Зображення користувача Володимир Майборода.
Володимир Майборода
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ТЕПЛОГРАЙ: дослідництво від Анатолія Висоти

Пропонуємо шановному товариству до дискусії публікацію про власні результати досліджень від учасника проекту "Дослідницька лабораторія ТГ" кандидата хімічних наук Анатолія Михайловича Висоти.

Чекаємо на відгуки, зауваження і пропозиції!

Керівник проекту  "Дослідницька лабораторія ТГ"
 Володимир Майборода

Автором задекларовано основні висновки перевірки гіпотези спалювання води з отриманням енергії у власноруч виготовленому пристрої ТЕПЛОГРАЙ: 

"В побутових умовах виготовлений і випробуваний пристрій теплограй,  аналогом якого була «чудо-мембрана» Почеєвського.  Кількісним методом перевірена можливість використання води, як пального. Приросту тепла не отримано. Навпаки, помічено зменшення отриманого тепла в порівнянні з контрольним дослідом. При використанні води дрова справді згорають майже без диму."

Повністю зі статтею можна ознайомитися за нижче наведеним посиланням:

Анатолій Висота: Вода горить і в Красному


Додатково виношу на обговорення соколійців і епіграф до статті "Таки практика є критерієм істини",

який пропоную прийняти за гасло для "Дослідницької лабораторії ТГ".


 

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

22 травня 2015 р. у Дослідницькій лабораторії ТГ була опублікована стаття друга Володимира Майбороди про мій ТЕПЛОГРАЙ. Лиш зараз після листа я добрався сюди й відповідаю. Запропоноване гасло: ТАКИ ПРАКТИКА КРИТЕРІЙ ІСТИНИ! - цілком підходить! А як інші радійці-соколійці гадають?

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

22 травня 2015 р. у Дослідницькій лабораторії ТГ була опублікована стаття друга Володимира Майбороди про мій ТЕПЛОГРАЙ. Лиш зараз після листа я добрався сюди й відповідаю. Запропоноване гасло: ТАКИ ПРАКТИКА КРИТЕРІЙ ІСТИНИ! - цілком підходить! А як інші радійці-соколійці гадають?

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Радійці - це ті, хто ДІЮТЬ. Наразі, до дії в "ДЛТГ" не спішать соколійці...
Гадаю: - у чому причина? У відсутності зацікавленості, у недоступності проекту для загалу? У чому?

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Вітаю, зацікавлених в не стандартних рішеннях стандартних потреб.
До теми вода горить. Проведені випробування виявили не стільки сумнівність самої ідеї скільки недосконалість і складність самого реактора. Доказувати ,що вода з вуглеводами ,при певних умовах, суттєво додає калорії немає потреби. Це доведено технологією з виготовлення синтезгазу і схожими їй. Питання самого реактора вирішилося після екскурсії в Золочев. По суті: реактор виготовляється з глини формою яйця ,глечика. Функція того яйця- глечика тка ж як у горна. Пальне нагріває внутрішній простір по максимуму, до червоного стану можна. В самому глечику є порожнистості які мають форму ходів в середині корпуса глечика певного січення і довжини. Пар з вуглеводами (можна використовувати газ з деревини, тирси ,вугілля...шляхом піролізу) який попадає у ходи розпеченого глечика створює синтез газ у безповітряному просторі. Виходить в середину глечика і там згорає. Це опис конструкції яка справді складніша але суть від того не міняється. Що ми з цього маємо? Дешевий генератор який можна зробити самому за допомогою глини і парафіну. Додавши більше глини сконструювати пічь (вона вийде маленькою). Маємо куди дівати творчу фантазію і ремісницький дух. Хочу додати ,що дешевше і скоріше нагрівати повітря. Прогріте повітря транспортувати або в стіни , або в якісь грубки чи батареї цікавої конструкції, можна їх зробити з глини. Навісне обладнання (автоматика)не складне і дешеве.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Використання води як каталізатора в котельнях (мені відомо про 50 літрів на добу), що позбавляє сажі, відомо ще з 60-х, проте не відомо про підвищення КПД, хоча є праці російських дослідників що це твердять

В мудрості - сила

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

А що чекали? Всі дискусії навколо "нічого не вклав і отримав" є в термінологіях фахівців кдб "отвлечение на ложный объект" Є сувора реальність - моя квартира (згідно постанови виконкому) в 40 м кв споживає тепла (в сезон) 0,3(Гкал/м кв)х40(м кв)=12 гкал = 12000(мкал)х4,2(мдж/мкал)/3,6/(мдж/квт-год)=14000(квт-год)
Місячне споживання електрики моєї квартири 80 квт-год , що за сезон становить 80х6=0.48Мват-год
Таким чином теплова машина з КПД = 0.48/(14+0.48)=3.3.% повністю забезпечить електропостачання моєї квартири.
Нагадаю , що паровоз кінця позаминулого століття працював з кпд=9% Втричі більшим, а сучасні стірлінги мають КПД ще втричі більший

В мудрості - сила