Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Клоуни, паяци і їхні грошодавці

Категорія:

Недавній смолоскиповий похід на честь Степана Бандери знову засвітив московську п'яту колону під дірявою маскою націоналістів. Відразу, як і варто було чекати, ціла армія московських сайтів та телеканалів кинулися ширити такі омріяні картинки.

yuvynnychuk.jpg

Юрій Винничук, письменник

Що ж, наші нацики разом з поциками постарались на славу. Якщо Москва замовила антисемітизм, то замовлення було виконане, хоч і доволі бездарно.

Антисемітизм в Україні потрібен не так для самої Москви, як для Європи, аби там нарешті побачили, кого так хочуть запросити до свого гурту.  І це при тому, що насправді антисемітизму в Україні, не інспірованого ззовні, нема. Його більше є в Росії, у Польщі, у Франції, але не в нас.

Смолоскипові походи з усілякими нацистськими аксесуарами – звична річ і для Росії, і для Німеччини. Однак там ніхто собі з того великої мороки не робить.

Не так у нас. Деякі активні блогери на Фейсбуку своїм пильним оком помітили дуже загрозливий антисемітизм в Україні.

Можливо, їм цього просто хочеться, бо лише недалека людина не здогадується, хто за цими примітивними лозунгами стоїть.

Та, зрештою, в чому полягав той антисемітизм? У тому, що Святослав розгромив Хазарський каганат?

А до чого тут семіти? Хазари були семітами? Лише невелика частина правлячої еліти сповідувала іудаїзм, мова була тюркською, писемних пам'ятників не збереглося.

Ні, я розумію, про що йшлося і чому саме мусів вигулькнути Хазарський каганат, але з цього скоріше можна посміятися, як вбачати якусь загрозу демократії.

Адже з одного боку в нас роздувають антисемітизм, а з другого ширять відомості про єврейське походження геть усієї правлячої верхівки навіть вкупі з Тягнибоком. А недавно з’явилися звістки про єврейське походження самого Бандери.

Люди, які стоять за роздуванням третього Майдану, за новою революцією, за незламною летункою Надею, за Львівською народною республікою (домен їхнього сайту у Санкт-Петербурзі), за фальшивими колективними листами українських підприємств із закликами наладнати економічні контакти з Росією, за свинячою головою в уманській синагозі, за верхівкою Свободи і Правого сектору – ті самі. Міняються тільки вивіски, гасла і обличчя чи то пак мармизи.

Десять років я публікував щотижня свої статті на сайті tsn.ua. А ось уже місяць, як не публікую.

Причина проста – мене дістала цензура, якої ще кілька років тому не було. Але з часів Майдану з’явилася, і, в результаті, окремі мої статті там відмовлялися публікувати під якимись надуманими приводами. Частіше пояснювали неактуальністю. Але правда була інша.

Ті статті я потім без проблем публікував деінде. Отже, не з актуальністю були проблеми. Тоді з чим?

А власне з тим, про що я написав трохи вище: зі Свободою і Правим сектором.

Про те, що згадувати Медведчука незлим, тихим словом заборонено, мене попередили й раніше. Бо Медведчук нібито просто володіє певним відсотком акцій ТСН. І одного разу моя стаття, де я його згадав, провисіла на сайті не більше години.

Але з Медведчуком річ зрозуміла. Якщо він пан-хазяїн, то має право вимагати до себе поваги.

Але незрозуміла інша річ. Чому я не міг нічого критичного написати про верхівку Свободи чи Правого сектора?

Тут мушу уточнити для дуже недалеких читачів, які почнуть мені тицяти Майданом і фронтом, що я веду мову не про простих членів цих організацій (і навіть не про згаданого Тягнибока), а про верхівку. В тому числі і про відкомандированого з Росії товариша Бичкова. Який прибрав псевдо Скоропадський.

Отже, для мене було давно ясно, хто стоїть за всіма тими провокаціями, які так радо потім ширило російське ТВ. Згадайте побиття директора Першого Національного. Картинка вигулькнула в ефірі Рос-ТВ буквально за лічені хвилини, як, зрештою, і всі інші подібні примітивні акції.

До чого я тут веду? А до того, що для мене є незаперечним тісний зв'язок Коломойського та Медведчука з Правим сектором, а раніше зі Свободою. От у них і треба питати, чому в Україні демонструють антисемітизм, а не вдавати дурника і роздувати обурені щоки.

Росія з часу Майдану старанно витворює для своїх громадян непривабливу картинку життя в Україні. Тут і хунта, і фашисти, і злидні, і відсутність жодних надій на безвізовий режим, і жорстока залежність від Америки та МВФ. А з другого боку – розкриті щирі сусідські обійми, бо ми ж «адін народ» і «нам била харашо вмєстє».

Інколи, щоправда, хтось із кремлівських клоунів зривається з ланца і верещить про негайну ліквідацію цього незрозумілого псевдодержавного утворення, ба навіть знищення більшості населення та приєднання Західної України до Польщі, бо тамтешнє населення вже й так не виправити.

Але клоуни на те і клоуни, аби випустити пар, дати змогу їхнім господарям промоніторити реакцію, а потім здутися.

А загальний тон російської пропаганди зараз доволі одностайний: нам знову треба жити разом. Тому навіть хунта і фашизм уже потроху відійшли набік. В новорічному «огоньку» мадам Бабкіна у своїх мордовських нарядах зображала Росію, а співак, схожий на Порошенка та ще й у хрущовській псевдовишиванці, – Україну. Весь їхній співочий діалог власне й зводився до одного. Росія: за що ти мене не любиш, я ж для тебе стільки добра зробила, захищала, газ давала, нам було разом так добре, на Заході тебе ніхто не чекає.

Відповідь України була настільки примітивна і тупа, що це викликало у слухачів заслужений сміх, бо фактично жодних суттєвих причин для того, щоб не жити знову разом, клоун, який вдавав Порошенка, не висловив.

Але в «прастова русскава мужичька» цей дует під олів’є з «баяришніком» міг викликати тільки сльози «умілєнія», як і у тієї мавпи з СТБ, що на Новий рік слухала Путіна і пила за «русскіх».

Після відомого листа Пінчука уже й не дивно, що саме на його каналах процвітала ця московська вата.

І тут я наблизився до дуже делікатної ситуації. До того, в чиїх руках українські телеканали. Але на цю тему я хотів би почути думку тих, хто дуже серйозно вбачає в Україні антисемітизм.

Про інші нюанси сучасного українського націоналізму: Трансформагенти, або Корисні ідіоти – головний інструмент гібридної війни

Наші інтереси: 

Гарний текст для дискусії. В мене було таке ж припущення щодо ПС і Яроша. 

Інші тексти автора - в темі.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Пани Віктор Нокід і Василь Федорів спочатку звели обговорення статті на зовнішній вигляд Вінничука, а потім на зовнішній вигляд учасників зібрання "НО". Ну що ж, якщо аргументації нема, то в хід ідуть і такі провокації.

Добре, "Ален Делони", будемо вважати, що виклик прийнято!

Дуже прошу Віктора Нокіда і Василя Федоріва опублікувати свої фотографії, щоб ми і читачі "НО" змогли подивитися і вирішити, про що промовляють їхні обличчя!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

А таки проникливий цей чоловік, Юрій Винничук!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Люди, які стоять за роздуванням третього Майдану, за новою революцією, за незламною летункою Надею, за Львівською народною республікою (домен їхнього сайту у Санкт-Петербурзі), за фальшивими колективними листами українських підприємств із закликами наладнати економічні контакти з Росією, за свинячою головою в уманській синагозі, за верхівкою Свободи і Правого сектору – ті самі. Міняються тільки вивіски, гасла і обличчя чи то пак мармизи.

Я теж так думав і думаю!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Мжливо 6-7 років до війни в газеті "ЗВУ-плюс"читала розлогу статтю львівського підприємця "Все московське заважає нам жити"

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

У всi часи найбiльше зло українцям несли саме такi "винничуки". Саме вони й згаданий пан особисто заважали дерусифiкувати Крим своїми закликами до "злагоди" та "порозумiння" iз вiдвертими ворогами.

Зараз йому на завадi стала "цензура"...

Хай Буде!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Пане Василе, ви чомусь переходите на особистості замість того, щоб говорити по суті висловленого...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Всі структури паразитичної системи добре налагоджені і діють в автоматичному режимі. Все валиться коли іде рух у зворотному напрямку, з не стандартними запитаннями і не стандартним способом вирішенням проблем. Система сама себе поділила на нуль (розглядаю цілі пакети правових міжнародних документів і власних "українських") множенням і схрещенням несумісних понять і законів. Ми в тренді!

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Цитата із коментаря:
"(розглядаю цілі пакети правових міжнародних документів і власних "українських") множенням і схрещенням несумісних понять і законів. Ми в тренді!"

Тобто у нас просто вилізло "шило із мішка".І вся міжнародна правова система теж гнила,просто замотана у красивий папірець.Я правильно зрозумів.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Міжнародна правова система побудована на демагогії! А повинна бути побудована на Законі.

Який сенс годувати чиновників міжнародних організацій, які висловлюють"стурбованість" терористичними діями якоїсь держави чи внутрішнім тероризмом влади відносно етнічних груп, якщо не має ефективних засобів тиску на ці держави чи владу певних держав!?

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Так, Явсе Світ. І не просто вилізло те "шило" а ще й розділило весь світ кордон якого проходить через серце кожної людини.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

"...Система сама себе поділила на нуль..." - Якщо будь яку величину не рівну нулю поділити на нуль отримаєте безкінечність.
Якщо поділити нуль на нуль отримаєте невизначенність.
Як людина висловлюється так вона й мисліть.
Інакше не буває...

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

"...для мене є незаперечним тісний зв'язок Коломойського та Медведчука з Правим сектором, а раніше зі Свободою."
А чому їх немає на відповідних каналах? Чи це така "хитра" політика? Натомість, на "плюсах" п. Коломойського суцільний Зеленський & Ко. Аналогічно і на всіх інших.
Допоки немає гідної альтернативи, підтримуватиму правосеків та свободівців вкупі із "Азовом".
До речі, на ході були різні гасла, окрім традиційних, навіть хтось верескнув антисемітське, але підтримки особливої не було. Були навіть якісь п'янички та бомжі, але ніхто на них не звертав уваги.
Тиск потрібен, хоча б такий, щоб не нахабніли.
До справжнього аналізу стаття не дуже...Загальне відчуття ніяке.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Допоки немає гідної альтернативи, підтримуватиму правосеків та свободівців вкупі із "Азовом".

При такій позиції альтернативи і не з'явиться!

Крім того, "Свобода" і "Азов" організації різні.

"Азов" - бойова організація, яка виникла в ході протистояння російській агресії.

А "Свобода" - це розкольники Соціал-Національної партії України (СНПУ). Тягнибок хотів знищити партію, але тільки розколов її. Краща частина залишилася вірною націонал-соціалістичним ідеалам.

Про Яроша взагалі говорити нічого. Це політичний нуль!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

Підтримую тих правих, котрі є, для того, щоб не зникло праве середовище. Буде відповідний грунт - з'являться і гідні партії.

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Авжеж.... Дядьки з "ідеалами" як завжди виявилися організаційно нікчемними. А Тягнибок створив ефективну організацію, яка була стрижнєм подій 2013-2014 років. Та й зараз свободівці не скіглять про "пропалі ідеали", а воюють.
Слава Нації!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Дядьки з "ідеалами" як завжди виявилися організаційно нікчемними. А Тягнибок створив ефективну організацію, яка була стрижнєм подій 2013-2014 років.

Наведіть, будь ласка, події 2013-2014 років, "стрижнем" яких був Тягнибок. Список в студію!

Тягнибок вкупі із сотоваріщамі по-холуйські півтора місяці бігав на перемовини з Януковичем. Врешті його "кинули" подєльніки... і він залишився без посади при новій владі.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Справді, нічого кращого поки нема. А має бути.

Юр Цікавий каже:
"...для мене є незаперечним тісний зв'язок Коломойського та Медведчука з Правим сектором, а раніше зі Свободою."
А чому їх немає на відповідних каналах? Чи це така "хитра" політика? Натомість, на "плюсах" п. Коломойського суцільний Зеленський & Ко. Аналогічно і на всіх інших.
Допоки немає гідної альтернативи, підтримуватиму правосеків та свободівців вкупі із "Азовом".
До речі, на ході були різні гасла, окрім традиційних, навіть хтось верескнув антисемітське, але підтримки особливої не було. Були навіть якісь п'янички та бомжі, але ніхто на них не звертав уваги.
Тиск потрібен, хоча б такий, щоб не нахабніли.
До справжнього аналізу стаття не дуже...Загальне відчуття ніяке.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

"Справді, нічого кращого поки нема. А має бути. " - В тому й питання, що треба створювати, а не ганьбити те що є. Тут якось був військовий, прихильник "НО" (навіть відео з ним було), але щось давно про нього не чути. Та й взагалі щось тут не багато людей чину, а не скіглень...

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це, тіпа, ти людина чину, справжній революціонер, а всі інші скиглять?

Чисто бандерівська демагогія, за допомогою якої розвалили ОУН. Революційні недовчені студенти тоді також вимагали "Все і негайно!", Мельника і Шептицького вважали пасивними ідеалістами, а головним інструментом революції вважали політичний терор.

Вiктор Нокiд каже:
"Справді, нічого кращого поки нема. А має бути. " - В тому й питання, що треба створювати, а не ганьбити те що є. Тут якось був військовий, прихильник "НО" (навіть відео з ним було), але щось давно про нього не чути. Та й взагалі щось тут не багато людей чину, а не скіглень...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Андрій Солтівский.
0
Ще не підтримано

Цитата:".. я веду мову не про простих членів цих організацій (і навіть не про згаданого Тягнибока), а про верхівку. В тому числі і про відкомандированого з Росії товариша Бичкова. Який прибрав псевдо Скоропадський"
.Бичков - Скоропадський з росії?! До сих пір вважав іх ставлеником попи. Хіба з Ліпецка.

Живе Слово творить і перемагає

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Боятись картинки на Московському телебаченні не варто. Якщо її не дасть Україна, то її створять на одному із знімальних майданчиків Мосфільму.
Україна перебуває у збуренному стані. Вулиця є полем ідеологічної війни. Контроль над вулицею є принциповим. Приберіть з вулиць наших націоналістів і їх місце займуть російські шовіністи. Пересічному обивателю в жодному разі не загрожує спокій. Справа не у факелах, а у гаслах. Організатори ходи мають нести відповідальність за кожне виголошене на вулиці гасло. Якщо вони на це не здатні, то краще акцію не проводити. Сила організації не стільки в масовості заходу, скільки в здатності його цілком контролювати. Одеса все це давно проходила. Як тільки на початку 2000 років вулицю полишив Рух, майже відразу його місце зайняла шовіністична організація Родіна, фінансована через відповідне консульство. А Рух валили з усіх боків так само, як тепер валять Свободу і Правий сектор. Якщо є склад злочину у діяльності керівників правих, то приховування такої інформації від громадськості є недружнім актом проти правих сил. Але ганьбити правих, лежачи на теплому дивані перед телевізором за їх ризиковані і не прості для виконання акції є нечесно.

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

"...Але ганьбити правих, лежачи на теплому дивані перед телевізором за їх ризиковані і не прості для виконання акції є нечесно." - Не нечесно, а злочинно!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Восени минулого року я був присутній на мітингу партії "5.11", який проводив Балашов. В своїй промові він сказав, що "один день стояння Майдану коштував 500 тисяч гривень".

Чиї це були гроші!?

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

"... Чиї це були гроші!?"
Гроші треба брати у всіх, хто їх дає. Це розумів не тільки Ульянов, а й Шикльгрубер... .

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Пане Вікторе, раджу трохи освіжити пам'ять від радянських пропагандистських мітів і не писати дурниць на кшалт "Шикльгрубер...".

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Юрко Гірський.
0
Ще не підтримано

А мені здається що все оте "смолоскипне ходіння" просто щоб народу нагадати що є ще така "свобода" (в значенні партія), бо особисто я про неї вже й забув. А картинку використовують (а чому б не використати?))

Накреслю свастику на хаті, і буду спати вже спокійно...

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

До речі... В грудні по Києву була реклама "Свободи" на бігбордах: "Буде Свобода... Буде Україна.... Нам 25".
По-перше, в 1991-му "Свободи" як організації ще не існувало. Була СНПУ, яку "Свобода" розколола.
По-друге, якщо політична партія рекламує себе на бігбордах, замість того, щоб конкретно займатися державотворчою діяльністю, то гріш їй ціна.
По-третє, як ганебно вів себе Тягнибок під час початку Майдану, ми всі чудово бачили і пам'ятаємо!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Юрко Гірський.
0
Ще не підтримано

Політичний труп, який розкладається тому і час від часу "чути".

Накреслю свастику на хаті, і буду спати вже спокійно...

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Коректніше сказати, що націоналістичний рух переживає гостру кризу, а криза - це нові можливості. Щоб їх реалізувати, треба вивчати реальну історію і дивитися в постіндустріальне майбутнє.

Юрко Гірський каже:
Політичний труп, який розкладається тому і час від часу "чути".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Якось у засновника СНПУ Ярослава Андрушківа запитали:

- Пане Ярославе, члени ВО „Свобода” і, зокрема їх лідер, заявляли, що ця політична сила майже ідентична колишній СНПУ. Чи можна назвати ВО “Свобода” наступницею СНПУ?

- Звичайно, що ні. Я навіть радий того, що вони змінили назву. Бо коли б цього не зробили, тоді відбувалось би щось на зразок 3-ох чи 5-ьох ОУН. Це — інше політичне явище, яке створене на базі частини людей, які були в СНПУ, які мають свої підходи, свої погляди, свою стратегію, що є ближчою до націонал-демократії.

------------------------
Можливо, це була цілеспрямована операція з переспрямування правого руху, хоча видавець ідеологічного журналу СНПУ "Орієнтири" Андрій Парубій тоді це пояснював необхідністю відкриватися до широких мас, ставати зрозумілішими. Врешті-решт, він зробив непогану кар’єру. Система його прийняла як свого.

До речі, той же Андрушків якось сказав в інтерв’ю, що з появою "Свободи" в Україні перестав існувати націоналістичний рух. На жаль, не пояснив, що він мав на увазі.

Володимир Федько каже:
До речі... В грудні по Києву була реклама "Свободи" на бігбордах: "Буде Свобода... Буде Україна.... Нам 25".
По-перше, в 1991-му "Свободи" як організації ще не існувало. Була СНПУ, яку "Свобода" розколола.
По-друге, якщо політична партія рекламує себе на бігбордах, замість того, щоб конкретно займатися державотворчою діяльністю, то гріш їй ціна.
По-третє, як ганебно вів себе Тягнибок під час початку Майдану, ми всі чудово бачили і пам'ятаємо!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Будемо вважати, що "Свобода" зробила все, що могла. І слава Богу! Настав час нових підходів.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

До речі, на початку діяльності СНПУ у мене були зустрічі з Андрушківим і Олесем Вахнієм. І наші розмови були про націонал-соціалізм!

З Олесем Вахнієм я підтримую дружні стосунки і дотепер...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Судячи зі спогадів Ярослава Андрушківа, СНПУ творилась як ідеологічна партія, спрямована на довгострокову роботу і поступове виховання свого електорату.

Він навчав, що вибори - це в першу чергу висловлення своїх переконань, а в другу чергу - обрання людей в органи влади. Тому голосувати треба за своїх однодумців навіть тоді, коли в них нема шансів перемогти. Якщо на цьому твердо стояти, що з кожним роком шанси зростатимуть і перемога - це питання часу.

Проте в СНПУ перемогла фракція "реалістів", яка вважала, що простіше підлаштовуватися під існуючий електорат (опуститися до його рівня), а не піднімати його до свого рівня.

Для цього змінили ідеологічну назву СНПУ на загальнозрозумілу "Свободу", а замість яскравого символу "Ідея Nації" взяли нейтральні "три пальці".

На цьому націоналізм і закінчився - почався популізм.

Якби тоді в СНПУ вистачило сили для системної довгострокової роботи, то сьогодні могла б бути серйозна права партія.

Висновки:

1. Не можна підлаштовуватися під натовп. Треба його організовувати і підносити до свого рівня.

2. Радикальне гасло "Тут і негайно" - це спокуса і руйнування. Для того, щоб виростити велике здорове дерево, потрібен час і копітка праця.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

У мене питання: "На кого більше скидається дядько на світлині... на клоуна, паяца, чи може вар'ята...?
Моя думка, що на ... дядька, який вважає себе занадто розумним, але ображеним на людей, які його таким чомусь не ввжають.
Порада таким дядькам частіше дивитися у люстро...

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Маєш на увазі свій аватар? По-моєму, нормальний серйозний дядько.

Вiктор Нокiд каже:
У мене питання: "На кого більше скидається дядько на світлині... на клоуна, паяца, чи може вар'ята...?
Моя думка, що на ... дядька, який вважає себе занадто розумним, але ображеним на людей, які його таким чомусь не ввжають.
Порада таким дядькам частіше дивитися у люстро...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Маю на увазі світлину автора тексту про "паяців"... Він занадто себе любить...

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Винничук далеко не ідеальна людина, але ж ми тут обговорюємо підняту ним тему, а не його "обліко морале".

А тема на часі, ось і книжка цікава вийшла: «Людина c отруйним пістолетом» (The Man with the Poison Gun)

Вiктор Нокiд каже:
Маю на увазі світлину автора тексту про "паяців"... Він занадто себе любить...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Обговорювати треба слова Винничука, а не як він виглядає на світлині!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Зовнішній вигляд про людину свідчить вельми багато, особливо обличчя.
Наприклад, світлини учасників грудневого зібрання "НО", зроблені у різних ракурсах великим планом, вельми промовисті... .

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

І про що вони тобі промовляють?

Вiктор Нокiд каже:
світлини учасників грудневого зібрання "НО", зроблені у різних ракурсах великим планом, вельми промовисті... .

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Вiдео та свiтлини й справдi промовистi.

Вiтаю засновника "НО". Зовнiшнiсть та вмiння триматися - вiдмiнно. Зачiска трохи екстравагантна, але то суто особиста справа.

Щодо iнших. Бiльшiсть часу бiльшiсть жiнок були вельми засмученими.

Чоловiки дуже рiзнi. Декому явно потрiбно оновлення Живим Словом та Живими Стравами.
Оскiльки це вiдкритий ресурс, то бiльше нiчого не писатиму. Кожен може уважно переглянути й зробити власнi висновки.

Хай Буде!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Всі світлини з грудневого зібрання НО цілком нормальні. Мені, наприклад, подобаються такі непостановочні фото. Емоції у людей різні: задумувались, сміялись, раділи. Одним словом - були щирими. Все це і зафіксувала камера в т.ч. і моя. Стосовно "фізіогноміки", то знаю з власного досвіду: обличчя і поведінка людини досить часто неспівпадає з науковими оцінками.

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Хiба я написав, що вони не нормальнi? Такi свiтлини, все одно, що викладена на широкий загал сповiдь.
З мого досвiду: зовнiшнiй вигляд (а ще бiльше вазомоторiка) каже про людину майже все.

Хай Буде!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

А щодо слів. Такі дядьки єдине що вміють це вправно базікати. Слова у реальному житті без чину нічого не варті...

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Слова у реальному житті без чину нічого не варті...

Повністю згідний!

Я працював з інформаційною структурою ОУН(р) - УЦІС - з 1987 по 1993 рік. У мене навіть є офіційний документ, виданий УЦІС. Вже у жовтні 1991-го налагодив друк часопису "Визвольний шлях" в Києві... Був одним із сенаторів-засновників КУНу. Я бачив життя організації зсередини. Так от, було багато слів і мало чину! Пані Слава принесла із-за кордону розбрат в український націоналістичний рух. І згодом навіть її близькі товариші по боротьбі виступили проти неї, наприклад, керівник СБ ОУН Мудрик (Мечник). Я був знайомий з ним... А Григорій Приходько мені прямо сказав: "Нічого доброго пані Слава тут не зробить. Не витрачайте час і сили на роботу з нею". І в 1993-му я припинив стосунки з УЦІС, ОУН(р), КУНом і зосередився на роботі в УНП Григорія Приходько.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Що таке "УНП Григорія Приходько"? Друкованi засоби, участь у виборах...
Слава Стецько обиралася у мажоритарних округах...
А що несуть Вашi дописи стосовно ОУН?

Хай Буде!

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

Щодо слів...
В більшості з нас (мабуть і в мене :)) свідомість працює в режимі репітера (повторювача), Прийняття думки із простору, артикуляція (висловлювання, навіть пошепки, або "в умі") і передача у простір з енергетичним підсиленням. Будь яке ставлення до думки, утвердження або заперечення, підсилює думку. Доказом є нав'язливі думки, чим більше стараєшся позбавитися її, тим вона стає міцнішою.
Ключем до приймання конкретної думки є настрій (налаштування).
Не будемо недооцінювати слова, мову...

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Обговорення статті Вінничука деякими товаришами звелося до класичного ще з радянських часів: "А ещё шляпу надел!"

До речі, така тактика - переключення з висловлених думок на зовнішність автора - типовий прийом з арсеналу психологічної війни!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Допис Винничука диповий текст психологічної війни!

Бий своїх, щоб чужi боялися.

До чого тут капелюх. Коли видно пана по халявам....

Хай Буде!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Василь Федорів і Віктор Нокід - це та ж сама людина? Дякую за відповідь.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Люди різні, але той самий простір подій. Ми з ними перебуваємо у паралельних площинах, тому діалогу не виходить.

Ми вже вийшли з простору боротьби, а ці двоє досі там залишилися.

У просторі боротьби відбувається постійна війна всіх проти всіх, в тому числі й проти самих себе.

Олена Каганець каже:
Василь Федорів і Віктор Нокід - це та ж сама людина? Дякую за відповідь.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Сторінки

  • Сторінка
  • of 2
  • >