Зображення користувача Вiктор Нокiд.
Вiктор Нокiд
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відлік часу існування РФ триває: феодалізм із середини не реформується

Категорія:

Спецтема:

Завдяки мільйонам приватних підприємців, попри усі негаразди й недолугість теперішнього керівництва, Україна розвивається. Еліти США тому й допомагають Україні, що тут насправді є кому допомагати. У сучасній РФ допомагати нема кому. Суспільство РФ приречене.

150819_novorosiya-2.jpg

Новоросія буде!
Новоросія буде!

У Російській Федерації відбуваються, здавалось, дивні речі: почалася війна із ЇЖЕЮ. Саме так певні категорії їжі оголошені ворожими й просто знищуються. Причому, здавалося б, дії цілком нераціональні  – бо свого часу в США їжу знищували, щоб підтримати ціну на неї – тобто була якась раціональна мета тих варварських дій.

Яка мета війни із їжею в РФ?

Кажуть, щоб під виглядом знищення,  вкрасти…  Можливо хтось, щось із того дійсно вкраде й продасть через так звані сірі схеми.

Але, на мою думку, справжня мета інша. Феодальна система нищить КОНКУРЕНЦІЮ ЯК ТАКУ.

Імпорт їжі – це ціла індустрія, яка дає роботу й засоби для існування мільйонам людей. На цьому живуть багато ще не добитих приватних підприємців.

А приватна ініціатива й феодалізм несумісні. Несумісні тоді, коли приватний підприємець стає ПОЛІТИЧНИМ СУБ’ЄКТОМ. А він не може ним не стати.

Феодалізм у Європі знищили приватні підприємці. Реформація та Просвітництво – це приватні підприємці. Європейська наука – це приватні підприємці.

Європейський феодалізм тримався на одному моно-ресурсі – ЗЕМЛІ. За вичерпанням можливостей використовувати той моно-ресурс феодалізм у Європі впав.

Російський неофеодалізм тримається на одному моно-ресурсі – ЕКСПОРТІ НАФТИ ТА ГАЗУ.

Все навколо нього обертається. Поки роздмухується війна з їжею, агрохолдінг Ткачова (колишній губернатор Краснодарського краю, а тепер головний сільгоспначальник РФ) ще купує багато тисяч гектарів землі.

Дмітрій Мєдвєдєв за поданням заступника губернатора Ставропольського краю дав доручення опрацювати законопроект, яким будуть обмежені особисті підсобні господарства й можливість їм тримати худобу. Це далеко не перша атака на таку дрібну приватну ініціативу. Таких атак вже було принаймні дві.

Перша: особистим підсобним господарствам було заборонено забивати худобу, в тому числі птахів у своїх дворах. Все це треба було робити у нібито дуже сертифікованих «центрах», до яких ту худобу та птахів треба було везти, враховуючи розміри РФ, дві-три сотні кілометрів. Таким чином тримання худоби на м’ясо в особистих підсобних господарствах зробилося цілком нерентабельним. Зауважу, що це було зроблено цілком штучно, суто адміністративно.

Друга серйозна атака – це так звана «африканська чума свиней». Що це таке, жоден фахівець так й не спромігся зрозуміло пояснити. Тобто чи є взагалі така хвороба, ніхто так й не довів. Але на цій підставі було знищено свиней у всіх особистих підсобних господарствах та селянських підсобних господарствах.

Тобто остання ініціатива Дмітрія Мєдвєдєва – це вже третя атака. Мета очевидна – забезпечити монополізм тільки великим так званим агропромисловим холдінгам, які фінансуються із бюджету, тобто де-факто є структурами новітнього російського феодалізму.

Це все одно, як би для того, щоб у школі переможцем у змаганнях по бігу став якийсь один улюбленець директора, який звичайно приходив останнім, бо дуже товстий і незграбний, решту хлопців відправили  кудись геть. Після цього дирекція разом із директором буде дуже щасливою перемогами того товстуна, і це в той час, коли в інших школах переможці бігають удвічі-утричі швидше того товстуна. Головне щоб директор був задоволений та й товстун теж.

Це суто феодальний спосіб дій – знищення конкуренції, що приводить до занепаду економіки як такої. Будь-яка монополія – це очевидна смерть виробництва, що давно доведено усіма так званими економічними теоріями й багаторазово підтверджено практикою десятків країн у різних частинах світу.

Феодальне суспільство не може бути реформоване зсередини. Поки воно не вичерпало внутрішній ресурс підтримки свого існування, процес феодальної монополізації та знищення приватної ініціативи триватиме, набуваючи часто зовсім абсурдних проявів. Таким ресурсом в РФ був і залишається нафтогазовий комплекс. Те, що цей ресурс вже фактично вичерпаний, еліти РФ не розуміють й не зможуть зрозуміти, аж поки вся система не завалиться.

Українцям це важко осягнути, бо в Україні ніколи не було такого одного ресурсу, який би забезпечував існування цілого соціуму. Тому в Україні не могла бути побудована російська система. В Україні попри усі намагання банди донецьких на чолі із Януковичем збудувати щось схоже на російську систему, не вдалося саме тому, що існували мільйони приватних підприємців, які не тільки годували себе й людей навколо себе, а реально впливали на місцевих чиновників, місцевих силовиків. Саме вони реально годували місцеві еліти, ще й сплачували гроші у бюджет. Саме ці люди були реальною опорою не-донецьких політичних партій. Спроба донецьких придушити цю верству призвела до падіння режиму Януковича.

Цієї фундаментальної різниці не можуть досі второпати верховоди Кремля, російська «еліта» та російська «образованщіна», які щиро переконані, що режим Януковича скинули американці.

До речі, цю фундаментальну різницю добре розумів Леонід Кучма, що й описано у книзі «Україна – не Росія». Цю книгу, яка в Росії була видана російською мовою багатотисячним накладом, російська еліта так й не зрозуміла.

Оскільки Леонід Кучма це розумів, він під час «оранжевої революції» не застосував силу, бо знав, що це нічого крім зайвої крові не дасть. Леонід Кучма був досвідченим інженером із доброю освітою й величезним досвідом. А Віктор Янукович був заурядним дрібним злодієм, що через певні обставини «вибився у люди», у вельми специфічному регіоні. Він не міг осягнути тієї простої істини, яка була очевидна для Леоніда Кучми. І вся команда Януковича під його впливом також не спромоглася того осягнути.

Тому Україна попри усі негаразди й недолугість теперішнього керівництва РОЗВИВАЄТЬСЯ. Еліти США тому й допомагають Україні, що тут насправді Є КОМУ ДОПОМАГАТИ.

У сучасній РФ допомагати НЕМА КОМУ. Суспільство РФ ПРИРЕЧЕНО. Бо так званий «середній клас» в РФ – це чиновники, силовики, викладачі ВНЗ, шкіл, лікарі, частина пенсіонерів, «бюджетними» у широку сенсі цього слова. Тобто всі вони годуються за рахунок все того ж нафтогазового комплексу, який вже не здатен усіх прогодувати.

Відлік часу існування РФ стартував, й стартував не минулого року. Все, що сталося в Україні – це судомна спроба еліт РФ врятуватися. Спроба, яка тільки пришвидшила й зробила очевидним кінець тої системи й державності як такої.

Відлік часу існування РФ реально почався із початком третього терміну президентства Путіна.

До речі. За останніми російськими опитуваннями, знищення їжі, яке здійснюється за указом президента В. Путіна, засуджують 87% опитаних. Путін у свою чергу також має підтримку 87% опитуваних. Ось така вона, тамтешня соціологічна реальність.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Додаток до теми:

Із повсякдення країни, яка перемогла СИР.

За даними Левада-Центру більшість росіян не вірять в те, що високопосадовці кажуть правду. Кожний п’ятий мешканець РФ впевнений, що Путін ніколи не зловживав владою, тобто чотири із п’яти з цим незгодні, або у цьому сумніваються, 36 відсотків у цьому переконані.

Таким чином вже 36 відсотків під час опитувань кажуть Левада-Центру, що Путін зловживає владою.

За офіційним повідомленням «Росстату»: Реальні доходи росіян у липні зменшилися на 2 відсотки, реальна платня на 9,2 відсотки. Житлове будівництво у липні скоротилося майже на 6 відсотків. Інвестиції в основний капітал скоротилися на 8,5 відсотків.

Чистий прибуток Ростелекому у першому півріччі зменшився на 19 відсотків. Вже один цей показник свідчить про різке зменшення ділової активності.

Нурсултан Назарбаєв закликав свій уряд готуватися до цін на нафту на рівні 30-40 доларів за «кухву» (барель). Ціна зменшується, а Саудівська Аравія в той же час збільшує добич нафти.

Долар вартує 69,9461 рублів, а євро 80,8248 рублів (курс банку Росії на 25 серпня 2015 р.), нафта нижче 45 доларів за «кухву».

В той же час, за повідомленням того ж «Росстату» інфляції останні тижні в РФ не має, вона на «нульовій відмітці».
Банк Росії твердить за реакція рубля є природною на «нафтовий шок».

Помічник Путіна заявив, що більше утримувати рубль не будуть.

В той же час почалися масові перевірки супермаркетів мережі «Ашан», яка належить французькому ретейлеру. У свою чергу «Ашан» подав до суду на «Россільгоспнагляд». Тобто почала бійка за врятування мережі «Магніт», тобто бійка за ринок, який стрімко скорочується.

В той же час «Ночниє волкі» Залдостанова отримали у Москві ділянку землі вартістю дев’яносто п’ять мільйонів доларів.

Коментарі

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Маю дещо іншу думку з цього приводу:
Він хоче бути Богом!
Втім, якщо пошукати спільне між цим матеріалом і моєю статтею, то це спільне можна висловити одним словом:
АРХАЇЗАЦІЯ
Намагання збудувати неофеодалізм, що тримається на експорті вуглеводнів - це архаїзація життя Росії.
Намагання перетворитись на живого бога у плоті для вірнопідданих - це така ж сама архаїзація життя Росії.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Думаю, що в нього не було і нема харизми для обожествлення своєї персони. Путін - це типовий трієчник. Ось почитай.

Тимур Де-Бальзак каже:
Маю дещо іншу думку з цього приводу:<a href="https://www.ar25.org/article/vin-hoche-buty-bogom.html" class="bb-url" rel="nofollow">Він хоче бути Богом!</a>
Втім, якщо пошукати спільне між цим матеріалом і моєю статтею, то це спільне можна висловити одним словом:АРХАЇЗАЦІЯ
Намагання збудувати неофеодалізм, що тримається на експорті вуглеводнів - це архаїзація життя Росії.
Намагання перетворитись на живого бога у плоті для вірнопідданих - це така ж сама архаїзація життя Росії.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Миро Продум каже:
Думаю, що в нього не було і нема харизми для обожествлення своєї персони. Путін - це типовий трієчник.

У кого немає харизми (як-от у ВВХ), тому хочеться її мати особливо!!!
Як полюбляє казати моя мама: "Пани самі дрібнесенькі, а воші - як біб!"

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Яке супiльство, такi й харiзмати.

Коли харiзматом намагаються штучно зробити людину, яка у власнiй основнiй спецiальностi нiчого не добилася. Зовсiм нiчого! Й була саме через це обрана для забезпечення спокiйного життя Ельцину, то це вирок тому суспiльству.

Хай Буде!

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Сергiй Михайлiв каже:
Коли харiзматом намагаються штучно зробити людину, яка у власнiй основнiй спецiальностi нiчого не добилася. Зовсiм нiчого! Й була саме через це обрана для забезпечення спокiйного життя Ельцину, то це вирок тому суспiльству.

Все трохи простіше. Мабуть, Путіна висунули на лідерську (президентську) позицію спеціально, щоб за спиною цього невдахи грати "по-темному" в свої безчесні ігри. Про такі випадки люди кажуть: "Почет грає короля". Від Путіна вимагали лишень, щоб він не чіпав Єльцина з вузькою компанією. Ну, він і не чіпав, доки Єльцин був живий! А коли помер (сам чи не сам - мені особисто не дуже зрозуміло), Путін спочатку тишком-нишком, потім відверто передавив усіх небезпечних для себе людей. І понеслося...
І так, згоден: це - вирок російському суспільству (отим сумнозвісним 86%), що прогнулися під цю бліду міль.

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Миро Продум каже:
Думаю, що в нього не було і нема харизми для обожествлення своєї персони.

Миро Продум, мій дорогенький!!! Ось тобі свіжий відеодоказ того, що Путіна обожествляють, і сам він вважає себе найкращим полководцем усіх часів і народів:
Российское ТВ: Путин - это Македонский!
Мусиш пам'ятати, що Македонського за життя проголосили живим богом. З Путіна теж ліплять живого бога вже тепер, за життя. Путін-ТБ їм у поміч...

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Вікторе, за раціональне і переконливе пояснення.

У ситуації кризи все повертається до своєї справжньої сутності. Московія падає у прірву темного деспотизму, Україна піднімається до вільного гетьманату.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Cikavo, chy, i koly ti prydusheni mali pidpryjemci RF probudiatsia-pidnimutsia?? Raz ce prydushennia vnemojlywluje jim jyttia???!!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Зірка Вітошинська каже:
Cikavo, chy, i koly ti prydusheni mali pidpryjemci RF probudiatsia-pidnimutsia?? Raz ce prydushennia vnemojlywluje jim jyttia???!!!

Україна - не Росія (с)
Росія - не Україна.
В Україні та в Росії геть різна якість людей, якщо можна так висловитися. Різна ментальність, якщо завгодно. Тому російські підприємці не піднімуться. Їх нафіг розчавили й розплющили. Хана їм давно настала - бо немає у них внутрішнього стрижня, що не дозволяє перед імперською владою прогинатися! Це один з моментів, які не врахував ВВХ, перш ніж лізти в Україну... десь ще у 2003-2004 роках )))

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Не пiднимуться.

Читайте текст Юрiя Нестеренка "Вихiд", там все написано.

Хай Буде!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

В тему: Вихiд вiд Юрiя Нестеренка:

https://www.ar25.org/article/vyhid-strategichni-studiyi-vid-yuriya-nesterenka.html

Хай Буде!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Нова тема: На черзi вiйна iз Одежою:

Голова «Асоціації ткачів Росії» Шамхал Ільдаров звернувся до президента Путіна із ініціативою знищувати «брендовий» одяг, що незаконно ввозиться із країн Євросоюзу.

Хай Буде!

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Сергiй Михайлiв каже:
Голова «Асоціації ткачів Росії» Шамхал Ільдаров звернувся до президента Путіна із ініціативою знищувати «брендовий» одяг, що незаконно ввозиться із країн Євросоюзу.

Більш того, вони вже пропонують спалювати ще й шкільну форму, що не відповідає "встановленим санітарно-епідеміологічним нормам і стандартам безпеки":
ОЗПП предлагает сжигать некачественную школьную форму на границе (рос.)
Шкільна форма нині коштує хіба що трішки менше, ніж одяг для дорослих, а іноді й не менше...

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Додаток до теми:

Із повсякдення країни, яка перемогла СИР.

За даними Левада-Центру більшість росіян не вірять в те, що високопосадовці кажуть правду. Кожний п’ятий мешканець РФ впевнений, що Путін ніколи не зловживав владою, тобто чотири із п’яти з цим незгодні, або у цьому сумніваються, 36 відсотків у цьому переконані.

Таким чином вже 36 відсотків під час опитувань кажуть Левада-Центру, що Путін зловживає владою.

За офіційним повідомленням «Росстату»: Реальні доходи росіян у липні зменшилися на 2 відсотки, реальна платня на 9,2 відсотки. Житлове будівництво у липні скоротилося майже на 6 відсотків. Інвестиції в основний капітал скоротилися на 8,5 відсотків.

Чистий прибуток Ростелекому у першому півріччі зменшився на 19 відсотків. Вже один цей показник свідчить про різке зменшення ділової активності.

Нурсултан Назарбаєв закликав свій уряд готуватися до цін на нафту на рівні 30-40 доларів за «кухву» (барель). Ціна зменшується, а Саудівська Аравія в той же час збільшує добич нафти.

Долар вартує 69,9461 рублів, а євро 80,8248 рублів (курс банку Росії на 25 серпня 2015 р.), нафта нижче 45 доларів за «кухву».

В той же час, за повідомленням того ж «Росстату» інфляції останні тижні в РФ не має, вона на «нульовій відмітці».
Банк Росії твердить за реакція рубля є природною на «нафтовий шок».

Помічник Путіна заявив, що більше утримувати рубль не будуть.

В той же час почалися масові перевірки супермаркетів мережі «Ашан», яка належить французькому ретейлеру. У свою чергу «Ашан» подав до суду на «Россільгоспнагляд». Тобто почала бійка за врятування мережі «Магніт», тобто бійка за ринок, який стрімко скорочується.

В той же час «Ночниє волкі» Залдостанова отримали у Москві ділянку землі вартістю дев’яносто п’ять мільйонів доларів.

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Хроніка країні, яка перемогла сир. Наступна мета перемога над ласощами.

Арнольд Бутов, президент Російської національної спілки бджолярів попросив Мінсільгосп РФ від імені бджолярів Росії заборонити закупівлю закордонних солодощів.

Ось таке воно російське солодке майбутнє. Перспектива – жодних ласощів крім меду, якого в РФ натурального те ж фактично не має.

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Продовження свята патрiотизму в РФ.

ЛДПР запропонувала законодавчо заборонити продаж "забороненої" їжi, бо досi вельми дивна ситуацiя - ввозите не можна, а продавати можна.

Хай Буде!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Друзі, хто перекладе цей матеріял? Або, деякі витяги?
Якщо цього ще ніхто не зробив?
Мені здається, що він гідний перекладу...
А як вам?
http://pda.fedpress.ru/news/conflict_map/socpolitical_conflicts/1460640114-shtorm-usilivaetsya-za-mesyats-v-rossii-vyroslo-kolichestvo-konfliktov-spets

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

«Адмирал Кузнецов» знищив російских літаків більше, ніж цілий блок НАТО (2:0 - Міг-29 + Су-33). Ми їм покажемо Кузькіну мать.

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Скандал в "благородном" сємєйствє російської "опозіції" Навальний - Вєнєдіктов - Шувалов:

https://navalny.com/p/4991/