Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Венеріанський транзит

Світ:

8 червня 2004 року Сонце, Венера і Земля вперше за 122 роки знаходилися на одній прямій. Цією рідкісною астрономічною подією ознаменовано новий цикл цивілізаційних перетворень, який має завершитися у 2015 році народженням нової української нації.
Нагадаємо, що з 1996 року почався 19-річний Метонів цикл 1996—2015 (цикл оновлення Місяця). На думку дослідників, він проявляє себе під час масштабних суспільно-політичних перетворень, коли на зміну старій формації приходить нова.

Встановлено, що цей 19-річний цикл має структуру 8+8+3, тобто складається з трьох етапів: 1) приховане визрівання нової системотворчої ідеї, 2) вихід цієї ідеї на поверхню життя та її активне самоствердження, 3) остаточна перемога нової ідеї та її повноцінна, цілісна реалізація.

Перший етап Метонового циклу тривав з 1996 по 2004 рік, його результатом стало формулювання ідеї переходу України до нової екологічної ніші, тобто на вищий рівень стосунків Людина—Бог, Людина—Людина, Людина—Природа і Людина—Техносфера (штучна природа).

Протягом другого етапу, тобто з 2004 по 2012 рік, має відбутися практична реалізація цієї ідеї у формі Третього Гетьманату (див. Тотальна війна).

Третій етап Метонового циклу 2012—2015 означатиме остаточну перемогу нового суспільно-політичного ладу, формування повноцінної української держави нового циклу, початок Золотої ери України (див. Мистецтво Золотої ери).

Другий і третій етап “космічного” Метонового циклу (2004—2012—2015) збігся в часі з емпірично встановленим психоінформаційним циклом 2004—2007—2010—2011—2015 тривалістю трохи більше 10 років. Згідно з ним тріумфальна перемога нової суспільно-політичної системи (т. зв. “четверта фаза психоінформаційного циклу”) припадає на 2011—2015 роки, що майже збігається з третім етапом Метонового циклу. Таким чином, бачимо чітку відповідність між космічним (“небесним”) ритмом і ритмом соціальним (“земним”).

Згідно з емпіричними розрахунками 5-річної давності (див. статтю “Ритми політики”, Перехід-IV, № 2-99), новий психоінформаційний цикл мав розпочатися з кінця червня 2004 року. Що стосується космічного Метонового циклу, то його другий етап мав би розпочатися дещо раніше (адже “небесні” події завжди випереджають “земні”), причому з якоїсь особливої, рідкісної космічної події. Дуже схоже, що такою подією став венеріанський транзит 8 червня 2004 року.

Транзитом називають астрономічне явище, під час якого планета спостерігається на тлі Сонця. Попередні проходження Венери по диску Сонця були зареєстровані астрономами у 1631, 1639, 1761, 1769, 1874 и 1882 роках.

Співвідношення орбіт Землі і Венери приводить до того, що проходження Венери по диску Сонця відбуваються парами з проміжком у 8 років, тож наступне таке проходження відбудеться вранці 6 червня 2012 році. Цю пару “сонячних затемнень” астрономи вважають початком і кінцем того ж самого венеріанського транзиту, що відбувається кожні 122 роки.

Згідно з астрологічною традицією, венеріанські транзити вказують на початок якихось великих процесів, тому у ці дні рекомендується розробляти плани на великі проміжки часу. Рекомендація слушна, адже будь-яку серйозну справу треба розпочинати з мрії, плану, бачення перспективи.

Звертає увагу, що нинішній венеріанський транзит чітко збігається з початком і кінцем другого етапу Метонового циклу (2004—2012), він неначе фіксує початок відкритої боротьби за перехід України до нової цивілізації та досягнення якоїсь суттєво важливої перемоги у червні 2012 року.

Випадково чи ні, але попередній венеріанський транзит 1882 року також збігся з початком великих цивілізаційних перетворень (див. Новоепохальний перелом, або дещо з міркувань щодо історичної місії України).

Таким чином, 8 червня 2004 року можна вважати початком Жнив Господніх — 10-річного циклу радикальної трансформації України з народженням української держави нової епохи — Третього Гетьманату.


В тему:

Відбувся Четвертий збір Арійської Стрілецької Асоціації

Галілея і хрестиянство: українські корені

Воанергес: Церква дітей блискавки

Доля мурашника: загибель і воскресіння

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Котляревський і Мазепа народились в роки транзиту.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Котляревський і Мазепа народились в роки транзиту.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)