Зображення користувача Михайло Харачко.
Михайло Харачко
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Програмування майбутнього і роль частки "не"

Якість життя людини і перебування в певному просторі подій прямо залежить від колообігу її слів і думок. Людина живе так, як мислить. Могутність людини над своєю долею і світами визначає вміння користуватися Словом.

Українська мова - звуковий ключ всесвіту

Українська мова, найдавніша у світі, є тим джерелом з якою беруть початок всі інші мови. Про давність Праукраїнської мови стверджують: англійці Вуллі, Кларк, Піггот, Чайлз, французи Бовле, Ру, американці Велс, Гімбутас, поляки Воланський, М. Красуський, росіяни Чертков, Классен та ін.

Професор Ричард Вілсон у статті «Англійська мова» у Британській енциклопедії пише: «Англійська мова та більшість індоєвропейських мов походять із прамови, що нею розмовляли десь 5000 років тому на території сучасної України».

Англійський учений, філолог та історик професор Л. Ведел у своєму порівняльному «Шумерсько-арійському словнику» доводить велику спорідненість між мовою шумерів і мовою праукраїнців. Те саме доводить американський історик В. Рен-Бойкович у книжці «Колиска культури людства» (Нью-Йорк, 1983).

Англійські дослідники Роберт Макрам, Уїльям Крен і Роберт Макнійл доводять походження англійської мови і всіх індоєвропейських мов з мовного середовища Середньої Наддніпрянщини («The Store of English», 1986 — перше видання).

Цей перелік можна доповнювати дуже довго.

Як програмувати майбутнє

Мова є системою кодового запису Всесвіту, а основними елементами в цьому коді є слова.

Якість життя людини і перебування в певному просторі подій прямо залежить від колообігу слів, думок в її свідомості. Людина живе так, як мислить. Могутність людини над своєю долею і світами визначається вміння користуватись Словом.

В Мові все має своє призначення, та багато її елементів сьогодні використовується хибно. Кожен програміст знає: щоб програмний код надійно працював, все має бути розміщено чітко на своєму місці. Легко здогадатися, що буде, якщо елементи коду розміщувати хаотично. А саме така ситуація відбувається наразі з використанням елементів нашої мови, адже думки і слова кодують наше майбутнє. Хоча вона містить багато конструкцій, де відсутній будь-який зміст. Наприклад сполучення "нехай" - заперечення і ствердження одночасно - в результаті пробуксовує реакція Всесвіту на вжиті слова.

Частка "не" - оберіг підсвідомості.

Більшість програм життєдіяльності людини прописані в підсвідомості, деякі з них закладені як через свідомість так і в обхід неї. Часто в обхід нам намагаються (особливо через засоби масової дезінформації, навчальні заклади) встановити паразитичні програми. Тому вкрай важливо брати самому під контроль цей процес. Тут треба розвивати вміння керувати своїми думками та емоціями. Це доволі непросте завдання, і впоратися з ним допомагає книга "Майстер-ключ".

Цікава ситуація відбувається з часткою "не". Виникає питання: ?для чого її використовувати, якщо є достатньо слів синонімів і антонімів на позначення процесів, явищ, рис і т. ін. На додаток ще й підсвідомість її ігнорує, через відсутність образів та емоцій, закріплених за цією часткою.

Якщо свідомість "фільтрує базар" слів і думок, то підсвідомість справно працює, забезпечуючи нас хорошими результатами і позитивними подіями.

Часто вживаючи без потреби негативні слова, ми тягнемо себе у низькі простори. І тут рятівною стає частка "не". Тому часто замість негативного варто використати слово з часткою не. Показовим прикладом є тривала боротьба за незалежність, у підсумку якої Україна потрапляла під чиюсь залежність. Після такого словоблудства збувається вислів: хотіли як краще, а вийшло навпаки. Значно дієвішим є прагнення самостійності, волі, свободи.

Облудне вживання частки "не" дає вичерпну відповідь чому юдохрістияни століттями ігнорують постулати своїх релігійних заповідей.

1. На підсвідомому рівні.

Вони відвідують свої служби, сповідаються, слухають настанови і... залишаються глухими і сліпими. Адже підсвідомість реагує з точністю до навпаки.

2. На свідомому рівні механізм виконання заповідей вони обходять, бо відсутня чітка мотивація їх виконання. Механізм залякування покараннями і уявним пеклом провалився. Останні дослідження свідчать, що саме так і було задумано, щоб тягнути суспільство в низькі простори подій з метою легкого керування і панування над ним.

На свідомому рівні юдохрістияни не проінформовані, чому треба чинити саме так, а не інакше.

Ось приклад:

1. Юдохрістиянин знає, що вживати ненормативну лексику не можна, бо це назви злих духів, через які він потрапить у пекло, але після сповіді зможе надіятись на індульгенцію прощення.

2. Аріянин знає, що вживання гарних позитивних слів підносить його на вищі простори буття і сприяє реалізації позитивних подій на його життєвому шляху, а негативні слова блокують.

Коли і що вживати

Тут відсутня потреба в правилах, це треба визначати самостійно кожному.

Наприклад, коли треба чітко вказати на негативну рису: якщо політик бреше, то його варто назвати брехуном, бо якщо мовити, що він говорить неправду, то здогадайтесь як масова підсвідомість сприйме цю інформацію без частки "не".

Коли нам зайве на чомусь чітко наголошувати, а свідомості інтуїтивно протестує щодо використання негативних слів і образів, сміливо вживайте позитивні слова з "не".

Висновки

Чистота і точність висловлювань прямо впливає на нашу долю. Для програмування власного майбутнього важливо дбати про чистоту мови і точність застосування слів. Найдієвіша саме українська мова, яка, за твердженням корейського оракула Он Ці, є звуковим ключем всесвіту,

Наші інтереси: 

Прагнеш змінити свою долю - зміни свою мову!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття, чіткі настанови до позитивного мислення.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Важливо навчитись правильно озвучувати бажання, корисним тут є фільм "Все як ти захочеш", який підтверджує вислів: в кожному жарті є частка.. жарту.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Творець призначив кожному звуку у Всесвіті первісне істинне значення. Відшукаймо його!

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Ти згадав тут програмування. А чи знайома тобі мова програмування де відсутній оператор not?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Я знайомий з мовами програмування (МП) поверхнево, але у будь-якому випадку кожна мова підходить для виконання певних завдань,наразі відсутні досконалі МП для будь-яких цілей. Зате Українська, за умови правильного її вживання є напрочуд потужна й універсальна.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Є таке поняття: конструктивна логіка. Іноді її ще називають інтуїтивною. В ній певне твердження є істинним, тоді і тільки тоді, коли є прямий доказ. В двадцятому столітті дослідженням цієї теорії займався український математик Гливенко, а також Ґьодель, Ґільберт, інші. Годі шукати інтерпретацію такої логіки в рамках двозначності. Така логіка є обмеженням класичної логіки. Для деяких висловлювань в окремих випадках можуть бути виведені закони виключення третього і усунення подвійного заперечення. Практична користь такої логіки полягає в тому, що якщо є конструктивний доказ існування об'єкту, то на його основі можна побудувати алгоритм наведення прикладу. Теоретично конструктивна логіка придатна для програмування компів, Але поки що це все, що можу сказати з даного приводу.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Гарно!
Зауваги:

  1. Слово "негатив" і його похідні в тексті вжито п'ять разів... тут не- - це заперечувальна частка? Тоді, що таке "гатив"?...
  2. "...юдохрістияни не проінформовані"... - то, виходить, каже, вони насправді "проінформовані"??.. що треба чинити інакше?? ("чому треба чинити саме так, а не інакше.")
  3. "вживати ненормативну лексику не можна" - читати "вживати нормативну лексику можна"??

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Є слова-творці і слова-руйнатори, саме тому я залишив "негатив", бо тут відсутня потреба в "бруді". Прочитай останнє кілька разів і побачиш як реагує мозок на ньго.
Стосовно юдохрістиян, то вони "не проінформовані", бо знають і водночас залишаються темними. Вираз "вживати ненормативну лексику не можна" - теж в стилі їх заповідей.
Ще раз наголошу: тут відсутні чіткі правила, кожен визначає Особисто межі її використання.
У реченні "Це доволі непросте завдання" роль конструкції з "не" в тому, щоб показати свідомості на складність (потрібні зусилля), а для підсвідомості увімкнути зелене світло простоти, адже гравцям, які вірять в успіх все дається просто.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття, чіткі настанови до позитивного мислення.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Гарна картинка, дякую! ))

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Дякую Святославу за цікаву статтю. Ми всі в більшій або меншій мірі "грішимо" з вживанням частки "не". Наша мета опановувати мову Сенсар, це допоможе нам піднятися у вищі метафізичні простори буття.

Радіймо!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Прошу подати посилання на оригінал англійською мовою: "Професор Ричард Вілсон у статті «Англійська мова» у Британській енциклопедії пише: «Англійська мова та більшість індоєвропейських мов походять із прамови, що нею розмовляли десь 5000 років тому на території сучасної України»."

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Щось з тим "не" не так. Перші знаки якраз і були згода (кивання головою - так, або заперечення - ні. Можливо в черновому варіанті можливий будь який набір так і ні. Але при формуванні кінцевої думки, яка буде визначальною, потрібно вимовити космічно - логічно і геніально. Приклад з програмування також можна використовувати з маніпулюванням. Наприклад: код 0 1 ,тут все зрозуміло. Є ще варіант світло темно. Або у фотографіях позитив і негатив. Не все ж так плоско.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Редагування викидає мене з сторінки. Закінчу думку тут. Використання частки "не" відбувається завдяки малому словарному запасу і бідному образному мисленні.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Саме так, треба пізнавати українську мову і розвивати її. Наприклад, замість фрази "неможливо довести причетність" треба казати "годі довести причетність".

Володимир Світлий каже:
Редагування викидає мене з сторінки. Закінчу думку тут. Використання частки "не" відбувається завдяки малому словарному запасу і бідному образному мисленні.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Часто вона зайва, а іноді дуже стає в нагоді. Тут доречним є мультфільм "Про всіх на світі", де співається:
"Всім, всім, всім, хто є на Землі
Нам дуже потрібні великі й малі" ))

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття.
Що не так із людиною,яка не вимовляє деякі звуки.Наприклад тверде "Р",або "Л".Маю на увазі метафізично-кармічні "вади",а не фізіологічні.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Цікаве питання. Філатович дослідив, що фізичні несправності відбуваються на рівні духу, певно причини зі складністю вимови звуків десь у цій площині.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Супер!!! Думаю, саме в цьому весь сенс частки не- (у словах "із позитивною інструкцією" для підсвідомості).

Святослав Сонячний 12 Жовтень, 2016 - 23:05 каже:
...У реченні "Це доволі непросте завдання"

роль конструкції з "не" в тому, щоб показати свідомості на складність (потрібні зусилля), а для підсвідомості увімкнути зелене світло простоти

, адже гравцям, які вірять в успіх все дається просто.

Погоджуюсь. "Не відають, що творять"

Святослав Сонячний 12 Жовтень, 2016 - 23:05 каже:
Є слова-творці і слова-руйнатори, саме тому я залишив "негатив", бо тут відсутня потреба в "бруді". Прочитай останнє кілька разів і побачиш як реагує мозок на ньго.
Стосовно юдохрістиян, то вони "не проінформовані", бо знають і водночас залишаються темними. Вираз "вживати ненормативну лексику не можна" - теж в стилі їх заповідей.
Ще раз наголошу: тут відсутні чіткі правила, кожен визначає Особисто межі її використання.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Хм-м-м... Значних зусиль потребує навчання вірного застосунку/використання чарівного не- ... Потрібні значні зусилля...
Напевно, це і є індикатором, що треба працювати в цьому напрямку, бо пам'ятаємо,
що "Царство Боже здобувається силою; і ті, що застосовують силу, схоплюють його."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Тепер по-новому можна оцінити сенс вірша М.Рильського:

Як парость виноградної лози,
Плекайте мову. Пильно та натхненно
Політь бур'ян. Чистіша від сльози
Вона хай буде. Вірно і слухняно
І хай вона щоразу служить вам,
Хоч і живе своїм живим життям.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.