Зображення користувача Марія Воробець.
Марія Воробець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ЗА МЕЖЕЮ СМЕРТІ

Пізнаєш себе - пізнаєш все.

     

ЗА МЕЖЕЮ СМЕРТІ

Душа – свідома субстанція, яка є вічною, безкінечною. Це аспект Бога, який невіддільний а отже водночас є єдиною Сутністю. Потенція прояву Душі розкривається по мірі розширення усвідомлення світосприйняття залежно від місця втілення, стану  точки реалізації втіленої Душі.

По мірі розвитку Душі від пізнання себе частиною навколишньої природи буття того пласту реальності, в якому Душа відбуває втілення, вона проходить різні стадії пізнання до прийняття себе єдиною з Монадичною системою аспектів Душі, потім і до усвідомлення Єдності Буття в собі, тобто до свого Первородного стану.

Найбільш завершеним пунктом для повного усвідомлення всіх потенціалів Душі являється втілення в щільному просторі реальності, де Душа перебуває в так би мовити сплячому стані, а втілення відкриває перед душею сприйняття розділеного світу, де все сприймає себе окремо, за межами єдності. В такий стан входила Душа, коли опинялась в фізиці трьохвимірного сприйняття людини на планеті Земля… до початку 2013 року. Зараз все змінюється. Втілені Душі сприймають себе трохи по-іншому. Експеримент свідомості трьохвимірної системи сприйняття закінчив своє існування в одному континуумі, перейшовши в іншу стадію розвитку реальності (нові наукові відкриття починають проникати в глибші закони Всесвіту і відкривають докази зміни простору). І тут важливо усвідомити особливості перебування в такому переході, щоб лабіринти пізнання не завели в блукання.

    По мірі розвитку сприйняття можливості фізичної форми, фізики простору, в якому перебуває втілена Душа, простір сприйняття розширюється.

 

   Що змінюється в сфері буття людини?

 

  Сприйняття реальності змінюється з усвідомленням Душі в цій реальності, з сприйняттям реальності суспільної свідомості втілених Душ, з виходом з кільця загальносуспільного сприйняття  і перебуванням в стані сприйняття даної реальності як пласту Дійсності, яка проявляється по мірі усвідомленості єдиного простору Дійсності всіх реальностей в яких перебувають точки сприйняття втілених Душ.

Втілення Душі відбувається з моменту зачаття фізичного тіла, і час перебування даної Душі залежить від спроможності тіла бути в життєздатному стані як носія Душі в даному просторі реальності.

  По мірі дозрівання Душі – сприйняття тіла розширюється до бачення, злиття сприйняття до єдиної системи буття всієї фізики реальності, тобто обмежене сприйняття Душі в тілі переходить до цілісного сприйняття загальної природи всіх Душ реальності. Це дозволяє вийти за рамки суспільного сприйняття…

А тепер до основного.

Коло свідомості трьохвимірного сприйняття – ілюзорна матриця, яка заставляє Душу, тобто свідому субстанцію Бога, входити в забуття і перебувати в колі переродження тим самим зосереджуючи Силу Душі на розпотрошенні енергії Першоджерела на побудову ілюзорного Всесвіту, ще однієї штучної матриці, яка дозволяє повністю перевернути свідомість і таким чином закрити Повне Перебування– Усвідомлення Бога. Ця матриця вводить штучний центр як опору свідомості Землян, тим самим намагаючись ввести в ще одну маніпуляційну систему, яка через спілкування з так би мовити «Вищими силами» веде до ще одного забуття-поклоніння, тобто ті ж самі намагання відвести людську свідомість від усвідомлення Своєї власної сили – суті!

Ісус завжди промовляв: Пізнаєте себе – пізнаєте все. ТІЛЬКИ ПІЗНАВШИ СЕБЕ – людина звільняється від всіх ілюзій.

 Є у нас, Арійців, така велика Колядка, котра дає дуже багато енергоінформації до Пізнання Себе, тобто пробудження:

  Бог ся рождає, хто ж Го може знати!
Ісус Му ім’я, Марія Му Мати!

Приспів:
Тут Ангели чудяться,
Рожденного бояться,
А віл стоїть, трясеться,
Осел смутно пасеться.
Пастиріє клячуть,
В плоти Бога бачуть,
Тут же, тут же,
Тут же, тут же, тут!

Чому ангели трусяться, коли побачили Хреста?

Всі ченнелери, майстри, працівники світла роблять роботу по розширенню свідомості людей, передаючи інформацію з різних так би мовити «вищих» джерел. 

Ті джерела ведуть «велику роботу» для Душ людства, утворивши цілу систему, експериментуючи над свідомістю як такою, утворивши ієрархію, різні світи, в які виходить Душа після так званої смерті – тобто виходу з тіла. Проходячи різні стани очищення, перебуваючи в різних вимірах і станах, Душа знову втілюється в трьох-чотирьохвимірну систему свідомості Землі і там, забувши весь свій досвід – знову починає проходити коло пізнання в системі, яка повністю від народження і до кінця животіння вказує втіленій Душі що робити – повністю управляє нею. Управління не закінчується й після виходу з тіла, хоч досвід Душі в інших вимірах більш легкий.

Людство звикло, що повинен бути лідер, глашатай, мудрець, тобто той, хто підкаже, на кого можна спертись, ТОБТО ПЕРЕКЛАСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за все.

Що вчив Хрестос? Звідки він прийшов?

 

Душа людини, виходячи з тіла під час «смерті», петляє в круговоротах тора на рівні 3-4 виміру, залежно від того, хто управляв тією Душею при втіленні. А людство сприймає «смерть» людини як трагічну втрату, ввівши масу ритуалів проводу Душі і т.д. І так, крутячись від втілення до втілення, свідомість все ж прагне пізнати Істину, торкнутись того, хто її створив. Але... навіть смерть не змінює стану, тому що людина все ж не приходить до повного пробудження навіть втрачаючи тіло.

Що ж відбувається?

Забуття! Хто ж створив реальності, в яких свідомість не може прийти до своєї основи?

Коли людина звільняється від своєї фізичної оболонки, їй стає значно легше, вона перебуває в легкому, радісному стані, так переживають вихід з тіла майже всі люди. Стан після виходу змінює бачення і сприйняття на більш ширше, свідомість перебуває, пізнає світ, в який потрапляє більш квантово, тобто сприймає відразу кілька реальностей, тому може спілкуватись з земною свідомістю близьких людей і т.д. Але втративши тіло, людина все ж повертається до нового тіла і все починається знову. Що це таке?

Що таке Земля?

А тепер згадаємо як називають нашу галактику всі народи світу? Молочний шлях!

А як називають галактику Арійці, наш народ, український?

Чумацький шлях! Саме ШЛЯХ! ШЛЯХ ДО СЕБЕ!

А чому називали його в народі – шляхом за сіллю? Та тому що не солодкий той шлях, так далеко заховалась Душа в глибини космосу.

Що ж таке Космос? Чому з Землі в трьохвимірному сприйнятті зірки й світила бачаться такими далекими, а космос таким неосяжним і загадковим?

Всі зірки і світила являються… рівнями свідомості, вся космічна далечінь – не що інше як ТЕРИТОРІЯ РІЗНИХ СТАНІВ НАШОЇ ДУШІ!

І скільки зірок – стільки проявлених реальностей, в яких перебуває Душа, пізнаючи те, що називаємо Всесвітом.

І, з різних рівнів – станів свідомості йде і підтримка суспільної свідомості землян і разом з тим управління нею.

Довго міркувала Марія над написанням даної статті, тому що подати в словах ті поняття, які за межами ментальних світів – важко… Але простір не спить і тут, як завжди, коли визріває ідея подати інформацію... – на рівні ченнелерів, з різних кутків світу – інформацію подають по тій ж темі, ніби пояснюючи гарно що відбувається, але та інформація веде НЕ ДО СЕБЕ, а до того ж поклоніння, тобто повністю спрямовує до маніпулювання свідомістю. Тому й виходять статті, якими стараються ПЕРЕКРИТИ ПРЯМИЙ ШЛЯХ ДО ПІЗНАННЯ ТОГО, ЧИМ ЛЮДИНА Є ( тут йдеться і  про недавно передану інформацію через Ронну Герман від Архангела Михаїла про смерть, але зауважу - скільки бажань передати інформацію виникає, відразу квантовий світ реагує через ченнелерів, передаючи ідею передачі, але в ІНШОМУ РАКУРСІ). Так, тільки виникає передача, так челленери випускають статтю, яка говорить на ту тему, але перекручує у свою колію.

Тому ЛЮБА ІЄРАРХІЯ – ЦЕ МАНІПУЛЯЦІЯ. ЛЮБЕ ПОКЛОНІННЯ ВІДВОДИТЬ СВІДОМІСТЬ ВІД ПІЗНАННЯ ОСНОВИ  -САМОГО СЕБЕ!

ПІЗНАВШИ СЕБЕ – ЛЮДИНА ПІЗНАЄ ІСТИННЕ ЖИТТЯ, яке не може бути кінцевим, тому що усвідомлює все відразу і тіло включно, тому що воно є невід’ємною часткою всієї людської суті. Тому пробуджена людина управляє станом тіла, не дозволяючи втручатись будь якій системі в простори розвитку фізики.

 

Тепер до діла!

І гора Кайлас, і дуже багато так званих духовних місць сили на наші планеті створені сутностями певних рівнів свідомості. В тому числі піраміди, дольмени тощо. Людська Душа, перебуваючи і фізичному тілі постійно дає про себе знати, тому розум, уловлюючи сигнали Душі, це відбувається як миттєві прояснення, прагне пізнати те, що так не дає спокою. Так, людина відправляється на пошуки не пізнаного і вчиться у різних вчителів, шукаючи самого себе. Людство знає багатьох ченців, надлюдей, які в стані медитації перебувають сотні років, при цьому залишаючи фізичне тіло біологічно функціонуючим, тобто підтримуючи перебування фізичного тіла на Землі.

Для чого взагалі потрібне таке перебування?

Це знову ж таки – перебування Душі в одному з кіл свідомості, тобто не повному, частковому стані, хоча та, існуюча там реальність сприймається більш ширше, легше, але…

Всі ці стани кінцеві, вони мають початок і кінець, певні цикли переходу від одного стану до іншого, де, в тих циклах є шлях розвитку, який потрібно пізнати…, пізнати через певне джерело пізнання, котре знаходиться в полі зору того, хто пізнає. Отже це так чи інакше – те, що дає тобі хтось із зовнішнього середовища, з тієї чи іншої РЕАЛЬНОСТІ – кимось реченої Дійсності.

 

Що казав Хрестос?

Пізнай Себе – пізнаєш ВСЕ! Тобто всі дійсності! Весь Всесвіт вміститься в твою середину.

Ви запитаєте як можна стільки мільярдів велетенських світил вмістити в такому крихітному людському серці? Та вони звідти нікуди не діваються, завжди перебувають там, тому мають прояв у зовнішніх світах.

Ми Є Тим, КИМ Є, а всі ті стани свідомості, які являються в вигляді зірок і світил – стани, в яких розкручується реальність, створена для проявлення енергії тієї Душі, яка втілена на тих рівнях.  

 

Що ж примусило покидати тіло на Землі, тобто кружляти від смерті до смерті, так і не пізнавши суті буття?

Свідомість – дуже цікава субстанція, яка водночас обіймає все Творіння Бога і знаходиться в найщільнішому стані, все від того, де знаходиться сприйняття.  Але все це відбувається водночас, тому що Душа, втілена в людському тілі є тією вічноусвідомлюючою Серцевиною Бога, тією Творчою потенцією, яка завжди сама себе відтворює і більше ніким і нічим не є. Тільки собою! Ми нікуди від себе не йдемо, яким би необємним космос не бачився. Ми завжди знаходимось в єдиному місці і в єдиному часі! Пізнавши це, людина не буде мандрувати з тіла, залишаючи мумію на кілька століть, тому що тіло, любе наше тіло трансформується в любий стан, так як кожен атом нашого фізичного тіла невідємний від Єдиного атому Всесвіту. Потреба в залишанні тіла розчиняється з пізнанням інших просторів реальності, баченням рівнів свідомості, тому що тіло як невіддільна частина всієї свідомості людини – працює в режимі сприйняття дійсності. Отже, з розширенням людського сприйняття, де всі реальності усвідомлюються і сутності сприймаються на рівні Єдності, смерть перестає бути реальністю, так як тіло перебуває в постійному перехідному стані, удосконалюючи свою будову.

З замкнутої системи себесприйняття можливо було вийти тільки через «смерть» ( покидання частини себе не дає пізнати весь всесвіт), яка також була в якісь мірі системою. Так як всі межі реальностей стираються,  потреби в смерті нема.

Саме це показав Ісус, проявивши Хрестосвідомість в обмеженій ієрархічній реальності, де людина не вірить собі, бо не знає своєї суті – суті Хреста! Радіймо Арії, Марія – Мати Арія, проявила Рай, в якому людина є Собою – Хрестом! І ця дійсність зараз розгортає свою силу, волю, Любов! Від нашого усвідомлення залежить розвиток буття на Землі. Будьмо собою! 

P.S: Є різні ОСЕРЕДКИ РЕАЛЬНОСТЕЙ  в просторах НАШОГО Всесвіту. І Шамбала, і Агарта... перебувають в реальностях, які так би мовити близькі до Центру, передають інформацію землянам, підтягуючи Душі до своїх осередків сприйняття. Там втілена сутність проявляє велику могутність, майстерність володіння реальністю, широкі можливості свідомості взагалі. Шамбала - осередок майстерності управління матерією для створення... реальності, в якій Шамбала буде основним центром управління реальністю. Там є школи досягнення великої майстерності СЛУЖІННЯ! Кому?

Хрестос - це свідомість, яка Творить з Єдиного Центру, яка пізнає Творіння в процесі самого Творення! Хрестом ніхто не управляє, всі знання виходять з Творчого потенціалу самого Творця. Ісус не вчився у тібетців, тому що знав де перебуває їх свідомість.  

Хрестос (кожен хто стає Хрестом) спілкується з ієрархією, підказуючи майстрам шлях до самоусвідомлення, допомагаючи всім пізнати Себе а не бути залежним від того чи іншого майстра чи вчителя. Хрестос проявляє Хреста у ближньому!

Бачення і усвідомлення в ближньому суті Хреста допомагає ближньому проявити Хреста в собі. Не осуд, не повчання, БАЧЕННЯ БОГА В КОЖНОМУ ПРОЯВЛЯЄ МОЖЛИВІСТЬ ПРОБУДЖЕННЯ! Спасаймо всіх повагою до кожного, бо у кожному живе безкінечний потенціал Творчого прояву. Радіймо!  

30.07.2015 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Так, це нижчий астральний план, штучний план. який проявляється від стану перебування спостерігача, тобто все від думки людини. Найнижчий план створили найнижчі думки. Пізнання законів буття звільняє від таких проявів, тому що сприйняття змінюється. Явсе - прочитайте статтю ще раз. Щасти!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дуже цікаво пані Марія..Буває так,що людина виходить за межі і бачить страшні речі,що можуть паралізувати Волю..в подальшому житті така людина може стати пацієнтом психіатра чи психолога..Дуже важливо на мою думку дати зрозуміти такій людині,що вона бачить саме себе..І якщо спонтанний вихід привів до страху від побаченого,то потрібно над собою ще працювати і вчитися володіти дієвим інструментом,що зветься Любов...(м.д)..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Так, це нижчий астральний план, штучний план. який проявляється від стану перебування спостерігача, тобто все від думки людини. Найнижчий план створили найнижчі думки. Пізнання законів буття звільняє від таких проявів, тому що сприйняття змінюється. Явсе - прочитайте статтю ще раз. Щасти!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Маріє, вітаю з появою нової грунтовної пізнавальної статті. В ній хтось пише про тебе, як Марію. Хто це? Головне в кінці: Спасаймо всіх повагою до кожного

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Це пане Анатолій приклад справжньої Гри,про яку ми тут часто говоримо..Високий пілотаж..(м.д.)

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Сприйняти матеріал не просто важко, тому реакції будуть різні, це нормально. Ісус говорив: " Нема іншого Бога крім Я". Як сприймали ці слова?
Основне усвідомити, що коли людство пізнає себе - світ стане Раєм! Щасти!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую Анатолій!
Є такі слова у Ісуса:
"35. Ісус сказав: Там, де три бога, там боги. Там, де два або один, я з ним. " Євангелія від Фоми."
Ось то Я пише про Марію :).
Дякую за запитання, яке як завжди глибоке і доречне! Постараюсь розкуртити тему, щоб ближче подати інформацію. Щасти!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Маріє, все, що Ви написали, складне і дуже цікаве. В третьому абзаці з кінця. Ісус на вчився у тібетців..., а може Ісус не вчився у тібетців... Різний зміст може мати таке речення. Бо відомо, що є " Тібетське Євангеліє" де написано,що Ісус з 13 до 29 років був у тібетських монастирях. Що можна сказати по цьому питанню.

Радіймо!

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую, Василь! Не вчився, Ісус не вчився в Тібеті, він там співпрацював, допомагав!
Ченці Тібету прагнуть пізнати найвищого стану, для цього роблять дуже багато зусиль, які описати важко. Саме своєю присутністю Хрестос прагнув допомогти вирівняти знання і саме місце реалізації високих намірів.
Стаття написана, формулювання того, що не офрмулюється - найважчий процес.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Знаєш, Маріє, я гадаю, що в Світі все так є тому, що комусь так треба. Хто стоїть за оцим кружлянням свідомості? Хто постійно зводить людей на манівці?

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую, Анатолій! Колись Ісус говорив людям, що вони всі вільні, що всі можуть пізнати ким являються і звільнитись від пут системи, управління ними.
За часи Раю на землі у нас не було управління, людство було в повному сприйнятті, тобто зовсім не було перепон в спілкуванні між зірками, планетами, світилами, ми спілкувались з космосом абсолютно так легко, як тепер розмовляємо між собою, правда розуміння було кращим. Ми були в ясності розуму, тому що знали ким є.
Стаття про те, що людство (а про це також говорив Хрестос) навіть після смерті не приходить до повного розуміння, тому саме під час втілення слід зрозуміти ким людина є.
Ви бачили колись, Анатолій, стрічку Мебіуса? Стрічка на перший погляд здається звичайною, можна не помітити в який момент вона перевертається з середини на зовні. Так і наша сонячна система, вона знаходилась на рівні перевертання стрічки, тобто по іншу сторону реальності. На місці перевертання відбувається забуття, змінюється сприйняття, тобто відбувається не повне сприйняття Душею, на зміну накладається розум, який потрапляє в обмеження цієї перевернутої уяви.
Коли ж з"являється постійний контакт з Душею, Душа витягує сприйняття до стану внутрішнього, тоді коли перевернута уява немає впливу і з цього контакту відбувається перехід до сприйняття центром, тобто так званим Серцем. Тоді людина пізнає весь всесвіт і вже не потрапляє до того перевернутого сприйняття, в якому поки що знаходиться людство.
Але, хочу втішити, що після переходу в нову еру, який вже відбувся, Земля знаходиться по іншу сторону реальності, тобто люди можуть повністю і легко все сприйняти, тільки груз старого сприйняття поки не очиститься, дає про себе знати.
Гарне запитання, дорогий Анатолій, на нього є відповідь. Тільки словами важко описати. Але я спробую, обіймаю!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Маріє,я читав, що є сім енергетичних полів на планеті Земля, де можуть знаходитися душі після виходу з фізичного тіла. В народі кажуть "я на сьомому небі". Це найвища РАдість для душі. Напевно,на сьомому небі знаходяться найбільш досконалі душі. На НО писалося, що більшість душ, після виходу з фізичного тіла "зависають" на астральному полі планети Земля. У Вас написано про 3-4 вимір. Як це можна пояснити?

Радіймо!

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую за запитання, Василю! Четвертий вимір - це той астральний план, про який говорять на НО. Кожен так званий вимір реальності проникає 12 обертонів. Третій вимір - той вимір реальності, в якому проявлений найщільніший стан свідомості людей. Четвертий - також щільний пласт. але це тонша матерія. В вищих обертонах четвертого виміру перебувають Душі після відходу. Це не є зависання, це так би мовити продовження навчання Душі, сприйняття ширше ніж у щільному трьохвимірному пласті, такий же проявлений світ, але перебування там тісно пов"язано з перебуванням в щільному світі, від переваг і вибору людини. Це дуже цікава тема, про яку можна багато говорити.
Часто вищий астральний світ плутають з вищими вимірами. Ось там, на вищих астральних рівнях і РОЗІГРУЄТЬСЯ ГРА, про яку у коментарях згадав Явсе Світ. Там цілі світи різних реальностей, ієрархії і всілякі сутності. Там майстри і володарі світами, так звані нові всесвіти, які наче створюються творцями. Тобто багато видінь приходять саме з астрального плану і приймаються за вищий світ. Багато езотериків передають інформацію з астральних планів, приймаючи їх за Вищий Світ.
Якщо при житті людина пізнала найвищий стан свідомості, повну любов і розуміння законів буття, але її тіло не встигло трансформуватись, Душа виходить у високі виміри, це якраз сьомий - восьмий вимір, де форма ще існує. Це Райське перебування.
Хрестос казав - будьте як діти. Дякую Василю за ваше Чуття!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Стрічку Мебіуса бачив і навіть сам робив, показуючи її властивості своїм дітям. То має відбутися повний контакт Я із своєю Душею?

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Якраз стрічка Мебіуса символізує вивертання свідомості, тобто прихід до себе, ДО СВОЄЇ СУТІ, дякую!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.