Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Як ремонтувати електроніку силою Живого Слова: три прості правила

Категорія:

Учора в мене вийшов з ладу мобільний вай-фай роутер. Я його часто використовував тоді, коли нема стаціонарного Інтернету. Але вчора він мене підвів: після вмикання він намертво «зависав» і не вимикався – щоб його вимкнути, доводилось виймати акумулятор.

170123-router.jpg

Модем 3G WiFi Sierra 802
Модем 3G WiFi Sierra 802

Після кількох невдалих спроб я зрозумів, що це безнадійно. Скоріше всього, пристрій треба перепрошивати, вже навіть почав шукати телефон служби ремонту.

Але потім згадав про випадки відновлення електроніки за допомогою Живого Слова. Років 7 тому я спостерігав, як один школяр за 15 хвилин відновив свій мобільний телефон. Потім і сам якось відновив роботу двотерабайтного вінчестера, електробритви і плати оперативної пам’яті.  

Тож просто взяв у руку цього роутера і почав читати Живе Слово. Для того, щоб його «оживити», я кілька разів його вмикав, натискаючи на кнопку, і вимикав, виймаючи акумулятор. Приблизно через 15-20 хвилин читання роутер правильно завантажився, після чого я його нормально вимкнув натисканням кнопки. Ще двічі перевірив – усе добре працює.  

Взагалі-то, кожного разу такого роду «маленькі чудеса» мене дивують і викликають радісні емоції. Хоча допускаю, що колись в майбутнього подібні події будуть сприйматися як належне.

А тепер три правила для відновлення електроніки Живим Словом:

1. Читаючи Живе Слово, тримати пристрій у руці.

2. Щось із ним робити: натискати на кнопки, вмикати-вимикати, погладжувати... – так би мовити, робити «штучне дихання».

3. Радісно очікувати, коли пристрій запрацює.

Зрозуміло, що цей метод діє в ситуаціях, які вимагають малої енергетики – типу перемагнічування, «перепрошивки», відновлення програмних помилок, відновлення електричних контактів тощо.

Хоча інколи відбуваються події, які взагалі не лізуть в жодні ворота, наприклад: Закручування гайок у паралельних просторах подій, або Свідомість править світом

Радіймо! 

Відео про досвід відновлення електроніки за допомогою Живого Слова (після 10-ї хвилини).

Цифрона 12
Душі структура
Над плоттю домінує.
Силою духа
матеріальним
Управляємо!
Наші інтереси: 

Робимо чудеса, економимо гроші :)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Михайло Харачко.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Точніше, якщо ми через свою божественну сутність проявимо волю, то здатні втілити абсолютно все.

Віктор Нокід: "На все Воля Божа."

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Нарешті зрозумів епізод з Євангелія, коли навіть після повторної матеріалізації хлібів учні переживали, де взяти хліба:

"Вони ж стали перемовлятись між собою, що не взяли хліба. Помітив це Ісус і каже: Чого перемовляєтеся між собою, маловіри, що не взяли хліба? Ви й досі не збагнули? Не пам’ятаєте, як Я ламав п’ять хлібів на п’ять тисяч? Скільки кошів, повних куснів, ви зібрали? Дванадцять, – кажуть Йому. А коли Я розламав сім хлібів на чотири тисячі, скільки кошів куснів ви зібрали? Сім, – кажуть. І Він сказав їм: Іще не розумієте?"

Тобто учні не могли звикнути до своєї можливості матеріалізації хлібів у будь-якій кількості.

Коли зламався роутер, то в мене перша думка була не самостійно відновити його Живим Словом, а нести до майстерні.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Якось відновив працездатність флешки приблизно таким способом, після того як вона перейшла в стан тільки для читання, який теоретично можна змінити тільки на заводі виробника. Щоправда читав не Живе Слово, а подумки уявляв ситуацію, що на флешку знову можна записувати файли, тримаючи її в правиці (десниці).

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Ірина Новиченко.
0
Ще не підтримано

Щиро дякую за цей матеріал.

Зображення користувача Семен Лагутін.
0
Ще не підтримано

1. Читаючи Живе Слово, тримати пристрій у руці.

Мається на увазі "Світлова допомога" ???

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Все, що піднімає у простір вищих подій. Переважно це освячення простору (форма 1 або 6), але можуть бути й інші тексти, зокрема, Світлова допомога.

Семен Лагутін каже:
1. Читаючи Живе Слово, тримати пристрій у руці.
Мається на увазі "Світлова допомога" ???

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

На все Воля Божа.

Зображення користувача Михайло Харачко.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Точніше, якщо ми через свою божественну сутність проявимо волю, то здатні втілити абсолютно все.

Віктор Нокід: "На все Воля Божа."

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Не знаю точно ,що я там проявляв читанням ЖС, але прочитав ЖС (ельфійська форма). Вимкнув і увімкнув мобілку при читанні, тикав пальцем по екрану... покрутив у долоні. Дійсно, підтверджую чудесну сторону дійства. Смартфон почав явно швидше працювати. До цього відновилася батарея ,при читанні ЖС , але швидкість праці смартфона іноді сильно дратувала. А тут такий прикол, нормально працює. Дякую за технологію. Спробую щось схоже зробити на електричній підстанції. Потрібно щось читати, мацати, гладити, по можливості вмикати вимикати. Про результат напишу. Мені здається розмір тут не має особливого значення. Мають значення власні або ангельські обмеження.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Подібним чином для відновлення самого себе під час читання Живого Слова бажано рухатись: проходжуватися, змінювати пози читання, погладжувати хворі місця тощо.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Знаю цей роутер. Дуже часто, як починаються такого роду "глюки" на Сієрах 802-х, вони вже не відновлюються. Старенька вже модель. Так що, Живе Слово і наша віра свою справу зробили)) А я оце хочу також поділитися. Згадав, як минулого року, мені за допомогою Світлової Допомоги, вдавалося не раз оживити ноутбук, на якому стояв старий, бувший у використанні жорсткий диск і вже помирав. Почалось з того, що ноутбук перестав після вмикання завантажувати Віндовз і "висів" довго на початковій стадії. А майстер, коли ставив мені на ноутбук жорсткий диск, попередив, що диск вже дуже старий і може довго не протягнути, але як тимчасовий варіант можна ним покористуватись місяць-другий, як пощастить. Він попрацював в мене більше ніж півроку і почалися описані вище проблеми. І почав я читати над ним Світлову Допомогу. А головне точно так само, як тут описано!)) Вмикаючи й вимикаючи його, а ще й поглажував руками)) І після трьох, чи більше прочитань, ноутбук, як правило завжди вмикався і повноцінно працював!)) Потім, коли проблеми з вмиканням повторювались, я знову повторював читання ЖС і він обов`язково вмикався. Коли одразу, коли після декількох спроб, але вмикався. Щоправда, зараз той ноутбук, а точніше, його жорсткий диск, таки остаточно помер!..Але мені вдалося лише з допомогою Світлової Допомоги продовжити його життя ще на кілька місяців! Так що, підтверджую! Це дійсно діє! А оце, прочитавши цю статтю, отримав ще додаткову порцію Віри! Думаю на цьому тижні спробувати пооживляти той мертвий ноутбук ще раз)) А раптом той жорсткий диск виявиться не таким вже й мертвим)) Бо він в мене так і лежить не відремонтований...

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!