Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 84
  • Переглядів: 90

Як стати мільйонером. 10 книг про мотивацію, лідерство та успішне мислення

Світ:

Індійський підприємець, засновник та ідеолог сервісу для читання книг 10xreading Ануж Роман представив список 36 пізнавальних книг для тих, хто прагне удосконалюватися, відкрити або вивести на новий рівень власну справу і заробити, зрештою, перший мільйон, як бути успішним і продуктивним, як пережити провал і невдачу, книги по маркетингу, стратегії і лідерству, а також біографії та автобіографії.

"Одна книга не зробить з вас мільйонера", – пише Ануж Роман у статті "36 Books to Read if You Want to Become a Billionaire", – "Чи бачили ви коли-небудь бодібілдера, який досяг ідеального тіла за допомогою лише однієї вправи?

НВ Style вибрали із цих 36 книг 10 книг, які рекомендують для прочитання українцям:

Думай та багатій – Наполеон Хілл

Якщо ви хочете дізнатися, як подолати всі перешкоди і досягти успіху, прочитайте цю чудову книгу. Багато років вона була бестселером у США і витримала там 42 видання. Але й досі книга Наполеона Хілла приголомшує життєвою енергією. У ній ви знайдете чіткий план того, як досягти успіху в житті. А це стане в нагоді вам у будь-якій справі.

Правила успіху – Джек Кенфілд

Джек Кенфілд – учень Наполеона Хілла, автор понад 60 книг, які розійшлися по всьому світу накладом у 80 000 000 примірників, перекладених на 39 мов. Ім'я Джека Кенфілда занесено до Книги рекордів Гіннесса.

Правила успіху – легендарна класика, яка допомогла 500 000 читачів досягти успіху як у бізнесі, так і в особистому житті! Стратегія позитивного мислення допоможе вам чітко сформулювати, що саме ви хочете отримати від життя, і розповість, як цього досягти.

Багатий тато, бідний тато – Роберт Кійосакі

Роберт Кійосакі – популярний письменник і лектор у сфері персональних фінансів. Свої унікальні погляди на фінансову освіту й управління особистими грошима він сформував під впливом двох своїх "батьків". Його справжній батько був високоосвіченим, розумним, але фінансові проблеми переслідували його все життя. Батьком його близького друга, який також взяв участь у формуванні особистості Роберта Кійосакі, був  мільярдер, який усього досяг сам. Він кинув школу у восьмому класі через необхідність утримувати сім'ю внаслідок втрати годувальника.

Юний Роберт Кійосакі прийняв близько до серця повчання свого багатого батька про те, що "бідні та середній клас працюють за гроші, а багаті змушують гроші працювати на себе". Дотримуючись цього принципу, він став фінансово незалежним у віці 47 років, тобто міг більше не працювати все життя.

Сам собі МВА – Джош Кауфман

Це книга про віру в себе. Несподівано? І тим не менш головна ідея автора полягає в цінності вашої особистості, а не "корочки" у вашому кейсі. Можна закінчити яку завгодно бізнес-школу — і залишитися на нижній сходинці соціальної драбини. А можна піти по стопах автора книги.

Джош Кауфман – видатний менеджер, який не отримав класичної бізнес-освіти. Він свідомо обрав нестандартний шлях, вирішивши не йти на курси MBA, але отримати самоосвіту одночасно почавши працювати full-time у компанії Procter&Gamble. Однак просте запитання – навіщо потрібен диплом МВА і за допомогою яких ресурсів можна отримати таку саму або якісно кращу освіту – не давало йому спокою.

Джош почав вести блог на тему самоосвіти в бізнесі і незабаром, усвідомивши величезний попит на цю тему, покинув P&G, щоб написати своє особисте керівництво з ключових концепцій управління.

Мистецтво старту – Гай Кавасакі

Гай Кавасакі є засновником і директором компанії Garage Technology Ventures, що займається венчурним фінансуванням, а також власником оригінального новинного сайту Truemors.com. Кавасакі також відомий по всьому світу завдяки проведенню семінарів та лекцій. Автор пропонує ознайомитися зі світом бізнесу і зрозуміти, як саме ви можете вдосконалити світ.

Бізнес з нуля – Ерік Ріс

Книга про те, як створити бізнес і вдосконалити бізнес-модель. Придумати ідею і потім реалізувати її не так складно. Складно зробити так, щоб продукт продавався, щоб він "потрапив на ринок" і запустив спіраль зростання. Прочитавши цю книгу, ви абсолютно по-новому почнете дивитися на процес реалізації нових ідей – чи то ви стартапер, чи керівник давно працюючого бізнесу. Це справжній зсув парадигми – від інтуїтивних блукань до чіткої методики.

Ми звикли вважати, що стартапи не підкоряються правилам. Однак правильне якраз протилежне: створення стартапу повинно бути підпорядковане чіткій методиці, що має строго певні кроки. Підприємництво – це особливий вид менеджменту. Основна ідея методу економічного стартапу, розробленого автором, полягає у швидкому тестуванні ідей нових продуктів на реальних споживачах і постійному коректуванні бізнес-моделі з тим, щоб починати масштабні вкладення лише тоді, коли ідея підтверджена фактами.

Фіолетова корова – Сет Годін

Вам не доведеться витрачати величезні гроші на рекламу, якщо ваша пропозиція клієнтам буде унікальною, а ваш маркетинг – вірусним. Все, що відрізняється від більшості, привертає увагу і виділяє вас серед інших. Адже навіть нетипове забарвлення може спровокувати небувалий інтерес – уявіть, приміром, фіолетову корову серед звичайних чорних, білих і бурих. Будьте впевнені: виділитися можна завжди, треба тільки подумати, чого у вашій галузі ще ніхто не робив. Якщо ви власник компанії або займаєтеся маркетингом – ця книга для вас.

Психологія впливу – Роберт Чалдіні

Психологію впливузнають і рекомендують в якості одного з найкращих навчальних посібників із соціальної психології, конфліктології, менеджменту всі західні, а тепер вже й вітчизняні психологи. Книга Роберта Чалдіні витримала в США чотири видання, його тираж перевищив півтора мільйона примірників. Ця робота, що підкупила читача легким стилем і ефектною подачею матеріалу, є тим не менш серйозною працею, в якій на найсучаснішому науковому рівні аналізуються механізми мотивації, засвоєння інформації та прийняття рішень.

Немає сумніву, що ця книга не тільки займе гідне місце в бібліотеці соціального психолога, але й допоможе в роботі менеджерів, педагогів, політиків та усіх, хто за родом діяльності повинен переконувати та впливати.

Інформаційний удар. Як зробити, щоб у шумному медіасвіті почули саме тебе – Гарі Вайнерчук

Автор бестселерів і експерт в області соціальних медіа Гарі Вайнерчук дає безцінні поради про те, як спілкуватися з клієнтами і випередити конкурентів. Кращі елементи попередніх книг і новаторські ідеї поєдналися в його новій книзі, показуючи, які стратегії необхідно використовувати в маркетингу через соціальні мережі та медіа.

Менеджери і маркетологи, які використовують цю книгу, стануть фактично непереможними на ринку, одним ударом усуваючи конкурентів. Особливості, фішки і підказки дадуть можливість підняти трафік продажу і швидко прийти до карколомних результатів.

Вайнерчук показує виграшну комбінацію ударів, яка не дає конкурентам жодних шансів випередити вас. Ви зможете розробити високоякісний контент, який буде прекрасно адаптований до конкретних соціальних медіаплатформ (Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr і ін.) і мобільних пристроїв.

Почни з головного! 1 дивовижно простий закон феноменального успіху – Гарі Келлер, Джей Папазян

Успіх багатогранний. Вам потрібно кілька ключових навичок, і на кожний з них ми пропонуємо книгу, яку випробували на собі.

Навичка № 1. УПРАВЛІННЯ ПРІОРИТЕТАМИ. Результати, які ви отримуєте, безпосередньо залежать від вашої здатності розставляти пріоритети та працювати продуктивно. Бестселер Почни з головного!.. замінить всі книги з тайм-менеджменту і покаже вам найкоротший шлях досягнення своїх цілей. Ви дізнаєтеся про те, як дисципліна і списки завдань насправді впливають на роботу, а також познайомитеся з 4 злодіями вашої продуктивності. І найголовніше – застосування лише одного дивовижно простого закону, який лежить в основі будь-якого успіху, допоможе вам досягати видатних результатів один за одним.

 

Наші інтереси: 

Книга - джерело знань.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Книги
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Почни з головного!
В Україні це означає, що треба вступити в правлячу партію, пробитися в першу десятку партійного списку і стати народним депутатом.
ЦЕ найшвидший спосіб нагрести перший мільйон. Далі буде легше!

Головні дані для успіху: безпринципність, лизоблюдство, готовність зрадити...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Почни з головного!
В Україні це означає, що треба вступити в правлячу партію, пробитися в першу десятку партійного списку і стати народним депутатом.
ЦЕ найшвидший спосіб нагрести перший мільйон. Далі буде легше!

Головні дані для успіху: безпринципність, лизоблюдство, готовність зрадити...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!