Зображення користувача Василь Тодоров.
Василь Тодоров
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Код Бога. Ви геній!

Друзі, пропоную вам знайомство з чудовим педагогом, щирим  мистецтвознавцем і просто з талановитою людиною - Михаілом Казініком.

https://www.youtube.com/watch?v=KPOVQL6OE_E 

Це не просто людина, але геній з величезним серцем. Скрипаль, просвітитель, лектор-музикознавець, письменник, актор, режисер. Сказати, що Михайло нас надихнув і зарядив - не сказати нічого. Скільки сердець він розкрив, скільки людей одухотворив, скільки любові посіяв і продовжує це робити незважаючи ні на що. Він переконаний, що кожна людина за своєю природою геніальна, і завдання кожного прагнути розкрити цю геніальність, розкрити той світ, що ховається всередині кожного. І адже, чудесним чином, саме це Михайло і робить.
Ви думаєте, що не любите класичну музику? Після зустрічі з Михайлом Казиником, класичну музику хочеться слухати, чути, відчувати й нестися слідом за нотами, за небаченими колись вібраціями.
Ви думаєте, що любите класичну музику? Можливо. Але після зустрічі з Михайлом, ви полюбите її заново, глибоко, всією душею. Неважливо, скільки вам років і які у вас переваги, завжди є можливість відкрити потайні двері до істинної краси. Ті двері, за якими прийде розуміння, що мистецтво, а особливо музика - «це великий договір з Творцем», і ваше життя вже ніколи не буде колишнім.

«Я не популяризатор музыки или какого-либо другого вида искусства. Я не рассказываю ни анекдотов, ни шуток, не пытаюсь упростить восприятие музыки. Те, кто занимается этим, уничтожают ее. У меня совершенно иная задача -- духовно настроить человека на ту волну, на то излучение, которое исходит от творений искусства: поэзии, музыки, литературы... Всякое великое искусство -- это передатчик, а человек, который не настроен на его частоту -- испорченный приемник. Я его ремонтирую».
М. Казиник

Як створити в сім'ї творчу атмосферу --  https://www.youtube.com/watch?t=10&v=GCpIBLAHyLM

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую,Василю, за знайомство з цікавими людьми і нагоду послухати Бетховена!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую,Василю, за знайомство з цікавими людьми і нагоду послухати Бетховена!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Василь Тодоров.
0
Ще не підтримано

Дякую, Зорино!
Мені теж сподобався відеролік "Ефект Бетховена" - https://www.youtube.com/watch?v=3m9K4c4Rwwg
Чудова музика, цікава розповідь про долю композитора і відчуття Всесвіту через гармонію звуків.

Радіємо!