Зображення користувача Анатолій Висота.
Анатолій Висота
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ТОЧКИ ОПОРИ – 2016

 Третій Гетьманат (ТГ), Вільна Українська Держава (ВУД) розвиваються нині у віртуальному просторі Народного Оглядача (НО). Мабуть не лише мені цікаво, на що ж опирається цей проект (стартап) ВУД. Тут ви прочитаєте про КАДРОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ, про  ІНВЕСТОРІВ та ІНВЕСТИЦІЇ, а також побачите кількісні виміри популярності нашого сайту, починаючи з травня 2015 р.

                                                                               Опертися можна лиш на те,

                                                                               що чинить опір.

Кадровий потенціал

У дослідженні ПЕРЕОБЛІК-15 я встановив, що над сайтом Народний Оглядач працювала група програмістів числом до п’яти під керівництвом засновника Ігора Каганця. Тепер сайт оновлює і підтримує його в робочому стані Еней Світлий та інші програмісти. Над статтями й іншими матеріалами працюють 17 редакторів. Я нарахував півсотні авторів статей, які регулярно публікують свої статті як у своїх блогах, так і на ГОЛОВНІЙ СТОРІНЦІ  сайту. Вияснилося, що на кінець 2015 року ми маємо 217 інвесторів, які підтримують наш стартап своїми гривнями  і своєю роботою, з  них з півсотні роблять це регулярно. Тільки зареєстрованих на сайті є  більше 2 тисяч прихильників сайту.

Підрахувавши все і всіх, я встановив, що Народний Оглядач опирається на сотню активістів, яку й назвав ОПОРНОЮ СОТНЕЮ.

Інвестори та інвестиції  в січні-2016

З головної сторінки НО (інвестори – за місяць) я виписав 1 лютого 2016 р. імена, які ви  з 10 лютого 2016 р. вже не бачите. А щоб побачити те, що стосується інвесторів, треба тобі ним стати.

ПЕРЕЛІК ІНВЕСТОРІВ ТА ІНВЕСТИЦІЙ У СІЧНІ-16

1 - 32641 (10400); 2 - 17910 (4379)


 

На початку лютого-16 наш Лідер подякував інвесторам, сказавши, що зібраних коштів вистачило на оплату всіх потреб сайту. Варто відзначити, що ще одною точкою опертя є  «Корпорація ТГ», через  яку й проходять всі кошти і сплачуються податки. Керують корпорацією голова правління Ігор Каганець та виконавчий директор Сергій Остапенко, яким наша окрема подяка і ці КВІТИ:

Показник середньо-добової відвідуваності сайту

Еней Світлий старається й регулярно оновлює наш сайт, автори намагаються творити й публікувати  якісні матеріали, а який же підсумок можна зробити з усіх цих трудів?  Чи можна кількісно оцінити результат роботи НО? Так! На головній сторінці сайту праворуч аж унизу є троє чисел. Середнє якраз  і є добова відвідуваність НО користувачами.

Починаючи з травня-15 я кожного дня записував показник відвідуваності вранці десь із 8=00 до 10=00. Потім додавав записані числа і ділив суму на число днів, коли проводилися заміри.

Маємо такі результати відвідуваності в 2015 р.: травень - 2140, червень - 1910, липень - 1440, серпень – 1657, вересень – 2097, жовтень – 2609, листопад - 2446 і за грудень - 2344. Таким чином вже три останні місяці 2015 року відмічаю стійке зростання середньо-добової відвідуваності більше за 2000.

Запис від 1.3.16 р. У лютому 2016 р. стався стрибок середньодобової відвідуваності за місяць до  2769. А з 4 лютого по 15 лютого я помітив взагалі дивні числа: 2705, 3400, 4117, 2985, 3241, 3038, 2918, 3370, 4091, 3373, 2848 і 2774 відвідувань за добу!

Шановне товариство, за січень-16 середньо-добова відвідуваність Народного Оглядача = 2093. Надалі це дослідження переношу із публікації «Спілкування є основою всякого поступу» в цю статтю «ТОЧКИ ОПЕРТЯ».

Припустимо, що за зростанням добової відвідуваності сайту йтиме ріст числа інвесторів і суми інвестицій, а потім ці кількісні зміни перетворяться у якісні і ми з радістю дізнаємось про  творення Першого Рою ВУД.

Хай же швидше це буде!

Наші інтереси: 

Відношу цю статтю до  простору волі.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Пане Анатолію, Ви хочете показати, що знаєте фінансові терміни? Ваші дописи виглядають убогими. Не ганьбіть себе і НО!

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Шановні радійці, сьогодні, 3 лютого 2016 р. о 18=20 я опублікував цю статтю у своєму блозі. В ній ви найдете дещо про КАДРИ, інвестиції та про популярність Народного Оглядача. Сподіваюсь, що цю мою мурашину роботу хтось помітить й оцінить.

Зображення користувача Еней Харалужний.
0
Ще не підтримано

Дякую за чудове дослідження, Анатолій Михайлович!
А чому двоє імен повторюються - А. Висота і М. Кобаль?

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

Зображення користувача Амадео Райт.
0
Ще не підтримано

Дуже навіть пізнавально

Sapienti Sat

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Обємна робота,Анатолію.Спонукає пожвавити роботу

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую щиро Енею, Ганні й Амадео за добрі слова й за щедру оцінку вашими галами! Друже Енею, я не знаю чому двоє імен повторені у списку інвесторів за січень-16. Мабуть це якийсь збій і давайте разом запитаємо про це в Енея Світлого. Ви ж зверніть увагу на нашого нового інвестора - МУДРОЛЮБУ ЧАРІВНУ. Оце уява!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Вітаю пане Анатолій із гарною статистикою..Підтримую Вашу думку,що інвестиції роботою потрібно позначати червоним кольором..

Окрема подяка за картинку у статті..Там внизу під деревом лежить скелет москаля,який був похований лицем у низ,а із його нижньої частини спини росте один із коренів дерева..то дерево напевно ВУД..Хай буде..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Ростемо ж ми, гей! (с)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Василю, а ще на ДЕРЕВО можна глянути й так: дерево - це наш НО і стартап ВУД, а КОРІННЯ - це надійна його опора. Дякую й тобі та Тимуру за добре слово та щедру оцінку!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Я Вас зрозумів пане Анатолій...Та мене цікавить що то за покійник лежить під корінням(що він символізує на Вашу думку),тіло якого стало добривом для такого чудового дерева..Художник не просто так його(покійника) намалював,та й ще у такій символічній позі..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Щиро дякую друзям Павлу Свищу та Андрію Юрківу за ваші щедрі гали. Друже Василю, гадаю, що все, потрапляє в землю, стає ДОБРИВОМ для життя наступного.

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

Дякую!
Цікаво!
Хай Буде!

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Дякую панові Анатолію за змістовний аналіз відвідуваності сайту.
Для того куди ми йдемо в найблищі 10 років Нам необхідно знати як ми використовували наявні фінансові ресурси наших 232 інвестора за останній 2015 рік та початок 2016р. помісячно дохідна частина та витратна частина. В нас є людина яка цим займається хай прозвітує!

Анатолій

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Спасибі Анатолію Данчуку і за добре слово і за щедрі гали! Друже Сергію, в нас тут має панувати ДОБРОЗИЧЛИВІСТЬ. Ось А. Данчук зробив колись помилку в слові "стартап", а ти й досі наголошуєш на ній. Ще ти наголошуєш, що він "незначний" інвестор, бо вніс інвестицію, меншу від 400 гривень. А я, навпаки, побажаю Анатолію успіху в його підприємницькій діяльності, наприклад в МС, і тоді його інвестиції в Народний Оглядач стануть щедрішими і може перевершать твої 2114 гривень. На запитання про ПРИБУТКИ-ВИДАТКИ має право кожен інвестор, навіть Любомудра Чарівна з її січневими-16 п"ятьма гривнями інвестиції. Ми ж сповідуємо євангельський принцип "ТАК-ТАК, НІ-НІ, а все інше від Лукавого", що означає - ПРОЗОРО.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Дякую, п.Анатолій, за таке пізнавально-фундаментальне дослідження роботи НО. Поки що пройшлася пунктирно, але все одно зрозуміло, скільки присвячено часу і наполегливості для такої педантичної і скрупульозної роботи.
Натхнення Вам на подальше творення:)!

Sapienti sat.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Готівкою інвестиції дорівнюють 17974
------------------------------------
Отже виходить так що заплативши за сервер та за послуги нашої головної опори сайта Енею всього разом в розмірі 7909, наш сайт можна так припустити тепер має запас готівкою на цей та на половину на наступний місяць, чи не так?))

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Альберте, існує така загальна практика, що питання інвестицій розглядаються тільки в колі інвесторів.

Незабаром інвестори матимуть свій простір для комфортного обговорення подібних справ. Ми про це вже говорили і зараз над цим працюємо. А поки що питання інвестицій обговорюємо приватно.

Статистику внесків грошима і роботою на головній сторінці бачать тільки інвестори, а ти розводиш про це розмови на відкритій сторінці. Це неправильно, а тому "псує карму" всієї нашої справи.

Не знаю, Альберте, звідки ти взяв цю суму. Якби ми справді стільки зібрали, це було б дуже добре. В реалі удвічі менше. Другу половину винагороди люди отримують Галією і Глорією, тобто славою.

У будь-якому разі, відкриті коментарі - це не те місце, де варто говорити про гроші. Сам знаєш, гроші люблять тишу.

Прошу врахувати, що чисто бізнесові підходи у нашій справі не працюють. Наше акціонерне товариство - це гра у творення нової цивілізації і форма самовдосконалення, а інвестиції - це обліковані дарування.

Якщо зараз підійти до нашого проекту з погляду оплати роботи за ринковими цінами, то можна одразу ж закривати справу. У грошовому вимірі цей проект нерентабельний.

Для тих, хто орієнтований на заробляння грошей на НО, одразу скажу: хлопці, ви не туди потрапили. Те, що ви подарували на розвиток сайту, вам повернеться не грошима, а здоров'ям, бадьорістю, гармонійними стосунками з ближніми, баченням життєвої мети. Кому цікаво - спробуйте порахувати це у грошах.

Пане Анатолій Висота, починай! Якщо ти отримав користь з НО - напиши про це. А якщо не отримав, то що ти тут робиш і навіщо воно тобі треба?

Альберт Саїн каже:
Готівкою інвестиції дорівнюють 17974
------------------------------------
Отже виходить так що заплативши за сервер та за послуги нашої головної опори сайта Енею всього разом в розмірі 7909, наш сайт можна так припустити тепер має запас готівкою на цей та на половину на наступний місяць, чи не так?))

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Забавно так вийшло, я написав аби угодити Анатолію) а дісталося за все мені))
Та я просто хотів Анатолію угодити тим коментарем не більше не менше)
Хоча натомість у відповідь отримав досить все ж таки корисну інформацію.
Варто би якось все таки Анатолію допомогти вийти із його простору підозр та підбурювань решти=))
Хай буде!

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Панове нам потрібно відійти від теми пожертв інвесторів, а до теми я зробити народний оглядач самодостатнім.

Анатолій

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

НУ, готовий дар скарбника у Анатолія. Тільки ось розкриватимемо скарбницю зсередини, побачите, що буде творитися далі на планеті Земля. Це не жарти. Що подумав - те й отримав!
Перш ніж подумати, доведеться подумати, про що хочеш думати...

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Альберте, дякую тобі за розуміння й за щедрі гали. Я оцінив твій коментар у 10. Ти пишеш: Отже виходить так що заплативши за сервер та за послуги нашої головної опори сайта Енею всього разом в розмірі 7909, наш сайт можна так припустити тепер має запас готівкою на цей та на половину на наступний місяць, чи не так?)) Це не так, адже має бути винагороджена й робота родини нашого Лідера, а внесок Ігора й Олени в функціонування Народного Оглядача є НАЙВАГОМІШИМ. Крім цього можуть бути й інші видатки на необхідні речі. Діяльність нашої Корпорації ТРЕТІЙ ГЕТЬМАНАТ є легальною. Ми сплачуємо податок у 5% від сукупного доходу. Отже прагнемо до євангельського принципу ПРОЗОРО.
І тобі, Зоріно, велике спасибі за добре слово й щедрі гали! Ти пишеш: Тільки ось розкриватимемо скарбницю зсередини, побачите, що буде творитися далі на планеті Земля. Це не жарти. Що подумав - те й отримав!
Перш ніж подумати, доведеться подумати, про що хочеш думати...
Підтримую твоє застереження. У всьому має панувати МІРА. Гадаю, що нашим Небесним Учителям теж подобається принцип ПРОЗОРО.
А от Анатолій Данчук взагалі радить ІНШЕ: Панове нам потрібно відійти від теми пожертв інвесторів, а до теми як зробити народний оглядач самодостатнім. Погоджуюсь, друже, з тобою!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Пане Миро, ти пишеш: Пане Анатолій Висота, починай! Якщо ти отримав користь з НО - напиши про це. А якщо не отримав, то що ти тут робиш і навіщо воно тобі треба? Відповідаю, я отримав користь від НО ту ж, що й ти, а саме те, що ти перерахував вище, відповідаючи Альберту. А тепер запитаю тебе: як ти, пане Миро, оцінюєш цю публікацію?

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Публікацію оцінюю позитивно, водночас мені не подобається твій "агресивний маркетинг", коли ти просто тиснеш на людей, вимагаючи уваги до твоїх публікацій.

Ми живемо в умовах інформаційного перевантаження, тому не зобов'язані читати все, що з'являється на сайті. Кожен бере з сайту те, що йому цікаво в поточний момент.

Анатолій Висота каже:
А тепер запитаю тебе: як ти, пане Миро, оцінюєш цю публікацію?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Миро, за твоє позитивне ставлення до цієї статті і за твій 1 гал оцінки. Скажи, може є якісь помилки у СПИСКУ інвесторів та інвестицій за січень-2016 р., який я навів у цій статті?

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Маю справи важливіші і цікавіші. Копайся в цьому сам, якщо подобається.

Анатолій Висота каже:
Дякую, пане Миро, за твоє позитивне ставлення до цієї статті і за твій 1 гал оцінки. Скажи, може є якісь помилки у СПИСКУ інвесторів та інвестицій за січень-2016 р., який я навів у цій статті?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Під статтями пана Анатолія завжди кипить життя у вигляді великої кількості коментарів..
Той скелет,що лежить під коріннями величного дерева має символізувати переможений злодійський олігархат,із ресурсів якого виростає прекрасне дерево,що символізує Вільну Українську Державу..

На рахунок коштів..Друзі це так добре,що є НО..я наприклад заходжу сюди як додому..Хтось гроші пересилає як пожертву,хтось як інвестицію бо хоче отримати із цього якись зиск...а той,хто розуміє коли РаДіє Всесвіт скаже Вам,що наповнення сайту немає ціни..та на жаль почуття власної важливості дуже притупляє це розуміння..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Мені пожертви подобаються більше у вигляді як інвестиції у розвиток внутрішньої економіки, позаяк усе нематеріальне я з НО все одно не отримую, а тому і змушений нині маючи якісь лишні кошти витрачати на ліки..
Натомість мене дуже радує той факт, що на НО вже починаються продажі за гали, а конкретно це обкладинки для паспортів та головний убір які у свою чергу є продуктом виготовлення.. Ну одним словом це вже якийсь малюсінький напівкрок до початку внутрішньої економіки НО..
А вирують активно коментарі під публікаціями Анатолія, тільки завдяки тому як вище Миро написав був, за напівпримусом від самого Анатолія))
А добре це чи зле за законами Ману, то вирішувати це вам чи самому засновнику тих законів=))

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Василю, ти пишеш в останньому коментарі своєму тут в цій публікації: Той скелет,що лежить під коріннями величного дерева має символізувати переможений злодійський олігархат,із ресурсів якого виростає прекрасне дерево,що символізує Вільну Українську Державу.. Згоден, друже! Пропоную розширити: це є добриво від ПОДОЛАНОГО ЗЛА.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Альберте, ти пишеш: Мені пожертви подобаються більше у вигляді як інвестиції у розвиток внутрішньої економіки, позаяк усе нематеріальне я з НО все одно не отримую, а тому і змушений нині маючи якісь лишні кошти витрачати на ліки.. Я бажаю тобі, щоб витрачені на ЛІКИ твої ЛИШНІ КОШТИ полегшили твої страждання.

Зображення користувача Петро Олар.
0
Ще не підтримано

Радію пане Анатолій, що роблячи дослідженння ви заохочуєте віх інвесторів та авторів до праці, а також підтвержуєте зайвий раз істину що ми разом і маємо розуміння - куди йти і що робити. Думаю проект Міжмор'є нас ще більше об'єднає і дасть ту силу, яка переборює суєту і страх. Ви навіть сієте інтерес важливості до написаного у читачів що впеше зайдуть на портал. Так буде, я вірю і для цього зроблю багато...

Хай живе Міжмор’я!

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Мухи окремо - котлети окремо!

Такого принципу, на мою думку, треба дотримуватися завжди, коли йдеться про гроші. В цих питаннях варто бути максимально делікатним, обережним і уважним, щоб не розсварити громаду. Бо в будь-якому питанні щодо грошей це станеться настільки легко, як два пальці об асфальт. Тоді починаються всякі різні закиди щодо перебування у "просторі підозр" - нехай навіть зі смайликами "=))". І тут я на 50% згоден з Миро Продумом: копатися в цьому нецікаво. Додам від себе ще 50%: і небезпечно також!

У цьому зв'язку пригадую, як у 2002 році широкі кола любителів фантастики були свято впевнені, що українська фантастики буває виключно російськомовною, а україномовної української фантастики не існує в природі тому, що існувати не може апріорі! Бо не буває... Всі приклади штибу Олеся Бердника, Олександра Тесленка та ін. називалися "ухилами радянської фантастики". А в пострадянській реальності - "подивіться на есквайра і джентльмена Г.Л.Олді, подивіться на подружжя Дяченків: усі російськомовні". А хто пише українською - той "боягузливий маргінал".
От саме тоді - в 2002 році львівський фантаст Ігор Желем, який створив перший інтернет-портал української фантастики українською мовою, для початку й запросив усіх наявних на той час україномовних жанрових авторів на своєрідну тусівку до себе на портал.
Там, на портальному форумі ми зібралися й тусувалися пару років з гаком, аж поки не настала осінь 2004 року. Тоді Желем якось прохопився, що йому треба вкотре проплатити хостінг, а з грішми зараз напряг. Один з активних учасників тусівки - Радій Радутний відповів традиційно для себе, з підковикою: мовляв, Желем запросив нас сюди тусуватися безкоштовно, а тепер за гроші мову завів... Слово за слово - вони серйозно розсварилися. Оскільки кожен з них видавав дописи у традиційному для себе тоні, то на їхню суперечку ніхто не звернув належної уваги. А коли ображений у найкращих почуттях Желем зачинив свій форум для сторонніх дописів і тим самим практично викинув усіх нас у вільний мережевий простір - миритися стало запізно (((

Цю давню історію я пригадав лише для того, щоб проілюструвати моє твердження:
публічне копирсання в "гаманці" є небезпечним для нашої громади!
Результатом може стати роздрай з важкими наслідками. Треба акцентуватися не на тому, скільки грошей витрачено, а на отриманому результаті. Точніше, на співвіднесенні грошових витрат і результату. Бо бувають такі "плюси", на отримання яких не шкода жодних витрат.

P.S. Історія сучасної української фантастики, на щастя, не скінчилася із закриттям форуму на інтернет-порталі Ігоря Желема, але розвивати тему в цьому коментарі не варто - бо це флуд. Потім колись якось... іншим разом...

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Шановне товариство нам необхідно створити групу з інвесторів які розуміються на фінансах, та розробити фінансову стратегію на 2016 щоб не виникало в майбутньому подібних обговорень.

Анатолій

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Якою ви бачите в фінансовому плані Вільну Українську Державу та її громадян через 10 років?

Анатолій

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Анатолію, ти пишеш: Шановне товариство нам необхідно створити групу з інвесторів які розуміються на фінансах, та розробити фінансову стратегію на 2016 щоб не виникало в майбутньому подібних обговорень. Я твою ідею підтримую, але серед інвесторів не знаю жодного фінансиста, а от економіст є - це Оксана КОЛОСОВСЬКА.

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Пане Анатолій мені потрібні учасники які розуміють що таке управління особистими фінансами а саме активи, пасиви, доходи, витрати, (консервативні, помірні та агресивні інвестиції), управління ризиками, бізнес-системи та управління ними.

Анатолій

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Шановні користувачі раджу ще раз переглянути статтю Валерія Пекара "Різнокольорові світи Популярне введення в «спіральну динаміку» "
http://www.ji-magazine.lviv.ua/anons2013/Pekar_Riznokolyorovi_svity.htm
Згідно з цієї теорії ми будуємо державу Зелений світ - світу гармонії
Фінансове забезпечення Жовтий світ - світ-калейдоскоп ?
Організаційне Наукове Інформаційне Бірюзовий світ - світ-організм?

Анатолій

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Шановні користувачі раджу ще раз переглянути статтю Валерія Пекара "Різнокольорові світи Популярне введення в «спіральну динаміку» "

Краще подивитися відео, наприклад, тут https://www.youtube.com/watch?t=2326&v=mye0hDKcwnE

Це одна з найцікавіших лекцій, яку коли-небудь бачив.

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Пане Доброславе я з вами згідний що це одна з найкращих лекцій.
Питання Спіральної динаміки також піднімав Світ Зелений у своїй статті
https://www.ar25.org/article/riznobarvni-svity-populyarne-vvedennya-v-spiralnu-dynamiku.html
Також хотів би звернути увагу на формат антикорупційного форуму який проводив Валерій Пекар https://www.youtube.com/watch?v=VNLHRCj7I50
з 4.55.00 до 6.51.29

Анатолій

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Анатолію, я уважно перечитав статтю за твоїм посилання м. Дякую! Цей твій коментар оцінюю в 10

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Ось що написав раніше шановний Миро Продум:

Миро Продум каже:
Незабаром інвестори матимуть свій простір для комфортного обговорення подібних справ. Ми про це вже говорили і зараз над цим працюємо. А поки що питання інвестицій обговорюємо приватно.

Отже, я би ще раз порадив усім любителям дискусій сісти в позу "лотоса", глибоко вдихнути якнайбільшу порцію прани, потім видихнути, потім ще вдихнути-видихнути разів 10-12 і впасти в стан самадхі та в нірвану. Аж доки керівництво сайту "НО" (як сказав Миро Продум) не забезпечить виокремлений простір для комфортного обговорення фінансових справ.

І годі вже чубитися, справді!..

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Прізвища акціонерів і їхні внески доступні тільки для акціонерів. Анатолій Висота виклав їх у вільний доступ. Прошу вилучити зі статті прізвища і числа, інакше стаття буде видалена з сайту.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Воїн Світло.
0
Ще не підтримано

Ця публікація А. Висоти є порушенням правил сайту. Прошу адміна видалити її і попередити автора (Висоту) про те, що при першому наступному порушенні правил Сайту з його боку, він буде заблокований!

Опублікований учасниками вміст
На сайті НО можна зустрічати нових людей, спілкуватися з ними та обмінюватися зображеннями. Збереження безпечного та дружнього середовища важливо як для вас, так і для нас.
Ви несете відповідальність за всі опубліковані на сайті НО повідомлення, зображення та інші відомості.
Зокрема:
Ваші публікації не повинні містити образи, нецензурні висловлювання, порнографічний чи інший вміст, який ображає людську гідність.

Ви не повинні шкодити іншим відвідувачам веб-сайту, установлюючи комп'ютерні віруси та інші шкідливі програми.

Ви не повинні публікувати будь-який оманливий, погрозливий, наклепницький чи дратівливий вміст.
Ви не повинні переслідувати інших учасників, намагаючись переконати їх у своїх поглядах. Надмірне використання будь-яких символів не допускається.
Ви не повинні вдавати з себе іншу особу, і можете публікувати вміст, який стосується лише вас.
Ви не можете публікувати будь-який незаконний вміст або вміст, який заохочує до кримінальної поведінки.
Ви не повинні публікувати вміст, який порушує інтелектуальну власність чи особисті права інших людей. Це означає, що ви не можете копіювати матеріали чи зображення інших людей без їх дозволу.
Поточна мовна версія служби НО: Українська. Щоб полегшити спілкування та перевірку, користуйтеся лише такою мовною версією: Українська. Це правило не застосовується до випадкових цитат, віршів, слів пісень і жартів.
Примітка.
На веб-сайті може знаходитися неприйнятний для вас вміст.
Служба НО має право, але не зобов'язана, перевіряти учасників, опублікований ними вміст на веб-сайті та контролювати дискусії учасників.
Служба НО має право видаляти будь-який вміст користувачів із веб-сайту, якщо він не відповідає Загальним умовам і положенням чи є шкідливий для Корпорації або будь-якої третьої особи.

Відповідальність
Веб-сайт – це платформа для публікації учасниками інформації про себе, своїх повідомлень та спілкування з іншими учасниками. Служба НО насправді не влаштовує ніяких зустрічей і не надає жодних порад щодо стосунків. Хоча інфраструктура веб-сайту надана службою НО, більшість вмісту надається учасниками. Служба НО не відповідає за будь-яку поведінку учасників чи за послуги, які не відповідають вашим очікуванням. Служба НО на надає жодних прямих чи непрямих гарантій щодо надійності, безпеки чи тривалості роботи цієї служби.

Служба НО не несе відповідальність за якість, відповідність і безпеку Учасників чи правдивість, точність або повноту будь-якої вказаної на веб-сайті інформації. Ви погоджуєтеся, що, не зважаючи на заборони, викладені в цих Загальних умовах і положеннях, доступний на веб-сайті вміст може бути неточним чи неправдивим.

Хоча служба НО приймає всі розумні заходи, щоб забезпечити робочий стан веб-сайту та відсутність помилок, характер Інтернету загалом і програмного забезпечення зокрема не дозволяє забезпечити безперервну та безпомилкову роботу.

У жодному випадку служба НО не несе відповідальність за будь-які непрямі чи похідні збитки, що виникли внаслідок або у зв’язку з вашою поведінкою чи будь-кого іншого щодо використанні веб-сайту, зокрема, це може бути емоційний стрес, втрата даних, втрата витраченого часу та/або будь-які інші збитки, що виникли в результаті спілкування чи зустрічей з іншими учасниками, з якими ви познайомилися за допомогою нашого веб-сайту, та інше.

Ви погоджуєтеся звільнити нас від усіх претензій третіх сторін (включаючи судові витрати, що сплачуються від нашого імені), що випливають і/або стосуються вашого використання веб-сайту, інформації та/або інших опублікованих вами матеріалів на веб-сайті та/або випливають або стосуються будь-якого порушення угоди.

https://www.ar25.org/article/zagalni-umovy-ta-polozhennya-dlya-uchasnykiv-veb-saytu-narodnyy-oglyadach.html

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Прошу Адміна негайно вилучити цю публікацію Висоти тому, що це є порушушенням правил сайту і прав акціонерів!

Хай Буде!

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Хочете щоб в майбутньому не виникало подібних статей проведіть внутрішній аудит а результати його розішліть кожному акціонеру, А ще краще складіть приблизний бюджет на 2016 рік постатейно і доведіть його кожного акціонера. Такі ситуації виникають в організаціях в яких відкрито з акціонерами не обговорюють фінансові питання.

Анатолій

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Анатолію, ти зовсім не в темі і не розумієш, що пропонуєш. Думаю, що вже й не зрозумієш.

Анатолій Данчук каже:
Хочете щоб в майбутньому не виникало подібних статей проведіть внутрішній аудит а результати його розішліть кожному акціонеру, А ще краще складіть приблизний бюджет на 2016 рік постатейно і доведіть його кожного акціонера. Такі ситуації виникають в організаціях в яких відкрито з акціонерами не обговорюють фінансові питання.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Пане Миро Продум ти розумієш складові фінансово-господарської діяльності організації.
1 Який відсоток фінансових надходжень ви резервуєте
2 Складові ваших резервів (золото, валюта)
3 Інвестування частини коштів в інноваційні проекти для отримання пасивного доходу НО
4 Маркетингова стратегія розвитку ВУД ...

Анатолій

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Пане Анатолію, Ви хочете показати, що знаєте фінансові терміни? Ваші дописи виглядають убогими. Не ганьбіть себе і НО!

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Пані Олено якщо мої дописи виглядають убогими тоді чому коли приходить термін оплати сервера та роботи програміста ви звертаєтесь за допомогою до інвесторів профінансувати. У вас низька платоспроможність. Я прагну толерантності.

Анатолій

Зображення користувача Воїн Світло.
0
Ще не підтримано

Толерантний ти наш. Вимагаєш толерантності - отримаєш. Прочитай тут, ще є час відмовитися.
https://www.ar25.org/article/tolerantnist-medychni-fakty-i-zhinocha-logika.html

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Це називається "Перехід на особистості" - одна з логічних помилок і вад раціонального мислення, наявного у Вас. Прошу почитайте Думай правильно — знай про логічні помилки

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Олена Каганець каже:
Це називається "Перехід на особистості" - одна з логічних помилок і вад раціонального мислення, наявного у Вас.

От саме через подібні терки дюжину років тому постраждала спільнота українських фантастів!

P.S. У мене з'явилося багато роботи (в чотири руки разом з дружиною добиваємо черговий роман, який мали здати ще восени, але здаватимемо лише зараз), тож я ніяк не зберуся продовжити "Етологічне". Проте, мабуть, в перерві між добиванням роману таки напишу історію ВОУФ: вона багато в чому є повчальною...

Сторінки

  • Сторінка
  • of 2
  • >