Зображення користувача Ія Подолянка.
Ія Подолянка
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Світи моє сонце

 "Сонячне сплетіння називають "сонцем" тіла, тому що воно є центром, пунктом розподілу енергії, створюваної тілом. У сонячного сплетіння є заклятий ворог - страх. Страх змушує людей боятися минулого, сьогодення і майбутнього, самих себе, своїх друзів і ворогів, всього і всіх. Коли страх буде знищений успішно і повністю, наше світло засяє, хмари розсіються, і ми знайдемо джерело сили, енергії і життя.                                                                                                                           

Що зумовило написання цієї статті                                                                                      

Я заглянула у блог Леоніда Українця, щоб прочитати його вірші. Попутно прочитала "Майстер-ключ" "галопом по Європі". Він мене зацікавив, але освоєння цього інструменту відклала на невизначений час (ох ця прокрастинація), І нарешті настав благословенний момент, коли я силою волі зосередилась на глибшому осмисленні матеріалу, що міститься в "Майстер-ключі". 

Працюючи щоденно над цим джерелом (а це дійсно джерело в повному розумінні цього слова), я дізналась багато нового й цікавого для мене. Освоєння істинних знань приносило мені радість, духовну насолоду, природно, що я захотіла поділитися з близьким оточенням - дітьми, родичами, друзями. Однак, вони прочитали, як я перший раз, мотивуючи, що багато матеріалу.          

А я читала і перечитувала, я "смакувала" кожне слово. Мені згадалась одна притча: "Учитель дав завдання учневі - дізнатись, що таке бамбук. Учень пішов у зарості бамбука. Через рік учитель пішов шукати учня і знайшов учня, який сидів у чагарнику із бамбука, хитав тілом в такт з бамбуком і не хотів іти додому. Він дізнався, що таке бамбук".

Цікаве зауваження перекладача "Майстер-ключа" на українську мову Леоніда Українця: "Ця книга не для того, щоб читати. Ця книга для того, щоб працювати. Продовженням слів є наші справи".                                                                        

Книга містить 24 уроки. Після кожного уроку дає вправи. Виконання їх обов'язкове. Тільки це дасть результат, бо Існує зовнішній і внутрішній світ людини. Зовнішній - видимий, внутрішній - невидимий. Зовнішній світ ми усвідомлюємо раніше, внутрішній значно пізніше. Внутрішній світ дуже важливий. Перш, ніж обставина, подія, предмет з'являться у зовнішньому світі, вони існують у внутрішньому.  

Все, що можна уявити, можна досягти, казав Джон Кехо. І не тільки він. Для цього в нас є матеріал і інструмент. Матеріал - пластичний розум (Всесвітній розум, Всесвітня свідомість, торсійне поле, Світловий потік), інструмент - наша думка.

Із зовнішнім світом нас пов’язує об'єктивний, свідомий розум, а з внутрішнім - суб'єктивний або підсвідомий розум. За допомогою об’єктивного розуму ми приймаємо рішення, здійснюємо фізичні дії, підсвідомий керує функціями життєзабезпечення організму, в ньому існують емоції, здібності тощо.

Свідомий розум керує підсвідомим. Свідомий розум дає завдання підсвідомому, а підсвідомий шукає шляхи і засоби вирішення цього завдання. Якщо скористатися термінологією фізики, то можна сказати, що Пластичнй розум (Всесвітній розум, Світловий потік) володіє статичною енергією (потенціальною енергією), а думка - кінетичною. Думка - це творча дія.                                    

Думка збуджує пластичний розум. Вона є динамічною фазою розуму (ніби рух розуму). Всесвітня енергія володіє безмежними можливостями, а ми є частина цієї енергії. Тож і ми теоретично володіємо безмежними можливостями. Чим у більшій мірі ми визнаємо присутність в нас цієї  енергії (а інакше не може бути, бо ця енергія пронизує все і всіх), тим більший прояв цієї енергії в нашому житті. Як лупа, збираючи промені в одній точці, акумулює велику кількість сонячної енергії, так і думка, зосереджуючись на певній меті за допомогою підсвідомості, досягає її.

Я зупинилась на деяких положеннях "Майстер-ключа". Хто захоче більше дізнатись і використовувати для здійснення своїх бажань, які не йдуть в розріз з природним правилом, хай попрацює сам на сам з "Майстер-ключем".

Я хочу виділити один абзац, який справив на мене колосальне емоційне враження:

"Спинномозкова система - це орган свідомого розуму, а симпатична - орган розуму підсвідомого. Спинномозкова система - канал, по якому ми отримуємо свідоме сприйняття від фізичних почуттів і керуємо рухами тіла. Центр цієї нервової системи - головний мозок.

Центр симпатичної системи перебуває в гангліонічній тканині за шлунком, відомий як сонячне сплетіння. Це канал розумової дії, що підсвідомо утримує життєві функції організму.

Зв'язок між двома системами здійснюється через блукаючий нерв, що виходить з мозкової ділянки - як частини свідомої системи - до грудної клітини, відгалужуючись до серця і легенів. Нарешті, проходячи через діафрагму, він (нерв) втрачає оболонку  і з’єднується з нервами симпатичної системи, зв'язуючи разом обидві системи і роблячи людину фізично єдиною сутністю.                                                                                                      

Сонячне сплетіння називають "сонцем" тіла, тому що це центральний пункт розподілу енергії, постійно створюваної тілом. Це дуже реальна енергія, і "сонце" теж дуже реальне. Енергія поширюється нервовою системою в усі частини тіла і викидається в атмосферу, що огортає тіло!  Важливо знати, як дозволити світлу сяяти, як створювати цю енергію. У сонячного сплетіння є заклятий ворог - страх. Страх змушує людей боятися минулого, сьогодення і майбутнього, самих себе, своїх друзів і ворогів, всього і всіх. Коли страх буде знищений успішно і повністю, наше світло засяє, хмари розсіються, і ми знайдемо джерело сили, енергії і життя".    

Для мене ці слова були, як вибух Наднової, як світло тисячі сонць.

Найважливіше, що я засвоїла з цих уроків.

Я не раз читала, що такий-то підключився до Всесвітнього Розуму, і вважала, що це можливо для декого. Виявляється, що ми всі рівні перед "законом". Я вважала, що Всесвітній розум сам по собі, а я десь збоку. Виявляється, що це не так. Всесвітній розум проходить через кожного. І от я сиджу або стою і привчаю себе до думки: ось він цей потік, цей розум, ця свідомість проходить через мене. Виникає відчуття захищеності.

Не всі уроки опрацьовані мною, це перший етап, перший крок. Тим, хто не почав працювати з "Майстер-Ключем", раджу розпочати цю роботу.

Вдячна Ганелу за створення "Майстер-Ключа" (в кого він реінкарнував), вдячна Леоніду Українцю за переклад на рідну мову, вдячна Ігорю Каганцю, що спрямував мне в "бамбуковий" ліс. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Так пані Ганна..Вибух НадНової це неперевершене враження...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Так пані Ганна..Вибух НадНової це неперевершене враження...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Пані Ганно, вітаю з появою такої гарної й цінної статті! Оцінюю її в 10 галів. Помітив, що механізм дії ДУМКИ розкривається в таких словах: Думка - це творча ія.

Думка збуджує пластичний розум. Вона є динамічною фазою розуму (ніби рух розуму). Всесвітня енергія володіє безмежними можливостями, а ми є частина цієї енергії. Тож і ми теоретично володіємо безмежними можливостями. Чим у більшій мірі ми визнаємо присутність в нас цієї енергії (а інакше не може бути, бо ця енергія пронизує все і всіх), тим більший прояв цієї енергії в нашому житті. Як лупа, збираючи промені в одній точці, акумулює велику кількість сонячної енергії, так і думка, зосереджуючись на певній меті за допомогою підсвідомості, досягає її.