Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Десять тез проти лібералізму

Лібералізм є тоталітарною ідеологією, адже всі інші політичні та філософські вчення вважаються недосконалими, застарілими або антидемократичними, і при цьому тільки ліберальна ідеологія має бути панівною в усьому світі…


1. Лібералізм скомпрометував саме поняття «свободи» та всі пов'язані з нею цінності. Апологетами лібералізму свобода була перетворена у вседозволеність. Лібералізм перетворив найгірші суспільні вади в свою моральну базу.

2. Головними суб'єктами лібералізм проголосив меншини, сконцентрувавши всю світову думку на них. Однак, ця гуманістична риторика «загальнолюдського щастя» є лише цинічною демагогією, що відволікає увагу мас від актуальних питань, забезпечуючи панування одиниць в економічному і культурному секторі.

3. Розмови світових ліберальних ідеологів про щастя мас є не менш фальшивими, адже лібералізм нівелює колективне мислення та співпрацю всіх верств і станів суспільства, так як бачить в цьому елементи тоталітаризму.

4. Незважаючи на індивідуалістичну орієнтацію та прикриття фальшивими демократичними цінностями, лібералізм є тоталітарною ідеологією, адже всі інші політичні та філософські вчення вважаються недосконалими, застарілими або антидемократичними, і при цьому тільки ліберальна ідеологія має бути панівною в усьому світі. Для цього створюються шкідливі субкультури й цілі штучні напрямки культури і мистецтва – масова культура, дегенеративне мистецтво і т. д.

5. Пропагуючи свободу особи і право на самовираження, лібералізм в той же час не дає права самостійного розвитку, створюючи певні непомітні для неозброєного ока стандарти і моду, впроваджуючи їх через зомбуючу рекламу.

6. Лібералізм за своєю суттю є штучною політико-філософською оболонкою капіталізму, що забезпечує законну експлуатацію цілих континентів і вимирання цілих націй з метою збагачення одиниць і конкретних родин світової еліти.

7. Лібералізм, виступаючи ідеологічним прикриттям капіталізму, просуває панування транснаціонального капіталу, а також викликає комерціалізацію всіх видів діяльності, в тому числі науки і літератури, масово знижуючи їх продуктивність і направляючи їх діяльність тільки на отримання прибутку.

8. Радіо, телебачення та інші засоби ЗМІ перетворилися на рупор пропаганди ліберальної пропаганди, одурманення мас, впровадження фальшивих матеріалістичних цінностей. У той час як ЗМІ перетворюють світ в великий інформаційний концтабір, економічний капіталістичний фактор лібералізму ставить за мету кожної людини дохід, а успішність і соціальний статус визначається кількістю придбаної власності. Принцип «прибуток заради прибутку» забезпечує економічним законам тотальний контроль над всіма іншими сферами, тому успіх в будь-якій області діяльності – від культури до політики, визначається кількістю капіталу і ступеня відповідності світовим правилам ліберального світу.

9. Пропагуючи єдині цінності і стандарти для всіх народів, лібералізм приводить до зіткнення культур і цілих історично сформованих світоглядів. Ця ідеологія є лише штучною політичною оболонкою капіталістичної експлуататорської системи, яка сама створює міжнаціональні та міжконфесійні конфлікти, соціальні заворушення, штучні інфляції, і передумови для нових воєн заради відмивання величезних коштів та створення нових колоній з метою експлуатації територіальних ресурсів.

10. Якщо ж внаслідок антиліберальної реакції виникають нові ідеології, підкріплені потужними людськими і природними ресурсами, що не бояться інформаційно-ідеологічного тиску, і становлять загрозу основам стабільності ліберальної системи, відповідні міжнародні центри вдаються до застосування перевірених методів – від економічної блокади до військового вторгнення, замаскованого у миротворчу операцію або допомоги псевдо-повстанцям.

Джерело:

Проти ліберастичних фальсифікацій України // Збірник статей та матеріалів

Наші інтереси: 

Знати все про політичні теорії та рухи.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Важливо знати наведені Вами .Володимире.тези.Дякую.

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Важливо знати наведені Вами .Володимире.тези.Дякую.