Зображення користувача Михайло Харачко.
Михайло Харачко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як здобути багатство

Правило отримання високих знань говорить, що вони завжди поряд і відкриваються нам тоді, коли ми готові їх сприйняти. Схожа історія відбувається в процесі очищення Доброї Новини від ворожих вставок. Наразі цікавим є текст, який вороги просувають для маніпуляцій свідомістю і нав’язують думку, ніби святі мають бути бідними, але в кожної тверезомислячої людини така думка викликає внутрішній спротив.

?51% чи більше

Надважливу працю в цій царині здійснив Ігор Каганець у книзі "Пшениця без куколю", яка повернула значення слова релігія і спрямувала погляд на вчення Хреста як джерело наслідування для здобуття божественних ознак і безсмертя. Недавно ми думали, що обсяг ворожих вставок у Євангелії 51% і діти диявола вирішили використати контрольний пакет для блокування істинних знань. ?Та чи достатньо одного відсотка у спробі заглушити їх?

Звичайно ні, і це мали добре розуміти фальсифікатори Євангелія. Ймовірно вони прагнули до повного контролю, який мовою акціонерних товариств означає володіння 75%+1 акція. Маючи 3/4 голосів можна робити з компанією що завгодно. Та що діє у бізнесі не завжди спрацьовує на вищих щаблях.

Що лежить в основі маніпуляцій

Правило отримання високих знань говорить, що вони завжди поряд і відкриваються нам тоді, коли ми готові їх сприйняти. Схожа історія відбувається в процесі очищення Доброї Новини ві ворожих вставок. Наразі попрацюємо з текстом, який вороги просувають для маніпуляцій свідомістю і нав’язуютьть думку, ніби святі мають бути бідними, але в кожної тверезомислячої людини така думка викликає внутрішній спротив. Попрацюємо на наших жнивах з оповіданням

«Як тяжко багаті входитимуть у Царство Боже»

«Коли Він уже вирушив у дорогу, прибіг один, упав перед Ним навколішки й почав Його питати: Учителю, що благого маю чинити, щоб мати життя вічне? Сказав Ісус до нього: заповіді знаєш: не вбивай, не прелюбодій, не кради, не свідчи неправдиво, не кривдь, шануй батька-матір і люби ближнього твого, як себе самого. Він у відповідь мовив до Нього: Учителю, я все те дотримував змалку. Чого мені ще бракує? Тоді Ісус, глянувши на нього, змилосердився і сказав йому: Одного тобі бракує: піди, продай, що маєш, дай бідним, і будеш мати скарб на небі. Тоді прийди і йди за Мною.  Той, засмучений тим словом, відійшов вельми зажурений, мав бо великі багатства. Ісус, глянувши навколо, сказав до своїх учнів: як тяжко багаті входитимуть у Царство Боже.

Черга на детальний аналіз

 1.«Коли Він уже вирушив у дорогу, прибіг один, упав перед Ним навколішки й почав Його питати: Учителю, що благого маю чинити, щоб мати життя вічне?

Уявлення, що учні падали навколішки перед Хрестом погодить з юдохрістиянства, бо тільки та людина, яка вільно і впевнено дивиться в очі вчителю здатна до духовного росту.

2.Сказав Ісус до нього: заповіді знаєш: не вбивай, не прелюбодій, не кради, не свідчи неправдиво, не кривдь, шануй батька-матір і люби ближнього твого, як себе самого.

Заповіді із заборонами властиві юдаїзму і його гібриду - юдохрістиянству. Арійці їх не використовували через дуже малу ефективність. Це добре видно на прикладі дітей, яких неможливо стримати заборонами, зате вони добре реагують на позитивні настанови, заохочення і особистий приклад.

3. Тоді Ісус, глянувши на нього, змилосердився і сказав йому: Одного тобі бракує: піди, продай, що маєш, дай бідним, і будеш мати скарб на небі. Тоді прийди і йди за Мною. Той, засмучений тим словом, відійшов вельми зажурений, мав бо великі багатства. Ісус, глянувши навколо, сказав до своїх учнів: як тяжко багаті входитимуть у Царство Боже.

Слова "віддай бідним" суперечить правилам творця і з-ну карми, адже, якщо людина бідна, то з якоїсь причини і має внутрішньо змінитися заслужити на здобуття багатства. Значно ліпшим варіянтом є дар, який викликає вдячність у обдарованого і радість для Всесвіту - жертва.

Так само "скарб на небі" навіть метафорично не сприймається, адже віє двозначністю і вказує на незрозуміле місце зберігання, що суперечить правилу святої простоти.

Краще звучатиме:" і отримаєш скарб вічний", про який сказано в наступній оповіді :

Скарб і перлина

Царство Боже подібне до скарбу, схованого в полі, що чоловік, знайшовши, ховає і, радіючи тим, іде й продає все, що має, і купує те поле. Царство Боже іще подібне до купця, що шукає добрі перли. Знайшовши одну дорогоцінну перлину, іде, продає все, що має, і купує її.

Тобто скарб - то царство бога всередині нас. Або інакше - царем в нашій свідомості є божественна сутність, яка пройшла еволюцію за теорією динамізму.

Як має звучати справжній текст:

«Коли Він уже вирушив у дорогу, прибіг один учень, став перед Ним й почав Його питати: Учителю, що благого маю чинити, щоб мати життя вічне? Сказав Ісус до нього: заповіді знаєш: живи по правді (1), шануй батька-матір і люби ближнього твого, як себе самого. Він у відповідь мовив до Нього: Учителю, я все те дотримував змалку. Чого мені ще бракує? Тоді Ісус, глянувши на нього, змилосердився і сказав йому: Одного тобі бракує: піди, продай, що маєш, пожертвуй на добрі справи, і будеш мати скарб великий. Тоді прийди і йди за Мною.  Той, засмучений тим словом, відійшов вельми зажурений, мав бо великі багатства. Ісус, глянувши навколо, сказав до своїх учнів: як тяжко залежні від багатства входитимуть у Царство Боже.

Ось вийшов значно коротший текст, а вміння сказати багато в небагатьох словах - велике мистецтво, яким володів Хрестос.

(1) Жити по правді є давньоукраїнським словосполученням, яка означає дотримуватись правил творця.

Варто зауважити, що багатство - це позитивна ознака перебування у просторі волі, тому Хрестос не міг її критикувати.

Та багатство є водночас випробуванням: інколи хтось стає залежним від них і вже не людина керує коштами, а вони нею. Саме це Ісус хотів виправити в юнакові, якого добре знав, оскільки той був одним з його учнів і кандидатом в апостоли. Про це свідчать слова-запрошення "йди за мною", які могли почути лише обрані Учителем.

Висновок

Слово Багатство і бог є спільного походження, недарма перебування у просторі волі (царства божого) супроводжується ним.

Хочеш бути багатим - шукай перше царства божого і правди його, а все інше додасться. Та багатство - це не лише матеріальна складова і означає значно ширші поняття. В багатої людини достатньо часу, простору, здоров’я, ресурсів, коштів для реалізації задумів.

Хочеш мати більше багатства - будуй грандіозні плани і отримаєш в нагороду ресурси для їх здійснення.

Наші інтереси: 

Цілком ймовірно, що в Добрій Новині не 51% вставок, а значно більше. !Женці - працюємо - очищуємо наші поля!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Хрестос втручався у карму далеко не всіх, а тільки тих, в кого ясно бачив потенціал до стрибка з низького простору у світ пригод.
Такий стрибок - рідкісне явище і людина,яка його здійснила мала миттєво зґенерувати собі світловий ресурс для нього. Це явище доволі цікаве і потребує дослідження.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Як на мене, то слово дарувати є кращим від слова жертвувати.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Слова дарувати і жертвувати мають свій чіткий сенс. Якщо мова йде про внесення коштів чи інших ресурсів на суспільно корисну діяльність - то це жертва. Дар використовується до конкретної людини чи спільноти з метою викликати радість і вдячність від об’єкта.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Жертва - це великий дар, від якого Всесвіт радіє.

Леонід Українець каже:
Як на мене, то слово дарувати є кращим від слова жертвувати.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Я також дійшов висновку, що вставок дещо більше. Попередня оцінка 55%. Будемо далі досліджувати.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Дарунком може бути і нематеріальна річ ю.яка цінніша від матеріальноію

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Проблема у тому,що у кожному просторі Святі Писання розуміються по іншому.
Важко людині із Простору боротьби пояснити те,що Гравець розуміє без пояснення.Навіть якщо текст спотворений,то в Просторі Волі це не важливо.А той,хто шукає,то знайде Зерно істини навіть у Талмуді.Просто Гра буде набагато довшою і заплутанішою.

Можна використовувати слово БОГатсво для розуміння здобутків реалізованої Людини.
Багатство від слова багато,призводить до плутанини.

До речі на прикладі Хреста бачимо,що боголюдина може без наслідків втручатися у карму інших людей.Оздоровлювати,воскрешати,посилати манну небесну і т.п.
Тобто Боголюдина стоїть над законами і правилами і її Волі підвласна навіть чужа Смерть.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Хрестос втручався у карму далеко не всіх, а тільки тих, в кого ясно бачив потенціал до стрибка з низького простору у світ пригод.
Такий стрибок - рідкісне явище і людина,яка його здійснила мала миттєво зґенерувати собі світловий ресурс для нього. Це явище доволі цікаве і потребує дослідження.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Зажура:

Цитата:
...як тяжко залежні від багатства входитимуть у Царство Боже.

Настанова:
"Коли ти можеш бачити
Зруйноване діло цілого свого життя,
І без слів взятися будувати його наново,
Або за одним ударом
Стратити виграні сотні партій
Без жодного порушення
І без одного зітхання
..."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)