Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Три стратегії життя: короткоживучість, довгоживучість, безсмертя. Обирай, що тобі ближче!

Категорія:

Кожна нова епоха починається зі спроби повернутися до безсмертя: згадаймо «патріархів» людства, які, згідно з Книгою Буття, жили по 500–1000 років. Не є винятком і постіндустріальна епоха «шостої раси».

161021kozakmamaykaterynakosyanenko0.jpg

Козак Мамай - безсмертний українець (художник Катерина Косьяненко)
Козак Мамай - безсмертний українець (художник Катерина Косьяненко)

«Він помер, бо так було прийнято» (напис на надгробку).

Пилип був новачком у комп’ютерній техніці. Тому придбав собі нового комп’ютера, повністю готового до роботи – з усіма програмами і налаштуваннями. Вмикай і працюй.

Робота з такою машиною була суцільним святом! Проте з часом Пилип помітив, що комп’ютер працює дедалі повільніше, не зберігає великі файли, повідомляє про помилки або просто не виконує команди. І ось одного дня комп’ютер завис і більше не ввімкнувся.

«Помер комп’ютер» – сказав Пилип, пішов у магазин і купив нового. Але з ним повторилася така ж сама історія. Після придбання чергового комп’ютера Пилип переконався, що тривалість життя такого роду техніки – не більше трьох років. Це незаперечний факт, «даний нам у відчуттях» і перевірений особистим досвідом. Продавець у магазині підтвердив, що раз на кілька років треба купляти нову техніку. «Таке життя», – сказав продавець, і Пилип з ним погодився.

Але одного разу відбула подія, яка приголомшила Пилипа і просто перевернула його уявлення про реальність. Це відбулося, коли черговий комп’ютер «помер». Так сталося, що Пилип уже зібрався замовляти нову машину, але випадково розповів про це сусіду Петру. Мовляв, «таке життя». На це сусід сказав, що можна не викидати «мертвий» комп’ютер, а просто «оновити систему». Не лише сказав, а прийшов, очистив машину від сміття, і вона знову запрацювала як нова. Це було справжнє диво! Не треба було йти в магазин і витрачати гроші. До того ж, уся напрацьована раніше інформація збереглася, тому не треба було знову витрачати час на початкове «навчання» своєї машини.  

Пилип навчився тримати свій комп’ютер в чистоті, тому техніка вірно йому служила більше десяти років. Проте одного разу комп’ютер раптово «заснув» і більше не «прокинувся». Сусід Петро сказав, що «згоріла пам’ять», тому цього разу таки доведеться купляти нову машину – він сам так робив не раз. Без пам’яті не працює.

І тут сталося нове диво. Цього разу в ролі «чудотворця» виступив онук Іван, якого Пилип попросив допомогти з покупкою. Іван обізвав Пилипа і Петра «чайниками» і «динозаврами», приніс плату оперативної пам’яті, швидко вставив її у роз’єм – і комп’ютер «воскрес»!

Шоковані Пилип і Петро дізналися, що всі деталі можна замінювати: пам’ять, процесор, вентилятор, корпус – що завгодно. Тобто комп’ютер може жити вічно! Якщо його періодично оновлювати, то через якийсь час може виявитися, що в комп’ютері вже нема жодної початкової деталі. Проте його «особистість» зберігається, адже зберігається інформаційна система цього комп’ютера і неперервна історія взаємодії  з його господарем.

Яке відношення має ця вигадана історія до теми безсмертя? Ми вже з’ясували, що окрім звичайного життя, тривалістю до 100 років, можна жити значно довше, а якщо докласти певних зусиль, то навіть вічно. Так от, усі ці «пригоди чайника Пилипа» – це метафора різних життєвих стратегій.

«Одноразовий комп’ютер» – це стратегія короткого життя. Пилип кожного разу купляє нову техніку – і це приємно! Проте кожного разу йому доводиться витрачати гроші і час на «початкове навчання»: налаштування, установку необхідних програм, реєстрацію в онлайн-сервісах тощо. Подібним чином смерть і народження людини – це засіб, за допомогою якого безсмертна духовна сутність отримує новий «гард» (плоть), на який інсталює новий «софт» (психіку, душу).

«Багаторазовий комп’ютер» – це стратегія довгого життя. Для її здійснення треба тримати психофізичну систему в чистоті, не забруднювати її шкідливою їжею, негативними емоціями, руйнівними думками.

«Вічний комп’ютер» – це стратегія вічного життя. Заміна деталей – це метафора повного оновлення (воскресіння, гелл. ανάστασης – «анастасіс», відновлення). Відомо, що організм людини природним чином повністю оновлюється за 7 років. Тобто через цей час у нас нічого не залишається від старого тіла. Кращим чи гіршим від попереднього буде нове тіло – залежить від якості прожитого семирічного періоду.

Отже, маємо три життєві стратегії, кожна з яких має право на існування. Людина з самого початку створена так, що має потенціал функціонувати в кожному з цих трьох режимів. Якщо комусь подобається змінювати комп’ютер щороку, – будь-ласка! Звісно, якщо є гроші, час і натхнення. А якщо нема? Тоді треба обирати ефективніші режими.

Майже всі сучасні люди живуть в режимі короткого життя. Проте невеличка частинка людства використовує режим активного довголіття, адже це дає очевидні переваги. Хоча б тому, що людина набирається мудрості і здобуває серйозні соціальні зв’язки десь під 50 років. «Короткоживучі» в цей час якщо не помирають, то вже готуються до відходу. Натомість «довгоживучі» після 50-ти лише починають серйозні проекти. Проте справа не тільки у тривалості життя: режим активного довголіття робить людину ефективнішою загалом, адже вона ясніше мислить, активніше творить, має вищу працездатність і більшу суспільну підтримку.

Перехід у режим фізичного безсмертя робить людину ще ефективнішою. Головне тому, що «вічне життя» передбачає перебування на найвищому рівні Простору волі – у Царстві божому, тобто у просторі найпозитивніших подій.

А навіщо нам потрібна боголюдська ефективність? З одного боку, це приємно і цікаво, особливо в компанії з іншими безсмертними. З другого боку, це потрібно для подолання Україною «індустріального бар’єру» та переходу до нового цивілізаційного циклу – до Золотої ери постіндустріальної формації. Можливо, формування суперефективної спільноти безсмертних – це обов’язкова умова порятунку України.

Оскільки людина може працювати в кожному з трьох режимів, то треба вирішити технічне завдання: як активувати режим фізичного безсмертя? Тут одразу ж напрошується паралель з трьома режимами харчування, описаними у статті «Як закріпитися у Царстві божому».

Якщо стисло, то є три режими живлення – «утилізація» (мертва їжа), «засвоєння» (жива рослинна їжа) і «синтез» (повітря і прана, тобто концентрований ефір). Для переходу до кожного з цих режимів харчування потрібно:

1) насичувати себе відповідним типом їжі;

2) сформувати відповідну мікрофлору для засвоєння цього типу їжі – «утилізуючу», «засвоюючу» або «синтезуючу»;

3) повірити в реальність цього режиму – «отримати дозвіл підсвідомості», «увімкнути кнопку».

Це нагадує навчання плаванню. Для того, щоб поплисти, треба: 1) перебувати у воді, 2) опанувати певні рухи, 3) повірити у власну спроможність плавати. Без віри в себе людина ніколи не попливе. І це стосується будь-якої дії. Наприклад, якби людина не вірила, що може підняти руку, вона б ніколи її не підняла.    

Що це може означати в контексті трьох режимів життя?

З другим пунктом зрозуміло: треба мати чисте тіло, гармонійну психіку і правильний світогляд. Арійський світогляд у поєднанні з власним досвідом самозцілення вирощує віру (п. 3) – силу, яка «гори пересуває». А як щодо п. 1 – «насичення» або "живлення"?

Для здійснення стратегії короткоживучості потрібна будь-яка їжа; тут досить діяти на рівні фізичного тіла.

Для здійснення стратегії довгоживучості обов’язково треба працювати на двох рівнях: на фізичному – вживати живу рослинну їжу, і на психоенергетичному – наснажувати себе позитивними емоціями і думками.

Натомість для здійснення стратегії фізичного безсмертя необхідно діяти одразу на трьох рівнях: 1) остаточно перейти на живлення повітрям і праною, 2) сформувати досконалий «психоенергетичний каркас», 3) повірити в реальність свого безсмертя і жити так, як личить безсмертному. В цілому усе це означає перехід до іншого – боголюдського – способу життя, що передбачає відповідні мислення, мовлення і діяння.

Якщо конкретно, то для нас перехід до фізичного безсмертя означає:

1) поступовий перехід від живої їжі до пранаріянства (до речі, діти значною мірою «сидять на прані»);

2) психофізичне вдосконалення за допомогою фізичних вправ і Живого Слова;

3) розвиток філософії динамізму та її активне поширення у суспільстві;

4) практична діяльність з перетворення України: формування нової української нації, постіндустріальної держави і нової (шостої) раси:

Цифрона 6
Шоста раса час відчиняє (циклічний час)
потік ефіру сміливо направляє (Живе слово, прана);
ковзає, пливе, просуває (стратегія води, перемога без боротьби),
стабільності рутину змиває (скидаємо кайдани старого світу)
Творимо! (стаємо сотворцями нового Всесвіту).                    

Чому так важливі поширення знань і активна соціальна позиція? Навчаючи інших, ми прискорено навчаємось самі. Досягаючи практичних результатів, ми розвиваємо свої вольові якості, а також отримуємо підтвердження або спростування теоретичних знань. Про це у статтях:

Щодо боголюдського способу життя, то його компоненти описані в документі під назвою «Добра новина Ісуса Хреста, Сина Божого». Він являє собою послання сучасному кризовому людству. Головна мета, проголошена Ісусом в Євангелії, – досягнення Царства божого і фізичного безсмертя: «Істинно кажу вам: ви, що пішли за Мною, в палінгенезії у сто разів більше одержите і життя вічне успадкуєте».

Ісус розділяє людську еволюцію на дві епохи (два еони). Нинішня – епоха смертної людини, Залізна доба, Калі-юга. Нова – епоха безсмертної боголюдини, нова Золота ера, Сатья-юга (Свята доба). «Ті ж, що удостояться осягнути нової епохи, вмерти вже не можуть, тому що вони є синами Бога – воскресіння діти сущі» (Лк 20.34–36)». 

Кожна нова епоха починається зі спроби повернутися до безсмертя: згадаймо «патріархів» людства, які, згідно з Книгою Буття, жили по 500–1000 років. Не є винятком і постіндустріальна епоха «шостої раси», яка вже почалася.

У наступних статтях ми ретельно розглянемо євангельські настанови для входження в режим безсмертя. Сама постановка питання про безсмертя і активне обговорення цієї теми свідчить про її своєчасність. Якщо людей щиро цікавить це питання, значить вони володіють потрібним духовним потенціалом, накопиченим у попередніх життях палінгенезії. Отже, настав час здійснення пророцтва Ісуса Хреста, безсмертної боголюдини: «Істинно кажу вам: ви, що пішли за Мною, в палінгенезії у сто разів більше одержите і життя вічне успадкуєте». 

Продовження: Як увімкнути архетип безсмертя, або Ельфи рулять!

Ви, що пішли за мною...
Ви, що пішли за мною...

Гурт Wardruna (Норвегія) - Algir (Альгіз - руна святості)

Попередні статті на тему чудотворення і безсмертя:

Наші інтереси: 

Для творення досконалішої цивілізації маємо досягти вищої індивідуальної і колективної ефективності. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Перехід до безсмертя має бути відносно легким. «Слава блаженному Богу за те, що потрібне зробив неважким, а важке – непотрібним» (Григорій Сковорода).

Явсе Світ каже:
Як усе просто:на дорозі до Раю стоять деруни.)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Дуже цікава стаття. На мій погляд в цифроні 6, Потік ефіру сміливо направляє- мається на увазі матриця людини шостої раси. В одній з передач О. Філатовича говорилося щоб перейти гармонійно перехід до шостої раси необхідно щоб частота тонкого тіла, тобто душі людини, була вища 2 мегагерц, у більшості людей частота тонкого тіла- 0.2-0.3 мегагерц. Також я би рекомендував комплекс фізичних вправ "Сила світла" є на сайті О.Філатовича.

Радіймо!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Приємно читати і викликає радість, піднесення. Відчувається спокійна, надійна сила. Це з емоційної оцінки. Прослідковується наполеглива думка про застосування знань на практиці. Для мене виявився особливо корисним опис певних правил з реалізації моїх намагань у життя.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Особисто мені до вподоби концепція душевної вічності. Аналогом її є ситуація, коли ключові відомості зі старого компа можна перенести на новий, іноді принципово новий.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Боголюдська метаморфоза - воскресіння з перетворенням на боголюдину - передбачає отримання нової (оновленої) плоті при житті, з повним збереженням психіки і свідомості.

Згадаймо, що тіло воскреслого Ісуса відрізнялося від попереднього стану, тому його не одразу впізнавали.

Так що є три рівні безсмертя:

  • безсмертя духу: воно вже існує;

  • безсмертя психіки (народження з досвідом попереднього життя): трапляється, здебільшого при передчасній смерті;

  • безсмертя плоті: має легендарний характер, описане в Євангелії як релігійна мета людини.

Леонід Українець каже:
Особисто мені до вподоби концепція душевної вічності. Аналогом її є ситуація, коли ключові відомості зі старого компа можна перенести на новий, іноді принципово новий.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Мені теж. В Добрій Новині є слова "Хто покладе душу свою за друзів своїх - той збереже душу свою." - Це потрібна дія для душевної вічності. Між іншим -в цьому випадку пригадування своїх колишніх життів починається вже в зрілому віці. І, тоді пригадується далеко не все, а лише найважливіше. Те, до пригадування чого докладаються досить великі зусилля. Наприклад, спосіб набуття умовного безсмертя, або первинний текст Господньої молитви - найпотужнішого з існуючих, закляття.... До речі, амброзія (Святий Хліб) - це дуже й дуже смачна страва! Рекомендую!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Як усе просто:на дорозі до Раю стоять деруни.)

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Перехід до безсмертя має бути відносно легким. «Слава блаженному Богу за те, що потрібне зробив неважким, а важке – непотрібним» (Григорій Сковорода).

Явсе Світ каже:
Як усе просто:на дорозі до Раю стоять деруни.)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цілком згоден! Але, з важливим уточненням. Те, що для одного дуже легке та дуже потрібне - те для іншого дуже важке та просто непотрібне.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Тези справедливі але порівняння з комп'ютером не вдале. ПК живе 4 роки і за цей час морально старіє. по закону Мура від 1965 року кожні 2 роки потужність сучасного ПК росте в 2 рази. = за 10 літ в 30 раз, що робить обтяжливим його застосування. Я з 1989 року спостерігаю за відповідністю розвитку інформаційних систем закону Мура і мушу підтвердити його актуальність

В мудрості - сила

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Б.В.Болотов має такий погляд. З нище написанного можна зробити висновок ,що людина як комп'ютер який завжди актуальний. Хочу лише додати до тези Болотова про те ,що природа не еволюціонує інший параметр: природа і все інше розвиваються. Так буде правільніше, на мій погляд.

Ідеальність Всесвіту виключає в ній будь-яку ентропійність і еволюційність. Всесвіт існує нескінченне число одиниць часу (не часів!), І в ній не те що давно, а завжди всі процеси вже встановлені (споконвічно). Саме стаціонарність Природи (Всесвіту) і характеризується непорушністю її законів. У той час як ентропійність і еволюційність могли б мати місце на рівні цілковитого беззаконня в ній.
Якщо звернути увагу на явище дітонародження, починаючи від заплідненої яйцеклітини до людини, ми побачимо, що всі процеси не називаються еволюцією, так як вони відбуваються за тими законами які вже існують. Якщо заглибитися, то за законами негативної хімії, тобто за законами нейтралізації. Не можна називати еволюцією вдосконалення рослин і тварин, так як в дійсності в світобудові все вже визначено. Тому всілякі різновидності рослин і тварин вже заздалегідь закономірні, як розвиток заплідненої яйцеклітини, так і утворення кухонної солі. ( Не плутайте цю фразу з думкою про великий вибух, який є навколо-науковим маренням, хоч і зведений академічною наукою на якийсь п'єдестал, до якого привчають поклонятися). Неможливість перетворення мавпи в людину також визначена, як безумовна неможливість перетворення кристала алмаза в будь - яку іншу кристалічну форму, крім нього самого.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

переконаний, що Сонце є єдиним гарантом життя на землі (стаття одна на всіх, про ельфони). Це безмежна енергія яка доступна всьому живому на Землі і живить все живе. Без Сонця життя неможливе. З науки знаємо, що за строк до 7 років в нашому організмі не залишаються жодної старої клітини. Тобто всі органи поновлені, ми вічні але...що заважає вічності. Перше, наші органи як і весь наш організм це польова структура і цьому полю підпорядковуються клітини органів, як бджолиний рій. Сама по собі бджола набагато слабкіша ніж у рою. Рій керується загальним полем рою. Так і наші органи мають польовий вплив. Рій печінки, рій легень і тому подібне. Звісно, що загальне інформаційне поле і альфони Сонця є основою життя. З невидимим відносно розібралися. Тепер з клітинами. Старі ,мертві і хворі клітини розчиняються, перетравлюються в основному шлунковим соком якого організм виробляє до 9 літрів на добу і шлунковий сік через кров має доступ до клітин з одної сторони а лімфа з іншої. Лімфа, як відомо, має бути соленою, рапою. В солі віруси і інші паразити рослинного походження не живуть. Мертва тваринна плоть є їжею для рослин. Отже у нас має бути відлагоджена система ліквідації старих клітин для того щоб на їх місті могли з'явитись нові клітини і маса мертвих або хворих клітин які мають бути виведені з тіла людини сягаю до 500 грам за добу. Дослідження в лабораторних умовах показали, що в лужному середовищі клітини діляться лише до 53 раз, в кислому середовищі діляться безмежно. Це рівень гобітів. Що відбувається з людиною яка має поле іншої якості? З фізики відомо ,що коливання одної і той же частоти накладені на себе збільшують амплітуду. Якщо коливання складні, ці коливання і пучки переходять у фігури Лісажу. Тобто все має чітку інформаційну складову яка прописана фігурами Лісажу. Людина а бо інше це є фігури Лісажу. Якщо коротше, за певних умов ми можемо отримати на порядки більше енергії але наші рої (органи) не мають відповідного поля. Щось, або якимось чином має перезаписатись фігура Лісажу конкретної людини. Здається тут є одне божество - наука але божественна наука.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.