Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Еволюція Української олігархічної республіки (УОР) 1996-2016

Категорія:

Спецтема:

Україна олігархічна досягла вищої стадії свого розвитку. Порошенко - вище досягнення олігархату. Далі тільки глухий кут і вибір: або Україна позбудеться олігархів, або олігархи позбудуться України.

1. Президент Кучма - "батько-засновник" української олігархічної республіки. Червоний директор, мільярдер. Це - чарівний час зародження провідних олігархічний сімей і статків.

2. Президент Ющенко - "Син" всієї української олігархії. Банкір, професійний патріот. Мультимільйонер. Це - золотий вік української олігархії. "Батька" системи вже нема, а Аватар ще не з'явився.

3. Президент Порошенко - "Дух" і символ олігархічної влади. Зібрав в собі найбільш сильні і небезпечні для України якості сучасного українського олігарха. Мільярдер. Головне - він "Аватар" олігархату. Поки перший серед рівних. Порошенко - одночасно - "милий Друг" і Кучми, і Ющенка, і Януковича. Він медіатор олігархічної системи. Порошенко - вище досягнення олігархату.

Ще ніколи в історії України і всієї Європи, олігарх-мільярдер не ставав президентом розграбованої і зрадженої своєю владою країни. Порошенко багатоликий і хитрий. Тому здатний на все: і повторити шлях Януковича. Порошенко, як "оксамитовий Янукович". Може очолити або, принаймні, почати, антиолігархічну революцію, рятуючи Україну, а не олігархів. Звичайно, що не від "хорошого життя", а під тиском обуреного обманом Майдану українського народу, у якого терпець урвався, і під тиском Заходу.

Це період занепаду української олігархічної республіки (УОР).

Президент Янукович - прикре кримінальне відхилення у розвитку олігархії. Хотів замінити олігархат мафіозною Сім'єю. Виключення, яке тільки підтверджує правило - Україна олігархічна держава, яка досягла вищої стадії свого розвитку. Далі тільки глухий кут і вибір. Або Україна позбудеться олігархів, або олігархи позбудуться України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Янукович-це відрижка системи,яка з'їла Майдан 2004 року..

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Янукович-це відрижка системи,яка з'їла Майдан 2004 року..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Я вважаю, що Порошенко прийшов до влади дією впливу психологічних невидимих методів на свідомість мас. Таким як лінгвистично-хвильова дія, вібрація. Він прийшов і заявив,що хоче бути майже вічним ставленником від України і в Раді Європи. Ніякого хвилювання, а він це вже знає.Тепер зрозуміло як це робиться.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!