Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

КДБ сьогодні: міністри і парламентарі, респектабельні вчені, добропорядні буржуа і бізнесмени

Спецтема:

Вони не пускають під укоси потяги і не проламують черепи своїм жертвам, а збираються на респектабельні конференції і симпозіуми, влаштовують багатотисячні демонстрації на захист миру. Вони справно платять податки і настільки ж справно служать у своїх чиновних відомствах, вважаючи себе добропорядними громадянами своїх країн. Одні знають, на що вони йдуть, а інші навіть не відають, що служать все тій же диявольській силі, яка веде до загибелі цивілізацію. Але і одні, і другі, – всі, кого захоплює КДБ у свої жорна – однаково небезпечні.

«Прийнято вважати, що там, де КДБ, – там шпигунство, провокації, вбивства. Але сказати тільки це – значить визнати, що ми маємо справу з тривіальною, хоч і дуже потужною, поліцією і розвідкою. А заодно забути той зловісний і вже згаданий мною факт, що на нашій планеті йде всесвітня, тотальна війна, мета якої підірвати і врешті-решт змести з лиця землі те, що прийнято називати вищими людськими цінностями. КДБ – знаряддя цієї війни. Причому знаряддя особливого роду, що не знайоме сучасній цивілізації, як і особлива, незнайома сучасній цивілізації сама ця війна.

Все, що ми знаємо про КДБ вчорашнє, в наші дні виглядає скоріше як анахронізм, може бути і цікавий історику, але який мало що дає для розуміння того, що відбувається навколо. Інша епоха – інший характер війни, і – о часи, о звичаї! – Погляньте на тих, хто стали її учасниками. Маститі міністри і парламентарі, респектабельні вчені, добропорядні буржуа і бізнесмени – ось кого стягує КДБ сьогодні під свої прапори і хто виступає нині в ролі «бійців невидимого фронту».

Вони не пускають під укоси потяги, які не проламують черепа своїм жертвам, а збираються на такі ж респектабельні, як вони самі, конференції і симпозіуми, влаштовують багатотисячні демонстрації на захист миру. Вони справно платять податки і настільки ж справно служать в своїх чиновних відомствах, вважаючи себе добропорядними громадянами своїх країн. Одні знають, на що вони йдуть, а інші навіть не відають, що служать все тій же диявольській силі, яка веде до загибелі цивілізацію. Але і одні, і другі, – всі, кого захоплює КДБ в свої жорна – однаково небезпечні».

Ці слова були написані у 1984 році публіцистом Віктором Перельманом в якості передмови до книги Джона Баррона «КГБ СЕГОДНЯ: невидимые щупальца», перекладеної з англійської мови на російську і виданої на Заході видавництвом «Время и мы» (Нью-Йорк – Иерусалим – Париж).

(Цікаво, що саме в цей час: «В 1984 году, [Путин В.В.] в звании майора юстиции, откомандирован на обучение на одногодичный факультет Краснознамённого им. Ю.В. Андропова института КГБ СССР, который окончил в 1985 году по специальности «Внешняя разведка». В КИ КГБ СССР носил «школьную» фамилию Платов, был старостой учебного отделения, изучал немецкий язык» // Википедия)

Своєю книгою Джон Баррон попереджав світ перед лицем існуючої небезпеки:

«Не можна зрозуміти сутність Радянського Союзу, не уявляючи собі тієї надзвичайної ролі, яку відіграє КДБ в радянській політиці і радянському суспільстві. Хочу сподіватися, що ця книга певною мірою наблизить читача до такого розуміння. І воно, це розуміння, стане нашим імунітетом по відношенню до системи, символом якої є КДБ» (Вашингтон. 1983 рік).

Та попередження Баррона не було почуте на Заході! 

В 1992 році російськомовний варіант книги Джона Баррона побачив світ у Санкт-Петербургському видавництві МГП «Петрополис».

(Цікаво, що саме в цей час: «С 12 июня 1991 года, [Путин В.В.] после избрания А.А. Собчака на пост мэра, – председатель комитета по внешним связям мэрии Ленинграда (с 16 мая 1992 года – Санкт-Петербурга). В круг обязанностей Путина на посту руководителя комитета входили вопросы привлечения инвестиций в Петербург, сотрудничества с иностранными компаниями, организации совместных предприятий, а также развитие туризма и контроль над игорным бизнесом» // Википедия).

Та попередження Баррона не було почуте в Росії!  

 

Хронологія випуску книги-дослідження:

  • Originally published as John Barron “KGB Today. The Hidden Hand“. Copyright 1983 by The Reader's Digest Association, Inc.
  • Джон Баррон «КГБ сегодня: Невидимые щупальца». Издательство «ВРЕМЯ И МЫ», Нью-Йорк – Иерусалим – Париж, 1984.
  • Джон Баррон. КГБ сегодня: Невидимые щупальца. – С-Петербург: МГП «Петрополис, 1992./ Тираж 100 000 экземпляров !
Наші інтереси: 

Росія – це продовження СРСР. Треба про це пам'ятати і не забувати про нинішню гібридну війну, яку веде російський КДБ проти України із 1991 року разом зі своїми «агентами впливу». 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

За сукупністю ознак Московія справді є сатанинською системою. Характерна риса - неспроможність перемагати у чесному бою. Тому її головний інструментарій - брехня, таємні операції, розтління.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

За сукупністю ознак Московія справді є сатанинською системою. Характерна риса - неспроможність перемагати у чесному бою. Тому її головний інструментарій - брехня, таємні операції, розтління.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Московія - Імперія Зла !
На жаль її не зруйнували у 1918-му... 1941-му...
Але "Третій Рим" повинен впасти !

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Навіть у часи СРСР у КДБ була певна противага у лиці ЦК КПРС,яка трохи тих діячів контролювала.Зараз же пацани самі собі дах і влада.Все як за часів Берії.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

На цю тему ще є книга Елен Блан "Родом із КДБ".

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Авторка Hélène Blanc - російська францужанка. Я її не згадала, коли подала інтерв'ю про книгу Сисілії Весіє, бо Елену переклали.
До речі, Елена Блан дуже похвалила працю Весіє - ця тема - "космічний розмір", і, можна сказати, твориться у Франції ціла "школа" викриття того сатана...

Леонід Українець каже:
На цю тему ще є книга Елен Блан "Родом із КДБ".

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Щодо діяльності КДБ у Франції існує цілий пласт літератури.
Багато цікавої інформації про крадіжку науково-технічної інформації є в книзі:
Чертопруд С.В. Научно-техническая разведка от Ленина до Горбачева. - М.: ОЛМА-ПРЕСС Образование, 2002. - (Досье).

До речі, до війни у Франції успішно працював радянський розвідник... він же український художник Микола Глущенко.

Вельми цікавою є і книга:
Тьерри Вольтон. КГБ во Франции. 1986

Автор охоплює період з 1920-х по 1985 рр.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!