Зображення користувача Доброслав Велесовий.
Доброслав Велесовий
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пропозиція щодо “очищення” Народного Оглядача від “Не з усім згідних”.

Активні користувачі “Народного Оглядача” знають, що в останні дні на сайті йде суперечка щодо можливості людей писати коментарі, які суперечать баченню ідейного натхненника і головного акціонера сайту - пана Ігоря Каганця, та ідеям сформованої ним релігії - аріохрестиянства.

Також пан Ігор зауважив, що сайт “Народний Оглядач” - це стартап, який створений з конкретними цілями щодо популяризації ідей аріохрестиянства та Третього Гетьманату, і у відповідності з ними формування нової української нації і заснування нею власної держави. 

З огляду на це, очевидно, гравці, які на більшість речей мають свою думку і не готові повністю погодитися з баченням пана Ігоря - є тягарем на сайті. Тому що відволікають інших “правильних” гравців, і заважають “взлетіти” проекту ТГ.

Коли я реєструвався на НО рік назад, то вважав що цей сайт є чи не єдиним україномовним ресурсом, на якому всі шукачі Істини можуть вільно вести дискусії не залежно від філософських чи релігійних поглядів, і таким чином разом рухатися вперед. Але зараз стало добре зрозуміло, що сайт НО створювався не з цією метою. 

І в цьому немає нічого поганого. Сайт повинен бути таким, яким його хочуть бачити творці. А час покаже наскільки таке бачення є правильним.

Для вирішення питання щодо можливості продовження вільного спілкування користувачів, які не хочуть себе прив’язувати до якоїсь конкретної ідеології чи релігії, або ж мають погляди, які відрізняються від ідей аріохрестиянства, я пропоную створення окремого інтернет-ресурсу. 

Цей новий сайт не буде прив’язаний до жодних вчень, релігій, ідеологій і т.д. В нього будуть зовсім інші завдання, ніж в “Народного Оглядача”. Будь-який користувач, дотримуючись елементарного правила не ображати інших, зможе вільно висловлювати свої думки не боячись бути заблокованим чи видаленим з сайту.

Перед тим як висловити таку ідею, спробував знайти в мережі подібні популярні україномовні ресурси, але не вдалось це зробити. Саме тому пропоную все створити “з нуля”.

Отже, переваги, які отримують користувачі - очевидні. 

Але позитив від такого проекту буде і для “Народного Оглядача”, який отримує можливість легко скинути “баласт”, відсилаючи користувачів, які не підтримують ідеї проекту на новий сайт, і таким чином повністю зосередитися на своїх цілях і завданнях. 

Така взаємодія двох сайтів зможе по-справжньому забезпечити перетворення “Народного Оглядача” на проект, який орієнтований на конкретні цілі і швидке їх досягнення без зайвих відволікань на суперечки.

Якщо, пан Ігор Каганець, вважатиме цю ідею хорошою, тоді все що потрібно від Народного Оглядача, це надати можливість розмістити інформаційну публікацію про новий сайт, після того як він буде створений, і не забороняти про нього час від часу згадувати в коментарях (з розумом, звичайно), а особливо в ті моменти, коли на НО з’являються користувачі, які є “баластом” для проекту ТГ.

Я готовий сам забезпечити технічну частину по створенню і підтримці нового сайту, проте треба ще кілька людей, які могли б своїм спілкуванням там почати історію сайту, або й допомогти в модерації.

Власне саме для того і створив цю публікацію, щоб дізнатися, чи буде такий проект цікавий людям, у зв’язку з останніми подіями на НО, і якщо так, то чи є хтось готовий підтримати такий проект.

ОНОВЛЕННЯ:

Станом на 14 вересня сайт готовий і перебуває на бета-тестуванні. Тому доступ зараз до нього мають тільки учасники ініціативної групи, які погодилися допомогти в створенні та розвитку проекту.

30 вересня сайт стане доступним для всіх, тоді і повідомлю про його запуск. Поки що тільки скажу, що сайт має всі функції соціальної мережі, тому зручний для комунікації та спільних проектів користувачів.

Якщо у Вас будуть якісь думки на рахунок цього проекту, прошу писати мені особистим повідомленням!

Якщо ж Вам публікація і мої ідеї не сподобалися, будь ласка, не пишіть негатив, багато якого вже встигли написати до вас, просто оминіть цей матеріал! В подальшому коментувати світоглядні, філософські чи релігійні теми на "Народному Оглядачі" не буду, тому можете приберегти "ярлики" для когось іншого :)

Дякую за увагу!

 

ОНОВЛЕННЯ - 30 ВЕРЕСНЯ:

Сьогодні, 30 вересня, як і планувалося, у нас стала доступною вільна реєстрація користувачів. А це означає, що сайт запущено! І тепер кожна людина може приєднатися до цікавих дискусій та стати співавтором нашого сайту.

Щиро дякую користувачам, які підтримали ідею створення цього сайту та взяли участь в його тестуванні! Без вас цей проект не мав би шансів на існування. Завдяки вашим ідеям та цікавим дискусіям стало зрозуміло, що такий сайт є потрібний і буде корисним для багатьох людей.

Також дуже вдячний “Народному Оглядачу”, оскільки саме тут отримав можливість познайомитись з чудовими людьми, які підтримали мій задум та допомогли в його реалізації. Вибачаюсь, що в деякі мірі прийшлось використати НО як рекламний майданчик для нового проекту, проте впевнений, наш сайт абсолютно не зашкодить “Народному Оглядачу” і навіть навпаки, в деякій мірі піде на користь через причини розкриті в публікації.

Дякую всім за увагу до проекту!

Сайт знаходиться за адресою svitoch.in.ua

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Я погано уявляю,що таке створити сайт з "нуля"..Штучний інтелект наразі мене не цікавить..
Твоя ідея благородна Доброславе..Світ змінюється в усіх напрямках і дуже швидко..
Багато людей це відчувають..Дивно чому пани,які ходять радитися до брахманів і аксакалів,так тримаються за минуле..А можливо нема ніяких брахманів..Ми на сайті надто серйозні..Почуття важливості рулить..один одному ставимо діагнози..і таке інше..Опонент або ломехуза,або баласт або той хто повзає..Витончені образи нічим не відрізняються від триповерхових матів,енергетика та сама..це говорить про практичний рівень знання просторів..
Але не будемо про сумне..Розвиток мусить іти,інакше на звалище..Можна писати і говорити що хочеш..але Великий Космос розставить усе по місцях..
В практичному варіанті я погоджуюся із Арсеном..спочатку група на НО,а потім буде видно (куда спєшіть такой жара)..))

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

++++

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

"...чому ніхто не голосує за дану статтю?..."
У нас ще немає голосування з мінусом, тому я і не голосував галами :)

Хай Буде!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Якщо ми робимо вчинок через страх, то такий вчинок завжди буде хибним

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

На цей пост мене надихнула надзвичайна прив’язаність чи одержимість певними постулатами чи ідеями декого з користувачів цього сайту.

Ми зараз живемо у дуже швидкоплинному світі! Коли усе змінюється майже щохвилини. Певні думки і рішення, якщо їх не вдалося висловити чи реалізувати одразу, вже наступного дня можуть бути неактуальними. Особливо це стосується грандіозних проектів.

У нас на сайті розглядалася стаття про мільярдера, який вирішив збудувати кілька заводів по виробництву акумуляторів для електромобілів. І поки він готувався будувати перший завод, наукові технології настільки змінилися, що у цьому заводі вже майже відпала потреба.

Всесвіт завжди надає тому, хто цього прагне! [/b]

І ще одне, якщо одні двері для вас зачиняються, то десь мінімум троє нових дверей відчиняються!

Щасти!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Якби люди не відхилялися від теми скільки б заощадили часу

Зображення користувача Тур Ярий.
0
Ще не підтримано

Сама стаття і ідея її написання просякнута високої якості лукавством. І зроблено це логічно і свідомо.
Цікаво, які ще прийоми будуть застосовані для вживлення в НО блокуючих ідей?
Я вдячний автору за урок.
Хай буде.

Все тільки починається!

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Підтримав би галами, та мабуть ви не інвестор, тому тільки +.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Тур Ярий каже:
Цікаво, які ще прийоми будуть застосовані для вживлення в НО блокуючих ідей?

Це щось типу "масонсько-єврейської змови"? Мені сподобалось :)

Але рекомендую Вам розслабитись і простіше подивитись на себе і на життя. Ви занадто серйозно все сприймаєте і тому всюди шукаєте ворогів!

А на написання цієї публікації пішло від сили 5 хвилин. І вона в собі містить думки, які в мене виникли після того як "Стратег" заблокував Віктора Юрченка, через те, що "не розумів" його думок в коментарях.

Так що дякую за високу оцінку "логічності" моєї публікації. Але все набагато простіше і природніше.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Ви справді думаєте,що Правду можливо заблокувати..

Тур Ярий каже:
Сама стаття і ідея її написання просякнута високої якості лукавством. І зроблено це логічно і свідомо.
Цікаво, які ще прийоми будуть застосовані для вживлення в НО блокуючих ідей?
Я вдячний автору за урок.
Хай буде.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Яке там лукавство?

Дрiбний й недолугий шантаж.

Хай Буде!

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Мене не перестає вражати, як полюбляють навішувати ярлики прихильники «генеральної лінії» НО! Напишеш про щось для них поки-що незрозуміле і ти вже у просторі страждань. В сусідній гілці я писав, що одним із етапів мого духовного розвитку було християнство, - одразу отримав від Стратега ярлик, що я пройшов через негативний досвід! Чому негативний? Дуже часто знання першого класу спростовуються в подальших класах, наприклад ми усі вчили у першому класі, що 2Х2=4, а у шостому класі, коли починають вчити інші системи числення ви дізнаєтеся, що 2Х2 не завжди дорівнює 4! Якщо провести паралель, то виходить, що у нас в 1-му класі у всіх був негативний досвід? Зовсім ні, у першому класі ми пізнавали те що спроможні були пізнати у першому класі. І це просто досвід! Не негативний і не позитивний!

Точно так хтось тут висловив пропозицію навішувати на незрозумілі комусь коментарі мітку «простір страждань»! Чому не «волі»? Очевидно, тому що, навішування принизливих ярликів на незрозумілий допис, принижує опонента і підвищує самооцінку, того хто навішує! Проте, як тут дехто пише, - це ніяк не наближує до порозуміння. Навіть скоріше навпаки. Ще Хрестос говорив: Не судіть, і не судимі будете! Чи може це також фарисейська вставка?

Якщо ми не будемо дослухатися один до одного, поважати думки один одного, то скоро дійдемо до улюбленого виду дискусій в сусідній з нами країні. Цей вид дискусій можна описати одним реченням: У мене скінчилися аргументи, тому давайте одразу перейдемо до взаємних образ!

Все незрозуміле ви посилаєте на у простір страждань, а самі в якому просторі знаходитеся? В кращому випадку, у просторі боротьби. І до того ж ніяк не хочете цього визнавати. У просторі боротьбі завжди є противник, і там завжди буде боротьба. Це царство дуальності! Світ єдиний, і вам не під силу його роз’єднати! А якщо ви через призму свого світогляду бачите розділений Світ, то це означає тільки одне – ви самі себе відділяєте від Світу і ставите у простір боротьби, чи страждань.

Не буду згадувати про притчу про "колоду у оці"... Стосовно ярликів, хочу нагадати, що «дуже розумні» фарисеї теж говорили, що Ісус - є не сповна розуму, тобто дурень!

Думайте!
Щасти!!!!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Хто вважає що ідеї НО неконструктивні, то запропонуйте конструктивну, або вкажіть сайт де є конструктивні ідеї. Бо тут така картина як в театрі, хто не здатен написати пєсу стає театральним критиком.

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Наведіть будь-ласка список "ідей НО"!
І приклади того, де вони названі словом "неконструктивні"? Чи це такі «духовні скрєпи» НО, чи може «понятія»? Їх ніхто не бачив і не читав, але всі розуміють і за ними живуть!

Вам не терпиться спровокувати на навішування ярлика?

А взагалі, стиль постановки питань нагадує, відоме всім: Ти мене поважаєш? А не поважаєш! Ну тоді давай будемо доводити що і у кого там більше… Знову простір боротьби…

Я ні в якому разі не критикую чужих думок, я просто надаю свої! Але у відповідь отримую мінімум ярлик, чи образу, або і те і інше одночасно!

Щасти!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Хай Буде!

Зображення користувача Яромир Боговолець.
0
Ще не підтримано

E pluribus unum. Рано чи пізно все прийде до об'єднання. Будь-яка думка має право на існування. Відштовхуючи, заперечуючи щось, ми заганяємо це щось у "тінь", яка наздожене нас із часом, і дасть про себе знати. Доброславе, дерзайте. Час покаже, хто був правий. Дай Бог, щоби врешті-решт правими були всі ми. E pluribus unum.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Дякую Вам Яромир за досить позитивний коментар. А то я вже так втомився за останні кілька днів відбиватися від негативу, який навалився тут на мене, що сьогодні вирішив взагалі мовчати :)

Яромир Боговолець каже:
E pluribus unum. Рано чи пізно все прийде до об'єднання. Будь-яка думка має право на існування. Відштовхуючи, заперечуючи щось, ми заганяємо це щось у "тінь", яка наздожене нас із часом, і дасть про себе знати. Доброславе, дерзайте. Час покаже, хто був правий. Дай Бог, щоби врешті-решт правими були всі ми. E pluribus unum.
Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Підтримую Доброслава, що доцільно створити новий сайт під означену ним мету. У процесі дискусії уже виокремилася стартова група однодумців, готових підтримати його створення і наповнення.

Коли на НО з’являтимуться люди, близькі світовідчуттю Доброслава, то обіцяю рекомендувати їм його новий світоглядний сайт.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Дякую, Миро! Це те, що я був радий почути.

Миро Продум каже:
Підтримую Доброслава, що доцільно створити новий сайт під означену ним мету. У процесі дискусії уже виокремилася стартова група однодумців, готових підтримати його створення і наповнення.
Коли на НО з’являтимуться люди, близькі світовідчуттю Доброслава, то обіцяю рекомендувати їм його новий світоглядний сайт.
Зображення користувача Яромир Боговолець.
0
Ще не підтримано

Воістину - слова Брахмана! Браво, Миро!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Саме так!

Хочеш бути Наполеоном.

Будь Ним й люди за тобою потягнуться.

Хай Буде!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Отже, станом на 17 серпня остаточно вирішено, що новому сайту бути.

Вже маємо стартову групу людей, яка готова допомогти в розробці і в початковому наповненні сайту шляхом спілкування на ньому.

Також є підтримка від "Стратега", який пообіцяв рекомендувати новий сайт людям, для яких він швидше за все буде цікавим. За це велике Спасибі!

Роботу над сайтом починаємо з наступного тижня.

Якщо серед читачів цієї публікації ще знайдуться люди, які розділяють ідею нового сайту і готові приєднатися до нашого проекту - ласкаво просимо! Дайте про себе знати тут в коментарях або напишіть мені особисте повідомлення.

Якщо ж Вам публікація і мої ідеї не сподобалися, будь ласка, не пишіть негатив, багато якого вже встигли написати до вас, просто оминіть цей матеріал! В подальшому коментувати світоглядні, філософські чи релігійні теми на "Народному Оглядачі" не буду, тому можете приберегти "ярлики" для когось іншого :)

Дякую за увагу!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Це дійсно так, що сайт “Народний Оглядач” - це стартап, який створений з конкретними цілями щодо популяризації ідей аріохрестиянства та Третього Гетьманату, і у відповідності з ними формування нової української нації і заснування нею власної держави.

Хай Буде!

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Яка тематика буде в нового сайту?

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Олег Подорожній каже:
Яка тематика буде в нового сайту?

В публікації все написано. Духовні пошуки без жодних меж!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Шукання "духовiтостi" це так знайомо!

Це головна професiя пана Гундяя, забезпечити нашим "братам" з-за хутора Михайлiвського "високу духовiтость".

Хай Буде!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Доброславе, на написання своєї публікації у Вас пішло 5 хвилин, свій сайт Ви можете створити за 3 дні (писали про це раніше). На моє питання щодо концепції сайта Ви відповіли, що ця публікація і є концепцією, тематика - духовні пошуки.

Ви або не розумієте, що таке концепція, не кажучи вже про бізнес-план при створенні нового продукту, або наділи "рожеві окуляри" (впевнена, що ще дуже молодий!), або Ви - справді Наполеон...

іАле!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Дякую, пані Олено, що так переживаєте за новий проект, але я впевнений, що все буде добре. Коли все буде готове, Ви матимете можливість ознайомитися з концепцією і зі всім решта. А щодо бізнес-плану, то я за це не хвилююсь, бо маю можливість заробляти на життя на інших речах. Ось до речі, останні місяці працюю на один комерційний стартап. Так що думаю, з досвідом в цій сфері в мене все добре.

Але мені приємно, що Ви так переймаєтесь долею нового проекту :) Ви завжди будете бажаним гостем! Тільки не подумайте, будь ласка, що я Вас намагаюсь переманити з НО :)))))))) Ні в якому разі :)

Олена Каганець каже:
Доброславе, на написання своєї публікації у Вас пішло 5 хвилин, свій сайт Ви можете створити за 3 дні (писали про це раніше). На моє питання щодо концепції сайта Ви відповіли, що ця публікація і є концепцією, тематика - духовні пошуки.
Ви або не розумієте, що таке концепція, не кажучи вже про бізнес-план при створенні нового продукту, або наділи "рожеві окуляри" (впевнена, що ще дуже молодий!), або Ви - справді Наполеон...
іАле!
Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Переманити з НО! На сайт "духовних пошуків"? Навіть не мрійте про це! :-)

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Мріяти ще ніхто нікому не зміг заборонити.
І ніхто нікого не буде переманювати. Просто настав час створити здорову змагальність для Народного Оглядача. Бо досі була певна монополія.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
або наділи "рожеві окуляри" (впевнена, що ще дуже молодий!), або Ви - справді Наполеон...

Чесно кажучи, Олено, не думав, що Ви підхопите риторику пана Михайліва. Якщо з ним все ясно, його випадково розблокували, і в найближчі дні знову заблокують, то від Вас я не сподівався такого навішування ярликів.

В моїх коментарях Ви навряд чи знайдете такі ярлики по відношенню до когось, тому що мені завжди вистачає аргументів, і я поважаю думку інших, навіть якщо вона мені не подобається. Було б дуже добре, якби користувачі НО теж навчились такого ж. Тому що "навішування ярликів" - це найлегший шлях і найнижчий. Хіба цим шляхом повинні йти "справжні арії"?

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Ви мене так і не зрозуміли, Доброславе! Хай щастить!

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Як цікаво!!!!!!!!!!!!
Варто було кілька днів не заходити на сайт, а тут такі бурхливі дискусії та нові ідеї.
Ура!!!!!!!!!!
Нарешті буде український сайт, де я зможу вільно публікувати свої думки про астрологію.
Пане Доброславе, я з радістю буду писати на вашому сайті. Коли все буде готове, дайте знати, і я виберу гарний момент для його старту. Тоді він точно стане популярним

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Дякую, Дзвінко! Вас я особливо радий буду там бачити. До речі, сайт не мій. Якби я хотів свій сайт, я завів би просто блог. Сайт буде всіх тих, хто візьме участь в його розробці і наповненні. Я тільки дав ідею, і мабуть реалізую технічну сторону.

Після того, як він буде готовий до запуску, я Вас обов’язково повідомлю.

Дзвінка Сопілкарка каже:
Як цікаво!!!!!!!!!!!!
Варто було кілька днів не заходити на сайт, а тут такі бурхливі дискусії та нові ідеї.
Ура!!!!!!!!!!
Нарешті буде український сайт, де я зможу вільно публікувати свої думки про астрологію.
Пане Доброславе, я з радістю буду писати на вашому сайті. Коли все буде готове, дайте знати, і я виберу гарний момент для його старту. Тоді він точно стане популярним
Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Буду рада допомогти у розробці і наповненні. Але не технічно, бо я в цьому генетична блондинка.
Я давно вже шукаю сайт, на якому буде менше заморочок ніж на НО. Де можна розвивати і українську астрологію, і хіромантію, і багато чого іншого. Бо така тематика в неті є лише російською.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Буду рада допомогти у розробці і наповненні. Але не технічно, бо я в цьому генетична блондинка.

Після базового налаштування сайту зробимо розділ, де будемо радитися щодо структури сайту і подібного. Орієнтовно це буде всередині наступного тижня.

До речі, ще остаточно не визначилися з назвою сайту та доменом, якщо маєте пропозиції, буду радий почути. Це стосується всіх бажаючи взяти участь у проекті.

Пропозиції пишіть будь ласка мені приватним повідомленням.

Цитата:
Де можна розвивати і українську астрологію, і хіромантію, і багато чого іншого. Бо така тематика в неті є лише російською

Так, відсутність хороших "не ідеологічних" україномовних ресурсів - це одна з причин яка спонукала мене подумати про такий проект.

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Людина навіть не розуміє, або вдає, що не розуміє, що його настирне повторювання "БЕЗ ІДЕОЛОГІЇ" є вельми промовистою ІДЕОЛОГІЄЮ.

Яка то буде на його сайті ВІДСУТНІСТЬ ІДЕЛОГІЇ, можна зрозуміти, прочитавши публікації пана Доброслава Велесового, більшість яких чомусь (я міг би пояснити чому, але шкода марно витрачати час) мало кого зацікавила.

До речі скільки треба було думати й що про себе вважати, щоб придумати собі таке найменування ДОБРОСЛАВ та ще й ВЕЛЕСОВИЙ.

Я б, справді на таке ніколи не спромігся. Мені б таке й у голову не прийшло, хоча, каюсь, Велесову Книгу свого часу читав.

Втім чим би дитина не тішилася, аби ... горілки не просила... .

Справді буде цікаво подивитися на той шедевр пошуків ВСЕЛЕНСЬКОЇ ДУХОВНОСТІ.

Особливо цікаво буде спостерігати як "позаідеологічні" чи "безідеологічні" засновники "банитимуть" усіх із ними, тобто із їхньою відсутністю ідеології, не згодними.

Це справді цікаво.

А НО від того а ні гірше, а ні, нажаль краще не стане.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Прочитавши коментарі до даної статті стало трохи сумно..
Гравці,котрі постійно роблять наголос на те,що сайт НО мало відвідуваний,свідомо чи несвідомо роблять все,щоб він був ще менш відвідуваний..Чим вам не догодив Доброслав,що причепилися до його ігрового імені і до аватару..самі то Гюльчатаї невідомо хто..Критикувати аватар Гравця має право лише Гравець із відкритою фізіономією..Доброслав не порушив жодного ПРАВИЛА сайту..А фалометрія у пісочниці у кого крутіший блог,то взагалі повеселило..
То ж пани і панянки.Пишіть на здоров'я свої статті у блогах на теми котрі Вас цікавлять і ловіть заслужені Гали..
Це вже навіть не Простір Боротьби,а якись простір базару..

Все,що із власної Волі то добро..а решта Ви знаєте...тож Доброславе не витрачай енергії на сперечання,а твори те,що задумав..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
тож Доброславе не витрачай енергії на сперечання,а твори те,що задумав..

Дякую, Явсе, за добрі слова!

Що до "фалометрії у пісочниці" деяких "гравців", то ти сам знаєш про що це говорить. Я не є професійним психологом, і не можу їм нічим допомогти, тому мені залишається тільки не звертати уваги на таких "людей", як би вони її не добивалися.

Думаю, що адміни НО поки що не будуть їх чіпати, поки тролять в більшій мірі мене, а потім, як перейдуть на "своїх", то їх просто заблокують назавжди. Так що це тимчасове явище.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Доброславе, не вигадуй - ніхто з адмінів НО тебе не тролить, бо хлопці займаються програмуванням і мають мало часу на читання коментарів. З мого ж боку до тебе завжди було, є і буде доброзичливе ставлення.

Доброслав Велесовий каже:
Думаю, що адміни НО поки що не будуть їх чіпати, поки тролять в більшій мірі мене, а потім, як перейдуть на "своїх", то їх просто заблокують назавжди. Так що це тимчасове явище.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Миро, перепрошую, я трохи туманно сформулював свою думку, тому ти неправильно мене зрозумів. Я мав на увазі що ті "хлопці", які люблять "мірятися фалосами" мене тролять. Я думаю, ти зрозумів, про кого я. А до тебе і Вадима в цьому плані я не маю ніяких претензій. Ще раз перепрошую за не найкращим чином сформульовану думку.

Цитата:
Доброславе, не вигадуй - ніхто з адмінів НО тебе не тролить, бо хлопці займаються програмуванням і мають мало часу на читання коментарів. З мого ж боку до тебе завжди було, є і буде доброзичливе ставлення.
Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Доброслав Велесовий каже:
Миро, перепрошую, я трохи туманно сформулював свою думку, тому ти неправильно мене зрозумів. Я мав на увазі що ті "хлопці", які люблять "мірятися фалосами" мене тролять. Я думаю, ти зрозумів, про кого я. А до тебе і Вадима в цьому плані я не маю ніяких претензій. Ще раз перепрошую за не найкращим чином сформульовану думку.

Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">Доброславе, не вигадуй - ніхто з адмінів НО тебе не тролить, бо хлопці займаються програмуванням і мають мало часу на читання коментарів. З мого ж боку до тебе завжди було, є і буде доброзичливе ставлення.</blockquote>

Шановний шукач Духовностi вже якось забув, що мiй коментар iз порiвнянням його доробку iз моїм, був вiдповiддю на ЙОГО закид (цитата):

"Опубліковано Доброслав Велесовий Автор 18 Серпень, 2015 - 16:23

Ви точно туди нічого не напишете. Так як образи будуть вмить видалятися, а Ви крім них більше й нічого не вмієте писати."

Той, хто таке пише, повинен бути готовим до адекватного вiдкошу.

У подальших писаннях досить дивно, що шукач духовностi порiвняв тексти, в тому числi власнi, ВИСОКОДУХОВНI iз фалосами, а їхнiй змiст iз довжиною фалосiв.

З чим я його й вiтаю.

Дуже цiкаво буде читати викодуховнi (чи довгофалiчнi?) тексти на новостворенiй вебсторiнцi шукачiв Високої Духовностi.

Бажаю успiхiв Шукачам Високої Духовностi.

Хай Буде!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

О, один з них вже дався знати :) Чекаємо ще на другого. Я впевнений, що він теж не втримається, щоб не написати тут якісь дурниці. Вони схожі між собою як близнюки. Це "прикраса" Народного Оглядача. Після прочитання їхніх коментарів жодна адекватна людина не захоче реєструватися і спілкуватися на НО.

Ну-ну, продовжуйте в тому ж темпі :)

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Принаймнi я нiчого не писав про фалоси... й не порiвнував власнi тексти з тими органами хiба не так шановний, Шукачу Духовностi?

До речi, той другий не далi як сьогоднi отримав високу оцiнку останнього свого тексту вiд одного iз фундаторiв НО пана Миро.

https://www.ar25.org/article/vidlik-chasu-isnuvannya-rf-tryvaye-feodalizm-iz-seredyny-ne-reformuyetsya.html

Хiба не так?

До речi, яким органом Ви мiрятимете Висоту Духовностi публiкацiй на вашому сайтi?

Невже тим, що й якiсть власних публiкацiй на НО?

Хай Буде!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Добродії, перестаньте відволікатися на дурниці. Ну просто як діти... До праці!

Сергiй Михайлiв каже:
Принаймнi я нiчого не писав про фалоси... й не порiвнував власнi тексти з тими органами хiба не так шановний, Шукачу Духовностi?
До речi, той другий не далi як сьогоднi отримав високу оцiнку останнього свого тексту вiд одного iз фундаторiв НО пана Миро.
<a href="https://www.ar25.org/article/vidlik-chasu-isnuvannya-rf-tryvaye-feodaliz... rel="nofollow">https://www.ar25.org/article/vidlik-chasu-isnuvannya-rf-tryvaye-feodaliz...
Хiба не так?
До речi, яким органом Ви мiрятимете Висоту Духовностi публiкацiй на вашому сайтi?
Невже тим, що й якiсть власних публiкацiй на НО?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

"Королєва в восхіщєніі!", - коли вже той сайт високодуховний буде?

Коли???!!!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Гаразд!

Почeкаю на Високо Духовну вебсторiнку.

Нiколи не терпiв зарозумiлих нахаб, якi навiть нездатнi подумати про можливi наслiдки написаних (сказаних) ними слiв, й завди давав адекватну вiдсiч.

Хай Буде!

Хай Буде!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Як жити в cуспільстві і бути вільним від суспільства.,Ви нагадуєте чоловіка який бажає мати весь спектр відносин з жінкою але за результати не хоче відповідати.-це перше,Друге-ви зареєструвалися на сайті НО ідізналися що він створений для того щоб обєднати людей для створення нової держави.Якщо це Вас не цікавило то можна було зрзу створити свій сайт..І тихесенько піти зсайту а не робити демонстрацію.А ви по інших сайтах пошукайте прихильників-мабуть багато знайдеться охочих зайнятись "нічєгонєдєланєм"

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

З моменту ухвалення рiшення щодо створення нового ресурсу "Шукачiв ВисДуховностi" минуло десять дiб.

Де той ресурс, Високодуховнi Панове?

Де?

Хай Буде!

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

З точки зору астрології, зараз поганий час для запуску стртапу. Сайт почне роботу після закінчення періоду ретроградної Венери, на Місяці, що зростає.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Станом на 14 вересня сайт готовий і перебуває на бета-тестуванні. Тому доступ зараз до нього мають тільки учасники ініціативної групи, які погодилися допомогти в створенні та розвитку проекту.

30 вересня сайт стане доступним для всіх, тоді і повідомлю про його запуск. Поки що тільки скажу, що сайт має всі функції соціальної мережі, тому зручний для комунікації та спільних проектів користувачів.

Якщо в когось будуть якісь думки, прошу писати мені особистими повідомленнями.

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 3
  • >