Зображення користувача Володимир Майборода.
Володимир Майборода
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трохи про "діагнози", "симптоми", "канони" і "рецепти"

?! І чого кожен (в)р(в)ач тягне Україну "в реанімацію"?!!!!

Така виникла думка після прочитання ось цього "діагнозу" священника з Краснодару:
"Россия вряд ли заинтересована в каких-то областях Украины. Ей нужен надежный и стабильный сосед, которого нет, к сожалению, уже 25 лет. Есть тяжело больная ненька Украина нуждающаяся в выздоровлении, если не в реанимации."

Як у тому анекдоті, справді! ))

"Хворий, але ще живий Пацієнт з останньої Надії: 
- ...а може, все таки в лікарню?... 
- Врач сказав в морг, значить в морг!" 

 

Про діагнози

Хоча, ось із цим твердженням важко не погодитися: "Россия вряд ли заинтересована в каких-то областях Украины.". 
Бо Росії ХОЧЕТЬСЯ всієї України!! ;-) .

Апетит приходить під час споживання

У ФБ наводять навіть пояснення цього "хотіння", посилаючись на офіційні (РФ) статистичні дані. 
Далі треба думати ;-) :

"Росія:
Населення (2013 рік) - 143 347 059 осіб
Православні — 75-85 млн.
Відвідали Пасхальне богослужіння (20.04.2014) - 2 328 542 осіб."

Підсвідомо розуміючи, що нинішній цивілізаційний поступ завдячує саме хрестиянству, правлячими колами РФ підсвідомо шукаються шляхи виправлення ситуації - падіння релігійності населення РФ - через загарбання тієї землі, де релігійність народу є на високому рівні. Саме ТУТ шукають і постійно черпають генофонд носія справжньої релігійності!

Здогадалися про яку землю йде мова? ;-)

І маскується це "захоплення" під благі наміри "виздоровлєнія" і "рєанімаціі".

Кажете: "- Вам на Украине виднее, чего хочет Россия. И сколько бы мы не утверждали что это не так, никто нас не слышит."

Погоджуюсь... лише в тому сенсі, що все одно буде зроблено з точністю до-навпаки. (Ну, так вже склалося історично: "не вір москалеві!" не даремно сказано). Звісно, що не вами зроблено, дорогі розсіяні... а тими, кого раби (в Росії, чи Україні не важливо) допустили до "владного Олімпу". Бо таки "зроблено", тобто "виконано програму/завдання рабовласника"... Що сказали, те й зробили. Вам сказали, що "свідомі українці - це "бандерівці", а "ті, хто за Росію - це правильні українці", то ви й повірили, та й зробили! Ай-ай-ай! ))

Про симптоми

Ніякий врач вилікувати хворого не в змозі лікуючи симптоми, а не причину хвороби!

Завдання Лікаря (не врача!) спрямувати хворого у вірне русло ОЗДОРОВЛЕННЯ - "оздоровлення" в сенсі "самозцілення", бо "хто має віру, для того вже нічого немає не можливого"

Коли сам хворий ПОБАЧИТЬ і УСВІДОМИТЬ причини хвороби, які "від ізбитка сердца єсть", він стає ЗДОРОВИМ. 

Ми ж з вами, розуміємо, що Оздоровлення можливе лише за умови одночасної усвідомленої активної дії (практиці) на рівні Плоті, Душі і Духу.

От що Україні треба(!) - позбутися образу "раба", який думає ЛИШЕ про плоть, ТРОХИ - про душу, і НІКОЛИ - про Дух.

Про канони

Священство, тому і Священство, що покликане позбавляти образу "раба", піднімати "горЄ", відновлювати зв'язок триєдиної сутності Людини, допомагати усвідомленню божественної сутності в ній.
Оце і є ота РЕЛІГІЙНІСТЬ, яку треба вчити культивувати в собі.
А ОБРЯДОВІСТЬ це ЛИШЕ інструмент. До того ж, який уже давно потребує заміни: "Все тече, все змінюється", а обрядовість натомість КАНОНІЗУВАЛИ = "законсервували", "монополізували", "закрили від можливості удосконалення"...
Для чого? Щоб перетворити в "Рабів Божих" не кого іншого, а Дітей Божих - грайливий, розумних, мислячих, творчих!

 

Є ПРАВила, той "божественний закон всередині" - вони ЖИВІ! А канони - це "консерви", вони також старіють, псуються, стають обтяжливими. Так як "НЗ" в армії періодично замінюють свіжим харчем, так і "канони" потребують адаптації під образо-понятійну базу сучасності. Наприклад, в ті далекі часи усім було відомо, що "геєнна вогненна" - це долина Геєнном за межами і біля Єрусалиму, де постійно підтримували вогонь, щоб спалювати все міське сміття - ЦЕ тодішні люди, з тодішнім рівнем світосприйняття, могли зрозуміти. 
Але тепер "геєнна вогненна" "не вражає", та й відомо відаючим, що Бог-Творець ну нікого не карає! :-) Караються ("карають-ся" - "себе карають") самі люди.

Навчіть людей каючись не мучитись. "І оживе добра слава, слава України".

Кажете: "нормально усваивается", але не можете погодитися, що "канони це консерви"?

Звісно, це Ваше право... Засвоюється лише те, що приймається. Не приймаєте "консерви" назвіть це ще якось, наприклад "еталон", але суть залишиться - НЕЗМІННІСТЬ. 

Але, навіть еталони змінюються. Найбільшим еталоном для хрестиян є Творець.

Скажете, Він не змінюється, тобто не вдосконалюється Сам?!!

"Не вдосконалюватися" - значить зупинитися у своєму розвитку. Зупинка - це смерть ("з-мерт-ві-ти", скам'яніти). Це відхід у небуття, бо хто не розвиваєть-ся ("себе розвиває") - того немає; це та нірвана, яку християнство заперечує.

І канони потребують вдосконалення/адаптації. :-)

Зміни - це завжди ДОБРО. Бо зміни - це шанс знайти власний шлях до вдосконалення.

Зміни - це шанс знайти власний шлях до вдосконалення.

Тому - "Не бійтеся!" (Ви ж знаєте(!) Хто Так Казав ;-) .

Про рецепти?

Рецепти? Є один! :-)

"Викорінюймо в собі "раба", зростаймо до рівня Сина Божого"

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Гарна публікація, друже Володимире. І заклик гарний щодо викорінювання з себе раба. Михайло Орлюк якось запитав мене: "Все добре Ерет радить, та як навчитись бути не лінивим?" Може ти знаєш. Оцінюю твою статтю в десятку.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Гарна публікація, друже Володимире. І заклик гарний щодо викорінювання з себе раба. Михайло Орлюк якось запитав мене: "Все добре Ерет радить, та як навчитись бути не лінивим?" Може ти знаєш. Оцінюю твою статтю в десятку.

Зображення користувача Лілія Вертелецька.
0
Ще не підтримано

Написано грайливо, легко та переконливо!

Лілія

Зображення користувача Світодар Мирний.
0
Ще не підтримано

Лінощі - це коли людина не хоче щось робити, діяти. Причини лінощів такі: небажання витрачати енергію (краще полежу), переконаність в непотрібності (а навіщо) і нецікаво. Лінощі - це хвороба і причина інших хвороб. Це один із проявів Матриці зла, вигідний інформаційним паразитам, які знаходяться всередині людини. Де виникає потреба робити, діяти і якщо це цікаво (хоча й важко), там нема місця лінощам. Страх (якщо я не зможу це зробити) також може спровокувати лінощі. Тоді не берися за те, що не зможеш зробити. Почни з легшого. Наприклад, їсти живу їжу і читати Живе Слово. Але не сиди на місці, дій, щоб симптом прояву лінощів не переріс у хворобу. Таке моє розуміння боротьби з лінощами. Головне, щоб було усвідомлення, що з лінощами потрібно боротися. Як і з іншими інформаційними паразитами.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

В лінощів може бути тільки одна справжня причина - відсутність зацікавленості. Лінощі - це природній захист людини від діяльності, яка їй не подобається (не викликає зацікавлення). А арії, як відомо, мають робити тільки те, що їм подобається.

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую, Володимире, за нагадування істин:
"Священство, тому і Священство, що покликане позбавляти образу "раба", піднімати "горЄ" (вгору?), "відновлювати зв'язок триєдиної сутності Людини, допомагати усвідомленню божественної сутності в ній.
Оце і є ота РЕЛІГІЙНІСТЬ, яку треба вчити культивувати в собі."

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!