Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ельфи починають і виграють, або Коли відбудеться заснування Третього Гетьманату

Оголошується конкурс на керівника PR-агенції ТГ. Робота фінансуватиметься як самими учасниками демосу, так і централізовано з бюджету Народного Оглядача.

170214-startap-2.jpg

Постіндустріальна естетика ТГ
Постіндустріальна естетика ТГ

У 2014 році в гарячій війні українського народу проти Московії сформувався новий український етнос – «козацький народ добровольців і волонтерів». Він пасіонарний, освічений і патріотичний. Він діє і в Україні, і в діаспорі. Проте йому так і не вдалося суттєво вплинути на державне управління.

А все тому, що український патріотичний актив намагається керувати машиною, яка була створена Москвою задля його уярмлення. Не забуваймо, що нинішня держава є правонаступником УРСР, заснованої в 1919 році в Харкові на московських штиках.

Понад те, ця державна машина безнадійно застаріла і заржавіла. Світ переживає кризу переходу до постіндустріальної формації. Тому відновлювати стару індустріальну машину – безглуздо і шкідливо.  Отже, потрібна нова держава. Але як її створити?

Постіндустріальна держава відрізняється від індустріальної так, як організм відрізняється від машини.

Як творитися машина? Спочатку робиться детальний проект, за яким і будується машина як завершений продукт. Або будується конвеєр, який виробляє ці машини.

Як твориться організм? Спочатку формується зерно, а потім з нього виростає організм – жива система, яка постійно розвивається, вдосконалюється, розмножується. 

А як народ творить свою державу?

Індустріальна держава засновується установчими (конституційними) зборами і розбудовується згідно з наявною ідеологією і ухваленим кодексом законів.

Постіндустріальна  держава поступово виростає з маленького, але якісного соціального зерна – «стартапу».  Все відбувається одночасно: теорія державотворення формується в ході державотворчої практики і розвивається разом з розвитком її творців.

За такого підходу державотворення починається з мінімальними ресурсами, без очікування масштабних зовнішніх вливань. Паросток постіндустріальної держави самостійно знаходить необхідні ресурси і пробиває собі шлях до Сонця.  

Машинні проекти мають чітко визначені, зазвичай доволі стислі терміни реалізації. Натомість органічні проекти можуть бути розтягненими на десятки років. Тому їх можуть собі дозволити тільки ті спільноти, які спроможні здійснювати довгу гру.   

Довга гра передбачає масштабне мислення і спроможність довго жити – від активного довголіття до фізичного безсмертя.

Фізичне безсмертя – це властивість боголюдського рівня розвитку. Розвиток від смертної людини до безсмертної боголюдини – це релігійна вимога вчення Ісуса Хреста.

Для позначення безсмертної боголюдини використовуються терміни: господь, хрестос, спас, мамай, будда. У світах Джона Толкіна і постіндустріальної цивілізація Міжмор’я використовується термін «ельфи».

Ельфійський проект розвивається спільнотою «Народний Оглядач». Ми ще не є ельфами, але щоб ними стати, розпочали гру в ельфів.

Ельфам потрібна своя держава. То хай нею стане постіндустріальний Третій Гетьманат, офіційна назва – Вільна Українська Держава.

Згідно з органічним підходом, її не треба засновувати – її треба формувати вже сьогодні. Офіційне заснування Третього Гетьманату – це буде завершальний етап легалізації вже сформованої першої постіндустріальної держави Золотої Ери.  

Отже, починаємо формувати перші організаційні структури ельфійського ТГ. Оскільки все починається з інформації, то першою такою структурою буде  Intermarium.TV – демос Інституту Міжмор’я.   

Для прискореного формування держави треба різко розширити коло «ельфів» – шляхетних гравців. Для цього нам треба створити демос, який здійснюватиме функцію громадських зв’язків і реклами. Умовно назвемо його «PR-агенція ТГ».

Усі демоси Intermarium Institute творяться як лідерські проекти здобувачів вченого звання «магістр» на відповідній кафедрі Інституту. Отже, оголошуємо конкурс на керівника PR-агенції ТГ. Думки і конкретні пропозиції прошу подавати у власних блогах, у коментарях до цієї статті або надсилати мені приватно.

Робота фінансуватиметься як самими учасниками демосу «PR-агенція ТГ», так і централізовано з бюджету Народного Оглядача (як держзамовлення).

Двома головними критеріями успішності роботи PR-агенції вважаємо збільшення відвідуваності сайту «Народний Оглядач» (вага 50%) і збільшення кількості акціонерів нашого стартапу (вага 50%). Будуть інші пропозиції – пишіть у коментарях.   

Пропозиції щодо заснування інших демосів – органів ельфійської держави – прошу публікувати у своїх блогах. Діємо згідно з Технологією навчання в Intermarium Institute.

Хай Буде!

Настав час піаритись!
Настав час піаритись!
Наші інтереси: 

Творимо вільну ельфійську державу! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Самоназва ельфів — квенди.
Калаквенди — ельфи світла.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Коментарі

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Самоназва ельфів — квенди.
Калаквенди — ельфи світла.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>