Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На блокпостах «ДНР» у людей забирають м'ясо, ковбасу і сало

У людей, які поветраються з України на окуповану територію і перетинають лінію розмежування, бойовики відбирають куплене м'ясо, ковбасу і сало, аргументуючи це тим, що у ряді областей України виявлена африканська чума свиней. Вони радили їм купувати все це на території «ДНР».

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли кілька жителів окупованого Донецька і Макіївки, які днями зіткнулися з такою ситуацією.

«Ми везли продукти, куплені в магазинах на території України. Серед продуктів у нас було буквально по кілограму м'яса свинини і яловичини. Але при в'їзді в «ДНР» на пропускному пункті у нас відібрали все м'ясо - як свинину, так і яловичину. «ДНРівці» сказали, що не розбираються, де свинина, а де яловичина, тому забирають усе м'ясо через небезпеку провезення на територію республіки зараженої африканською чумою свинини», - пояснили жителі Донецька.

А жителька Макіївки, розповіла, що у неї не було м'яса, але, ретельно оглянувши її сумку з продуктами, бойовики забрали сирокопчену ковбасу. 

Співрозмовниці розповіли, що, забираючи у них м'ясо і ковбасу, бойовики радили їм купувати все це на території «ДНР». Але жінки пояснили, що в переведенні з рублів на гривні, ціна цих продуктів у Донецьку і Макіївці, як і на всій території «ДНР», у 3, а то й у 4 рази вища, ніж в Україні.

Наші інтереси: 

"Республіка" конає. Вже ковбасу забирають. Починали з автівок.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

МАРОДЕРИ! Від 1917-го і до сьогодні!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

МАРОДЕРИ! Від 1917-го і до сьогодні!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Жерти хочуть! А ще можуть продати дорожче. Варіантів є багато. А лохам так і треба. Хотіли "русского міра" - ласкаво просимо.
Недавно, правда, і на польському кордоні подібне діялося. Мужик, що возить передачі в Португалію розказував, що польські митники забирали бутерброди в людей, викидали з них ковбасу, а хліб повертали. Сказали, що штрафуватимуть за перевезення м'яса так само, як за алкоголь і тютюнові вироби.

Si vis pacem, para bellum