Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На блокпостах «ДНР» у людей забирають м'ясо, ковбасу і сало

У людей, які поветраються з України на окуповану територію і перетинають лінію розмежування, бойовики відбирають куплене м'ясо, ковбасу і сало, аргументуючи це тим, що у ряді областей України виявлена африканська чума свиней. Вони радили їм купувати все це на території «ДНР».

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли кілька жителів окупованого Донецька і Макіївки, які днями зіткнулися з такою ситуацією.

«Ми везли продукти, куплені в магазинах на території України. Серед продуктів у нас було буквально по кілограму м'яса свинини і яловичини. Але при в'їзді в «ДНР» на пропускному пункті у нас відібрали все м'ясо - як свинину, так і яловичину. «ДНРівці» сказали, що не розбираються, де свинина, а де яловичина, тому забирають усе м'ясо через небезпеку провезення на територію республіки зараженої африканською чумою свинини», - пояснили жителі Донецька.

А жителька Макіївки, розповіла, що у неї не було м'яса, але, ретельно оглянувши її сумку з продуктами, бойовики забрали сирокопчену ковбасу. 

Співрозмовниці розповіли, що, забираючи у них м'ясо і ковбасу, бойовики радили їм купувати все це на території «ДНР». Але жінки пояснили, що в переведенні з рублів на гривні, ціна цих продуктів у Донецьку і Макіївці, як і на всій території «ДНР», у 3, а то й у 4 рази вища, ніж в Україні.

Наші інтереси: 

"Республіка" конає. Вже ковбасу забирають. Починали з автівок.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

МАРОДЕРИ! Від 1917-го і до сьогодні!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

МАРОДЕРИ! Від 1917-го і до сьогодні!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Жерти хочуть! А ще можуть продати дорожче. Варіантів є багато. А лохам так і треба. Хотіли "русского міра" - ласкаво просимо.
Недавно, правда, і на польському кордоні подібне діялося. Мужик, що возить передачі в Португалію розказував, що польські митники забирали бутерброди в людей, викидали з них ковбасу, а хліб повертали. Сказали, що штрафуватимуть за перевезення м'яса так само, як за алкоголь і тютюнові вироби.

Si vis pacem, para bellum