Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 72
  • Переглядів: 76

Як перейти на живлення правдою (+аудіо)

Категорія:

 Істина – це «те, що є», а правда – це «те, що має бути». Що треба зробити, щоб перейти до правдивого, раціонального мислення? Це дуже подібно до зміни способу харчування.

Говорити правду треба всім. Проте варто знати: за яких обставин і до якої міри
Гумористичний афоризм.

Аудіоверсія: Як перейти на живлення правдою

Тип метаболізму, тобто обміну речовин

Як відомо, людина є всеїдною істотою: вона може живитися і мертвою їжею (термічно обробленою), і живою (сирою), і праною (повітрям за допомогою концентрованого ефіру).

Що вища якість живлення, то людина здоровіша та енергійніша. Це й зрозуміло, адже ефективність засвоєння мертвої їжі – до 20%, а живої – до 90%. Якісніша їжа підвищує рівень вібрацій людини і підносить її у простір позитивних подій, тому робить її  щасливішою та успішнішою.

Уявімо, що у нас є машина і ми вирішили перевести її на ефективніше енергоживлення. Скажімо, замість солярки вирішили перейти на газ. Для цього нам треба поставити газовий двигун, підключити до нього газовий балон і натиснути на кнопку «Пуск», тобто увімкнути його.

Подібно зі зміною системи харчування. Для переходу на живу їжу треба одночасно виконати три умови:

1. Сформувати засвоюючу мікрофлору – орган для перетравлення живої їжі, інакше вона не сприйматиметься і людина весь час буде голодною.

2. Живити організм саме цією – живою їжею: якщо вже є передовий «двигун», то треба дати йому якісне «паливо».

3. Увімкнути програму живої їжі – повірити в те, що це можливо (натиснути кнопку «Засвоєння живої їжі», отримати «дозвіл підсвідомості»).

Докладніше про все це розповідається у статті «Як закріпитися у Царстві божому».

Переважна більшість наших сучасників живиться мертвою їжею, тому їх метаболізм має низький коефіцієнт корисної дії. Перехід нової спільноти на живу їжу означатиме перехід до іншого типу метаболізму (обміну речовин), що є ознакою нової раси. Очевидно, що це приведе до революційних зрушень у виробництві, торгівлі, естетиці, освіті, екології, політиці, вплине на весь спосіб життя.

Але до чого тут раціональне мислення і «живлення правдою»? Перехід на вищий тип речовинного обміну є прикладом, який дає підказку для переходу на вищий тип інформаційного обміну.   

Інформаційний метаболізм

Людина є інформаційною істотою і може існувати тільки завдяки інформаційному обміну. При цьому вона може живитися інформацією різної якості. Умовно кажучи, вона перебуває між двома полюсами – правдою і брехнею. Правда – це високоякісна інформація, брехня – низькоякісна.

При цьому людина обмінюється інформацією з суспільством, отже є внутрішня і зовнішня сторони інформаційного метаболізму: 1) людина може бути правдивою чи брехливою сама з собою, 2) вона може бути чесною або нечесною з навколишніми людьми. Зазвичай спрацьовує принцип «Що всередині, те й назовні», тобто внутрішня брехливість природно поширюється назовні.

Переважна більшість людей схильна перебувати у стані самообману, живитися брехнею і поширювати її навколо себе. Натомість думка про те, щоб жити правдиво, сприймається як щось хороше, але зовсім нездійсненне. Якщо ж людині запропонувати реально перейти на «живлення правдою», то це у неї може викликати справжній переляк, мовляв, це буде суспільна катастрофа: всі пересваряться, держава розпадеться, нас завоюють вороги.

Цікаво, що саме такою була реакція більшості людей на пропозицію витягнути на світло питання українського іудохристиянства або сучасного українського націоналізму. Це подібно до реакції на ідею цілком відмовитися від алкоголю, тютюну, телевізора, вакцинацій. Особливо гостра реакція на пропозицію відмовитися від м’яса: «Без нього ми всі помремо!»

Чому люди так бояться правди? Причина подібна до тієї, чому люди бояться перейти на живу їжу: тому що в них несформований орган живлення правдою. Програмно-інформаційне забезпечення сучасної людини, а отже і її мозок на фізичному рівні налаштовані на живлення брехнею. Відтак, за словами одного езотерика, «переважна більшість людей спроможна сприймати правду тільки у вигляді брехні». Це гіркий наслідок тривалого виживання в умовах репресивної і наскрізь брехливої  системи.

Питання переходу на раціональне, розумне, правдиве мислення сьогодні виникло через необхідність переходу України до нового державного устрою. Нинішня політична система успадкувала комуністичну брехню і цілком побудована на брехні. Це головна причина  неефективності, неекологічності, аморальності, несправедливості, а отже й безперспективності нинішнього політичного устрою. Для заснування нової державної системи потрібна організація людей, спроможних мислити раціонально, бути правдивими з собою і навколишніми.

Як перейти на вищий рівень інформаційного метаболізму

«Що нагорі, те й унизу. Що всередині, те й назовні» – це фундаментальний принцип, на якому тримається наш Всесвіт. Він означає, що ті ж самі загальні закономірності діють на різних рівнях буття, відтак для зміни інформаційного метаболізму можна скористатися досвідом зміни речовинного метаболізму. Пам’ятаєте приклад, коли треба було перейти на якісніше енергоживлення з новим двигуном? Тут також треба одночасно діяти у трьох напрямках. 

По-перше, треба сформувати новий «інформаційний двигун», спроможний живитися правдою. Йдеться не тільки про заміну програмно-інформаційного забезпечення, тобто очищення від ментального і емоційного сміття, формуванням знань та навичок правильного мислення. Йдеться про дещо більше, а саме фізичну перебудову головного мозку, формування нових нейронних комплексів, які будуть ефективно обслуговувати правдиве мислення. Це відбувається автоматично, якщо постійно подавати на вхід правдиву інформацію, адже наш мозок настільки досконалий, що швидко підлаштовується під інформацію, яку треба обробляти.

Найефективнішим способом очищення і перебудови мозку є вивчення напам’ять текстів Живого Слова. Кожна запам’ятована  цифрона чи звукова – це новий нейронний комплекс. Технологія Живе Слово насичена формулами, притаманними мовленню людини боголюдського рівня розвитку. Відтак запам’ятовування цих формул формує в людині боголюдське мислення і боголюдський мозок. Помічено, що після здобуття досвіду оновлення Живим Словом людина надійно налаштовується на внутрішню і зовнішню правдивість, натомість будь-яка брехня сприймається як різновид інформаційного бруду.

По-друге, потрібно живити свою інформаційну систему правдивою інформацією. Для цього треба уникати джерел дезінформації (головним із них є телевізор) і відкриватися до правдивих джерел: спілкуватися зі світлими людьми, читати книжки про шляхетне життя, вивчати методи раціонального мислення, знаходити правдиву інформацію, перевіряти її і поширювати серед знайомих. Наша мова має бути чистою, правдивою і лаконічною: «Хай буде ваше слово: так – так; ні – ні. А що більше цього, те від лихого» (Нагірна проповідь, Матвій 5.37).

По-третє, треба у своїй підсвідомості натиснути кнопку «Пуск», тобто переконати підсвідомість, що жити по правді цілком можливо. Понад те – це єдиний спосіб життя шляхетної людини і обов’язкова умова життєвого успіху. Життя, прожите у брехні, є змарнованим часом.

Для того, щоб надійно переконати свою підсвідомість у корисності правди, треба сформувати відповідний світогляд, якомога частіше обговорювати його з іншими шляхетними людьми, самому жити згідно з задекларованими принципами, контролювати себе з погляду недопущення брехні. Кнопка «Пуск» увімкнеться одразу ж, як тільки ваші знайомі самі почнуть вас переконувати в необхідності правдивого життя. А все тому, що підсвідомість підлаштовується під загал, під суспільну норму. Для неї найважливіші аргументи: «бо люди кажуть» і «так роблять усі».

Істина і правда

Перед тим, як почати перехід до інформаційного метаболізму на основі правди, варто визначитися з поняттями істини і правди. Найнадійніше – звернутися до етимології, тобто науки про істинні значення слів (від гелленського «етимон» – істина).

Слово «істина» походить від кореня *іст–*ест і означає «те, що є», тобто те, що існує насправді, в реальності.

Слово «правда» походить від давньоукраїнського і санскритського «паравіда» – найвищі знання (пара – найвищий, віда – знання). Правила Творця – це система фундаментальних принципів світобудови, що рухає Всесвіт до вдосконалення, сприяє еволюції всього живого.

Відтак, істина – це «те, що є», а правда – це «те, що має бути». Істина відображає поточний, статичний стан справ, а правда несе динаміку й цілеспрямованість, рухає до розвитку і вдосконалення.

Наприклад, істина полягає в тому, що майже всі люди несвідомі, стихійні брехуни. Правда полягає в тому, що вони можуть відмовитися від брехні і перейти до шляхетного життя.

Кому говорити правду

Існує давня настанова, що «правду треба говорити тим, хто є від правди». Наприклад, якщо людина щиро намагається жити за Правилами Творця і прагне до самовдосконалення, то вона потребує правди, а отже й заслуговує на неї. Такій людині треба говорити правду. У першу чергу це стосується своїх ближніх, тобто членів своєї громади (демосу) – групи духовно близьких людей чисельністю до 150 осіб, в якій «всі знають всіх». Громада – це група довіри і взаємодопомоги.

При цьому пам’ятаймо про культуру спілкування. Вона полягає в тому, щоб давати людині ту інформацію, яку вона спроможна засвоїти. Особливо це стосується дітей. Тому донесення правди нерідко треба починати «з малих доз», поступово збільшуючи концентрацію.

Натомість безглуздо ділитися правдою зі свідомими брехунами, адже вони принижують Правила Творця, а тому й не заслуговують на правду. Понад те, вони ще й можуть використати твою правду на поширення своєї брехні. Згідно з Євангелієм, головним брехуном і батьком брехні є диявол: гелленське слово διαβολος означає «брехун, наклепник». Відтак брехуни – це діти диявола. З ними не варто мати нічого спільного.

Як навчитися відрізняти правду від брехні

При підвищенні рівня власних вібрацій і переході до цілісного мислення, основаного на правді, людина дедалі більше виробляє у собі здатність розрізняти правду і брехню. З часом з’являється вміння відрізняти одне від другого інтуїтивно, миттєво, методом резонансу. Тоді, при зіткненні з брехнею, людина спочатку відчуває «щось тут не так», а потім, при бажанні, може розслідувати ситуацію і раціонально довести наявність брехні.

Для тренування навичок виявлення брехні використовуються ігри, де перемагає той, хто вчасно виявляє обман. У цьому випадку гравці домовляються, що «тепер будемо дурити один одного». Це чесна гра за правилами.

Вона з твого боку залишається чесною навіть тоді, коли брехун починає з тобою «гру в обман» без її оголошення. Якщо ти розпізнав початок такої гри, то можеш її використати з тренувальною метою для власного розвитку, а заодно й для донесення до противника істини, що обманювати – погано.

На завершення варто додати, що оснований на правді інформаційний метаболізм є елементом екологічного мислення. Перехід до екологічної цивілізації (цивілізації мудрості) починається з очищення від інформаційного бруду, яким є брехня.  

Висновки

  1. Життєдіяльність людини визначається не тільки речовинним, а й інформаційним метаболізмом.
  2. Інформаційний метаболізм, оснований на правді, є незрівнянно ефективнішим в порівнянні з інформаційним метаболізмом, основаним на брехні.
  3. Для переходу на живлення правдою треба використовувати правдиві інформаційні джерела, сформувати відповідний орган і увімкнути програму активації нового типу інформаційного метаболізму. 
  4. Істина – це «те, що є», а правда – це «те, що має бути».
  5. Правду можна говорити тільки тим, хто дотримується чесної гри.
  6. Оснований на правді інформаційний метаболізм є елементом екологічного мислення. 
  7. Заснування нової держави починається з переходу її засновників на правдиве мислення.  

Правда – це завжди добра новина.
Правдива людина мислить позитивно і у всьому бачить задуми Творця. Поширюючи правду, вона сприяє її реалізації і виступає соТворцем. 

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.

Продовження: Істина, Правда і Віра у схемах за 5 хвилин

Про важливість правди: Виступи учасників 28 конференції Інституту Міжмор’я 25 червня 2017 у Східниці

Наші інтереси: 

Живлення правдою і харчування живою їжею - взаємопов’язані процеси. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Схоже, що вираз "у кожного своя правда" є ворожою закладкою, адже її логічним наслідком є "правди не існує", "правда і брехня - це те ж саме".

Якщо різні люди мають різний погляд, то так і треба казати - "у кожного свій погляд".

Істинна (те що є) завжди одна.
Правда (те, що має бути згідно з задумами Творця) також завжди одна.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

А у Вавилоні шанували день суботній?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А от це цікаво, Арію! Шукаймо відповідь.
Хоча, шанування суботи може й виявитися "винаходом" тодішньої "нової" світоглядної системи.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

Арсен Дубовик каже:
послідовне тлумачення минулого з погляду певного світогляду певної групи люду - "погляд на правду"?. І цей "погляд на правду" можна формувати цілеспрямовано - наприклад, впровадженням псевдопартій, псевдорелігій, тощо.

Таки так, історичні факти просіюються не через сито пошуку правди, а через сито свого світогляду.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Арсене, спершу про ЗАБОРОЛО. Воїн одягає на голову забороло, бо він на війні. Таким заборолом тут на Народному Оглядачі є ЛИЧИНА. А якого ворога тут нам варто боятися? Стою на тому, що і ЛИЧИНИ, і псевдо утруднюють спілкування між нами, бо поширюють неправдиву інформацію. У всякому разі цьому не сприяють. Хоч скажу, що мені приємно бачити на НО мудреця й друга Арсена. А от щодо того, що ІСТИНА це творима Богом і людьми ТЕПЕРІШНЯ ДІЙСНІСТЬ зауважу таке. Треба дати визначення теперішньому часу. Тепер, ось зараз, триває всього якусь мить і тут же стає МИНУЛИМ. Кажуть СЬОГОДЕННЯ - здається, що це ТЕПЕРІШНІЙ час, а насправді є МИНУЛИМ. Отже: і минуле, і майбутнє - це є ІСТИНА, як воно і є в Творця. Може заперечиш це, друже Арсене?

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Чи заперечу? Ні, не буду.
Так як для Творця часу ніби не існує, то Істина - це таки "те, що є".
А чи "тут і зараз", чи "десь і потім чи колись" ми ще не усвідомлюємо до кінця.
Далі буде, бо пізнання залежить лише від нашого прагнення.
Про інше - читайте тут: Ще раз про "личини"....

Анатолій Висота каже:
Друже Арсене, спершу про ЗАБОРОЛО. Воїн одягає на голову забороло, бо він на війні. Таким заборолом тут на Народному Оглядачі є ЛИЧИНА. А якого ворога тут нам варто боятися? Стою на тому, що і ЛИЧИНИ, і псевдо утруднюють спілкування між нами, бо поширюють неправдиву інформацію. У всякому разі цьому не сприяють. Хоч скажу, що мені приємно бачити на НО мудреця й друга Арсена. А от щодо того, що ІСТИНА це творима Богом і людьми ТЕПЕРІШНЯ ДІЙСНІСТЬ зауважу таке. Треба дати визначення теперішньому часу. Тепер, ось зараз, триває всього якусь мить і тут же стає МИНУЛИМ. Кажуть СЬОГОДЕННЯ - здається, що це ТЕПЕРІШНІЙ час, а насправді є МИНУЛИМ. Отже: і минуле, і майбутнє - це є ІСТИНА, як воно і є в Творця. Може заперечиш це, друже Арсене?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

У Творця також є час, проте він тече по-іншому.

Творець постійно розвивається, тому розвиваються його уявлення про ідеальну мету. Відтак розвивається й Правда - інформація, яка спрямовує на досягнення цієї мети.

Іудохристиянська концепція того, що для Творця не існує часу, основана на тому, що він "досягнув досконалості, а тому не розвивається".

Це перевертання Істини, адже що досконаліша система, то швидше вона розвивається.

Арсен Дубовик каже:
Так як для Творця часу ніби не існує, то Істина - це таки "те, що є".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Миро.
Я здогадувався.
Тому й зазначив "ніби не існує" )). А якщо врахувати частку "не", то час ще й як існує! ))
Підтримую: "У Творця також є час, проте він тече по-іншому."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Наведене паном Анатолієм Висотою міркування належить до категорії софізмів: начебто логічно, а висновки помилкові.

Подібним є софізм сірого: "Оскільки нема чогось абсолютно чорного чи білого, значить усе є сірим".

У Анатолія Висоти: "Оскільки майбутнє стає теперішнім, а теперішнє, яке є Істиною, негайно перетворюється на минуле, значить усе є Істиною - минуле, теперішнє і майбутнє".

Як казав один кіногерой: "Звісно, повна маячня, проте виглядає переконливо".

Анатолій Висота каже:
А от щодо того, що ІСТИНА це творима Богом і людьми ТЕПЕРІШНЯ ДІЙСНІСТЬ зауважу таке. Треба дати визначення теперішньому часу. Тепер, ось зараз, триває всього якусь мить і тут же стає МИНУЛИМ. Кажуть СЬОГОДЕННЯ - здається, що це ТЕПЕРІШНІЙ час, а насправді є МИНУЛИМ. Отже: і минуле, і майбутнє - це є ІСТИНА, як воно і є в Творця. Може заперечиш це, друже Арсене?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Ihor Kahanets: Мозок підлаштовується під обробку тієї інформації, яка на нього подається. Робота з правдивою інформацію неминуче змінює мозок на фізичному рівні. Дещо про це тут <a href="https://www.ar25.org/node/29714" rel="nofollow">https://www.ar25.org/node/29714</a> (підрозділ Справжнє зомбування).

Ihore, link ne praciuje: podaj, proshu, zaholovok statti...

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Линк працює https://www.ar25.org/node/29714
Стаття: «Звичайні зомбі» (2015) – оргвисновки для лідерів

Зірка Вітошинська каже:
Ihor Kahanets: Мозок підлаштовується під обробку тієї інформації, яка на нього подається. Робота з правдивою інформацію неминуче змінює мозок на фізичному рівні. Дещо про це тут &lt;a href="<a href="https://www.ar25.org/node/29714&quot;" rel="nofollow">https://www.ar25.org/node/29714"</a> rel="nofollow"&gt;<a href="https://www.ar25.org/node/29714&lt;/a&gt;" rel="nofollow">https://www.ar25.org/node/29714&lt;/a&gt;</a> (підрозділ Справжнє зомбування).

Ihore, link ne praciuje: podaj, proshu, zaholovok statti...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Павло Свищ.
0
Ще не підтримано

Суть в тому, щоб робити світ кращим, а близьких людей - щасливішими )

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це не правда (те, що має бути), а істина (те, що є - з різних точок зору). Правда завжди передбачає наявність мети.

Павло Свищ каже:

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Якщо говорити про дозування правди для дітей, то чим тут керуватись? Здатністю до засвоєння нової інформації, початковим досвідом дитини?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Керуватись благом дитини і доцільністю (корисністю для досягнення мети інформування). Наприклад, якщо говорити дитині про те, чого вона неспроможна зрозуміти, то це безглузда витрата часу.

Арій Хрестовий каже:
Якщо говорити про дозування правди для дітей, то чим тут керуватись? Здатністю до засвоєння нової інформації, початковим досвідом дитини?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Щоб мати можливість "дозувати правду" треба мати час, коли й витримка з’явиться. Це характерно для "довгоживучих", чи то пак "безсмертних".
Важко "не сказати все", коли бачиш безглуздість дій твого чада, пов’язаних із нестачею інформації про Життя (з його етимологією та засвоєною методологією)....

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

В одному із коментарів на НО було написано:

Цитата:
"Правду можна говорити тільки тим, хто дотримується чесної гри."

Виходить так, що таки не має сенсу говорити всієї правди тому, хто до кінця не знає правил Гри. І перша "доза" правди для дітей - це навчання чесності. У першу чергу до себе і своїх ближніх.
Чесна гра - це те, про що Ісус сказав:
"«Люби господа, бога твого, всім серцем твоїм, усією душею твоєю, всією силою твоєю і всією думкою твоєю: це найбільша й найперша заповідь. А друга подібна до неї: люби ближнього твого, як себе самого. Іншої, більшої від цих, заповіді нема»."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Цитата: "Слово «правда» походить від слова «прав» – «система правил Творця», «божественний простір». Правила Творця – це система фундаментальних принципів світобудови, що рухає Всесвіт до вдосконалення, сприяє еволюції всього живого."
Православіє і маска друга. Дві релігії.
Незалежність-22: друга фаза (Народний Оглядач № 13-2012), стор. 22: "Протидіяти такому "прилипанню" і зберегти власну ідентичність, для чого змінило самоназву "хрестияни" на "аріяни". Подібним чином руси-козаки почали називатися "українцями" - щоб відрізнятися від московиітів, які взяли собі ім"я "русскіє".

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Ора Світла.
0
Ще не підтримано

А святі отці (перших століть хрестиянства) в "Добротолюбіі" радять "правду ввічі" говорити тільки людині готовій сприйняти цю правду. Така людина спроможна цю правду осмислити і трансформувати в добро.

Усе проминає, за винятком Бога і Любові.
Григорій Сковорода

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Все ж таки: "те ,що є" скоріше є фактом. Істина це щось первинне, незмінне,вічне..

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Всесвіт змінюється, відтак змінюється й "те, що є".

Володимир Світлий каже:
Все ж таки: "те ,що є" скоріше є фактом. Істина це щось первинне, незмінне,вічне..

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав озвучення цієї статті. Слухаємо і поширюємо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 2