Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про російські серіали і іншу їхню трахомудію на "українському" телебаченні

Для нацкомісій, телерад, міністерств пропаганди і всіх, кого не назвав чи забув.

Для тих, хто контролює, чи має контролювати наш інформаційний простір.

1 червня починає діяти закон, згідно якого ви маєте "почистити" український ефір від ворожої пропаганди.

Я розумію ваші відмазки про те, що мають бути всі точки зору, про свободу інформації і т.д.

Але нагадаю вам. У нас іде війна.

Як ти її не називай. І тут "ігри в демократію" недопустимі. Навіть якщо хочеться зберегти красиву морду ліца перед баблодавцями з МВФ.

Це як на передовій розкланюватися із ворожим снайпером.

Ти працюєш на передовій. Нє. Служиш!

На передовій. Інформаційній. Не менш важливій ніж реальній із стрільбою.

Тому принципи мають бути однакові. Тут треба спочатку ворога убити, а вже потім розшаркуватися перед ним і великими дядями з цивілізованого світу. "Притискати" і "чистити" свій телепростір необхідно. Навіть якщо ці "дяді" будуть шось там гундіти про недопущеність цензури і тиску. Це не тиск, а оборона. Як в окопі під обстрілом градами.

Якщо страшно цих "дядь" розгнівити, то треба за принципом - "он сам убітий прішол", або "яке прикре самогубство !". Я ясно висловився? Показуєш кацапосеріал про їхніх "гєроєв спєцназа" - назавтра твої двері забиті дошками хрест-навхрест і папірець приклєєний - " Тєлєканал закрит. Всє ушлі на фронт."

Спочатку прибити гадину, а потім підводити під це базу - от у них, погані такої, санепідемстанція виявила щурів у підсобці, а наші порядні і чесні мєнти знайшли наркотики під столом у ведучого, а державники-податківці відкопали шо ліцензія у них не за те число, коли печатка стояла.

У випадку із українськими підприємцями ця методика працює на 110% завжди.

- Не можете прикрити, чи там ліцензію забрати-придумайте як оштрафувати. Не на 17 гривень, а на сто сімдесят мільйонів-по сто гривень за кожного глядача,який отримав моральні страждання від споглядання натхненників убивць своїх дітей на вашому голубому екрані.

Хоч це можете зробити? Чи спільний бізнес із московськими власниками заважає? Не можуть вони вам заважати, бо вони вас не пожаліють.

До речі ми теж. Хоч як цинічно це не звучить, але війна все спише. Списує ж вона всяку бридоту із бюджетом і кадрами. Ви ж ніби патріоти, наскільки я знаю. Отже для вас "морда ліца" має наступне значення після відданості Україні.

Бо, якщо я бачу, що ворог цілиться в наших дітей (а саме так робить інтер-шмінтер, і т.д.), то я в нього буду стріляти, а вже потім довго і нудно пояснювати партнерам за парканом чому я це зробив.

Якщо спустите все на гальмах і зведете просто до триндіжа у парламенті і в ЗМІ про демократію, то питається на дідька лисого ви потрібні? Ви маєте відігравати роль більшовицької ЧК, або упівської СБ. Для того вас на прорив і кинули. Згоден, що підставитеся, але для того і пішли туди на службу у цей час. Нє?

Думаю що так. І ще одне - рішучі кроки різко підсилять підтримку у наших і викличуть істерику у ворогів.

А правда у тому, що, дякуй, коли вороги тебе лають і сумуй, коли хвалять.

Ми на війні. Запам'ятайте і не бійтеся нічого. Х... перемагає не тоді, коли стріляє градами з тилу, а тоді, коли наші діти дивляться їхню пропаганду. А пропаганда буває не тільки у погрозах і брехні кісєльова, але і в українському акценті або прізвищі головного негідника в дитячому мультфільмі кацапського виробництва.

Реальна шизофренія і сон розуму, який породжує чудовиськ.

Приїздиш на передову до наших бійців, де на очах у тебе героїзм і жертовність як в античні часи. Чиста святість і нерозбавлена честь і гідність. Самопожертва і неймовірна краса душі людської на тлі найогиднішої ницості і такого ж нерозбавленого Зла.

Повертаєшся додому - а в телевізорі наштукатурені поп-шлюхи і якась галіма бридота в квадраті про гламурні паті, дебільні конкурси, ідіотський кацапський "гумор-бумор" і кривляння якихось нетрадиційників.

А саме гірше-московські серіальчики про мєнтів-спєцназівців. Це вони стріляють у наших дітей.

... Якесь задзеркалля.

Жеруча і чавкаюча буха харя вавілонської блудниці.
Чудовисько люте, товсте, велетенське, стопаще і гавка

... Так і чекаєш,що зараз Ангел згорне Небо у сувій.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Арсене, дякую тобі за цю публікацію. Дуже актуально! Маєш гали підтримки від мене.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Арсене, дякую тобі за цю публікацію. Дуже актуально! Маєш гали підтримки від мене.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Багато в світі є пророків,
Що учать мудрості Твоїй.
Та звуки срібної монет
Звучать гучніше ніж вони...

Вірю в те, що розумію.