Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Олексій Тищенко, цигун і «Револьвер» (майже детектив)

Мене мало не щодня запитують, що він робить на нашому сайті. Щоб закрити цю тему, коротко напишу, що нас об’єднує, що роз’єднує і що робити.

З Олексієм Тищенком я познайомився більше 5 років тому: у 2009 році опублікував на його прохання рекламу його сайту, а у 2013 дав ще одну рекламку про його центр. Навесні 2015 року Олексій попросив там оновити інформацію, що я й зробив. Він представлявся прихильником журналу «Перехід-IV», однодумцем, соратником і так далі, тому я радо йому допомагав, як і багатьом іншим.

Тоді ж я розповів Олексію, що ми з Катериною Чередніченко готуємось до запису на ТБ-7 передачі про кінофільм «Револьвер». Олексій дуже зацікавився і попросився до участі в обговоренні. Передача вийшла доволі цікавою і повчальною. 

На початку 2015 року Олексій почав збирати людей на свої семінари в Карпатах, і тут почали випливати на поверхню деякі непорозуміння. Але почнемо з того, що нас об’єднує.

Що нас об’єднує

1. Ми виступаємо за здоровий спосіб життя, а тому не сприймаємо в жодному вигляді вживання алкоголю, тютюну, наркотиків, м’яса та інших шкідливих продуктів.

2. Ми виступаємо за фізичний і психоенергетичний розвиток людини за допомогою різноманітних практик.

3. Ми виступаємо за поступовий перехід на живу рослинну їжу.

Що нас роз’єднує

Тут щоразу випливає більше відмінностей, тому доцільно на них зупинитися докладніше. Це повчально і цікаво. Почитайте. Таке може трапитися з кожним.  

Ставлення до егрегорів

Олексій Тищенко виступає за ліквідацію усіх без винятку егрегорів, адже вони, на його переконання, висмоктують у людини енергію.

На моє переконання, звільнятися треба тільки від негативних, паразитичних егрегорів, натомість підтримувати тих, які розвивають людину і розкривають її боголюдський потенціал. Про це докладніше у статті:  Навіщо людям егрегори і коментарях до неї.

Ставлення до технології самозцілення Живе Слово

Олексій Тищенко вважає її неефективною, принаймні в порівнянні з його системою «Ван Фу Бао Цигун». За його словами, він навіть 10 днів почитав Живе Слово, але воно якось не помогло. Тут просте пояснення: якщо хтось практикує систему для доведення її неефективності, то він отримає те, чого прагне.  

На моє переконання, Живе Слово є ефективною технологією, у чому я переконався, досліджуючи і розвиваючи цю систему з кінця 2004 року. На сайті «Народний Оглядач» зібралося багато людей, які це перевірили на собі і можуть підтвердити. Про це можна почитати у рубриках: УспіхиЧудеса, Що може відбуватися при читанні Живого Слова, у серії відео Діалоги про радість.

Перевагою Живого Слова є те, що ця система:

1. Відкрита: тексти та інструкції до їх застосування викладені для загального доступу у спецтемі «Телевізійна Школа Живого Слова». Всі нові розробки негайно викладаються на сайт.

2. Безкоштовна: хто отримав досвід самозцілення і бажає підтримати розвиток системи, той може зробити пожертву на розвиток нашого сайту. Оскільки сайт активно розвивається, то вдячних людей таки трохи є.

3. Дистанційна: всі необхідні матеріали і консультації можна отримати на сайті, скайпом, телефоном (бажано зареєструватися на сайті).

4. Масова:  кожен, хто здобув досвід самозцілення Живим Словом, може самостійно поширювати цю технологію серед своїх родичів і друзів незалежно від нашого сайту. У такий спосіб Україною і всім світом уже котиться хвиля освячення, оздоровлення і омолодження.

5. Самоорганізуюча: заохочується пряме спілкування для обміну досвідом, наприклад, на фестивалях, на зборах акціонерів нашого стартапу.  

У Олексія Тищенка все побудовано на інших принципах. Вони також нормальні, просто інші. Отже, його система:

1. Закрита: навчання проводить тільки Олексій Тищенко.

2. Потребує грошей: за станом на літо 2015 року день семінару в Карпатах коштує 1000 гривень.

3. Потребує приїзду в Київ: «Ван Фу Бао Цигун та Ай Рю Айкідо викладаються виключно у Центрі Розвитку Свідомості ™ в Україні, Києві в Групах та Індивідуально, тільки під пильним керівництвом Shifu Олексія ТИЩЕНКО».

4. Не придатна для масового тиражування: зрозуміло чому («тільки під пильним керівництвом...»).

5. Не передбачає самоорганізації учнів: принаймні, про це не повідомляється.

Активно виступаючи проти «Живого Слова», Олексій Тищенко фактично виступає проти першої еволюційної настанови «Освячуйся!», яка передбачає масове очищення, освячення, оздоровлення українців цілого світу. 

Ставлення до зброї

Олексій Тищенко виступає проти поширення культури вогнепальної зброї на тій підставі, що «зброя притягує смерть» і «що більше зброї, то більше злочинів». Таким чином він виступає проти другої еволюційної настанови «Озброюйся!»

На моє переконання, головне призначення зброї – магічний розвиток, а також розвага, гра, психофізичне самовдосконалення. Про це у статті: Навіщо людям зброя. Статистика переконливо підтверджує факт: що більше легальної зброї, то менше злочинів. Характерний приклад: Тиша в Молдові (це там, де народ не дуже дисциплінований, зате полюбляє вино).  

Духовно-світоглядний розвиток

Олексій Тищенко займається фізичним і психоенергетичним розвитком своїх підопічних. Активна робота з енергетикою нерідко дозволяє досягати, за його словами, швидких позитивних результатів.

Щодо духовно-світоглядного розвитку, то тут успіхи Олексія Тищенка значно скромніші. Його перша (і єдина) публікація світоглядного характеру «Чим вчителі відрізняються від майстрів» показала незрілість автора. Коли в коментарях її почали критикувати, він признався, що це не його текст. Коли запитали «а чий?», він сказав, що повідомить про це тільки приватно. Врешті-решт, він видалив цю статтю з багатьма цікавими і розумними коментарями інших людей. Шкода, адже можна було просто написати ім’я справжнього автора цього тексту – і жодних проблем.

На моє переконання, людина є триєдиною істотою, тобто вона має дух, душу і плоть, тож її оновлення треба робити одразу на трьох рівнях. Тому наша система самовдосконалення передбачає одночасне очищення світогляду, психіки і плоті – про це я писав у статті Друзі і вороги Царства божого

Першопричиною хвороб та інших проблем людей є неправильні уявлення про світ. Коли людина позбувається світоглядних деформацій, у неї доволі швидко відбувається відновлення на рівні психіки і плоті. Якщо ж працювати тільки на рівні психіки і плоті, то після тимчасового поліпшення проблема зазвичай повертається з новою силою. Мені доводилося спостерігати за екстрасенсами, які могли, наприклад, знімати алергію за півгодини. Проте за місяць вона знову поверталася. А все тому, що на рівні свідомості в людині нічого не змінилося.

Олексій Тищенко говорить про те, що Живе Слово діє повільно, а його цигун – швидко. Річ у тім, що наша система передбачає перетворення людини на всіх трьох рівнях (духу, душі і плоті) і орієнтована на стійкі, довгострокові результати. Тому базовий курс передбачає роботу над собою протягом 40 днів. Проте бувають випадки, коли при застосуванні Живого Слова людина отримує дивовижні результати вже з першого дня. Ми це називаємо словом «дар».

Мета діяльності

Олексій Тищенко не має чітко сформульованої мети, проте можна здогадатися, що вона полягає у фізичному та психоенергетичному розвитку людини, у від’єднанні від усіх егрегорів, досягненні «Миру, Саморозвитку та Самовдосконалення» (з його реклами). Тобто він працює на розвиток окремої людини.

Натомість ми з друзями на сайті AR25.ORG працюємо на формування нової української нації, спроможної творити, захищатися і зростати. Для цього ідеологія еконаціоналізму просуває гасла «Освячуйся! Озброюйся! Плодися!». Окрім індивідуальної роботи з окремою людиною, наш підхід передбачає колективну роботу і взаємодопомогу, зокрема, спільне формування егрегору оновленої, святої України.     

Жити власною силою

Робота кожної духовної чи іншої школи визначається її плодами. Що істиннішою є школа, то кращі дає плоди, зростає якісно і кількісно. Тоді з часом можна виразно побачити, хто є хто. Але тільки за умови, що одна школа не паразитує на іншій, адже тоді не зрозуміло, чиї ж це плоди. Тому завжди вважалося правильним, коли кожна духовна школа живе власною силою.

Олексій Тищенко, за його словами, набрав людей на перший літній семінар 2015 р. на сайті «Народний Оглядач». Водночас він заявляє, що наша система неефективна, і взагалі тут усе неправильне. Причому дискредитацію нашої системи Олексій здійснює не відкрито, а у приватних розмовах, де він агітує за свої семінари. 

На мою думку, це не етично. Це якби хтось отримав притулок у чужому монастирі і тут же почав його лаяти за неефективність у порівнянні зі своїм монастирем. 

Правильна і неправильна змагальність

Оскільки виявилося, що Олексій Тищенко не є нашим однодумцем, то ми могли би чесно позмагатися, хто кращий. Правильна змагальність – це коли перевага досягається не послабленням суперника, а посиленням себе. Тоді обидві сторони розвиваються. У протилежному випадку зупиняється розвиток. Наприклад, якщо під час гри у футбол одна команда досягає перемоги, ламаючи ноги іншій, то це кінець футболу.

Олексій Тищенко намагається вивищити себе через приниження своїх «конкурентів». Це не правильно.

У даному випадку його поведінку можна пояснити прагненням загітувати якомога більше людей на свої семінари за допомогою прийому «у вас не ефективно, а в мене ефективно, але за гроші». Принаймні, тут начебто є якась раціональна мотивація. Насправді це не так.

Навіщо створювати непотрібний конфлікт?

На мою думку, навіть «недостатня ефективність» не є підставою для жорсткої критики Живого Слова. Якщо наш сайт дозволяє Олексію Тищенку збирати групи для семінарів, то він міг би обмежитися закликом «У вас добре, зате в мене значно краще». І не було би проблем.

Натомість нечесне заперечення дії Живого Слова провокує непотрібний конфлікт. Тому не зрозуміло, навіщо Олексію «рубати гілку, на якій сидиш». Тут нема раціональної мотивації. А може наклеп на Живе Слово має підсвідомі причини, які виходять за межі людської логіки?

Наклеп – це погано

Після запису передачі про фільм «Револьвер» Олексій познайомився з Катею Чередніченко і Леонідом Харченком – продюсером ТБ-7. Вони потім спілкувалися між собою. За кілька днів мені Олексій зателефонував і повідомив, що це низькі люди і ними рухають чисто шкурні інтереси: чи то кар’єризм, чи то жадоба грошей.

Я знав, що це не так, тож подумав, що Олексій щось не так зрозумів, не розібрався в ситуації – чи то через свій соціотип, чи то по молодості. Буває.  Я йому відповів, що ці люди роблять корисну справу для України, але якби навіть хтось хоче зробити кар’єру і заробити грошей, то в цьому нема нічого поганого. 

Хоча ця його помилка мене здивувала. Я прихильник стратегії, що треба розповідати про позитивні сторони своїх друзів. Адже про що думаєш, те й підтримуєш. Якщо ми будемо хвалити сильні сторони один одного і мовчати про слабкості, тоді наш позитив розквітне, а негатив «засохне», бо не матиме енергетичного підживлення.  

Проте за кілька тижнів відбулася ще дивовижніша подія. Після запису нашої чергової передачі на ТБ-7 Леонід Харченко дуже делікатно зауважив Каті, що якщо вона хоче щось йому погане сказати («передати привіт»), то краще це робити напряму, а не через Олексія. Оскільки ми не зрозуміли, про що йдеться, то Леонід пояснив: за словами Олексія, Катя грубо облаяла продюсера ТБ-7 москальськими триповерховими матюками.

Я був дуже здивований, а Катя взагалі була в шоці. У неї чиста, літературна мова, матюки взагалі несумісні з її поетичною натурою.

Того ж дня вона зателефонувала Олексію, але він сказав, що нічого такого не говорив.

Тоді наступного разу я поговорив з Леонідом про те, чи він чогось не наплутав. Леонід мене запевнив, що він колишній військовий і вміє зберігати ясність мислення в будь-яких ситуаціях. Олексій справді передав йому «триповерховий привіт». У мене не було підстав не довіряти Леоніду.

З другого боку, навіщо Олексію взаємно нацьковувати своїх колег? Він же завдяки нам має можливість просувати власні ідеї на ТБ-7. Не логічно.

Тут є два варіанти: або Олексій свідомо нас обманув, або він це зробив несвідомо, тому сам не пам’ятає, що казав.  

Метафізичний діагноз

Спробуймо зібрати факти щодо поведінки Олексія Тищенка, які, можливо,  дозволять пояснити причини його «нелогічності».

1. Улюбленим фільмом Олексія є «Револьвер», в якому розповідається про те, що всередині людини може сидіти «маленький диявол». Гелленське слово «диявол» перекладається як «брехун», «наклепник». Олексій його називає «тюремником», ми його називаємо «паразитичною програмою». Через такі програми-закладки темний егрегор може мати доступ до людини і керувати нею тоді, коли вважає за потрібне. При цьому людина або не розуміє, що вона робить, або вважає, що це її власна воля. Олексій захоплений цим фільмом і згадує про нього майже в кожній розмові.

2. Олексій дуже гордиться, що він позбувся свого «тюремника», припинив з ним внутрішній діалог і звільнився від усіх егрегорів. Це унікальне досягнення, і при нагоді Олексій любить цим похвалитися.

3. Олексій відверто є апологетом егрегора своєї системи, тож його боротьба з усіма егрегорами означає тільки те, що він бореться з ворогами свого егрегора (подібним чином давні іудеї, виступаючи проти багатобожжя, насправді боролися з ворогами свого родоплемінного бога-егрегора). Тобто його теза про те, що він звільнився від  егрегорів, є хибною.

4. Неадекватність Олексія в ситуаціях, коли він діє собі на шкоду,  пояснюється наявністю внутрішнього «тюремника», який і віддає накази.

5. Технологія Живе Слово, особливо «кармічні форми» і деякі спеціальні форми від критичного інформаційного забруднення дозволяють виявляти і ліквідовувати (стирати, розчиняти) паразитичні програми.

6. Ненависть «тюремника» до Живого Слова пояснюється страхом, що Олексій може справді зацікавитися Живим Словом і позбудеться свого «маленького диявола».

7. Гучні і часті заяви Олексія про те, що він позбувся свого «тюремника», якраз і свідчать про наявність цього «тюремника». «Лови злодія! – це дешевий трюк усіх злодіїв. Людина, яка справді позбулася своєї «паразитичної програми», не буде так акцентувати на ній увагу співрозмовників. Кожний коментар Олексія закінчується підписом: «Зовнішнього ворога не існує, головний ворог – в Людині!», – Древня Мудрість. Можливо, це його духовна сутність подає сигнал SOS, намагаючись привернути увагу до факту перехоплення управління і зовнішнього контролю.   

Дружня порада

Суперечливість Олексія Тищенка, коли він говорить правильні речі, проте водночас поводиться «дивно», пояснюється наявністю внутрішнього «паразитичного командира», агресивного і тривожного. Як його позбутися?

Олексію, почни з основ паразитології:

1. Найбільший ворог сховається там, де ти найменше будеш його шукати.  

2. Його схованка буде там, куди тобі найменше схочеться йти.

3. Найбільша афера диявола полягає в тому, що він тебе переконав, наче він – це ти, отже, знищуючи його, ти знищуєш себе.   

Очищення від «внутрішнього диявола» починай з базового курсу Живого Слова. Система сама його ідентифікує і почне стирати. Найважливіша робота з ліквідації «тюремника» почнеться на кармічних формах.

Творимо! 

Наші інтереси: 

Вчимося мистецтву "розрізнення духів" :)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, гріхи - це першопричина усіх хвороб. Тому зцілити від них людину може тільки сама людина. Цілитель тільки надихає і підказує, як це правильно зробити.

Володимир Самотий каже:
Був Вчитель і мав учнів. Один з них мав бажання допомагати людям позбутися недуг. Він пішов в гори, усамітнився і багато років провів в молитвах просячи Бога дати йому дар лікування людей. Його молитви були почуті і він отримав цей дар. Спускаючись з гір до людей, по дорозі він вилікував багато перехожих. На радощах він побіг до Вчителя і повідомив йому цю радісну новину. Вчитель посміхнувся і сказав: іди в гори і проси в Бога щоб він забрав в тебе цей дар, а дав тобі дар бачення гріхів своїх...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Так, якщо вважати НО політичною партією чи релігійною організацією, тоді цей приклад дуже добре підходить, але він водночас заперечує придатність НО бути ресурсом для спілкування і вільних духовних пошуків. А багато людей тут реєструвалися саме з цією метою.

Арсен Дубовик каже:
"У тему", як то кажуть:
Згадайте ту частину розмови з Володимиром Пилатом, де він розповідав практику приймання приходька у громаду.
Повторю тут... довільним переказом думки:
Українці шанують гостей. Можеш гостювати день-два-три. Іде обмін інформацією (таке собі радіо новин). А потім "вибач, у мене справи. До побачення". Якщо гість не бажав іти - його гнали палками.
Але, коли гість казав, що хоче залишитися жити в громаді, бо йому нікуди йти чи йому тут сподобалося, то збиралася громада і вирішували - чи дозволити.
Казали, виставляли умову, що "ти сім років поживи і попрацюй на того, хто береться відповідати за тебе. Вчи мову, звичаї, переймайся життям громади тощо, а потім побачимо". Коли все виконувалося, то цьому приходьку виділяли ділянку землі для ведення власного господарства. Він ставав частиною громадиПРАВДА ГАРНО?! І дуже справедливо і полюбовно!)
Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Друже Доброславе, а хіба тут хтось обмежував твої духовні пошуки? Може наведеш приклади?

Доброслав Велесовий каже:
Так, якщо вважати НО політичною партією чи релігійною організацією, тоді цей приклад дуже добре підходить, але він водночас заперечує придатність НО бути ресурсом для спілкування і вільних духовних пошуків. А багато людей тут реєструвалися саме з цією метою.

Арсен Дубовик каже:<blockquote class="bb-quote-body">"У тему", як то кажуть:
Згадайте ту частину розмови з Володимиром Пилатом, де він розповідав практику приймання приходька у громаду.
Повторю тут... довільним переказом думки:
Українці шанують гостей. Можеш гостювати день-два-три. Іде обмін інформацією (таке собі радіо новин). А потім "вибач, у мене справи. До побачення". Якщо гість не бажав іти - його гнали палками.
Але, коли гість казав, що хоче залишитися жити в громаді, бо йому нікуди йти чи йому тут сподобалося, то збиралася громада і вирішували - чи дозволити.
Казали, виставляли умову, що "ти сім років поживи і попрацюй на того, хто береться відповідати за тебе. Вчи мову, звичаї, переймайся життям громади тощо, а потім побачимо". Коли все виконувалося, то цьому приходьку виділяли ділянку землі для ведення власного господарства. Він ставав частиною громадиПРАВДА ГАРНО?! І дуже справедливо і полюбовно!)</blockquote>

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Друже Миро, скажи будь ласка, ти ще довго готовий "терпіти" на НО наші думки про відносність добра і зла, необхідність позбутися впливу всіх егрегорів, про те що дуальність існує тільки в наших головах і т.д. Мені здається, що ти дуже болісно ставишся до таких ідей, і вважаєш що вони сильно підривають суть створеного тобою аріохрестиянства.

А тут ще й "правильні гравці" постійно розкидаються всякими термінами типу "ломезухи, флуд" і т.д. чітко вказуючи на те, що це їхня територія і всі решта ідеї зайві.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Я буду відстоювати своє бачення, переконувати учасників дискусії і заохочувати їх до точного мислення. Писатиму статті, підніматиму мало відомі джерела. У діалозі народжується істина. Думаю, що це буде корисно для всіх.

Доброслав Велесовий каже:
Друже Миро, скажи будь ласка, ти ще довго готовий "терпіти" на НО наші думки про відносність добра і зла, необхідність позбутися впливу всіх егрегорів, про те що дуальність існує тільки в наших головах і т.д. Мені здається, що ти дуже болісно ставишся до таких ідей, і вважаєш що вони сильно підривають суть створеного тобою аріохрестиянства.
А тут ще й "правильні гравці" постійно розкидаються всякими термінами типу "ломезухи, флуд" і т.д. чітко вказуючи на те, що це їхня територія і всі решта ідеї зайві.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Ця стаття виявилася каталізатором. Хтось шукає шляхи подолання кризи нашого суспільства, а хтось прийшов за вільним духовним пошуком. Всі хто пишуть не в тему - тролі (свідомі чи несвідомі). Висловлюйтесь коротко, шануйте час користувачів.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Сайт дуже цілеспрямований, має чітку і правильну (на мою думку) мету. Розроблені шляхи досягнення мети. Якщо хтось з дописувачів вважає, що мета є хибною, тоді нехай запропонує свій сайт з власною метою. Якщо ми мету підтримуємо, тоді треба дискутувати про шляхи досягнення цієї мети. Проте ще більш важливим є робити щось практичне в цьому напрямку. Дописувачі не заперечили жодного постулату цієї статті, але ображаються на відсутність демократії і свободи слова, забуваючи про відповідальність за сказане.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Не прочитала ще всіх коментарів, а поспішила написати свою думку про статтю. Отже, об'єктивно.
Я слухаю відео різних просвітлених цілителів, які досягли визнаних результатів. Щоби навчитись більше, зрозуміти і збагатитись знаннями для себе. Спочатку я щоденно, близько 2 років, читала ЖС, це 3-4 години щоденно. Далі перейшла на інші практики: декламувала "Харі Крішна" по 108 разів, а ще пізніше співала свої пісні, коли і як мені захочеться, виспівувала на всю "катушку".
Час від часу я періодично вертаюсь до УФ № 6 ЖС. Це моя улюблена форма - прохід через звукони, цифрони, імформосоти. Здавалося, що ж треба, що я прочитую її періодами? Так моя душа хоче, іду по інтуїції.
Енергосоти вже не читаю, бо вони дійсно енергетичні, несуть до активної дії. Я їх відпустила. Хто і як щось сприйме.
А в чому дія читання ЖС, окрім слів? - У диханні.
Бо твориться ритм видихання при читанні вголос куплетів ЖС. Важливо- видихання, про це написані книги.
Отже, згідно йогів і методик, загальне очищення може бути таке:
1. дієта -40 днів.
2. вода -7 днів.
3. дихання -2 хвилини.
4. думка - секунда,миттєво.
Кожний вибирає свій шлях, а результат завжди. Є шлях фізичний, вправи, масажі- для виживання, не перейшовши межу надможливостей. А хтось вірої думки, якимись вібраціями серця миттєво досягне очищення тіла від паразитів ще й отримає якийсь дар.
Надалі підведемо результат ЖС.
1. Виробляє ритм дихання (напр.д 4-5 раз у хвилину), що є швидким шляхом для звільнення тіла від паразитів
2. Впливає на свідомість, що є миттєвим шляхом досягнення.
3. Впливає на простір без межі, передається групам близьких людей.
4. Має захисну оболочку вібрацій, людина стає невразлива до інших слів, до невидимих енергій.
5. Переносить свідомість в інший світ життя і стабілізує невразливість, концентрацію.
Вважаю, що ЖС- це цільовий і передовий шлях. Вправи і харчування- технічно довша дорога, можна сказати допоміжна.
Ще є медитації, розвиток уяви. Ось ми тут пишемо, творимо, читаємо- це і є медитація, зупинення думки. Дія миттєвого результату. Зупиняємо її на хорошому і відпускаємо інших іти своєю дорогою.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Це ж треба було за П'ЯТЬ рокiв не второпати з ким здибався...

А на шостому писати з цього приводу розлогий текст та робити з того "фiлософськi" висновки.

Смiшно.

Пан Тищенко точно второпав з ким здибався й використав так як того бажав. бiльшого йому не потрiбно.

"Лохiв" треба дурити - це головне призначення "лохiв".

Хай Буде!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це було просто одноразове розміщення реклами айкідо без наступних контактів з Олексієм. Можливо, тоді в нього ще не було підселення.

Ми на сайті нерідко даємо рекламу на прохання різних творчих людей.

Щодо філософських висновків. Будь-який серйозний аналіз має завершуватися філософськими висновками.

Сергiй Михайлiв каже:
Це ж треба було за П'ЯТЬ рокiв не второпати з ким здибався...
А на шостому писати з цього приводу розлогий текст та робити з того "фiлософськi" висновки.
Смiшно.
Пан Тищенко точно второпав з ким здибався й використав так як того бажав. бiльшого йому не потрiбно.
"Лохiв" треба дурити - це головне призначення "лохiв".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Як мені колись пояснила одна школярка: лох - це львівський охайний хлопчик. Ви це мали на увазі?

Зображення користувача Олеся Світла.
0
Ще не підтримано

Давно читаю і слухаю вас. І нарешті конфлікт. Люди не можуть знаходитись в просторі волі завжди. Так як ми живі. Ми піднімаємось, потім опускаємось це життя. По простому білі і чорні смуги є. Навіть фільм частоти, має конфлікт, який призвів до досягнення цілі – головна героїня почала відчувати. Щоб ми не опускались и досягали своїх цілей требо пройти випробування (перешкоди), зробивши правильний вибір ми досягаємо очікуваного. При правильному виборі. При не правильному ми програємо. І зовсім не хто не каже про зло (поганих людей) воно є, буде і в них є свої правила. Це їх робота. Олексій Тищенко – егоцентричний та хвастлива людина. Але він потрібний для своєї роботи. Ми не повинні ізолювати нашу спільноту. Не красиво, якщо мало місце така поведінка Олексія. Але ми маємо йому сказати що так не потрібно використовувати людей для досягнення цілей. І не дозволяти ображати наших друзів. Виховувати потрібно, а не знищувати інакомислення. Так ми наближаемось до путіна чи порошенка. А спільнота волі, базується на правилі: не нашкодь іншим. Якщо Олексій не нашкодь, він має право на таку поведінку і думку. По-друге: більшість людей не переносить КРИТИКИ. І це помилка, не вихованість в нашому суспільстві. Якщо хтось висловив свою точку зору – інакшу. Його зацьковують, ображають, ізолюють. В суперечки народжується істина. Треба сперечатися, розмовляти і експериментувати. Але за правилом не зашкодь іншим…

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Взагалі-то істина народжується не в суперечці, а в діалозі, тобто в розмові взаємно шанованих людей з метою пошуку істини.

Олеся Світла каже:
В суперечки народжується істина. Треба сперечатися, розмовляти і експериментувати. Але за правилом не зашкодь іншим…

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Олеся Світла.
0
Ще не підтримано

Коли під діалогом розуміють процес, який перешкодить іншому реалізувати своє бажання. Це суперечка. Яка призвело до негативного викиду енергії Ігоря. Який пішов в крайності. Олексій хоче досягти незалежності від держави і людей. Вийти в космос, до інших істот :):):) Ігор хоче побудувати Українську державу з аріохрестянством. Але Олексій вільна людина, і все що робиться з доброї волі це добро. Олексія не можна примушувати працювати на цілі Ігоря. Так як це примус. Олексій висловив свою точку зору про Катю, Живе слова і т.д. Але ця його суб’єктивна думка. Більшість людей шукають кумирів, лідерів чи вчителів. Це із-за зомбування мозків, про те що люди раби чиїсь. Ми маємо слухати всіх. Але вчитись формувати свою точку зору і висновки. Я не підтримую погляди Олексія. Так підлість, словоблудство погано, але це не крадіжка чи вбивство. Моральні образи ми не оцінюємо і не наказуємо. Люди яких легко переключити на інші проекти, насправді не були вірні вашій ідеї. Хоча людям властивість цікавість до всього новому. Ігор не прав що Олексія обізвав фанатиком. Ігор може перестати рекламувати Олексія, так як він може відбирати прихильників. Але вводити цензуру, обмеження на інформацію це терор (репресії).
Головне, що ця ситуація показала слабкі місця поглядів Ігоря(і його ідіалогії). Держава з прихильників,а не згодних – ізолювати?!? В країні коли в сім’ях, в кожного члена, різні погляди мають розійтись, не спілкуватись! Так і до розпаду країни скоро.
Олексій має можливість займатись своєю практикою, поки він не кривдить інших. Виказувати своє сприйняття в коректній формі можуть всі. Погляди, які розрушають збудоване іншими. Не мають реалізуватись. Якщо нові громадяни не хочуть приєднатись до старих ідей, вони створюють нові. Але не примушують інших. Більшість не повинна керувати меньшостю!!!..

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Ви хоть самі слухали що друкували? )

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Олеся Світла.
0
Ще не підтримано

що вас бентежить? :)

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Олеся Світла каже:
...
Олексій має можливість займатись своєю практикою, поки він не кривдить інших. Виказувати своє сприйняття в коректній формі можуть всі. Погляди, які розрушають збудоване іншими. Не мають реалізуватись. Якщо нові громадяни не хочуть приєднатись до старих ідей, вони створюють нові. Але не примушують інших. Більшість не повинна керувати меньшостю!!!..

Хто йому iз гравцiв НО може завадити лiтати у снах куди завгодно та заробляти грошi на власних iмпрезах?

Але людина, яка принципово НIЧОГО не хоче розповiдати КОНКРЕТНОГО про власнi досягнення, нахабно публiчно паплюжить вiдкриту практику Олександра Фiлатовича - професiйного лiкаря, що нiчого не приховав, про практику ЖС в мережi розповiдають сотнi людей.

Я б Тищенка пустив би голим у свiт по суду, але розумiю, що Фiлатович тим займатися не буде.

Таких "космонавтiв" як Тищенко у мережi тисячi. Й у кожного свiй "космос".

Щодо Фiлатовича, то я знаю тiльки ще одну чимось подiбну практику - так званi "НАСТРОI Ситiна" в мережi легко знайти його вебсторiнку.

Хай Буде!

Зображення користувача Олеся Світла.
0
Ще не підтримано

Якщо Філатову все вдасться то наші діти будуть користуватись його знанням з вдячністю.
Але розбрат це початок кінця гетманату. Ми маємо з гідністю, поважати індивідуальність, не заважати творчості. Для розвитку і прогресу.
Філатов прав. Не стоїть зважати на Олексія!!!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Дитинко, не "Філатову", а Філатовичу....

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Вибачте, але мій коментар буде довгий.

Якщо добре подумати,то ніякого розбрату нема. Це якби велася дискусія між двома рівносильними за світоглядом течіями з питання, хто краще зможе відродити Україну і підняти українців на вищий і гармонійніший рівень,то говорити можна було б довго.

А тут мова йде лише про один із напрямків самовдосконалення і самопізнання (в Олексія Тищенка), який не має жодного націооб`єднуючого світогляду і який за своїм характером є космополітичний. Цигун може опанувати як національно свідомий українець (у якості ще одного додаткового інструменту самовдосконалення), так і будь-хто з іноземців чи представників інших рас. Це лише одна із світових практик для роботи над собою.

Що стосується Живого Слова і взагалі світогляду, який просуває Ігор Каганець, то це є щось значно більше, значно актуальніше для нас, українців (особливо сьогодні). І цей світогляд має в основі національну ідею.

Живе Слово хоч і має багато спільного з якимись іншими практиками, які програмують позитивний світогляд і гармонізують внутрішній світ людини, але це те, що більше підходить саме українській душі. Адже засноване ЖС саме на магічності і дуже давніх властивостях саме української мови (яка є найдавнішою у світі). А все решта, в тому числі й цигун - це лише допоміжні, універсальні інструменти.Тому ми спостерігаємо тут не суперечку між двома лідерами, кожен з яких має націотворчий світогляд і хоче вести Україну якимсь своїм шляхом.

Це суперечка між ідеологом цілісного, загальноукраїнського (сподіваюсь, що так і буде) світогляду для переходу як окремого українця,так, в перспективі, і всієї нації на вищий рівень Буття, з перспективою народження нової української нації, з одного боку. І одним із молодих майстрів однієї із східних практик для індивідуального самовдосконалення (про відродження української нації там зовсім не йдеться).

А те, що дискусія сильно затягнулася та ще й почалися якісь гіперболізовані фантазії про репресії над інакодумцями, то тут вже відіграв роль саме людський фактор. На цьому сайті є люди, які є прихильниками цього світогляду дуже давно і котрим не потрібно більше сумніватися. А є порівняно нові, які ще шукають свій шлях та остерігаються якихось прихованих пасток.

Є ті,що пройшли очищення Живим Словом і піднялися у дещо гармонійніші простори. А є ще такі, хто шукає, яка з практик для самовдосконалення та оздоровлення є кращою, та постійно сумнівається.

А те, що на цьому сайті формується якась одна спільна, об`єднавча ідеологія, то не бачу в цьому жодних проблем і жодної репресивності. Ми не можемо вічно ходити колами та щось шукати. Нам вже зараз потрібен спільний, новий світогляд для руху вперед, інакше ми перестанемо існувати як нація. І якщо на сьогоднішній день свою ефективність продемонструвало Живе Слово, а також відроджене аріянство, якщо оптимальною є перспектива створення Третього Гетьманату із нових, оновлених людей, і якщо Ігору Каганцю подобається просувати саме ці ідеї, бо вони на сьогоднішній день найпривабливіші і найперспективніші, то в чому тут репресивність?

А просто поспілкуватися на вільну духовну тематику можна й на інших сайтах, у кого є достатньо часу для спілкування і хто не переймається питаннями створення Української Держави нового типу. Можна й на цьому сайті, ніхто ж насправді не забороняє. Мова йшла лише про образи в коментарях і пустопорожнє та втомлююче графоманство.

Тож закликаю всіх опанувати свої емоції і добре подумати про те, що для нас, українців зараз найважливіше. А ще уважніше і детальніше познайомитись з тими ідеями, які просуваються на цьому сайті.

Ну і не завадить Живе Слово, навіть тим, хто вже практикує Цигун. Більш гармонійні люди будують більш гармонійний простір навколо себе. Навіть коментарі до статей у них будуть значно гармонійніші!

Дякую всім, хто дочитав це до кінця.

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Толерантний вислів Олесі. Мені подобається.

Цитата:
"Якщо нові громадяни не хочуть приєднатись до старих ідей, вони створюють нові. Але не примушують інших.

Друзі, вчимося не критикувати, а відпускати тих, хто інакше думає. Бо кожне слово, яке призначене опоненту, ми кажемо собі. Так вносимо в себе програму і думаємо, що сказали це іншому.
Пропоную: Жартуємо над невдалою фразою, називаємо гарними словами з іронією.
Напр. Який молодчина,що додумався навчити інших того, чого і сам не знає )))))

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

І ще маю думку, що треба приймати всіх українців, які шукають нові шляхи. Ніхто не знає якою є Істина. А так на видноті кожний побачить "всю красу" іншого і надалі все визначиться саме, Душа відчує чого вона бажає, її не обманеш.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Цікаво, що "герой" публікації час від часу авторизується на НО, але жодним чином не коментує цей текст.

Вельми цікаво.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Я зараз глибоко занурився у дослідження психопатів. На цю тему є багато серйозної літератури – книг і статей. І ось що я з'ясував: поведінка Олексія Тищенка повністю відповідає поведінці психопата. Так що все виявилося значно простішим. Ця стаття може бути гарною ілюстрацією для розуміння так званих "пасивно-паразитичних" (субкримінальних) психопатів. На відміну від психопатів "насильницького типу", вони привабливі, балакучі, легко викликають симпатію і втираються в довіру.

У своєму житті я зіткнувся з чотирма психопатами пасивно-паразитичного типу. Тоді я був спантеличений їх дивною поведінкою і вважав її якоюсь випадковістю, але зараз бачу в цій поведінці чіткий психопатичний шаблон. Щораз більше переконуюсь в тому, що знання про інтелісів та психопатів є критично важливими для розвитку людства.  

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 3