Зображення користувача Леонід Українець.
Леонід Українець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Титульна сторінка дипломної праці майбутнього магістра Intermarium Institute

Світ:

Оголошення про початок досліджень зі створення позитивних подій у вигляді додаткових грошових надходжень.

Якось, коли в мене не було постійних заробітків і була гостра потреба у грошах, Аз прогулювався гарною пішохідною вулицею у середмісті. Мою увагу привернув вуличний музика, котрий вигравав прекрасну радісну мелодію на дивовижній електроскрипці. Він не схожий був на жебрака, скоріше здійснював вуличну репетицію перед концертом. Мене так вразила ця музика, що Аз на радощах поклав кілька гривень у розкриту скриньку від скрипки.

Того ж дня мені зателефонували і наполегливо попросили прийти якомога швидше і заробити грошей. Того ж вечора за кілька годин інтенсивної праці Аз отримав удесятеро більше, ніж дав вуличному музиці. Це вирішило мої тимчасові фінансові завдання, вселило віру у власні сили і надихнуло на подальші здійснення.

Мені так сподобався той випадок, що Аз вирішив його повторити,  виходячи за гарної погоди на пішохідну вулицю. Того музики уже не стрічав, але дарував гроші іним баяністам, дударям і солістам. У більшості випадків після дарування коштів вуличним музикам Аз раптово, із джерел, котрі важко спрогнозувати, отримував кошти, котрі у кілька раз перевищували даровані мною. Іноді я просто знаходив їх, іноді повертали безнадійні борги. Це могли бути різні суми.

Останнього разу Аз придбав квитки на концерт канадського ансамблю українського народного мистецтва “Вітер” і загадав божання, щоб кошти, що пішли на придбання квитків, повернулись мені в десятикратному розмірі. І менше, ніж за тиждень, Аз на рівному місці отримав суму, котра в 12 разів перевищували вартість квитків.

Тож, склавши докупи факти, Аз припустив, що отримання раптових доходів, яких могло і не бути, пов’язано із попереднім даруванням. Перевірка такого припущення буде одним із завдань дослідницької праці.

Для ефективного дослідження мені потрібен радник і три добровольці, котрі виконуватимуть мої вказівки і звітуватимуть про результи.

Вимоги до добровольців: добре знання і використання української мови;

вимоги до радника: крім доброго знання і використання української мови, входження в двадцятку найвагоміших інвесторів загального рейтингу Народного Оглядача або здатність продемонструвати місячний дохід 25 000 гривень.

Статистичні дані ми опрацюємо математично і отримаємо відповідні висновки. Хто згоден долучитись до проєкту, реєструйтесь поки що в групі Інт. Можливо, вона стане зародком майбутнього катедри філософії Інституту Міжмор’я.

Тож в добрий час, сьогодні у четвер, 14 липня 2016 року, здійснив внесок 250 гривень до Галії із побожанням успішного захисту диплому і створення додаткового раптового доходу 2 500 гривень.

Радіймо, бо нагорода наша велика :)

Наші інтереси: 

Творимо новий навчальний заклад.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Цей механізм працює за умови, коли обдарований ґенерує радість чи вдячність.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це піде на кафедру постіндустріальної філософії.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Гарна ідея щодо зразково-показової титульної сторінки. Тільки назву навчального закладу треба уточнити - Центр постіндустріальних досліджень Intermarium Institute.

Про спрямування майбутньої дипломної роботи варто написати хоча б на 1 сторінку, тобто не менше 2500 символів.

Після затвердження теми здобувач отримає власний сайт, на якому викладатиме свої дослідження у вигляді окремих статей, публікуватиме матеріали з праць інших авторів, повідомлятиме про просування своєї роботи.

Також на цьому власному сайті здобувач зможе обговорювати публікації з членами свого демосу, зареєстрованими на цьому сайті.

Тоді на титулі варто буде написати адресу сайту здобувача.

Дипломна робота може бути не тільки у вигляді тексту, а й відеофільму чи діючого прототипу. У цьому випадку текст виступатиме в ролі пояснюючої записки до прототипу.

Наймасовішою темою дипломної роботи може бути щось на зразок "Досвід заснування територіального (ділового, духовного) демосу в місті (селі) ...."

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Уточнив назву навчального закладу.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Чудово! За два тижні отримаєш власний сайт для підготовки диплому, розгортання свого навчального курсу і організації лідерського демосу.

А поки що готуй навчальні матеріали і збирай потенційних чарівників :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже, колір шрифта робить текст майже нечитабельним !

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Цей механізм працює за умови, коли обдарований ґенерує радість чи вдячність.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Слушна заувага. Наступного разу затримаю на кілька секунд погляд на обдарованому, щоб зрозуміти його емоцію і точніше прогнозувати результ.

Якщо б Святослав виконав формальні умови для наукового радника, то міг би здійснити хороший внесок у дослідження. А передумови для цього в нього є: за професією алхімік, цікавиться метафізикою...

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Уже зареєструвався один доброволець, потрібні ще два.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Мріялося не раз: натренувати групу вдячних добровольців, спроможних регулярно заробляти(створюваги, вигравати, збирати) 1000$ та віддячувати 10% нашу справу. Але, на жаль, далі мрій діло не пішло. Тому велика подяка п. Леоніду, що намагається зрушити з місця цей нелегкий віз.
Заради справи дозвольте уточнення.
"Душевні(психологічні) методи створення додаткових(постійних, регулярних) позитивних грошових потоків і їх оптимізація(збільшення)"
Душевна людина-м*яка, чутлива, чуйно сприймає навколишній соціум, світ. Переважно перебуває в режимі приймача. Щоб створити грошовий потік маємо перебувати в режимі передавача. Проявити вольові зусилля для керування психікою. А воля це функція Духу. Тому бажано:
"Духовні методи створення регулярних(постійних) позитивних грошових потоків і їх оптимізація(збільшення, зростання)"

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Хай здійсниться це мрія!

Стосовно зауваги щодо теми дипломної подумаю. Чіткість формулювання буде доречною. Справу почав зі створення саме додаткових грошових потоків. Позитивний досвід можна буде узагальнити для створення постійних.

https://t.me/ETEPHET