Іноземці користувалися такими ж медичними страховками, як і британські громадяни. Про необхідність мати комбіновані страховки не знали не тільки самі іноземні громадяни, а й у випадку, наприклад, зі студентами - адміністрація університетів і коледжів, де вони навчаються. Якщо такі європейці виїдуть з Великобританії, то повернутися назад вони вже не зможуть.

Паніка пояснюється ще й тим, що нові правила, як з'ясувалося, вступили в силу ще місяць тому, 1 лютого. Багато хто дізнався про це у вівторок 28 лютого, прочитавши пояснення, опубліковані через місяць після їх прийняття.

Перелік категорій іноземних громадян, яких тепер можна депортувати з Великобританії, значно розширився. У нього зараз входять студенти, робітники і навіть подружжя британських громадян. Найбільш уразливі ті, хто не працює, тобто знаходиться на утриманні подружнього партнера і отримує допомоги.

Коментарі на фейсбук-сторінці організації «Три мільйони», що захищає права іноземних громадян в Сполученому Королівстві, сильно відрізняються один від одного, але всіх їх поєднує розгубленість і образа. Європейці звинувачують британський уряд в тому, що він хоче зробити з них громадян другого сорту. Серед десятків і сотень коментарів можна знайти як прості і лаконічні: «Я наляканий(а)!», Так і більш розгорнуті: «Вони залишають більше запитань, ніж відповідей».

Адвокат Колін Йео, автор пояснень до правил, що викликали паніку, спробував заспокоїти іноземців і звалив всю провину на МВС. На його думку, правоохоронці не стануть видворяти з королівства, скажімо, дружину британського громадянина, припустимо, француженку за національністю, тільки за те, що у неї немає необхідної медичної страховки. Однак він був змушений визнати, що формально таке право у них тепер є. Головне, що повинно бути у іноземних громадян, що живуть у Великобританії, це здатність забезпечити себе матеріально і не отримувати допомоги.

Громадян європейських країн у Великобританії зараз близько 3,6 млн осіб. Найбільше серед них поляків - близько мільйона. Зараз поки не зрозуміло, чи порушують нові правила проживання іноземців в Британії договори, підписані королівством при вступі в об'єднану Європу, і в першу чергу, чи не порушують ці правила головний принцип ЄС - свободу пересування. Нові вимоги, передбачає «Independent», почнуть застосовуватися в повну силу через два тижні, 15 березня, коли Тереза ​​Мей, імовірно, активізує 50 статтю Договору про Європейський Союз (про вихід з його складу). Поки ж права тих, хто вже знаходиться в Великобританії або хто встигне в'їхати сюди до цієї дати, згідно з цим Договором захищені. Правда, за однієї умови - цей принцип повинен поширюватися і на громадян Великобританії, які живуть в країнах Євросоюзу.

 

Переклад НО.

Наші інтереси: 

В першу чергу держава повинна дбати про власних громадян, а вже потім – про іноземців.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Британці створюють витончений інструментарій контролю міграційних потоків. Тепер це називається "турбота про здоров’я" :)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

У європейському мурашнику починають наводити порядок! І це правильно! Іноземці, за логікою, не можуть мати однакові права з корінним населення Британії.

Давайте спокійно поміркуємо...
Чи може іноземець, який приїхав пару-трійку років тому назад у Британію мати рівні права з корінним жителем Британії, предки якого сотні років будують і захищають свою Державу?

Безумовно, що ні!

Який його особистий внесок в розбудову Британії хоча б після Другої світової війни? Який його особистий внесок в сучасне життя Британії?

В кращому випадку він платить податки...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Британці створюють витончений інструментарій контролю міграційних потоків. Тепер це називається "турбота про здоров’я" :)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Вчимося творити справжній націоналізм!

Si vis pacem, para bellum