Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Запитання і відповіді про заснування Вільної Української Держави

Категорія:

Навіть простеньке «дитяче» запитання може нести в собі потенціал великого відкриття. Тож формулюймо запитання і шукаймо на них відповіді.

151017-zapytannya-2.jpg

Добре запитання містить у собі половину відповіді.
Добре запитання містить у собі половину відповіді.

Що таке екомережа?

Екомережа – це природовідповідне комп’ютеризоване об’єднання людей, яке складається з демосів. Оскільки в демосах працюють механізми добору кращих, то  демоси еволюціонують, відтак екомережа також еволюціонує – подібно до популяцій інших живих істот, тільки незрівнянно швидше.

Швидка еволюція з усе більшим прискоренням – це надійна ознака наявності творчого початку, носієм якого є людина. Наприклад, палеоантропи не були людьми, адже швидкість їх еволюцій співмірна з еволюцією тварин. Натомість вибуховий розвиток неоантропів є безперечним доказом того, що на землі з’явилася Людина – втілена духовно-божественна сутність.

Об’єднання українців в екомережу означає формування нації, яка здійснює прискорену еволюцію. За короткий час українці, об’єднані в екомережу «Вільна Українська Держава», випередять усіх на планеті і започаткують нову расу. Це й буде четвертим цивілізаційно-расовим переходом. Екомережа – головний засіб такого еволюційного стрибка.

Що потрібно для створення екомережі?

Необхідно розробити спеціальне програмне забезпечення, в якому були б реалізовані вже сформульовані правила. Розробка потребує значних коштів, яких у нас поки-що нема: інвестиційних внесків явно не вистачає.

Треба популяризувати наш стартап, долучати нових інвесторів і підвищувати активність уже існуючих. Необхідні ресурси і розробники з’являться негайно, як тільки ідея остаточно визріє.

Запитання і відповіді – один зі способів доведення ідеї до стану «проростання зерна», після чого вона сама почне пробивати собі дорогу і знаходити чимраз більші ресурси.

Екомережа – це інструмент підготовки до заснування держави?

Ще рік тому було саме таке уявлення. Вважалося, що мережа буде тільки засобом для висування делегатів на Установчі збори, а далі вже делегати самі здійснять все необхідне: ухвалять нову конституцію, сформують уряд, організують референдум.

Проте творчий розвиток цієї ідеї привів нас до формування досконалішої концепції. Її сенс у тому, що ми одразу формуємо державу, а Установчі збори потрібні тільки для легітимізації уже готової структури.  

Чому Народний Оглядач має мало прихильників?

Насправді прихильників багато, але мало активних прихильників. Активні – це ті, які зареєстровані на сайті, час від часу коментують публікації, поширюють наші статті серед своїх друзів і в соціальних мережах, підтримують розвиток сайту грошима або роботою.

Набагато більше тих прихильників, які постійно читають наш сайт (навіть починають з нього свій робочий день), підписані на поштову розсилку і навіть обговорюють наші публікації зі знайомими, проте не дають про себе знати.

Нинішня невелика кількість активних прихильників вказує на те, що наш стартап знаходиться на етапі «від 0 до 1» («формування зерна»). Вибухоподібне зростання відбудеться на етапі «від 1 до N»   («розмноження зерна»).

Отже, прихильники «Народного Оглядача» слабо організовані. Проте навіть за такої ситуації нам вдається підтримувати роботу сайту, оплачувати роботу швидкого і потужного сервера, розробляти новий функціонал, просувати позитивну інформацію і надихати людей на розвиток.

Далі буде...

Формулюймо нові запитання і шукаймо відповіді!  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Прочитала.Задоволена відповідями.Обдумую як знайти справжніх інвесторів.

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Прочитала.Задоволена відповідями.Обдумую як знайти справжніх інвесторів.