Зображення користувача Василь Тодоров.
Василь Тодоров
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Код Бога. Ви геній!

Друзі, пропоную вам знайомство з чудовим педагогом, щирим  мистецтвознавцем і просто з талановитою людиною - Михаілом Казініком.

https://www.youtube.com/watch?v=KPOVQL6OE_E 

Це не просто людина, але геній з величезним серцем. Скрипаль, просвітитель, лектор-музикознавець, письменник, актор, режисер. Сказати, що Михайло нас надихнув і зарядив - не сказати нічого. Скільки сердець він розкрив, скільки людей одухотворив, скільки любові посіяв і продовжує це робити незважаючи ні на що. Він переконаний, що кожна людина за своєю природою геніальна, і завдання кожного прагнути розкрити цю геніальність, розкрити той світ, що ховається всередині кожного. І адже, чудесним чином, саме це Михайло і робить.
Ви думаєте, що не любите класичну музику? Після зустрічі з Михайлом Казиником, класичну музику хочеться слухати, чути, відчувати й нестися слідом за нотами, за небаченими колись вібраціями.
Ви думаєте, що любите класичну музику? Можливо. Але після зустрічі з Михайлом, ви полюбите її заново, глибоко, всією душею. Неважливо, скільки вам років і які у вас переваги, завжди є можливість відкрити потайні двері до істинної краси. Ті двері, за якими прийде розуміння, що мистецтво, а особливо музика - «це великий договір з Творцем», і ваше життя вже ніколи не буде колишнім.

«Я не популяризатор музыки или какого-либо другого вида искусства. Я не рассказываю ни анекдотов, ни шуток, не пытаюсь упростить восприятие музыки. Те, кто занимается этим, уничтожают ее. У меня совершенно иная задача -- духовно настроить человека на ту волну, на то излучение, которое исходит от творений искусства: поэзии, музыки, литературы... Всякое великое искусство -- это передатчик, а человек, который не настроен на его частоту -- испорченный приемник. Я его ремонтирую».
М. Казиник

Як створити в сім'ї творчу атмосферу --  https://www.youtube.com/watch?t=10&v=GCpIBLAHyLM

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую,Василю, за знайомство з цікавими людьми і нагоду послухати Бетховена!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую,Василю, за знайомство з цікавими людьми і нагоду послухати Бетховена!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Василь Тодоров.
0
Ще не підтримано

Дякую, Зорино!
Мені теж сподобався відеролік "Ефект Бетховена" - https://www.youtube.com/watch?v=3m9K4c4Rwwg
Чудова музика, цікава розповідь про долю композитора і відчуття Всесвіту через гармонію звуків.

Радіємо!