Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 21
  • Переглядів: 22

Хто такий Творець Всесвіту (із запису ТБ-7)

Категорія:

Ігор Каганець і Анатолій Кривонос 2 квітня 2015 р. на громадському ТБ-7 дискутували про те, що таке справжня релігія, що означає символ хреста і як навколо нас відбуваються справжні чудеса. До вашої уваги стенограма частини з аудіозапису цієї розмови (18 хв. 21 с. - 24 хв. 38 с) про поняття Творця Всесвіту.

ільшість людей є потенційними Людьми. Тобто, коли вони розуміють, що вони є втіленими духовними сутностями, то вони власне і є ЛЮДЬМИ. Але їм про це не розказали.

Але, більше того, кожна Людина має в собі божественне ядро, яке є частинкою Творця Всесвіту. Тобто, Людина є втіленою божественною сутністю, яка є частинкою Творця Всесвіту. Ми з Ним на зв'язку завдяки саме оцьому "Образу Божому", який є в кожному з нас.

...

Що таке (чи хто такий) "Творець Всесвіту"?

Люди собі уявляють такого собі діда, який створив світ. Так? 

Наведемо інший приклад. Як ми уявляємо собі Сполучені Штати Америки? Ми собі уявляємо: "от на карті", "от Америка", "Америка зробила", "Сполучені Штати щось вони там вирішили".

Але, що таке Сполучені Штати Америки? Це багато мільйонів різних людей. Коли вони разом об'єднані, то вони нами здалека сприймаються як щось одне цілісне.

Так от, Творець Всесвіту - це велика спільнота. Гармонійна, надзвичайно розвинена спільнота, надзвичайно досконалих божественних сутностей.

Це, можна сказати, ціла цивілізація. Але оскільки вона далеко від нас, то ми її сприймаємо як єдину соборну, колективна істота. Для нас вона сприймається як одна істота.

А насправді там багато божественних сутностей! І деякі з них втілилися. Втілилися ось тут, на Землі! Вони існують як Люди. А ті, які не втілилися, вони ще ТАМ перебувають, але в іншому циклі, в якийсь інший момент вони можуть також втілитися.

Ми і є втіленими божественними сутностями. Інша справа, що ми про це не знаємо, ми це не відчуваємо. Але можемо відчути. Так, я можу проаналізувати себе і можу здогадатися, що я є втіленою духовною сутністю. Я розумію, що в мене є щось таке вольове, яке стоїть вище моєї психіки, і вище моєї фізичної плоті. Це те, що є носієм волі. Це те, що керує мною, моїм тілом.

Це - як оператор, який керує комп'ютером. Дехто може вважати, що комп'ютер сам по собі працює, а дехто розуміє, що за ним стоїть оператор, який є носієм цієї волі. Оце те, що робить нас Людьми. 

Але, виявляється, що крім цього всього є ще вищий рівень - рівень божественний, тобто всередині нас ще є оця от божественна істота. І проблема в тому, що ми її не усвідомлюємо в собі. Ми можемо якось там теоретично, якщо прочитав розумну книжку, якось довіритися цій інформації - що воно таке є. Але питання в тому, щоб його відчути - відчути, що ти є божественна сутність. Так от людина, яка відчуває, розуміє, що вона є божественною сутністю, вона є Бого-Людиною. 

І якщо ти починаєш відчувати оцей ось зв'язок, оце і є "відновлення зв'язку". Оце є "РЕЛІГІЯ"Тобто,

 ...релігія - це теоретичні знання і практика відновлення зв'язку між твоїм людським, і між твоїм божественним. 

І якщо ти рухаєшся у цьому напрямку, якщо ти все більше пізнаєш себе і починаєш все більше поступово розуміти, що ти маєш оці от божественні можливості, що ти є в центрі як божественна сутність, яка творила цей світ, ти починаєш сильніше на нього впливати. Ти починаєш його краще розуміти. Ти починаєш діяти як бог в цьому світі.

Якраз на цьому побудована давня арійська релігія. Це єдина релігія. яка первинно існувала. Релігія, яка побудована на тому, що ми усвідомлюємо себе втіленими божественними сутностями. І вся наша практика орієнтована на те, щоб пізнати себе і пізнати ці можливості, які є в середині кожного з нас.

Ця система є дуже давня. Як мінімум, їй сім з половиною тисяч років. Тобто, як мінімум, вона іде з Трипільських часів. Але вона була, ця система, ще раніше - до Трипільських часів. Її ще називають Примордіальною традицією, тобто Первинною традицією. Система істинних знань божественного походження, коли люди, як тільки з'явилися в цьому світі, вони себе усвідомлювали божественними сутностями. В них цих проблем не було. Це зараз в нас ці проблеми. Ми мусимо спеціально щось робити, для того щоб усвідомити, що в нас усередині живе бог. Раніше це все було простіше. 

Головна мета, з якою прийшов на цю Землю Ісус Хрестос, - показати оці всі можливості. Він здійснив духовний подвиг! Йому вдалося досягнути цієї релігійної мети. Він себе відчував Боголюдиною. Він звертався до Творця Всесвіту отак от як я звертаюсь до тебе!

Ісус Хрестос прийшов, щоб показати: "Дивіться, мені це вдалося зробити."

Чому він почав свою прилюдну діяльність? Для того, щоб показати - "Це МОЖЛИВО!"

...

(Повністю розмову про релігію слухайте за ЦИМ ЛИНКОМ (КЛАЦ))

 

Наші інтереси: 

Пізнаємо реальність.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

У середовищі Людей,котрі осягнули велич Світу і тим самим "бонусом" здобули надприродні можливості ЗАБОРОНЕНО і стоїть ТАБУ на демонстрацію тих же можливостей..Ніхто не буде брати на себе ті "гріхи" і проблеми за паразитичне життя більшості людей..Це дуже зручно жити за потребами свого тіла і гадити кругом себе,а потім приходить Месія і бере всю відповідальність за нашу безвідповідальність на себе і ми вже прощені і в Раю..Так не буває.Месія може показати лише шлях і все.А ми самі повинні для здобування Царства Божого стати гідними того ж царства..Так що не надійтеся на Месій..Вони дивляться на нас із Надією і слізьми від співчуття..Хіба потрібен Месія,щоб розуміти прості явища як наприклад нести до церкви на освячення на Пасху кишки тварин набиті меленими свинячими анусами,які ми звемо ковбасою..і після цього всією сім'єю під молитву запихуємося тими освячиними рештками тварин і звемо це святом..ну не "Глеваха"..(Вибачаюсь перед жителями цього чудового села за таке порівняння)...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Саме так. Те що в загальному результаті приводить до Добра, насправді і саме є добром. Тому "Зло" це ще одне умовне поняття.

Анатолій Висота каже:
...Гадаю, що без участі Бога жодне ядро атома не втрималося б укупі! ... Чи усвідомив свою Божественну сутність Противник?...

"Противника" як такого не існує. Але все ж в деяких ситуаціях зручно використовувати це поняття, щоб зрозуміти, що варто робити, а що ні.

Явсе Світ каже:
Якщо вважати противником енергію руйнування,то це невід'ємна частина Всесвіту і вона не може рахуватися "противником" як ми це розуміємо..Так само у людському світі, Противник-це елемент спонукання до розвитку-усвідомлення,який живе лише у непросвітленому розумі..(м.д.)
Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Згоден, друже Явсе, ...з невеликим доповненням - це не просто елемент, а ще й реальна сутність.
Енергія Руйнування Противника - ПротиДіє енергії Творення Творця, тому ця ВзаємоДія спонукає до Творчої Змагальності і Руйнування чи зРОСтання (м.д.).

Явсе Світ каже:
Якщо вважати противником енергію руйнування,то це невід'ємна частина Всесвіту і вона не може рахуватися "противником" як ми це розуміємо..Так само у людському світі, Противник-це елемент спонукання до розвитку-усвідомлення,який живе лише у непросвітленому розумі..(м.д.)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А то ж!

Анатолій Висота каже:
...Гадаю, що без участі Бога жодне ядро атома не втрималося б укупі! ... Чи усвідомив свою Божественну сутність Противник?...

Але через ЗАЗДРОСТЬ/ЗАВИСТЬ саме тому той Противник і намагається розділити ядра атомів - протиДІЯти Творцю(РА).

І тут саме той випадок, коли заздрісника(антитеза)

Явсе Світ каже:
...заздрість приведе до біди(історія із Каїном і Авелем)...

а РАзУМний(теза)

Явсе Світ каже:
...використає заздрість для розвитку... Мудрий порадіє за Авеля, чи за сусіда, в якого хата краща...

Отже, вимальовується/відкривається перед нами, що РАДІЯ - дія Творця(його прихильників), а ПротиДІЯ - іншовекторна дія біблійного Денниці - Противника(Сатани)/Заздрісника/Брехуна(Диявола). Маємо двох божественних Гравців один з яких творить ГРУ радісно із задоволенням (Бог РА), а інший Йому ПротиДІЄ (Противник Сатана) тому безРАдії(РА[b]дійсності)?! [/b]
"У всякого своя доля
І свій шлях широкий,
Той мурує, той руйнує..."
(Т.Шевченко, Сон)
Яку сторону вибрати - визначатися нам!
Думаю, висловлю спільну думку - наш вибір - Дія з РА!
РаДіймо! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Разом - ми сила!
Круто Ви тут на форумі усе розложили!

РаДіймо! Діємо з Ра! Як кажуть у деяких духовних школах: Ви у Світлі і Світло з Вами!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Так друзі "Противник" - це лише куколь..Тож без вагань у простір Волі,де ключем від усіх дверей є Любов..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Противника народ ще називає Нечистою Силою. Отже, коли Противник усвідомив себе Божественною сутністю, то він стає Сином Божим?

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ось віднайшов на нашому сайті думку Олександра Філатовича про те, хто/що Творець Всесвіту:

"Хто такий Бог (Творець, Світовий Розум)?

З наукової точки зору – це:
- Інформаційне Поле, яке пронизує все Суще – матеріальне та нематеріальне;
- Система гармонійної взаємодії матеріальних та нематеріальних об’єктів;
- Система реалізації постійного Духовного, матеріального розвитку згідно Законів Божих." (Гравець Еней Харалужний "Книги Олександра Філатовича про Живе Слово. Витяги (Частина 1)")

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

НЕМА НІЧОГО ОКРІМ БОГА! Всесвіт - думка Бога, існує в Єдиній Миті і зараз сперечається одномоментно в квітні 2015 і в кінці травня через Творців, які незабаром усвідомлять всю Єдність Буття.
Божественні Істоти - Творці реальностей, тобто рівнів свідомості, яких ще можна назвати Зірками, планетами.... А БОГ - ОДИН ЄДИНИЙ, постійно діючотворящорозквітаюча свідомість Творця!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Марія Воробець каже:
... Всесвіт - думка Бога, існує в Єдиній Миті і зараз сперечається одномоментно...

Трохи нагадує Віктора Пелєвіна, який десь написав, що "Весь цей світ - це анекдот, який Господь Бог розповів самому собі".

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Творець Всесвіту ОДИН)) і Творить він Зараз через кожного з вас. Уява про всесвіт кожного збагачує теперішній момент і кожному оку Бога здається, що цей момент роздроблений, їх багато і т.д. Насправді все знаходиться тут і зараз, в Єдиному моменті, в Єдиному просторі, який називається Серцем Бога, і це всередині Нас.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 2