Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 31
  • Переглядів: 34

Ісус Хрестос і Гермес Трісмегіст: шлях до безсмертя для шляхетних людей

Категорія:

Вчення Гермеса і вчення Ісуса – це різні прояви єдиної Гіперборійської Традиції, істинної Релігії. Вони мають спільне ядро, а відмінності між ними гармонійно доповнюють одна одну.

170131-jesusknockingatthedoordelparson.jpg

Ісус посеред нас (Del Parson)
Ісус посеред нас (Del Parson)

Тот, він же Гермес

У попередній статті ми з’ясували, що в допотопному світі (тобто до 55 ст. до н.е.) існувало розвинене релігійне вчення, носієм якого був безсмертний богочоловік на ім’я Тот. Після Великого потопу він виступав під іменем Гермес (можливо, «той, хто єднає з Сонцем», тобто з божественним) і проповідував те ж саме вчення в нових умовах.

Руйнування старого світу, відомого під іменами Борія і Атлантида (Альт-лан – «стара земля») створило сприятливі умови для практичної реалізації цього вчення. На його основі була заснована Трипільська цивілізація, відома в античному світі під іменем Гіперборія (Вища Борія). При цьому Тот–Гермес отримав багато інших імен, які відбивають різні сторони його діяльності:

  • Трісмегіст – Тричімогутній (мав могутні Мудрість, Силу, Любов),  
  • Ной (новий, оновлений),
  • Рама (Сонце+Матерія, тобто поєднання божественного і людського, «хрест», «боголюдина»),
  • Зіасудра, Зіусудра («життя довгих днів», безсмертний),
  • Ману (першолюдина, засновник нової раси),
  • Яма–Їма (пом’якшене Рама),
  • Аполлон Гіперборійський, від Купал-Гопал – «захисник громади» (купа – зібрання, пал – захисник, воїн). 

Серце Землі та його символіка

Гіперборія вважалася центром нового світу, тому в античні часи для неї застосовували такі епітети:

  • «Серце Землі» (Гартленд, серцевинна земля, від «серце» – середина),
  • «Пуп Землі» (тобто середина, центр),
  • «вісь», «полюс» (центр, навколо якого обертається цивілізація),
  • Оу-країна («оу» – зародок, сім’я) – початок цивілізації, «зерно».

Символом Гіперборії була свастика (сварга) – символ Центру. Гіперборія вважалася країною святих, блаженних, безсмертних, завжди щасливих. Тому символ Гіперборії називається:

  • «свастя», що буквально перекладається як «святість з тобою», подібно до «щастя» (ща з тобою);
  • «свастика» – твердиня святості (від «сва» – святість, «ст» – сталість, стабільність, сталевість).

Безсмертя, яке дає щастя

Згідно з вченням Гермеса Трісмегіста, еволюційною метою смертної людини є перетворення на безсмертну боголюдину. Тільки стан боголюдини дає істинне і стале щастя.

Через 5 тисячоліть те ж саме проповідував інший безсмертний богочоловік – Ісус Хрестос. Ім’я Ісус (Їсус, Ясус, Ясіон, Ясон) означає «ясний», «світлий», «той, хто світить». Слово «хрестос» походить від коренів *хр–*кр – «хороший, красивий», і *ст – «сталий», що разом означає «завжди хороший і красивий». Тому «Хрестос» – це не особове ім’я, а прізвисько, яке вказує на досягнення боголюдського рівня розвитку, подібно як прізвисько «Рама».

Згідно з вченням Ісуса Хреста, релігійною метою людини є досягнення фізичного безсмертя: «Тоді озвався Петро і сказав до Нього: Ось ми покинули все й пішли за Тобою; що будемо за те мати? Ісус відповів їм: Істинно кажу вам: ви, що пішли за Мною, в палінгенезії у сто разів більше одержите і життя вічне успадкуєте» (Матвій 19.28—29). Людський дух вже є безсмертним (має вічне життя) – він розвивається в реінкарнації. Тому в наведеній цитаті обіцянка вічного життя стосується не духу, а плоті. Пряме підтвердження: «Ті ж, що удостояться осягнути нової епохи, вмерти вже не можуть, тому що вони є синами Бога – воскресіння діти сущі» (Лк 20.34–36).

Порівняймо, що говорять про шлях до фізичного безсмертя Гермес Трісмегіст та Ісус Хрестос.

Піднесення у вищий простір (план, площину) подій

Гермес: «Одного разу, в часи давно забуті, Я, Тот, відкривши браму, проник до інших просторових планів і вивчив таємниці приховані».

Ісус: «Шукайте перше Царства Божого та правди його, і все інше вам додасться».

Генерування і поширення внутрішнього Світла

Гермес: «Спрямовуй погляд завжди до Світла! Із тьми ти повстань, ставши єдиним зі Світлом! І будь провідником у світ людей Божественних Настанов і Принципів!»

Ісус: «Ви – світло світу. Не може сховатись місто, що лежить на верху гори. І не запалюють світла і не ставлять його під посудиною, лише на свічник, і воно світить усім у хаті. Так хай світить перед людьми ваше світло, щоб вони, бачачи ваші добрі вчинки, прославляли вашого Батька, що на небесах».

Лаконічна і чиста мова

Гермес: «Винищ увесь хаос своїх емоцій — і тільки тоді знайдеш ти гармонію у житті. Скоряй мовчанням звичку багатослівності».

Ісус: «Хай буде ваше слово: так – так; ні – ні. А що більше цього, те від лихого».

Безсмертні серед нас – є і будуть

Гермес: «Та знай, людино, що завжди поруч тебе ступають Посланці Світла. Відкрито Шлях Їхній для всіх, хто готовий вступити у Світло! Вони — Посланці Світла, Вісники Ранку — променіють серед людей. Подібні Вони до людей — і в той же час не подібні до них. Пам’ятаєте заповіді Мої! Зберігаєте їх і реалізуйте їх — і Я буду з вами, допомагаючи і проводжаючи вас у Світло!»

Ісус: «Істинно кажу вам: ви, що пішли за Мною, в палінгенезії (другому народженні) у сто разів більше одержите і життя вічне успадкуєте». «Ось Я з вами по всі дні аж до кінця віку».

Взаємне доповнення

Безумовно, що вчення Гермеса і вчення Ісуса – це різні прояви єдиної Гіперборійської Традиції, істинної Релігії. Вони мають спільне ядро, а відмінності між ними гармонійно доповнюють одна одну. Це видно як з текстів Гермеса й Ісуса, так і з вчення їхніх шкіл. Наприклад, Гермес наголошує: «Знай, що тіло твоє, якщо буде воно в бездоганному порядку, ніколи не зазнає дотику смерті!» Ця ж ідея ліквідації внутрішнього хаосу задля об’єднання божественного з людським є фундаментальним принципом динамізму – філософії боголюдської трансформації.  

Розвиток мистецтва Життя

Серед тих, хто вже досягнув боголюдського стану, є різні рівні його реалізації – і це природно. Так само природно те, що мистецтво досягнення безсмертя постійно розвивалося і далі розвивається. Саме це ми й бачимо на прикладі Ісуса Хреста. Так, безсмертні можуть виживати після травм, смертельних для людей. Ісус пішов ще далі: Він продемонстрував здатність самостійно повертатися до життя після стану смерті.

Прямий зв’язок з Гермесом

Ісус був продовжувачем Традиції Гермеса. Ймовірно, що в громаді Ісуса (або десь поряд) діяли інші безсмертні, а може навіть і сам безсмертний Гермес.

З Євангелія відомо, що Марія володіла нев’янучою молодістю, тому її називали Дівою. Вірогідно, що батько Ісуса, він же Йосип Ариматейський, також був безсмертним – на це вказує безумовна подібність батька до свого сина, на основі якої Пилат без запитань передав Йосипу Ариматейському тіло мертвого Ісуса (згідно з римським законом, тіла померлих віддавалися родичам). Можливо, що Йосип і Гермес – та ж сама особа.

Відтак Євангеліє стверджує органічний зв’язок між Трипільською (Гіперборійською) традицією Гермеса і вченням Ісуса Хреста – аріянством (аріохрестиянством).   

Ісус посеред нас

Це не метафора, а констатація факту, що поряд з нами реально живуть Ісус, Діва Марія, святий Йосип Ариматейський та інші безсмертні. За словами Гермеса, «Посланці Світла, Вісники Ранку – променіють серед людей. Подібні Вони до людей — і разом з тим не подібні до них».

Вони маскуються під звичайних людей, а відкриваються тільки тим, хто спроможний їх зрозуміти. Найкращий спосіб вийти з ними на зв’язок – твердо стати на шлях безсмертя. Саме з цією метою ми й розпочали Ельфійський проект.

Хай Буде!   

Гермес Трісмегіст (автор - Олексій Леонов)
Гермес Трісмегіст (автор - Олексій Леонов)
Наші інтереси: 

Рухаємось до щастя.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ірина Чорна.
0
Ще не підтримано

Важкувато таки зрозуміти чоловічу логіку. Мабуть жінка має великий вплив на протележну стать...
Як можна випасти з Простору Волі через жінку і не розірвати такий в'язок, щоб повернутись 'до дому'? Або як варіант піти угору разом, що також говорить про повернення 'до дому'. Хто мандрував просторами розуміє, що спускання вниз - це дуже дискомфортно і неприємно. Посилюються відчуття дисбалансу чим нижче спуститись. Довго так важко і думаю звикнути неможливо. Деградація з Простору Волі видається абсурдом. Це ж йде мова про безсмертних - свідомість інша, істина і правда завжди відомі. Обманути їх неможливо.
Стосунки різних рівнів людей, навіть при розвитку всерівно не викликають резонанс, бо відстань між просторами зберігається. Думаю це теж не зовсім погано, є можливість зазирнути вгору через партнера і знати що робиться внизу (так як логіка і мислення різняться). Виходить така Гра.

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

На якій підставі Тота ототожнено (слова то які :) з Ноєм?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Обидва - Тот і Ной - були атлантами, святими і безсмертними.

Слово Тот (той, тодішній, старий) і Ной (новий, сучасний) - це слова-антоніми.

Був Той, став Ной.

Гермес-Ной - це новий Тот-Той.

Зараз би сказали, що Гермес - це "ще той" світоч людства.

Леонід Українець каже:
На якій підставі Тота ототожнено (слова то які :) з Ноєм?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

«Ті ж, що удостояться осягнути нової епохи, вмерти вже не можуть, тому що вони є синами Бога – воскресіння діти сущі» (Лк 20.34–36). Після прочитання статті: Українська жінка на тлі давніх і нових вірувань виникло логічне бажжання доповнити " і ДОЧКАМИ" , доповнений... «Ті ж, що удостояться осягнути нової епохи, вмерти вже не можуть, тому що вони є синами і ДОЧКАМИ Бога – воскресіння діти сущі» (Лк 20.34–36).

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

Біблія - Старий завіт Книга Буття Розділ 6 2 - І побачили Божі сини людських дочок, що вродливі вони, і взяли собі жінок із усіх, яких вибрали. Божі сини !!! а Божі дочки ??? Чому Божі сини вибирають людських дочок... деж тут логіка ?

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Справді, якщо Діва Марія була безсмертною, то вона була Дочкою Божою.

Андрій Юрків каже:
<a href="http://www.interklasa.pl/portal/dokumenty/r_mowa/strony_ukr02/biblioteka... class="bb-url" rel="nofollow">Біблія - Старий завіт Книга Буття Розділ 6</a> 2 - І побачили Божі сини людських дочок, що вродливі вони, і взяли собі жінок із усіх, яких вибрали. Божі сини !!! а Божі дочки ??? Чому Божі сини вибирають людських дочок... деж тут логіка ?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Якщо об’єднуються люди одного рівня, то вони розуміють одне одного і між ними виникає резонанс, який дозволяє разом рухатися вгору.

Якщо ж об’єднуються люди різних рівнів, тоді резонансу нема. У пошуках резонансу вищий зазвичай опускається до нижчого. Це призводить до деградації.

Рідше бувають випадки, коли нижчий піднімається до вищого. Але це відбувається тільки тоді, коли нижчий має прихований (нереалізований) потенціал, і розрив між ними не надто великий.

Андрій Юрків каже:
<a href="http://www.ar25.org/article/chy-bula-bezsmertnoyu-diva-mariya.html" class="bb-url" rel="nofollow">Безсмертні прагнуть знаходити собі пару з подібних до себе. Якщо Марія одружилася з Йосипом, значить у них було багато спільного.</a>

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Ірина Чорна.
0
Ще не підтримано

Я б не шукала правдивої логіки в старому завіті....
Як відомо старий завіт - це історія юдейського народу з їхніми фантазіями (брехнею і перекрученнями)...
У них жінка зовсім не так сприймається як у Арійців.

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

Тому є пропозиція також використовувати вислів - Божі дочки, а не лише Божі сини.

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

"Л-юдські дочки" через шлюб і проституцію приводили до влади "л-юдських синів",які потім нищили Божих (арійських) синів.

Андрій Юрків каже:
<a href="http://www.interklasa.pl/portal/dokumenty/r_mowa/strony_ukr02/biblioteka... class="bb-url" rel="nofollow">Біблія - Старий завіт Книга Буття Розділ 6</a> 2 - І побачили Божі сини людських дочок, що вродливі вони, і взяли собі жінок із усіх, яких вибрали. Божі сини !!! а Божі дочки ??? Чому Божі сини вибирають людських дочок... деж тут логіка ?

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

Як, можна нищити Синів Божих ,якщо вони перебувають в просторі волі ?

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Я взагалі-то принципово не втручаюся в обговорення релігійних питань, але ... ставити поруч "шлюб" і "проституцію", як джерело народження нових поколінь - це вже нонсенс!

Цитата:
"Л-юдські дочки" через шлюб і проституцію приводили до влади "л-юдських синів"...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Значить Друже ти не в темі).

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

В тому і вся справа,що такий союз Синів Божих із "земними" дочками робить із Синів Божих "пропащих ангелів",тобто тих,хто "впав" із Простору Волі.

Андрій Юрків каже:
Як, можна нищити Синів Божих ,якщо вони перебувають в просторі волі ?

п.с.Мені чомусь не вдається додавати коментарі через функцію "відповісти" і "цитувати".

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ірина Чорна.
0
Ще не підтримано

Важкувато таки зрозуміти чоловічу логіку. Мабуть жінка має великий вплив на протележну стать...
Як можна випасти з Простору Волі через жінку і не розірвати такий в'язок, щоб повернутись 'до дому'? Або як варіант піти угору разом, що також говорить про повернення 'до дому'. Хто мандрував просторами розуміє, що спускання вниз - це дуже дискомфортно і неприємно. Посилюються відчуття дисбалансу чим нижче спуститись. Довго так важко і думаю звикнути неможливо. Деградація з Простору Волі видається абсурдом. Це ж йде мова про безсмертних - свідомість інша, істина і правда завжди відомі. Обманути їх неможливо.
Стосунки різних рівнів людей, навіть при розвитку всерівно не викликають резонанс, бо відстань між просторами зберігається. Думаю це теж не зовсім погано, є можливість зазирнути вгору через партнера і знати що робиться внизу (так як логіка і мислення різняться). Виходить така Гра.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Звідки тоді взялися ці історії про "ангелів",що впали.
Вся проблема у тому,що люди котрі думають,що вони у Просторі Волі і є недосяжними для антитези,помиляються.Із Простору Волі падають як чоловіки так і жінки.Звісно що вони здатні повернутися назад.Та їхнє потомство вже приречене.Чого і добиваються л-юдські сини і дочки.
Прикладом може бути Святослав Хоробрий який "вподобав" Малку.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

Явсе Світ каже:
Звідки тоді взялися ці історії про "ангелів",що впали.
Вся проблема у тому,що люди котрі думають,що вони у Просторі Волі і є недосяжними для антитези,помиляються.Із Простору Волі падають як чоловіки так і жінки.Звісно що вони здатні повернутися назад.Та їхнє потомство вже приречене.Чого і добиваються л-юдські сини і дочки.
Прикладом може бути Святослав Хоробрий який "вподобав" Малку.

-це про Людей, НадЛюдей(Аріїв,Либедів,Шляхетних),в Просторі Волі лише БогоЛюди(Єльфи,Бесмертні).

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Друже, в тебе застаріла інформація. Малуша (дочка князя Мала Древлянського) була древлянською принцесою, у Святослава з нею був династичний шлюб, а за княгині Ольги принцеса Малуша була "ключницею", тобто завідувала скарбницею, всіма багатствами і таємницями.

Не довіряй дітям диявола, вивчай нашу правдиву історію.
Свята Русь – держава Золотої доби

Явсе Світ каже:
Звідки тоді взялися ці історії про "ангелів",що впали.
Вся проблема у тому,що люди котрі думають,що вони у Просторі Волі і є недосяжними для антитези,помиляються.Із Простору Волі падають як чоловіки так і жінки.Звісно що вони здатні повернутися назад.Та їхнє потомство вже приречене.Чого і добиваються л-юдські сини і дочки.
Прикладом може бути Святослав Хоробрий який "вподобав" Малку.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Про статтю "Свята Русь-Держава Золотої доби".
1.Що то були за Брахмани,які за 10% відсотків із державного бюджету продали імена Богів своїх предків Золотої доби (дуже символічні 10%,вони і зараз працюють).
2.Що то за релігія,яка носить туди-сюди так звані "мощі",чиї б вони не були.Бо якщо вони є,значить людина померла,а це свідчить,що вона не була святою (безсмертним ельфом).
3.Що то за така релігія (сонячно-аріанська),яка проклинає порушників правил (злочинців) у судах.

Історію дуже важко відновити у правдивому варіанті,бо архіви горять по волі переможців і історія переписується на їхній лад.
Але є беззаперечні факти такі як падіння великих держав після так званого "хрещення".На жаль Київську Русь це не оминуло.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Друже, Русь була хрещена в аріянство - релігію шляхетних людей, які прагнуть безсмертя. Сенс хрещення полягав у тому, що кшатріянська Русь повертається до моделі Сокупії на чолі з брахманами-волхвами. Оновлення було здійснено як повернення до давнього стану Золотої доби, адже Ілля (Ель, Святий дух), Миха, Николо - це давні імена варнових богів. Про це: Хрещення варнових богів Русі.

Візантійське іудохристиянство не зміг нав’язати навіть Ярослав Кривий. Воно почало панувати в Україні тільки після монголо-татарського погрому, під час якого були зруйновані два головні аріянські храми - Церква Святої Богородиці в Києві (Десятинна) і Церква Святої Богородиці в Галичі.

Наступне звільнення України під час Козаччини супроводжувалося відродженням аріянства - Козацької Віри.

Явсе Світ каже:
Про статтю "Свята Русь-Держава Золотої доби".
1.Що то були за Брахмани,які за 10% відсотків із державного бюджету продали імена Богів своїх предків Золотої доби (дуже символічні 10%,вони і зараз працюють).
2.Що то за релігія,яка носить туди-сюди так звані "мощі",чиї б вони не були.Бо якщо вони є,значить людина померла,а це свідчить,що вона не була святою (безсмертним ельфом).
3.Що то за така релігія (сонячно-аріанська),яка проклинає порушників правил (злочинців) у судах.
Історію дуже важко відновити у правдивому варіанті,бо архіви горять по волі переможців і історія переписується на їхній лад.
Але є беззаперечні факти такі як падіння великих держав після так званого "хрещення".На жаль Київську Русь це не оминуло.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Після "хрещення" до влади згодом приходять толерантні до антитези правителі.Потім ломехузи просочуються у всі гілки влади і держава гине.Це факт.Загибель держави може розтягнутися на століття і не обов'язково стається за правління одного правителя.
У суспільстві де все нормально розвивається нема потреби змінювати імена Богів,що живуть у легендах народу із Золотого Віку.Це які мають бути потрясіння і занепад у суспільстві щоб таке провернути.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Всесвіт живий. Він постійно розвивається і оновлюється. Тому змінюються і форма, і зміст, і імена.

Боги-егрегори також розвиваються. Коли вони виходять на вищий рівень, їм потрібні нові імена. Найкращі нові імена - це давні старі.

Нове вино потребує нових бурдюків.

Явсе Світ каже:
Після "хрещення" до влади згодом приходять толерантні до антитези правителі.Потім ломехузи просочуються у всі гілки влади і держава гине.Це факт.Загибель держави може розтягнутися на століття і не обов'язково стається за правління одного правителя.
У суспільстві де все нормально розвивається нема потреби змінювати імена Богів,що живуть у легендах народу із Золотого Віку.Це які мають бути потрясіння і занепад у суспільстві щоб таке провернути.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Так Всесвіт розвивається.І людина як частина Всесвіту повинна іти в ногу із розвитком.Брахмани повинні тримати руку на пульсі і направляти людство,якщо вони справжні Брахмани.Та все ж таки на мою думку методологія пізнання Всесвіту людиною є класичною і незмінною.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ірина Чорна.
0
Ще не підтримано

"Брахмани повинні тримати руку на пульсі і направляти людство,якщо вони справжні Брахмани".- це самообман. Хоча б тому, що ніхто нікому нічого не повинен і не винен. Люди не раби, тому направляти, управляти ними ніхто немає права. І ніхто з Світлих цього не робить. Всі вчинки людей мають бути з власної волі і бажання. Людство розвивається, навіть якщо здається, що деградує. Ті хто не взмозі або не хочуть адаптуватись до нових змін - зникають (смерті від бактерій, вірусів). Ніяких ліків (препарати, трави) не існує, всі перешкоди людина долає сама, але коли чекає зовнішньої допомоги і 'нічого не робить' - гине, бо Все в ній всередені. Виходить, біди людини від неї і святість також. Вся істина інформація є у інформаційному просторі планети. Це як величезна бібліотека де зберігається Все про Все. В брудних просторах - інформація не сприймається, щоб зрозуміти треба очищатись. Людина створена для духовного вдосконалення і може очищатись і підійматись у чисті простори самостійно, стаючи арійцем (брахманом, кшатрієм, господарем). І це є лише першою сходинкою в стані святості. І головне, кожен має пройти свій шлях без зовнішнього втручання. Інформація приходить до кожного в міру активності і сприйняття. Це безперервний процес.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Навіть зграя мавп має свого брахмана (вожака),але він може виховати лише Мауглі.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ірина Чорна.
0
Ще не підтримано

Так воно і є.
Кожна група обирає свого лідера зі своїх.
Брахман буде керівником коли його оберуть ( визнають, зрозуміють). Висновок очевидний: Арієць правитеме в арійців.

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

Явсе Світ каже:
Про статтю "Свята Русь-Держава Золотої доби".
1.Що то були за Брахмани... Є ті, що складають план(ціль) - на 5 років і є інші,які планують на 1000 років.

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Брахмани,які планують на тисячі років наперед щось напланували не те.Планета стоїть на межі безповоротних екологічних змін.Носіїв Брахманської Традиції залишилося 7% від усього населення Землі.Скоро білошкірим Безсмертним Ельфам прийдеться маститися сажею і робити собі обрізання,щоб замаскуватися у юрбі.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ірина Чорна.
0
Ще не підтримано

Хороша стаття. Зараз важливо доповнювати, об'єднувати і аналізувати правдиві вчення. Гермес і Ісус два Вчителі людства. Навчали про одне і це треба усвідомлювати.

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Ісус посеред нас, на такі слова священника, хрестияни відповідають- був, є і буде. Про те, що серед нас живуть Ісус Хрестос, Діва Марія і інші безсмертні, звучить як щось неймовірне. Є люди які проповідують ідеї безсмертя і ні від кого не ховаються.
Маскувати своє безсмертя це логічно, але навчати людей як стати досконалими, цілком відповідає ідеям, описаним у Євангелії.

Радіймо!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Нас постійно навчають. Але ефективно (швидко, радісно, глибоко) навчити можна лише того, хто бажає навчитися.

Ті, що не бажають вчитися, також навчаються, але повільно і через страждання.

Наше завдання - навчатися самим і навчати тих, хто бажає вчитися.

Василь Глод каже:
Ісус посеред нас, на такі слова священника, хрестияни відповідають- був, є і буде. Про те, що серед нас живуть Ісус Хрестос, Діва Марія і інші безсмертні, звучить як щось неймовірне. Є люди які проповідують ідеї безсмертя і ні від кого не ховаються.
Маскувати своє безсмертя це логічно, але навчати людей як стати досконалими, цілком відповідає ідеям, описаним у Євангелії.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Чи потребує постійних затрат сил і енергії постійне перебування у Просторі Волі?Якщо ні,то це вид пекла.Якщо так,то де гарантія,що безсмертний-ельф докладає достатньо сил,щоби не бути звідти скинутим.

Функція "відповісти" і "цитувати" знову не працює.Постійно просить перезавантажити сторінку.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Поки людина не закріпилася у Просторі волі, їй постійно треба докладати зусиль, щоб не зірватися у нижчі простори. Про це у статті Як закріпитися у Царстві божому

Для того, щоб надійно перебувати у Просторі волі, треба змінити світогляд, очистити психіку і гармонізувати плоть.

Коли піднімаєшся на гору, то це важко і можна впасти.
Коли ж піднявся і вийшов на плато - легко і надійно.

Явсе Світ каже:
Чи потребує постійних затрат сил і енергії постійне перебування у Просторі Волі?Якщо ні,то це вид пекла.Якщо так,то де гарантія,що безсмертний-ельф докладає достатньо сил,щоби не бути звідти скинутим.
Функція "відповісти" і "цитувати" знову не працює.Постійно просить перезавантажити сторінку.

Може почисть кеш або спробуй з іншого браузера.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Амадео Райт.
0
Ще не підтримано

Цікава штука з Тотом. З німецької мови "Tod" означає смерть. Тобто навіть з його імені зрозуміло,що він повинен оновитись. Як я зрозумів, стати Ноєм.
Підтримую коментар Андрія, щодо значення Дочок Божих, цю тему дійсно потрібно розвивати. Та й якщо відштовхуватись від протилежного, тобто знаючи, що певні угрупування намагались правдиві знання перекрутити, то можна дійти цікавих висновків. Що ж ніхто не згадує значення жінки, чому всі забули про матріархат ? Жінки красиві для чоловіка, ще Лондон писав "Що краса і божественність невід"ємні один від одного", і що жахи (включаючи момент "падіння" ангела через жінку, і що жінка заглушує ходу Бога і тому подібні нісенітниці) могли придумати люди дійсно з "багатою" і збоченою уявою. Ірина абсолютно правильно підмітила, коли сказала, що "..йде мова про безсмертних - свідомість інша, істина і правда завжди відомі. Обманути їх неможливо. ". Тут ж іде мова про щасливих, СТалих, фіксованих, які дійшли певного рівня. Хоча все залежить від сприйняття людини на тому чи на іншому рівні. Я думаю, що можна оцінити негативний вплив людини, якщо в тебе дійсно високі частоти. Але коли мова йде про безсмертних, про тих, які вже закріпилися в просторі волі, так званому "Царстві Божому", то скажіть, хіба в тому просторі трапиться людина, яка вас "опустить" ?

П.С: гали від феміністок не збираю. справді цікава тема

Sapienti Sat

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Дуже цікавою є думка, що Гермес і Йосип - це одна людина. На останній картинці обличчя Гермеса дуже схоже з Хрестом, думаю Олексій Леонов хотів цим щось сказати..
Ще один важливий факт, що Подружжю Йосипа і Марії, людей, які опанували вічне життя, вдалося в дуже короткий час навчити цьому сина. Звичайно, що вони запланували появу в своїй сім’ї божественної сутності з таким потенціалом.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Так говорив Ману:
"Хто наполегливо виконує ці обов'язки правильним чином, той доходить до безсмертного стану".
http://www.sacred-texts.com/hin/manu/manu02.htm

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Той > Ной-Рама-Ману, Гермес > Ной, Гермес > Йосип… : чи це вони змінювали собі імена ? 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Для переходу до стану Гомо триплекс люди брали собі самостійно або отримували від учителя нові імена. Подібним чином нові імена від Ісуса отримали Симон-Петро («скеля») і брати Іван та Яків Заведеї – «сини блискавки».

Зірка Вітошинська wrote: Той > Ной-Рама-Ману, Гермес > Ной, Гермес > Йосип… : чи це вони змінювали собі імена ? 

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!