Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 6

Боже, врятуй нас від такої Європи!

Категорія:

Світ:

Росіянка Ірина вийшла заміж за норвежця і виїхала до Норвегії. В неї був син від першого шлюбу, якого вона, звичайно, взяла із собою. В Норвегії Ірина народила сина від чоловіка-норвежця. Незабаром вона розлучилася з ним з причини несумісності їхніх національних культур. Але жінка і далі жила в Норвегії, працювала, взяла кредит і купила собі з дітьми житло. Все б нічого, але організація, що нібито опікується щасливим дитинством дітей і слідкує за тим, щоб діти не зазнавали насильства від батьків, забрала в Ірини обох дітей. У розповіді Ірини відкриваються факти, які просто не вкладаються в голові нормальної людини.

Окрім цього, вона згадує Брейвіка – того самого, який здійснив подвійний терористичний акт в липні 2011 року. Він намагався вбити місцевих урядовців, для того заклав бомбу поблизу офісів, де розміщені канцелярія прем'єр-міністра, а також міністерства енергетики, промисловості та юстиції. Після вибуху загинуло 8 людей, було поранено 15. Приблизно через дві години у таборі молодіжної організації Норвезької Робітничої партії на невеликому острові Утея, що за 25 км від Осло, він розстріляв 68 молодих людей.

Брейвік зізнався, що його основною метою було вбивство колишнього прем'єр-міністра країни Гру Харлем Брунтланн, яку в країні називають «матір'ю нації». Він збирався прибути на острів Утея вранці, коли Брунтланн виступала з промовою в молодіжному таборі Робітничої партії Норвегії, проте з  якихось причин він не встиг цього зробити і потрапив на Утею лише після того, як колишній прем'єр поїхала з острова.

Офіційна версія того, чому Брейвік все це зробив, – його праворадикальна ідеологія і християнський фундаменталізм. Мовляв, у Брейвіка були націоналістичні погляди і він відкидав концепцію мирного співіснування представників різних етносів і культур.

Розповідаючи про жахіття системи, з якими довелося зіткнутися Ірині, вона згадує Брейвіка. Його в дитинстві забрали у матері, яка його зґвалтувала в 4 роки. Після цього він побував у декількох прийомних сім’ях і також зазнав там сексуального насильства, як власне і всі діти, яких організація «захисту дітей від їхніх батьків» і ювенальна система забирає і направляє в прийомні сім’ї. При цьому біологічні батьки навіть не знають, де перебуває їхня дитина. Їм дозволено бачитися з нею двічі  на рік.

Отже, Брейвік хотів фізично знищити тих норвезьких урядовців, які придумали  цю ювенальну машину, і завдати удару по правлячій Робітничій партії Норвегії.

Боже, врятуй нас від такої Європи!

Послухайте історію Ірини, яка втекла з Норвегії, але лишилася без свого молодшого сина, якого в неї забрали. Старшому синові вдалося втекти з дитячого будинку через Польщу.

Послухайте історію Ірини і ви побачите зворотний бік лібералізму і демократії. Ви дізнаєтесь про нові модні тенденції сексуального збочення, що практикуються в Європі. Ви узнаєте про використання дітей в сексуальних забавах багатих і знаменитих. Може, останній Папа Римський відрікся від престолу саме тому? Може, він відрікся, бачачи, що християнства в Європі вже немає, тому що немає того, на чому воно базується – немає традиційної сім’ї.

Дивіться краще не з початку, бо там, як на мене, Ірина подає досить суб'єктивну інформацію про Норвегію, показуючи її відсталою,  порівняно з Росією, країною, а норвежців - дикунами. Це її право. Як і наше право, слухати це чи не слухати. Отже, раджу слухати з 14 - 15 хвилини.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Може там і перебільшення, проте загальний розвиток відбувається саме в цьому напрямку.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Мир Нам.
0
Ще не підтримано

Це жахає.

Дуже важка, гнітюча інформація. Для її сприйняття потрібновивчати "вищу соціологію" Григорія Клімова.

ХАЙ.

Зображення користувача Індіана Джонс.
0
Ще не підтримано

Читав схожі статті і про америку і про європу.

жахливо те, що наша "влада", хоче надати своїм бюрократам, такі ж повноваження

Зображення користувача Спас Ярий.
0
Ще не підтримано

В мене питання: Чи міг би хтось, хто особисто був в Норвегії, підтвердити або спростувати викладену тут інформацію. Тому що загальна ситуація в тих країнах зрозуміла, але, як на мене, пані Ірина дещо перебільшила. Хоч, може, й правда.

Зображення користувача victor77b.
0
Ще не підтримано

В якості прикладу Європа призводить власну концепцію, розроблену в минулому році британськими педагогами. У документі позначені відразу кілька вікових груп: від 0 до 4, від 4 до 6, від 6 до 9.

До прикладу,

дітям від 0 до 4 років, згідно з концепцією, потрібно виховувати позитивне ставлення до власної статевої приналежності, дати їм інформацію про різні види любові, пояснити, звідки беруться діти, і що насолода фізичною близькістю є «нормальною частиною життя кожного».

Дітям від 4 до 6 років необхідно надати інформацію про дружбу і кохання до представників тієї ж статі,

дітям від 6 до 9 - про контрацепцію, різних способах запліднення,

дітям від 9 до 12 - про гендерну орієнтації, симптоми вагітності.

 

А Швейцарія вже декілька років випускає презервативи для 3-го класу..

Зображення користувача Кабан Іклан.
0
Ще не підтримано

Система жахливо ставиться до тих, хто віддав себе в її руки. Хто визнав систему правильною, той став її рабом. Будь-яка жорстока система рядиться в лахи лагідності.

Оборона від дій системи може принести тільки тимчасове (або уявне) полегшення. Якщо ж визнати що система складається з конкретних людей та їх вчинків, тоді все стає на багато простіше.

Кажуть що коли НКВД прийшло Будьоного, він вдарив по инм з кулемета.

Боже, допоможи нам здолати наших ворогів, як на те буде Твоя воля. А як ні, то їм же й гірше.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Ця Ірина тепер працює професійною антифашисткою. Зокрема була помічена на окупованих територіях.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Стаття в кращих традиціях російської пропаганди!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

А ви, панове, жили в Норвегії чи у якійсь еуропейській державі з дітьми? До чого тут російська пропаганда?

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

До речі Норвегія - не є частиною ЄС.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Може там і перебільшення, проте загальний розвиток відбувається саме в цьому напрямку.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Такі як пані Ірина зазвичай у Норвегії працюють повіями або ще якось..Єдина їхня мрія це норвезьке громадянство і через деякий час"розвод" із поділом майна чоловіка.Знав таких Ірин із десяток,в основному москалихи із Ярославля...Повірте таких збочень як описує ця Ірина неможливо не помітити у Норвегії..Там добре працюють усі соціальні служби і "доноси" від сусідів теж в порядку речей,якщо хтось переходить межу законності..Кожен неправовий випадок розглядається окремо і дуже детально..я виключаю помилки у норвезькому суддівстві,коли справа стосується дитини..

Норвегія це дуже багата країна і соціально справедлива..але я б не назвав норвежців щасливими людьми..та вони дуже порядні і чесні..трохи зверхні..майже кожен двір у неділю вивішує національний прапор..пам'ятають злидні,в яких жили до появи нафтових родовищ..

Великою проблемою для них є чужинці..але норвезькі націоналісти це просто діти порівняно із шведськими..ЗМІ багато про що не говорять..якась всесвітня політика включена у це перемішування рас..

За Брейвіка нічого не можу сказати,але те що сталося недавно у Франківську,то я його вже розумію..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Пізніше виявилось, що Ірина, котра є на цьому відео, працює антифашисткою. Була помічена в окупованому Криму.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Подібно на російську пропаганду, є багато таких "історій", коли "світлі" російські люди були "обмануті" західною пропагандою і подалися на Захід в пошуках кращої долі. А потім вони прозріли і засумували за Росіюшкою. Знаєте, а норвежців наприклад шокували б українські дороги на яких гинуть людей більше, ніж у війні на Донбасі, норвежців шокували б наші соціальні прірви - від злиднів до богів-олігархів та їхніх підданців-мажорів, для яких ні права, ні справедливості, ні закону не існує. Норвегія - це не вся Європа. Є ще католицькі держави, де інститут сім'ї досить сильний, є східна Європа. Час покаже, яка система ефективніша - наша чи європейська.

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Подібно на російську пропаганду, є багато таких "історій", коли "світлі" російські люди були "обмануті" західною пропагандою і подалися на Захід в пошуках кращої долі. А потім вони прозріли і засумували за Росіюшкою.

Знаєте, а норвежців наприклад шокували б українські дороги на яких гинуть людей більше, ніж у війні на Донбасі, норвежців шокували б наші соціальні прірви - від злиднів та убогості до богів-олігархів та їхніх підданців-мажорів, для яких ні права, ні справедливості, ні закону не існує. Норвежців шокували б кількості алкоголю, які споживають українці-чоловіки та поведінка деяких жінок з України на курортах Туреччини (при всіх повазі до наших жінок - матерів, сестер, коханих, подруг, але один негативний приклад може зіпсувати враження про 10 тисяч позитивних і тоді іноземці при зустрічі зі мною завжди згадують, що у нас "красиві жінки", маючи на увазі, що вони доступні). Ми бачимо скалку в оці ближнього, а колоду в своїм не помічаємо. Норвегія - це не вся Європа. Є ще католицькі держави, де інститут сім'ї досить сильний, є східна Європа - Польща, Угорщина. Час покаже, яка система ефективніша - наша чи європейська.

Миролюбність і озброєність!