Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Еволюція Української олігархічної республіки (УОР) 1996-2016

Категорія:

Спецтема:

Україна олігархічна досягла вищої стадії свого розвитку. Порошенко - вище досягнення олігархату. Далі тільки глухий кут і вибір: або Україна позбудеться олігархів, або олігархи позбудуться України.

1. Президент Кучма - "батько-засновник" української олігархічної республіки. Червоний директор, мільярдер. Це - чарівний час зародження провідних олігархічний сімей і статків.

2. Президент Ющенко - "Син" всієї української олігархії. Банкір, професійний патріот. Мультимільйонер. Це - золотий вік української олігархії. "Батька" системи вже нема, а Аватар ще не з'явився.

3. Президент Порошенко - "Дух" і символ олігархічної влади. Зібрав в собі найбільш сильні і небезпечні для України якості сучасного українського олігарха. Мільярдер. Головне - він "Аватар" олігархату. Поки перший серед рівних. Порошенко - одночасно - "милий Друг" і Кучми, і Ющенка, і Януковича. Він медіатор олігархічної системи. Порошенко - вище досягнення олігархату.

Ще ніколи в історії України і всієї Європи, олігарх-мільярдер не ставав президентом розграбованої і зрадженої своєю владою країни. Порошенко багатоликий і хитрий. Тому здатний на все: і повторити шлях Януковича. Порошенко, як "оксамитовий Янукович". Може очолити або, принаймні, почати, антиолігархічну революцію, рятуючи Україну, а не олігархів. Звичайно, що не від "хорошого життя", а під тиском обуреного обманом Майдану українського народу, у якого терпець урвався, і під тиском Заходу.

Це період занепаду української олігархічної республіки (УОР).

Президент Янукович - прикре кримінальне відхилення у розвитку олігархії. Хотів замінити олігархат мафіозною Сім'єю. Виключення, яке тільки підтверджує правило - Україна олігархічна держава, яка досягла вищої стадії свого розвитку. Далі тільки глухий кут і вибір. Або Україна позбудеться олігархів, або олігархи позбудуться України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Янукович-це відрижка системи,яка з'їла Майдан 2004 року..

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Янукович-це відрижка системи,яка з'їла Майдан 2004 року..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Я вважаю, що Порошенко прийшов до влади дією впливу психологічних невидимих методів на свідомість мас. Таким як лінгвистично-хвильова дія, вібрація. Він прийшов і заявив,що хоче бути майже вічним ставленником від України і в Раді Європи. Ніякого хвилювання, а він це вже знає.Тепер зрозуміло як це робиться.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!