Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 4

З відродженою вірою наша молодь завоює справжнє Царство боже для свого народу і для всього людства

«Боже Всемогутній, благослови нашу зброю, коли прийде час; будь так само справедливий, який ти був завжди; розсуди, чи заслуговуємо ми свободи; Господь, благослови нашу боротьбу!» – Думки Адольфа Гітлера, висловлені у промовах, бесідах і спогадах про роки боротьби.

160404kartynagitlera.jpg

Марія з Ісусом. Картина Адольфа Гітлера.
Марія з Ісусом. Картина Адольфа Гітлера.

«Мої почуття вказують мені, як християнину, що мій Господь і Спаситель – боєць. Вони вказують на людину, яка одного разу, будучи самотньою і оточеною нечисленними послідовниками, розпізнала справжню сутність фарисеїв і закликала людей до боротьби проти них, і Він (правда Божа!) був найвеличнішим не тільки в стражданні, але і в боротьбі. У безмежній любові, як християнин і просто людина, я вчитуюсь в уривок, який розповідає нам, як Господь, нарешті, постав у всій своїй могутності і, взявши батіг, вигнав із Храму виводок гадюк. Сьогодні, після двох тисяч років, охоплений сильними емоціями, я ще ясніше розумію той факт, що саме для цього Він пролив Свою кров на Хресті. Як християнин, я зобов'язаний не піддаватися обману, але бути борцем за правду і справедливість...» [1].


«Коли б я не читав Євангеліє і одкровення різних пророків, я незмінно дивувався тому, що зробили з вченням цих богом натхненних людей, особливо з вченням Ісуса Христа, яке було гранично ясне.

Але громади, які іменували себе християнськими церквами, не розуміли його! А якщо і розуміли, то відкидали Христа і зраджували йому, бо вони перекручували святу ідею християнського соціалізму!

Вони вбили її в точності так само, як свого часу євреї прибили Христа до хреста, вони поховали її в точності так само, як поховали тіло Христа ...

У цьому полягає страшний злочин ворогів християнського соціалізму. Вони претендують на те, що проповідують вчення Христа. Але їх життя і справи наносять постійний збиток цьому вченню і Творцеві. Ці люди зводять наклепи на БОГА!

 Ми – перші, хто відкопає справжнє вчення Христа! Тільки через нас воно відсвяткує своє відродження. Марія і Магдалина стояли біля порожньої гробниці, бо вони шукали мертву людину. Але ми маємо намір розкопати скарби живого Христа!

В цьому полягає суттєвий елемент нашої місії: ми повинні привести німецький народ до визнання істинного Бога!

До чого привела фальсифікація початкової концепції християнської любові і соціалізму? По їхніх плодах ви пізнаєте їх! Придушення свободи думок, переслідування істинних християн, масові вбивства Інквізиції і спалювання відьом ... і багато, багато іншого. Ось справжні діяння церков, які поставили себе між Богом і людиною.

Спонукувані крайнім егоїзмом і особистою жадібністю, вони перекрутили глибоке розуміння Христом необхідності соціалістичної громади людей і народів. Ми повинні по-новому інтерпретувати заповіді: любіть один одного, пам'ятайте, що ви брати!

Молодь з прокляттям і зневагою відвернеться від лицемірів, що мають Христа на устах, але диявола в серці...

Наша місія має не лише економічний характер. Дати народу відроджену віру – понад усе. З такою вірою наша молодь завоює справжнє царство небесне для свого народу і для всього людства» [2].


«Саме справжні патріоти мають священний обов'язок подбати про те, щоб віруючі кожної деномінації перестали тільки всує поминати ім'я Боже, а стали б на ділі виконувати волю Божу і зуміли б перешкодити євреям ганьбити справу Бога. Бо Божа воля дала людині його образ, суть і можливості. Хто руйнує справу Божу, той іде війною проти волі Бога і Його творіння» [3].


«Тому все – дитячий підручник і остання газетка, кожен театр і кінотеатр, кожен рекламний стовп і дошка оголошень – все повинно бути поставлено на службу цій великій місії до тих пір, поки боязка молитва нинішніх домашніх патріотів «Господи, дай нам свободу!» не перетвориться в голові навіть самого юного німецького хлопчика в гаряче благання: «Боже Всемогутній, благослови нашу зброю, коли прийде час; будь так само справедливий, який ти був завжди; розсуди, чи заслуговуємо ми свободи; Господь, благослови нашу боротьбу!» [4].


«Той, хто насмілюється підняти руку на вище втілення образу Бога, той повстає проти всеблагого Творця цього дива, і сприяє вигнанню з раю» [5].


«У всі часи та епохи звичайно знаходилися безсовісні суб'єкти, які не зупинялися перед тим, щоб і релігію зробити знаряддям своїх політичних гешефтів (бо для таких панів справа йде виключно про гешефти). Абсолютно неправильним, однак, є покладати відповідальність за цих негідників на релігію. Ці суб'єкти завжди вміли  примудритися зловжити в своїх ницих інтересах якщо не релігією, то чимось іншим» [6].


«Було б абсолютно несправедливо робити відповідальною релігію або навіть тільки церкву за недоліки окремих людей. Давайте порівняємо велич всієї церковної організації з недоліками середнього служителя церкви, і ми повинні будемо дійти висновку, що пропорція між хорошим і поганим тут набагато сприятливіша, ніж в якій би то не було іншій сфері. Зрозуміло і серед священиків знайдуться такі, для яких їх священна посада є лише засобом до задоволення власного політичного самолюбства. Знайдуться серед них і такі, які в політичній боротьбі, на жаль, забувають, що вони повинні бути охоронцями вищої істини, а зовсім не захисниками брехні і наклепу. Однак треба визнати, що на одного такого недостойного священика припадають тисячі і тисячі чесних пастирів, які усвідомлюють всю велич своєї місії. В нашу брехливу розбещену епоху люди ці є часто квітучими оазисами в пустелі» [7].


«Політичні партії не повинні мати нічого спільного з релігійними проблемами, якщо вони не хочуть губити звичаї і моральність своєї власної раси. Точно так само і релігія не повинна втручатися в партійно-політичну сварку» [8].


«Для політичного керівника релігійні вчення і установи його народу повинні завжди залишатися абсолютно недоторканними. В іншому випадку хай він стане не політиком, а реформатором, якщо звичайно у нього є для цього необхідні дані» [9].


«Неможливо собі уявити арійську релігію, в якій не було б упевненості в житті після смерті. Талмуд же, в свою чергу, призначений не для підготовки до загробного життя, а для практичного, хорошого життя в цьому світі» [10].


«Релігійна потреба сама по собі глибоко закладена в душі людини, але вибір певної релігії є результат виховання» [11].


«Широкі верстви народу складаються не з філософів: для маси людей Віра часто є єдиною основою морально-етичного світогляду» [12].


«Якщо ми хочемо, щоб релігійні вчення і віра дійсно панували над умами широких мас народу, то ми повинні домагатися того, щоб релігія користувалася безумовним авторитетом» [13].


«Що для держави її основні закони, то для релігії її догми. Тільки завдяки догмату релігійна ідея, взагалі кажучи, піддається всіляким тлумаченням, набуває певної форми, без якої немає віри. Поза певних догматів церкви релігія залишалася б тільки філософським поглядом, метафізичним поглядом, не більше. Ось чому боротьба проти догматів церкви є, приблизно, те ж саме, що боротьба проти основних законів держави. Остання призводить до державної анархії, перша – до релігійного нігілізму» [14].


«Найбільшу шкоду приносять ті, хто зловживає релігією в чисто політичних цілях» [15].


«Тільки незаперечна віра стає активним чинником, що прокладає дорогу основним релігійним поняттям» [16].


«Не ми, а ті, хто був при владі до нас, духовно віддалилися від християнства. Ми ж провели чисто формальний поділ політики, що займається справами земними, і релігії, яка має займатися справами небесними» [17].


«І перш за все ми витягли священиків з стихії низинних міжпартійних чвар, і повернули їх до церкви. Ми не хочемо, щоб священики знову опинялися в цій, для них аж ніяк не призначеної області діяльності, оскільки перебування там неминуче принижує їх сан і протиставляє їх мільйонам віруючих людей, для яких неприйнятний сам образ пастиря, службовця не Богу, а політичній партії!» [18].


Десять заповідей – це закони, на яких ґрунтується світовий устрій, і вони повністю гідні похвали. Ось основа церковного життя і релігійного» [19].


«Завдання нашого Руху не в релігійній реформації, а в політичній реорганізації народного життя. У протестантизмі і католицизмі ми бачимо однаково цінну опору для нашого народу і тому рішуче боремося проти тих партій, які хочуть перетворити релігію на інструмент політичної боротьби, хочуть принизити релігію до голих партійних інтересів» [20].


«Коли уряд рішуче береться за приборкання політичного і морального отруєння суспільного життя, воно створює і зміцнює передумови для справді глибокого входження релігії в життя» [21].


«Світські школи неприпустимі, так як в таких школах нема релігійного навчання, а загальне моральне навчання без релігійної підстави ґрунтується на порожнечі; отже, виховання особистості і релігія повинні ґрунтуватися на Вірі ... нам потрібні віруючі люди» [22].


«Уряд Рейху бачить в християнстві непохитний фундамент моралі і моральності народу» [23].


«Христос був арійцем. Але Павло використовував його вчення для того, щоб мобілізувати злочинні елементи і закласти фундамент передбольшевизму ...» [24].


Я наслідував її [Церкви] приклад, надавши програмі нашої партії характер незмінної завершеності, як символу віри. Церква ніколи не дозволяла будь-кому оскаржувати символ віри. Минуло п'ятнадцять століть з тих пір, як він був сформульований, але будь-яка пропозиція змінити його, будь-яка критика чи атака на нього з точки зору логіки були відкинуті. Церква усвідомила, що за допомогою документа такого роду можна вибудувати яке завгодно вчення, хай навіть таке, що суперечить або несумісне з ним. Віруючі ж будуть повністю приймати його, поки по відношенню до нього не буде допускатися логічна аргументація.

Віруючий протестант і віруючий католик дружно працювали в рядах нашого Руху, ніколи не впадаючи ні в найменший конфлікт зі своїми релігійними переконаннями. Навпаки, спільна героїчна боротьба, яку вели католики і протестанти єдиним фронтом проти руйнівників арійського людства, навчила їх більше цінувати і поважати один одного» [25].


Посилання:

1. З промови 12 квітня 1922 р.

2. З промов, виголошених від осені 1929 р. до 1933 р.

3. А. Гітлер. «Моя боротьба», кн. 2, гл. 10.

4. А. Гітлер. «Моя боротьба», кн. 2, гл. 13.

5. А. Гітлер. «Моя боротьба», кн. 2, гл. 1.

6. А. Гітлер. «Моя боротьба», кн. 2, гл. 3.

7. А. Гітлер. «Моя боротьба», кн. 1, гл. 3.

8. Там же.

9. Там же.

10. А. Гітлер. «Моя боротьба», кн. 1, гл. 11.

11. А. Гітлер. «Моя боротьба», кн. 2, гл. 3.

12. А. Гітлер. «Моя боротьба», кн. 1, гл. 10.

13. Там же.

14. Там же.

15. Там же.

16. А. Гітлер. «Моя боротьба», кн. 2, гл. 1.

17. А. Гітлер. З промови 27 серпня 1934 р. на Еренбрайтштайне.

18. А. Гітлер. З промови 24 жовтня 1933 р. в Берліні.

19. А. Гітлер. З бесіди 24 жовтня 1941 р., Ставка фюрера «Вовче лігво».

20. А. Гітлер. «Моя боротьба», кн. 1, гл. 12.

21. А. Гітлер. З промови 23 березня 1933 р. в Берліні.

22. А. Гітлер. З промови 26 квітня 1933 р.

23. А. Гітлер. З промови 23 березня 1933 р. в Берліні.

24. А. Гітлер. З бесіди 13 грудня 1941 р., Ставка фюрера «Вовче лігво».

25. А. Гітлер. «Моя боротьба», кн. 2, гл. 10.

Джерело:

ГІТЛЕР: Інформація для роздумів. (Дати. Події. Думки. 1889-2000) / У 3-х книгах. Книга Перша / Авт.-упоряд. В. Федько. — (Серія «МОЯ РЕВОЛЮЦІЯ»)

Авторське право на твір зареєстровано в Державному агентстві України з авторських і суміжних прав: Свідоцтво ПА № 3748 від 26 грудня 2000 р.

Наші інтереси: 

МИ повинні знати всю правду про історію ХХ століття. І це не ідеологічна битва, а щире бажання знати правду!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Мабуть, в минулому житті Гітлер належав до катарів.

Уявив Гітлера за роботою над картиною, що у цій статті: Марія, Ісус, ромашки і небо. По життю - вегетаріанець.

Тріщать історичні шаблони, нав'язані переможцями.

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цікавий поворот теми...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Так. Додав обов'язкову ілюстрацію і статті в тему. Питання треба розглядати якомога ширше - від історії релігії до практичної метафізики.

Володимир Федько каже:
Цікавий поворот теми...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Мабуть, в минулому житті Гітлер належав до катарів.

Уявив Гітлера за роботою над картиною, що у цій статті: Марія, Ісус, ромашки і небо. По життю - вегетаріанець.

Тріщать історичні шаблони, нав'язані переможцями.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Цікаві думки висловлював Гітлер.Звичайно.варто прочитати його книгу Починає вимальовуватися інший образ Гітлера.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Марія і Магдалина стояли біля порожньої гробниці, бо вони шукали мертву людину. Але ми маємо намір розкопати скарби живого Христа!

Нехороший вислів про Марію і Марію-Магдалину. Бо вже беззаперечно визначено і висловлено навіть Крайоном через італійця Аджело Піччі, що наступницею після Ісуса стала Марія Магдалина. Я чула у відео, коли він це заявив пред громадою людей на зборах.

Цитата:
«Політичні партії не повинні мати нічого спільного з релігійними проблемами, якщо вони не хочуть губити звичаї і моральність своєї власної раси. Точно так само і релігія не повинна втручатися в партійно-політичну сварку» [8].

Що політичні центри, що релігійні центри- це пробні шляхи. Хоч, звичайно, ми можемо тільки сьогодні усвідомлювати таке значення, а в той час Гітлер шукав якийсь шлях. Хочу сказати, що його вислови, як наслідування для сьогодення, є неважливими чи неактуальними. Змінилось все. До нас прийшов інший час, де відомо однозначно, що кожна людина — це бог і вседержавець. Ми йдемо в таке, про яке ніхто не знає і волею чи неволею все зміниться.

Цитата:
«Неможливо собі уявити арійську релігію, в якій не було б упевненості в житті після смерті. Талмуд же, в свою чергу, призначений не для підготовки до загробного життя, а для практичного, хорошого життя в цьому світі» [10].

І перше, і друге є однобокою і лише частковою правдою. Недовершені розуміння.
Бо, як душа може реінкарнуватися після смерті, так вона може і ніколи не повернутися. Адже душа може бути знищена чи заполонена і втілюватися в нижчих світах. Тому на землі і воюють за душі. Талмуд же можна розуміти і так, що найкраще життя це Тут і Зараз і радій життю. Тому трактування релігій є різними і спотвореними.

Цитата:
«Уряд Рейху бачить в християнстві непохитний фундамент моралі і моральності народу» [23].

Друзі, релігій, як догм не буде, вони щезатимуть. Кожна людина - це Бог. Ось Боги і будуть дружити, а вірить кожний тільки в себе, бо носить свого Бога в собі.
Ось проста молитва:
Слава тобі, Боже,
Слава тобі, Царю небесному,
Утішителю Душі Істини,
Ти же повсюди і всевиконуючий,
Скарбнице благих і життєподателю,
Прийди і вселися в нас,
І очисти від усякої скверни.

Прийди і вселися- про що каже Крайон,що Дух повністю переселиться в наше тіло.
Очисти від скверни- бо найбільший гріх - це слово людини.
І висновок: коли вселиться Дух, то людина не буде плести непотрібні слова, а знатиме, що казати. Так вона позбудеться скверни-карми. Бо "за словами твоїми будеш засуджений" згадаймо ...

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Пані Зоріна, не можу погодитися з твоїми словами:

Цитата:
До нас прийшов інший час, де відомо однозначно, що кожна людина — це бог і вседержавець.

Оскільки, якщо слідувати твоїм словам, агресор-вбивця і сепаратист-зрадник "бог і вседержець"! НІ, НІ і ще раз НІ ! Певна частина людей є слугами Диявола!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Чи світло, чи темряву, чи бога, чи диявола - творить наша свідомість і наш, звернений туди, погляд.
Я вже подала була відео, де запитали про бога і диявола в людини під зміненим станом свідомості.
І відповідь така, що все є відносним, бо існує Абсолют від якого все твориться.
Так ось, кожний творить для себе свій світ, а стартовий початок однаковий, від Абсолюта.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Лада Квіт.
0
Ще не підтримано

Мабудь Гітлер писав мудрі слова, так само як Сталін писав дуже гарні вірші, але ж "по плодах їхніх пізнаєте їх".

Дивно що такий світлий ресурс приділяє стільки уваги Гітлеру, Геббельсу, Муссоліні.
Хіба мало в історії людства світлих лідерів, які давали "добрі плоди" і дійсно можуть стати Вчителями нашими і прикладом для наслідування?

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Ладо, МИ повинні знати про життя всю правду, якою б гіркою вона не була іноді...
Пізнання вимагає жертв. Знання треба оплачувати. Набуваючи розуміння природи, влади над нею, люди чогось позбавляються, не тимчасово, а назавжди, це — вічні утрати, які завдають мук і страждань. Пізнання причаює в собі гіркоту, отруту, воно несумісне з раєм. Знання змінюють структуру людської душі, але людина не в силах відмовитися від цих мук.
Ми свідомі того, що це дуже тернистий шлях, бо «велика мудрість має багато суму: і хто множить пізнання, той множить скорботу». Але ж, як сказано у Святому Писанні, «блаженні ті, хто прагне правди, бо вони наситяться».

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Якщо якась тема ретельно приховується - значить там є щось цінне. Можливо, там заховані скарби, знання, сила. От ми й вирішили зазирнути, чому він нас так ретельно приховали історію націонал-соціалізму.

З другого боку, минуле українського націоналізму (а отже і його майбутнє) тісно пов’язане з історією німецького націоналізму (націонал-соціалізму), адже за допомогою німецького народу український народ прагнув позбутися сталінського рабства.

Москву завжди лякав українсько-німецький союз. Тому московська пропаганда зробила все можливе, щоб його приховати. Тож, пізнаючи Німеччину, ми пізнаємо себе.

Хто ще не в темі:
Українська Держава – союзник Третього Райху
Першою державою, що визнала Голодомор, стала гітлерівська Німеччина
Вірші радянських солдатів у німецькому полоні
Підбірка публікацій Україна-Німеччина

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!