Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 10
  • Переглядів: 14

8 речей, які кожному варто робити до 8 ранку

Спецтема:

Якщо кожного дня спеціально не виділяти часу для розвитку та вдосконалення — час загубиться у вакуумі навколишньої метушні. Старість прийде раніше, ніж ми того очікуємо, а ми будемо думати, куди ж подівся час.

170303-medytaciya.jpg

Радіймо, арії!
Радіймо, арії!

Професор Гарольд Хілл казав: «Ви назбираєте стільки завтрашніх днів, що одного дня зрозумієте, що у вас залишились лише вчорашні».

Життя багатьох людей сповнене неважливими та тривіальними речами. У них не залишається часу на створення чогось значимого. Вони живуть в режимі виживання, пише the Ukrainians і пропонує переклад статті Бенджаміна Гарді (Benjamin P. Hardy) «8 Things Every Person Should Do Before 8 A.M.»

Автор пише про те, що багато людей живуть відповідно до думок інших. Однак, зростає колективне усвідомлення того, що завдяки правильним намірам та тяжкій праці можна творити кожну хвилину свого життя на власний розсуд.

Він пропонує 8 речей, які варто робити кожному:

  1. Мінімум 7 годин сну. Сон такий же ж важливий, як і їжа та вода. Попри це, мільйони людей не сплять достатньо і, як наслідок, мають проблеми зі здоров’ям. Здоровий сон пов’язують із покращенням пам’яті, довшою тривалістю життя, зростанням креативності, кращою увагою та концентрацією, зменшенням кількості жирової маси та збільшенням кількості м’язів під час тренувань, нижчим рівнем стресу, зниженням ризику депресії і так далі.

2. Молитва та медитація.

Молитва та медитація викликають почуття вдячності за все, що у вас є. Вдячність — багатство мислення. Вдячність може бути одним з найважливіших ключів до успіху. Її називають матір’ю чеснот. Люди — це магніти. Коли ви вдячні за те, що у вас є, ви притягуєте більше позитиву та добра. Вдячність заразлива.

3. Важка фізична діяльність

Візьміть собі за звичку регулярно займатись спортом. Багато людей одразу йдуть до спортзалу заради цього. Однак я нещодавно зрозумів, що незначна ранкова робота у саду дає мені необхідний потік натхнення та ясності.

Незалежно від ваших уподобань, рухайтесь.

4. Споживайте більше свіжих фруктів

Великий дієтолог і натуропат Арнольд Ерет дослідив, що у фруктах є всі потрібні організму матеріали для будівництва міцного скелету, сильної м’язової тканини,ефективної роботи мозку. Крім того, вони розвантажують шлунково-кишковий тракт, потребуючи значно менше енергії на обробку їжі. Тобто, за рахунок зменшення енергії затраченої на травлення ви збільшуєте енергетичний потенціал свого організму.

5. Прийміть холодний душ

Занурення в холодну воду сприяє покращенню фізичного та психічного самопочуття. Регулярне загартовування забезпечує довготривалі зміни в імунній, лімфатичній, кровоносній та травній системах, які покращать якість вашого життя. Воно також може сприяти втраті зайвої ваги через покращення метаболізму.

Під час проведення дослідження у 2007 році вчені довели, що регулярний холодний душ ефективніше допомагав хворим у лікуванні депресії, ніж  призначені ліки. Холодна вода змушує наш організм виробляти нейрохімічні речовини, які сприяють покращенню настрою і викликають відчуття щастя.

6. Слухайте/читайте щось надихаюче

Звичайні люди шукають розваг. Незвичайні — освіти та навчання. Багато з найуспішніших людей у світі мають звичку читати як мінімум одну книжку на тиждень. Вони постійно навчаються.

7. Перегляньте свої життєві погляди

Ваші плани повинні бути письмовими — як короткотривалі, так і довготривалі. Перечитування своїх довготривалих планів щодня змусить вас думати про них інакше. Якщо ви думатимете про них щодня і щодня працюватимете задля їхнього досягнення, то вони стануть реальністю.

8. Робіть хоча б одну річ для досягнення довготермінових цілей

Сила волі чимось нагадує м’яз, який з часом стомлюється від постійного навантаження. Так само з часом погіршується наше вміння приймати високоефективні рішення. Що більше рішень вам доводиться приймати, то менш продуктивними вони ставатимуть і слабшою буде ваша сила волі.

Саме тому все найскладніше і найважливіше треба робити зранку.

У житті, де є місце таким ранкам, нема місця речам, що не відповідають вашим мріям. Знехтуваний вами непотріб зникне геть з вашого життя.

Наші інтереси: 

Поради для кращого життя, яке ми самі собі можемо зробити.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Таргитай Борисфенів.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Стосовно отримання 40 % калорій білку, то маю певний сумнів. На загал, наша ДНК може з вуглеводів синтезувати молекули білку. Такий білок не має побічного ефекту отруєння організму. Тоді як білок "прибулець" перетравлюється лише на 60% відсотків в організмі, а інші відсотки бродять і отруюють наш організм. Але в цілому думки цікаві й такі, що заслуговують уваги.

Коментарі

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую, пані Олено.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Таргитай Борисфенів.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Стосовно отримання 40 % калорій білку, то маю певний сумнів. На загал, наша ДНК може з вуглеводів синтезувати молекули білку. Такий білок не має побічного ефекту отруєння організму. Тоді як білок "прибулець" перетравлюється лише на 60% відсотків в організмі, а інші відсотки бродять і отруюють наш організм. Але в цілому думки цікаві й такі, що заслуговують уваги.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

!Згоден на всі 100%. Глюкоза - це основне наше паливо, тоді як білок-прибулець перетворюється в організмі на купу токсичних відходів, які призводять до старіння і самоліквідації організму.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

ДНК не приймає участь у травлені. Синтез і атомні перетворення відбуваються завдяки мікрофлорі і завдяки сильним кислотам в шлунку функція якого перетравлювати тваринного походження їжу і лужність завдяки підшлунковій і іншим органам які також мають як кислотну складову так і лужну, для перетравлення рослинної їжі. М'ясо не є бажаним але і не є шкідливим, якщо в міру. Проблема не в м'ясі а кислотності шлунку. Підвищеної кислотності шлунку бути не може. У дитини вона має кислотність 1,2 2,5. Перша проблема в травлені різного походження їжі виникає з порушення пілоруса. Він розділяє кислотне середовище від лужного. При його поганій роботі відбувається нейтралізація кислот і лугів. Людина практично голодує, не отримує необхідних ензимів. Знижується кислотність шлункового соку якого зо добу виробляється 9 літрів які розжижаюьб кров, виводять, розщеплюють мертві клітини і хворобливі. Знижена кислотність не здатна розщепити білкову їжу і така їжа стає отруйною. Використання лише рослинної їжі в свіжому вигляді веде до залуження організму і загущення крові. Патологоанатоми фіксують смерть людини від загущення крові. Тобто людина не помирає від хвороб а від загущення крові яка вже не може циркулювати по капілярах.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Гарні поради!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

4 і 5 пункт потребують пояснень. Наприклад в яблуках через місяць нема вітамінів. Якщо розглядати овочі і фрукти як клітковину для покращення роботи кишково-шлункового тракту, то краще робити макуху, наприклад, з сирої капусти. А квашені яблука зберігають всі необхідні для людини якості і навіть є більш корисними ніж ті ,що на зберіганні в овочесховищах.
Холод не є тим, що приносить здоров'я людині але якщо так хочеться екстриму ,то після холодних ван прийміть гарячі ванни для компенсації втраченого тепла. Можна сказати, що тепло це вітамін Т.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.