Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 49
  • Переглядів: 58

Хрест – втрачений оберіг. Хай живе Сварга!

Категорія:

Іудохристиянство використало хрест як символ свого вчення, проте надало йому протилежного змісту. На щастя, у нас є інші прадавні релігійні символи-обереги – ще потужніші й виразніші.

150529_svarga.jpg

Поєднання атакуючої (крила) і обороняючої сварги (лебедині голови)
Поєднання атакуючої (крила) і обороняючої сварги (лебедині голови)

Хрест – первинний символ релігії

Початково хрест був символом поєднання божественного і людського: горизонталь (зліва направо) констатує розділення на «небесне і земне», а вертикаль (згори донизу) – їх поєднання. Тому хрест був символом релігії, адже її сенс якраз і полягає у відновленні зв’язку між божественним і людським (слово «ре – лига» буквально означає «відновлення зв’язку»).

Як найдавніший релігійний символ хрест виконував роль захисного оберегу. Він під’єднував людину до позитивного егрегора, а відтак притягував до неї позитивні події. Натільні хрестики та їхні зображення зустрічаємо ще в часи Трипілля.

Про те, що хрест – це оберіг, свідчить сама його назва. Це слово складається з двох коренів: *хр–*кр – хороший, красивий, і *ст – постійний, стабільний, міцний. Відтак «хрест» означає  «постійно красивий, хороший», «постійна краса й благо», «твердиня краси й добра». Додатковим підтвердженням є гелленське слово «хрестос», яке означає «благий, добрий, шляхетний».

Викрадення хреста: перепрограмування

Ситуація кардинально змінилася після появи іудохристиянства. Воно було створене для протидії вченню Ісуса Хреста і паразитуванню на його славі. Іудохристиянство виросло з іудейської секти, укорінилося в Александрії Єгипетській, звідки почало свою експансію на Рим і Константинополь.  

Іудохристиянство використало хрест як символ свого вчення, проте надало йому протилежного змісту, тобто перевернуло з ніг на голову. В  іудохристиянстві хрест став символом страждань, смерті у важких муках, знаряддям страти (хоча Ісуса Хреста розіп’яли не на хресті, а на таврі, тобто Т-подібній конструкції). Звідси поширений вираз «нести свій хрест», тобто страждати. Слово «хрест» вживається у значенні «важкий тягар».

Одразу виникла суперечність: іудохрИстиянство виводить своє ім’я від гелленського слова «хрИстос», що означає «месія», «помазанник».  Проте в іудохрИстиянстві існує обряд «хрЕщення», назва якого походить від слова «хрест». Для ліквідації суперечності почали просувати слово «хрИщення».

Наступна суперечність у тому, що хрещення – це має бути освячення, тобто піднесення вгору, на вищий рівень вібрацій, у простір позитивних подій (адже «хрест» – це «стабільне благо»). Проте в іудохристиянстві хрест розглядається як знаряддя страти, отже несе негативні емоції і тягне вниз у простір страждань.

Маємо всі ознаки паразитування на давньому арійському символі та його «перепрограмування»: для людей з іудохристиянською свідомістю хрест уже не є оберегом, адже під’єднує до негативного егрегора і опускає у Простір страждань. Понад те: іудохристиянська свідомість є домінуючою серед європейських народів, відтак символ хреста перестав бути оберегом і для решти населення.

Наведені міркування дозволяють пояснити, чому використання символіки хреста, особливо з розп’яттям, приносило людині невдачі або блокувало процес її самовідновлення.   

Що робити?

На щастя, у нас є інші прадавні релігійні символи-обереги – ще потужніші та виразніші, які надійно під’єднують до світлого арійського егрегора, піднімають вібрації, підносять у простір позитивних подій. Це Сварга і Грай-Воля.

Сварга, свастя, свастика

Сварга, або Свастя – це символ центру, навколо якого обертається світ. На різних рівнях ієрархії такими центрами є Творець Всесвіту (Сварог, Брахма), Україна (Оу-країна – країна-зародок) і Боголюдина (людина з усвідомленням себе втіленою божественною сутністю). Відтак сварга символізує Творця, Україну і Боголюдину.

Оберігаючі та атакуючі сварги на українській традиційній вишиванці 19 ст. Музей “Прадавня Аратта – Україна” в с.Трипілля (фото НО - sd.org.ua)

Слово «Свастя» походить від вітання «Сва з тя!», що значить «Святість з тобою!» («Хай перебуває з тобою святість!») Саме таку етимологію підтверджує фраза з Бгагавадгіти «До Тебе боги припадають із вигуком: Свасті!», яка ясно вказує на привітання і побажання святості зустрічній людині. 

Слово Сварга окрім кореня *сва (святість, світло) ще має корінь *ар (*яр, *ра), який є іменем Бога-Творця – Сварога. Відтак Сварог – це Святий Ар, або Святий Ра. Сварга – це символ Сварога.

Свастя-Сварга (Свастика) існує у двох варіантах: за годинниковою стрілкою (атака, експансія, творення, рух до божественного) і проти (оборона, гармонізація, вдосконалення, рух до людського). Обидва символи є позитивними.

Атакуюча сварга – це «чоловічий» символ, тому її  зображували на грудях Будди, вона була символом Ісуса Хреста в аріянстві (аріохрестиянстві).

Обороняюча Сварга – це «жіночий» символ, тому її найчастіше зображували на статуях богинь, аріохрестиянських іконах Богородиці, трипільській кераміці, писанках, дитячих колисках.      

Грай-Воля

Цей символ було спеціально розроблено до події хрещення Русі в аріянство святим Володимиром Великим. Це відверто релігійний символ, причому ідея поєднання божественного і людського в ньому виражена значно виразніше, ніж у символіці хреста.

Сонячно-блакитний прапор Ра-Ма з символом Грай-Воля

Грай-Воля – це символ, який є загадкою і візуальним трансформером. На ньому зображено Сокола Святого Духа, який летить зверху вниз. Назустріч Соколу летить Лебідь, який в арійській традиції є символом шляхетної людини, яка відкривається до дії Святого Духа. Сокіл і Лебідь перебувають у стані ігрової взаємодії, оскільки гра – це найдосконаліша форма навчання, творення, вдосконалення.  

Грай-Воля – це відображення аріянської ідеї еволюційної мети людини, яка полягає в перетворенні людини на боголюдину. Ця ідея і технологія розвивалася філософією динамізму.

Нова епоха – нові символи

У 2015 році Україна увійшла в новий цикл свого розвитку. Докорінно змінюється все: світогляд, соціальна організація, технології, харчування, весь спосіб життя. Визначальним чинником перетворень є світогляд, сконцентрований у символіці. Відтак зміна символіки – неминуча.

Нова генерація обирає Сваргу.

Грай-Воля творить нову державу.

Хай Буде! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Ця "притча" має продовження. Але мавпи з палицями її не люблять. Приховують :)
Йшла людина повз те місто де стрибали, та махали палицями мавпи. Та й пройшла собі далі. От тупа людина, - подумала мавпа з палицею. Та людина ще тупіша чим ми, - подумали мавпи що стрибають. І стали уважати себе розумнішими за людей і дути щоки від самоповаги до себе. Але мавпи зовсім не могли подумати про таке що:

  • людина була не голодною (праноїд як варіянт)
  • йшла до себе до дому в садочок, де своїми руками виростила яблука, груші, огірки, помідори і той банан людині до одного місця
  • пішла за драбиною щоб піднятись і зірвати той банан
  • людина сама підвісила той банан для мавп, бо є вченим і ставить експеримент (або наглядач зоопарку)
  • тощо (придумайте свій варіант)

Виникає питання навіщо писати оці мутні "притчі" для підлітків, які тішать тільки самого дописувача? Що конкретно хотів сказати не зрозуміло.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Коментарі

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Можливо,хрест ще не перестав бути оберегом.В іудохристиянстві використовується,переважно,хрест з видовженим нижнім кінцем.Згідно,давньослов`янських тлумачень,цей хрест сильно занурений в Наву і символізує смерть.Бо нижня частина символізує Наву,верхня Праву,а горизонтальна - Яву.Справжній арійський хрест завжди був рівносторонній,часто зображений у колі.А якщо він при цьому обертається,то утворює Сваргу.Рівносторонній хрест символізує гармонію між небесним і земним,в тому числі,між Правою,Явою і Навою.Таким чином,існує два зовсім протилежних за значенням хреста:іудохристиянський з видовженим донизу кінцем,або ж розп'яття і арійський - рівносторонній.Як на мене,то рівносторонній хрест можна використовувати,як оберіг,так само,як і Сваргу.

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Дуже гарна замітка Дмитра щодо іудохристиянського і правильного хреста. Можливо, пану Каганцю слід трошки розширити цю статтю включивши до неї цю інформацію.

Дмитро Ткачук каже:
Можливо,хрест ще не перестав бути оберегом.В іудохристиянстві використовується,переважно,хрест з видовженим нижнім кінцем.Згідно,давньослов`янських тлумачень,цей хрест сильно занурений в Наву і символізує смерть.Бо нижня частина символізує Наву,верхня Праву,а горизонтальна - Яву.Справжній арійський хрест завжди був рівносторонній,часто зображений у колі.А якщо він при цьому обертається,то утворює Сваргу.Рівносторонній хрест символізує гармонію між небесним і земним,в тому числі,між Правою,Явою і Навою.Таким чином,існує два зовсім протилежних за значенням хреста:іудохристиянський з видовженим донизу кінцем,або ж розп'яття і арійський - рівносторонній.Як на мене,то рівносторонній хрест можна використовувати,як оберіг,так само,як і Сваргу.
Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Дякую,Доброславе! Хоча я також усвідомлюю,що Сварга - це потужніший символ,ніж хрест.Бо це хрест в дії!

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Хочете побачити справжній символ іудохристиянства?

Будь ласка:

Ось саме таке "чудо" стоїть на видному місці в моєї тещі :)))

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

1. Символіка потрібна для чіткої та швидкої ідентифікації. Для цієї справи рівносторонній хрест не годиться, адже візуально він мало відрізняється від іудохристиянського хреста. А от сварга сприймається миттєво.

2. Те, що Нава (світ духів, він же світ померлих і ненароджених) під землею - це іудейські та іудохристиянські уявлення. В арійській традиції світ духів є на небесах - між Правою і Явою.

Тобто найвище Права (божественний світ), потім Нава (світ духовних сутностей), а найнижче Ява - проявлений світ, світ людей - втілених духовних сутностей.

3. Олександр Філатович стверджує, що в наш час хрест уже не працює як оберіг, навпаки - він тягне у Простір страждань, притягує негативні події.

Дмитро Ткачук каже:
Можливо,хрест ще не перестав бути оберегом.В іудохристиянстві використовується,переважно,хрест з видовженим нижнім кінцем.Згідно,давньослов`янських тлумачень,цей хрест сильно занурений в Наву і символізує смерть.Бо нижня частина символізує Наву,верхня Праву,а горизонтальна - Яву.Справжній арійський хрест завжди був рівносторонній,часто зображений у колі.А якщо він при цьому обертається,то утворює Сваргу.Рівносторонній хрест символізує гармонію між небесним і земним,в тому числі,між Правою,Явою і Навою.Таким чином,існує два зовсім протилежних за значенням хреста:іудохристиянський з видовженим донизу кінцем,або ж розп'яття і арійський - рівносторонній.Як на мене,то рівносторонній хрест можна використовувати,як оберіг,так само,як і Сваргу.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Дякую за відповідь.Я розумію.Для швидкого і ефективного переходу на вищий рівень потрібні чіткі і дієві символи.Тому Сварга - це найефективніше.Але цікаво,чи може людина,яка носить рівносторонній хрест(зокрема,сонячний хрест у колі,схожий на кельтський) і яка перебуває у стані гармонії і в позитивному просторі подій,змінити дію цього символа на знову позитивну?

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

В егрегор вмикається не символ, а людина. Людина може вмикатися в потрібний егрегор всупереч будь-якій символіці, але навіщо утруднювати собі життя?

Дмитро Ткачук каже:
Дякую за відповідь.Я розумію.Для швидкого і ефективного переходу на вищий рівень потрібні чіткі і дієві символи.Тому Сварга - це найефективніше.Але цікаво,чи може людина,яка носить рівносторонній хрест(зокрема,сонячний хрест у колі,схожий на кельтський) і яка перебуває у стані гармонії і в позитивному просторі подій,змінити дію цього символа на знову позитивну?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Та я погоджуюсь.Я можу спочатку трохи посумніватися,а потім,все одно,погоджуюсь.Просто є ще маленька особиста причина-мені шкода прощатися з арійським сонячним хрестиком(не зовсім,але стилізований під арійський),що був подарований мені моїми рідними,і який я вже майже три роки ношу замість розп'яття,від якого давно відмовився.)))Але коли знайду відповідного розміру Сваргу,яку можна буде носити на тілі,як оберіг,то вагатися не буду і оберу Сваргу.

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Рівносторонній хрест в колі - символ Сонця, що творить життя - промені Сонця котрі не переломлюються викривляючись, а прямо йдуть рівномірно у всі сторони висвілюючи Істину, а не спотворюючи її переламом-викривленням.
Правостороння та лівостороння Сварги символізують земний та космічний вихреподібні ефірні потоки, котрі сходячись в людині здатні, за певних умов, які може створити сама людина, запліднити зерно Істини, що надасть розвитку її власній вихреподібній cварзі - істинна ознака успішного проходження пізнання, творення, вдосконалення втіленої сутності в третьому вимірі, що створить її можливість Переходу до грядучого п"ятого виміру.
А ще лівостороння та правостороння сварги в поєднанні дають тор - символ цілісної Істини. Застосування принципу тора відкриває воістину безмежні можливості, котрі відкриються для людей після їх розкриття для Істини.
https://www.ar25.org/comment/25298#comment-25298
Прояв через істинну символіку, котра динамічно змінюється з плином черепахи-істини через простір-час третього виміру та вказує близькість настання простору-часу п"ятого виміру де нам не прийдеться надіятись на будь якого егрегора, а сприймати Істину безпосередньо Душею, засвоївши-винісши уроки з третього виміру, де ми поки що ще знаходимся на планеті Земля.

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Чи можна ще раз пояснити, чому захисна Сварга не оберігла гітлерівську Німеччину? Якась набагато глибша існує причина поразки Німеччини, ніж зрада Бормана, чи інші фактори. І ця причина зараз тісно пов'язана з ситуацією в Україні.
Якщо цю інформацію неварто тут висвітлювати, то прошу не відповідати.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Диверсія Бормана - це наслідок несформованої варни брахманів, несформованого вчення і, відповідно, перебування у просторі не достатньо високих вібрацій. Принаймні, Бормана вони не розпізнали.

Головна відповідальність лежить на Гітлері, адже це він пригрів Бормана і захищав його, хоча всі навколо його (Бормана) ненавиділи.

Неможливість усунути Гітлера свідчить про недосконалість соціальної організації Третього Райху. Система виявилася вразливою щодо перехоплення управління із-зовні.

Андрій Ясун каже:
Чи можна ще раз пояснити, чому захисна Сварга не оберігла гітлерівську Німеччину? Якась набагато глибша існує причина поразки Німеччини, ніж зрада Бормана, чи інші фактори. І ця причина зараз тісно пов'язана з ситуацією в Україні.
Якщо цю інформацію неварто тут висвітлювати, то прошу не відповідати.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Можливо це буде відповідь на Твоє запитання. Уривок зі статті Антона Платова "Магия рун в немецкой традиции", яка є додатком у книзі Guido von List "Таємниці Рун (Das Geheimnis der Runen) "https://archive.org/details/GuidoVonListDasGeheimnisDerRunen (вибач, російською):

ПАДІННЯ ВОВКА

«Наш орден увійде у майбутнє як союз еліти, що об'єднала навколо себе німецький народ і всю Європу» - це слова Гіммлера. Однак цим словам не судилося збутися, і великому ордену СС богами була уготоване зовсім інша судьба- ми знаємо це з історії. Що ж сталося?

Як ми вже говорили, в 1932 році сам фюрер приймає пост Великого Магістра Німецького Ордену, в 1933 році він приходить до влади в Німеччині. І ... далі щось відбувається.

У 1935 році домашнього арешту піддається Вірт. У тому ж році членам СС забороняється приймати посвяту Ордену. У 1936 році опиняється в концтаборі Фрідріх МАРБАХ - учень фон Ліста, видатний дослідник рунічної традиції, автор цілої серії праць про практичні аспекти роботи з рунами. У збереженому списку керівництва СС, датованому тим же 1936 роком, відсутні вже багато теоретиків нордичного відродження. Дуже скоро розпускається Німецький Орден. Нарешті, в 1940 році припиняється обов'язковий до тих пір для новобранців СС інструктаж з рунічної магії. Приблизно в той же час, відкриваючи одну зі шкіл СС, Гіммлер вимовляє: «Вірити, коритися, боротися! Крапка! Це все.

Ні, зрозуміло, СС не відмовляється від магії, але магія ця все більше набуває якогось нового характеру. Вольфшанце, «Лігво Вовка», - так тепер називаються ставки фюрера у Східній Європі. Щось сталося в глибинах вищої ієрархії Рейху. Хто тепер розповість, яким чином вдалося від Листовского поклоніння Одіну, від вагнерівського Зігфріда привести німецьку націю до образу Вовка, міфологічного противника богів і героїв?

Тепер же, асоціюючи себе з Вовком, фюрер вступає у війну з богами власного народу, більше того - з богами індоєвропейського світу ...
... Гітлер, безсумнівно, довгий час володів якимсь пророчим даром. Незбагненним чином йому вдавалося передбачати розвиток політичної та військової ситуації в різних районах Європи і навіть називати точні дати майбутніх значних подій. Так передбачив він, наприклад, дату свого вступу в Париж, день прориву блокади в Бордо, день смерті Рузвельта. І ось - зима 1941-1942 років. Німецькі війська не готові до суворих російських холодів. «Атакуйте» - слова Гітлера. Фюрер впевнений, що зима буде м'якою, що холоди відступлять перед воїнством нордичної раси.

Потужний наступ на Волзі. І раптом ... стовпчик термометра опускається за позначку 35, 40, 45 градусів. Синтетичний бензин німецьких танків розпадається на негорючі компоненти. У німецьких автоматах замерзає мастило. Одягнені лише в легені шинелі, «нордичні воїни» гинуть від холоду ...

Поразка на Волзі стало не тільки переломним моментом в ході Другої світової війни. Після Сталінграда виявився приреченим Третій Рейх, бо сам Дух Півночі сказав своє слово, і боги Асгарда вступили в бій.
Аж ніяк не на боці Рейху.

Може це все ті ж дії глибоко вкорінених агентів?

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Андерсе, не треба вибачатися! Варто скористатися хоча б гугл-перекладачем і все буде гарно! ;-)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

Можливо це тлумачення прояснить причину краху гітлерівської Німччини: "Вигляд свастики вказує на вищий прообраз – на рух всесвіту навколо осі світу. Свастика є символом полюса і саме це є її основним традиційним значенням. Згідно записів 6 тисячоліття до н.е. в архіві Кам’яної могили, Полярна зоря мала назву «Артеміда», що тлумачиться як «Ведмежа Богиня». Вона ж богиня тваринного світу (і мисливців), тому два сузір’я, що вічно кружляють навколо неї, як «охоронці», були названі Малою і Великою Ведмедицями (Шилов,2003). Цим кружлянням сузір’їв – Ведмедиць і твориться вигляд свастики, що символічно зображає вічний рух Всесвіту навколо Полярної зорі. При цьому обертання хреста за годинниковою стрілкою символізує рух вгору, сходження (наприклад, схід Сонця), рух від матеріального до духовного – еволюцію, а обертання проти годинникової стрілки – рух униз, захід, рух від духовного до матеріального – інволюцію".

Немає релігії понад істину

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

Лівостороння свастика була і в Червоній армії з 1918 до 1922 року. На рукавах бійців нашивався золотий символ свастики на тлі червоного ромбу з підписом РСФСР. І в нагородному знаку командирів Південно-східного фронту Кр. Армії в 1918-1920 рр.

Немає релігії понад істину

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

А чому Ви вважаєте, що Німеччина отримала поразку!?
НІ!
- Німеччина скинула ганебний Версальський договір... згідно якого вона платила б репарації до 2000 року (прочитайте статтю Й. Геббельса "2000")...
- населення Німеччини живе набагато-набагато краще, ніж населення її "переможців"... Порівняйте рівень життя в "переможеній" Німеччині з рівнем життя населення в Росії та Україні, які нібито "переможці"...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

У 1989 році Федеративна Республіка Німеччина отримала перемогу у Третій Світовій війні, котру ще називають холодною.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Багато парадоксів можна виявити у цьому всьому. Німеччина скинула Версальський договір, а ще об'єдналася, сягнула незбагненного технічного і наукового рівня. Сьогодні займає керівну позицію в ЄС, дає кредити біднішим країнам союзу, ліквідує їхню економіку і... висить на гачку у Путіна. Що вона втратила? А втратила вона духовність. Де ще у світі була така кількість філософів на душу населення? А які композитори і поети? І що сьогодні?..
Росія - андрофаг. Хтось казав, що російську душу важко зрозуміти. Темні, важкі еґреґори її розпинають, зводячи до звіриного існування. Все, що в Росії було добре - з України. Феофан Прокопович створив Петра І, Гоголь намагався вкласти українську духовність в російську "мертву душу", М. Глинка - українських коренів "основоположнік русской классічєской музикі" їздив у Глухів набирати співаків для придворної капели, у четвертій симфонії Чайковського не "Во полє берьоза стояла[i]" звучить, а [i]"Галя по садочку ходила". Ось чому Росія не може відпустити Україну. Без України вона - просто звірюка.
Від довгого "братерського" спілкування і в Україні рівень життя скотився до свинського. Тотем Гіперборії зійшов до п'яного свинства. Але так хай думають скептики. Україна завжди, як фенікс підіймалася з попелу і сьогодні знову показує свою силу. І якщо ми про це балакаємо, значить так воно і є.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Цікаве відео про дослідження дії та потужності різних символів за допомогою рамки:
https://www.youtube.com/watch?v=B0_CwTTQBqQ


Є про що подумати!

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Рамка часто показує те, що думає оператор.

Анатолій Коноваленко каже:
Цікаве відео про дослідження дії та потужності різних символів за допомогою рамки: <a href="https://www.youtube.com/watch?v=B0_CwTTQBqQ" rel="nofollow">https://www.youtube.com/watch?v=B0_CwTTQBqQ</a>

Є про що подумати!
РаДіймо!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Миро Продум каже:
Рамка часто показує те, що думає оператор.

У всіх без винятку духовних практиках дуже великий вплив на результат має думка практикуючого. В тому числі і ваша думка, шановний Миро, безумовно вплинула на допис, який ви тільки-но написали. І на всі ваші інші дописи також!

Основним завданням духовного шукача є навчитися сприймати світ без оцінок і судженнь, тобто таким, яким він є насправді. Це називається стати ЧИСТИМ КАНАЛОМ ПЕРЕДАЧІ БОЖЕСТВЕННОЇ ІНФОРМАЦІЇ! Комусь це вдається краще, а комусь гірше... Але я особисто вважаю, що автор цього відео заслуговує на достатній ступінь довіри! Дехто і без рамки одразу навішує ярлики...

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Анатоліє! Лекція цікава та корисна. З моїми відчуттями поведінка рамки майже повністю співпала (здивув семисвічник)...

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

То що наш герб має +10?

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

З оберігаючими та атакуючими сваргамии на українській традиційній вишиванці все чітко, а як розуміти трактування поєднання атакуючої (крила) і обороняючої сварги (лебедині голови), коли активний вигин як на крилі так і шиї лебедя є в одному напрямку?

Немає релігії понад істину

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Подивився відео з рамкою і переконався остаточно,що цей метод має більш суб'єктивний характер,ніж об'єктивний.Підловив цього спеціаліста з рамкою на тому,що скануючи конструкцію,на якій розіп'яли Хреста(це на 15:03 хв.)рамка явно крутнулася вправо(я прокручував кілька разів,щоб перевірити,чи я не помилився).А озвучено було надзвичайно негативний результат.Було ще кілька моментів пізніше,що рамка крутилася у напрямі,який не відповідав озвученому.Та й ще помітив багато сумнівних моментів.Наші предки від трипільських часів використовували,як лівосторонню,так і правосторонню сваргу.А тут виходить,що лівостороння сварга різко негативна.А пентаграма навпаки,позитивна.Новий заповіт набрав +6 балів.Хоча він наполовину нашпигований ворожими вставками,що мало би сильно заблокувати його позитивний зміст.Та й взагалі,якось легко і без особливого зосередження і концентрації цей чоловік проводив сканування рамкою.Так,як ніби,граючись.Виходячи з цього,я підтверджую слова Миро Продума:"рамка часто показує те,що думає оператор".Ми лише побачили на цьому відео той світогляд,який має оператор,а не якийсь об'єктивний метод дослідження.

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

http://www.ljplus.ru/img3/p/e/petrol46/1.gif

В яку сторону обертається балерина?
Це стосовно суб'єктивізму передачі/сприйняття образів...

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Хоч я й уважно переглядав,але не виключаю,що моє око могло помилитися.Та справа не лише в цьому.Я вже й раніше,спостерігаючи за іншими спеціалістами з рамкою,переконувався,що цей метод,принаймні не точний і не надійний.А те,як легко і безвідмовно на цьому відео рамка дає відповіді,на будь-яке запитання,все таки,наштовхує на думку про суб`єктивність цих відповідей.Але я не хочу тим самим сказати,що світогляд цього оператора рамки неправильний,він все одно мислить в правильному напрямку...Просто,у сприйнятті деяких символів,він може помилятися.

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Ось в тему розгорнута стаття про іудейські спотворення:

Ім’я цієї ментальної зброї – християнська релігія, яку юдеї спромоглися нав’язати практично всім європейським народам. Так, саме завдяки цьому Троянському Коню, дуже вміло змайстрованому юдейськими рабинами, арійська раса наразі виглядає беззахисним дитям перед іншими народами, що сповідують або природні релігії, або ж так само штучно створені, як і християнська, інші семітські, але агресивні релігії – юдаїзм та іслам.

http://www.veselyk.com/forums/viewtopic.php?f=21&amp;t=2692

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Задана тема не існує.

Андерс Фальке каже:
Ось в тему розгорнута стаття про іудейські спотворення:

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

http://www.aratta-ukraine.com/phorum/read.php?3,7933,7933

Може тепер відкриється

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Відкривається. Дякую.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Йшла одна мавпа, аж бачить висить банан. «Далеко», - подумала, тай пішла собі далі. Проходило ще багато «одних» мавп не бачачи сенсу діставати банана. Друга мавпа побачивши банан вирішила до нього дострибнути. Стрибала, стрибала, от-от дістане от-от, та ніяк не дістає. Приходило ще багато других мавп, що вони не робили і підкидали одне одного і гуртом – аж ніяк, здавалося б майже – ні. Третя мавпа прийшла: пострибала, пострибала і тут до неї дійшло – взяла палицю тай збила банан.
Виникає питання: Чи не нагадуємо ми всі гуртом "других мавп", котрі "стрибають" та до справжнього розуміння Істини не досягають. Дехто з нас може "стрибати" вище за інших. Та чи ближче він від цього до Істини? Аж ніяк. Без власного особливого розуміння ці, здавалось би, найрозвинутіші "мавпуни", котрим всі інші аплодують: "Ти ба, як високо вони стрибають", - насправді виявляються недолугими телепнями - Земля їх все одно притягає до себе, даючи ще один шанс, та ще безліч шансів - втілень на усвідомлення свого єдиного інструменту - Душі в істинному її значенні, а не спотвореному іншими "другими мавпами". Звідси витікає істинне розуміння Духу та істинне призначення тіла, а значить вірне відношення до символіки.
Хто це зрозуміє та повірить в себе вже зробить неабиякий відрив в розвитку, поступово все далі відходячи від тупцювання на місці та готуючись до істинного польоту в п"ятому вимірі.

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Гарна історія про мавп..А Ти вже знайшов свою палицю для збивання бананів...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Ця "притча" має продовження. Але мавпи з палицями її не люблять. Приховують :)
Йшла людина повз те місто де стрибали, та махали палицями мавпи. Та й пройшла собі далі. От тупа людина, - подумала мавпа з палицею. Та людина ще тупіша чим ми, - подумали мавпи що стрибають. І стали уважати себе розумнішими за людей і дути щоки від самоповаги до себе. Але мавпи зовсім не могли подумати про таке що:

  • людина була не голодною (праноїд як варіянт)
  • йшла до себе до дому в садочок, де своїми руками виростила яблука, груші, огірки, помідори і той банан людині до одного місця
  • пішла за драбиною щоб піднятись і зірвати той банан
  • людина сама підвісила той банан для мавп, бо є вченим і ставить експеримент (або наглядач зоопарку)
  • тощо (придумайте свій варіант)

Виникає питання навіщо писати оці мутні "притчі" для підлітків, які тішать тільки самого дописувача? Що конкретно хотів сказати не зрозуміло.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Згоден, хто не дозрів тому не зрозуміти.

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Пане Вікторе, ти так не жартуй з паном Гончаренком, а то він, як і мені, категорично заборонить тобі відповідати на його коментарі, і взагалі приближатися до нього на відстань меншу за 100 метрів :)

Віктор Юрченко каже:
Згоден, хто не дозрів тому не зрозуміти.
Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Гииии :)
Взагалі то і я про те ж.
Але яка різниця. Дуйте щоки сильніше :)
Це просто пісня.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

))) Гарне доповнення, друже Андрію!!!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Дякую :)

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Здається намацав :)

Світ це лише відображення Тебе