Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 113
  • Переглядів: 134

Фільм Початок / Inception (2010): найважливіше – третє дно

Категорія:

У рамках проекту "Практична метафізика: Друге дно" Ігор Каганець і Катерина Чередніченко 19.04.2015 на ТБ-7 обговорили науково-фантастичний фільм Початок / Inception (2010). Три головні теми: 1) Керовані сни. 2) Рівні снобачення як метафора трьох рівнів Усесвіту. 3) Укорінення - найпотужніша зброя.  

240103igorkaganec.jpg

Ігор Каганець на ТБ-7: Укорінення - це те, що нині реально працює
Ігор Каганець на ТБ-7: Укорінення - це те, що нині реально працює
Наші інтереси: 

Пізнаємо реальність за допомогою цікавих кінофільмів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якщо людина об'являє себе рупором Вічності то вона повинна розуміти,що вона і є та Вічність..А Ви приготували для себе зручний тил.." Я просто земна Марія і не несу ніякої відповідальності за те,що пишу,бо то все не я, а хтось,я просто передавач інформації і я за нього не відповідаю"..ТАК НЕ ПІДЕ..А бо Ви готові відповідати за те,що говорите і навіть померти на хресті,або це проста балаканина із сайту про просвітленні рецепти курячих ніг...З повагою і вдячністю...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

А хтось бачив сновидіння, в котрому було більше, ніж три вкладення?
Є така думка, що у Всесвіту 33 рівні.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Якщо буде думка, що у Всесвіту навіть 133 рівні, то це ні на що не вплине.

Арій Хрестовий каже:
Є така думка, що у Всесвіту 33 рівні.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Арій Хрестовий каже:
А хтось бачив сновидіння, в котрому було більше, ніж три вкладення?
Є така думка, що у Всесвіту 33 рівні.

Бувало так, що прокинувшись, розумієш, що це черговий рівень сну. Знову прокидаєшся, але це всеодно ще сон. Після 3-4 рівня починаю панікувати, що взагалі не зможу знайти віхід зі снів. Докладаю великих зусиль, щоб пробудитись. Після реального пробудження ще довго приходжу до тями переконубчись чи насправді прокинувся.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

В фільмі показана фрактальна структура сну, Всесвіт має також схожу структуру, але загальна форма Тору, жива тороїдальна структура, де тори - виміри, або рівні входять один в один, але ті тори мають обертони в середині, які також рухаються.
Четвертий вимір, в якому зараз знаходиться свідомість людства Землі - дуже масштабна структура, яка вміщує ілюзорний багатовимірний всесвіт. І щоб не загубитись у четвертому вимірі, сприймаючи ілюзію за вищі виміри, Ісус закливав пізнати себе. Між так званим четвертим і п"ятим виміром існує Духовна мембрана (якщо пояснювати вигляд переходу вимірів, хоча важко словами передати це)крізь яку не проникне низьковібраційна сутність чи ідея. Тому рух нашої планети в більш Духовну реальність такий поступовий, як ми знаємо по Біблії про ігольне вушко, крізь яке можуть пройти лише абсолютно вільні.
Ось ми бачимо заміну цінностей в сусідній державі, де добрі, душевні люди повністю піддались управлінню завдяки технологіям. Щось подібне показано в цьому фільмі на прикладі комп"ютерної технології, яка програмує і занурює в сон.
Про те, де між сном і реальністю мені дано було побувати - описано в одній із статей ("... Ось в одному з запрошень в порожнисту Землю мені довелося зустрінеться із одним з центральних героїв сьогоднішньої Земної історії, яка нагнітає і багатьом не дає, але в результаті, допомагає людству сконцентруватися на головному - на СЕРЦІі! А саме з чинним президентом Росії. Простір, куди мене запросили, був дуже світлим, і всі присутні були дуже приємними людьми. Мене довго водив наш герой по кімнатах і коридорах цього красивого простору, ми люб'язно і щиро спілкувалися про ... ІНСТРУМЕНТИ ДУХУ! Все спілкування зводилося на темі Свідомості людства і на інструментах, які, так чи інакше допомагають краще орієнтуватися в матерії, загалом керувати нею...) http://rariya.livejournal.com/9584.html
Фільм показує подібну структуру, і важливість пам"ятати звідки і хто ти, і саме бажання головного героя попасти додому має дуже символічне значення.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Пані Марія, розкажіть детальніше про Ваше спілкування в порожнистій Землі з чинним президентом Росії. Ви вважаєте його одним з "просвітлених", чи я Вас неправильно зрозумів?

Марія Воробець каже:
Про те, де між сном і реальністю мені дано було побувати - описано в одній із статей ("... Ось в одному з запрошень в порожнисту Землю мені довелося зустрінеться із одним з центральних героїв сьогоднішньої Земної історії, яка нагнітає і багатьом не дає, але в результаті, допомагає людству сконцентруватися на головному - на СЕРЦІі! А саме з чинним президентом Росії. Простір, куди мене запросили, був дуже світлим, і всі присутні були дуже приємними людьми. Мене довго водив наш герой по кімнатах і коридорах цього красивого простору, ми люб'язно і щиро спілкувалися про ...

Якщо дозволите, хочу виправити маленьку граматичну помилку у Вашій самоцитаті:

Марія Воробець каже:
в одному з запрошень в порожнисту Землю мені довелося зустрінеться із одним з центральних героїв сьогоднішньої Земної історії

Слід написати "довелося зустрітися", щоб слова узгоджувалися. Ну, таке буває при автоматичному перекладі - треба уважніше вичитувати. Щоправда, якщо перейти на ЖЖ за Вашим посиланням http://rariya.livejournal.com/9584.html, і підвести курсор до цієї фрази, то у випливаючому віконці можна побачити оригінальний російський текст без помилок: "...в одном из приглашений меня в полую Землю мне пришлось встретиться с одним из центральных героев сегодняшней Земной истории..."

То... Ви справді там бачили самого В.В.П.? :-))

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую за важливе запитання, Доктор! Це насправді Дуже важливе запитання!
Сфера суспільної свідомості людства переважно знаходиться на одному рівні, так звана колективна свідомість, тому все відбувається на одній планеті. Це рівень третього-четвертого виміру. Нас оточує щільний матеріальний світ, який є остаточним і кінцевим в прояві і тому звернутим в самому собі, тобто являється протилежністю першопочатку. Таким чином сутність може спостерігати все в деталях, тобто віддільно від всього. Дякую!
В світі сприйняття існують різні сутності, які в такому способі сприйняття, в повному розділенні існували дуже довго в лінійному часі. в такому стані існує лінійний час, і .... грубо кажучи вміють управляти системою. Саме управляти а не розвивати.
Ті сутності, які діють через чинного президента - не є просвітлені в тому сенсі, в якому ми розуміємо це. На території, яка є так званою точкою управління свідомістю росіян і не тільки росіян, мені довелось перебувати в кінці 2006, початок 2007 року (точно не згадаю), потім були переслідування в так званих фазах, прохання, саме прохання співпрацювати. Примусити виконувати таку роботу неможливо, тому що сутність знаходиться на іншому рівні сприйняття і вони це прекрасно усвідомлюють. Багато інформації вони отримали,.. тому такі ніби великі можливості їх роботи ми тепер спостерігаємо в нашій реальності. Здавалось неможливим з мудрих людей зробити рабів, адже ми бачимо як мудрі люди зараз підтримують чинного президента Росії і вважають його дії вірними. Через нього діють сили, а в тому "просторі" ті сили, вірніше найвищий в їх ієрархії , зовні виглядає так як чинний президент Росії. навіть на ріст я звернула увагу, манеру спілкування, все. І рухи дзюдоїста, так як сама в свій час займалась дзю-до.
Є багато цікавого на нашій планеті, про що люди не здогадуються, це потрібно відкривати. Та не всі сприймають дану інформацію як те, що є. Та і не всім вона потрібна.
Що до помилки скажу, постарайтесь зрозуміти. Після певних великих подій в моєму житті, до мене поступово приходила пам"ять, було таке, що не все могла пригадати, навіть абетку.
А якись час мені доводилось передавати інформацію на сайти російською мовою, навіть поезію писала російською, було таке, хоча усвідомлюю вплив нашої мови. Але в свій час для мене було важливим давати Світлу інформацію росіянам, в якісь мірі для їх самовдосконалення.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Дякую за цікаву відповідь, пані Марія. Звичайно, якщо Ви вважаєте, що відповіли на моє простеньке запитання. Мушу віддати належне Вашій майстерності плести загадкове мереживо таємничих езотеричних повідомлень про Ваші правдиві експедиції в часі, просторі та інших вимірах. Гарний Початок для Inception на нашому сонному сайті.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Перестане здаватись мереживом для всіх, хто бажає відкрити себе, свою справжню суть. На Вашому сайті, те що передає Ігор Каганець - велика і потрібна справа. Він знає набагато більше ніж говорить і пише, тому зараз до мене прийшла інформація про існування такаго важливого сайту.
Можна не говорити і не писати, тому що основній массі людства те, що не входить в рамки суспільних догм, здається мереживом, не реальним. І це справді так, для них. Вони не приймають свої власні людські можливості, тому що вибирають грати в грі дуальності. Це вибір кожного.
Відповідаю на запитання не так, як вам хочеться почути, тому що інформація багатовимірна і кожен бачить в ній те, що хоче.
Ісуса приймали одиниці, так як і всіх просвітлених, тому що вони жили в іншому Світі сприйняття і передавали Безмежність Дійсності, людство приймає же Істину по мірі розширення сприйняття. Але кожен має ОДИНАКОВІ МОЖЛИВОСТІ! Щасти

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую за потрібні передачі, пане Ігорю, за такі важливі і невідомі факти!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Світодар Мирний.
0
Ще не підтримано

Дякую за дуже гарну підказку. В процесі свого вдосконалення людина повинна усвіломити, що її розум і свідомість ніщо в порівнянні з тим, до чого вона прагне. Коли людина переконала себе, що вона настільки досконала, що може повністю керувати своєю долею, така людина втрачає зв'язок з реальністю. Життя - це гра багатьох. Тим воно складне, але й цікаве. Від рівня досконалості випадковість не зменшується. Просто збільшуються можливості до покращення свого життя, до покращення взаємозв'язку з іншими людьми. Людина стає щасливішою.
У сні відбувається не тільки роздумування над проблемами життя. У сні людина може отримувати інформацію з інформаційного поля духовного світу як радіо з електромагнітного поля. В залежності на яку частоту вона налаштована. Так само людина також випромінює інформаційні хвилі. Чим досконаліша людина, тим з вищими частотами інформативного поля вона може працювати, тим кращу і досконалішу інформацію духовного світу вона може отримувати. І не обов'язково у сні.
РаДіймо Арії!

Зображення користувача Світодар Мирний.
0
Ще не підтримано

Хочу дещо поправити себе. Я переконаний, що світ безмежний у своїх проявах і вдосконаленню нема меж. Безмежне осягнути неможливо. Але конкретні цілі людина може собі ставити і досягати їх. Навіть здавалося б на перший погляд недосяжні. Чим досконаліша людина. тим краще вона орієнтується в цьому різнобарвному житті, тим більш складніші життєві задачі вона може розв'язати. У сні можна експериментувати над розв'язуваннями різних проблем у житті і отримувати підказки. Але реальність більш непередбачувана, бо це вже не експеримент, а розв'язок задачі з факторами, які не завжди можливо передбачити. Чм можливо передбачичи, що людина скаже чи як буде діяти. Варіанти передбачити можна, але не конкретні висловлювання чи дії. Це можливо би було лише тоді, коли можна було читати думки інших. На мою думку на певній стадії досконалості людина може набути можливість читати думки інших.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Такі сни ми називаємо "кармічними", бо в них відбуваються "кармічні розв’язки" - стираються негативні емоції щодо певних людей.

Серед іншого, це приводить до розриву горизонтального енергетичного зв’язку з ворогом і дає можливість опинитися над ним. У бойових стратегіях це називається "полюбити ворога".

Марія Воробець каже:
Ось в одному з запрошень в порожнисту Землю мені довелося зустрінеться із одним з центральних героїв сьогоднішньої Земної історії, яка нагнітає і багатьом не дає, але в результаті, допомагає людству сконцентруватися на головному - на СЕРЦІі! А саме з чинним президентом Росії. Простір, куди мене запросили, був дуже світлим, і всі присутні були дуже приємними людьми. Мене довго водив наш герой по кімнатах і коридорах цього красивого простору, ми люб'язно і щиро спілкувалися про ... ІНСТРУМЕНТИ ДУХУ! Все спілкування зводилося на темі Свідомості людства і на інструментах, які, так чи інакше допомагають краще орієнтуватися в матерії, загалом керувати нею...)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

То чому б нам всім разом не полюбити Пу? Доктор Філатович міг би скласти спеціальну форму, а ми б її синхронно зачитали в певний час і за кілька сеансів проблема сама розчинилась би в повітрі.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Любе неприйняття подій в просторі - це неприйняття перш за все себе.
Найменше в час описаної події я думала чи цікавилась Путіним і його оточенням. Навколо мене розгортались набагато цікавіші події, які можна назвати чудесами. А притягнення сутності в їх простір відбулась тому, що у цивілізації, яка прагне управляти суспільною свідомістю на Землі є великі можливості, які називають інструментами Духу. Але всі можливості тих інструментів обмежені, хоча діяли до кінця 2012 року.
Єнергія Любові - енергія вирівнювання, вона вдосконалює все навколо, приводить до рівноваги.
Подорож не була сном, такі приміщення існують в Землі, багато всього невідомого, з часом буде відкриватись. Дуже цікава історія нашої Землі, та людство знаю дуже поверхнево, без ДУХОВНОЇ Основи! Знає так, як бачить фізичними очами, як сприймає людський обмежений мозок - від 3 до 10 процентів. Щасти

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Пані Марія, а що таке, по-Вашому, "неприйняття подій в просторі"? Як таке взагалі можливо? Ви говорите про якесь психічне відхилення? Галюцинації? Гіпноз?

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

На увазі - просте незадоволення. Розуміння ситуації, розгортання подій, тобто причинно-наслідкового ланцюга - кращий вибір для людини. Тобто слідкувати за власною реакцією, спостереження чи незадоволення? Дякую

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

А чому так і не сказати? Навіщо напускати туману? Наче йде дощ, але я цю подію не сприймаю, і вважаю, що то падає шутер.

Спостереження чи незадоволення? Але ж ці речі не виключають одна одну. Те, що мені не подобається, я намагаюсь змінити або вдосконалити (в тому числі, себе коханого). Інакше, що я взагалі тут роблю?

А Ви, даруйте, обмежуєтесь спостереженням та аналізом причинно-наслідкового ланцюга? Ну, це теж цікаво, звичайно.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Все від нашого стану. Нам не подобається те чи інше і ми намагаємось змінити ситуацію чи форму - це один підхід, одне відношення до реальності.
Є інший - бачення і розуміння причини, яка спричинила ту чи іншу ситуацію.
"Так сказати..." про те, що стоїть над тим, про що говорити - може людина з іншим сприйняттям, а це вже і інший підхід.
Доктор Смалець, я, до кого ви звертаєтесь, проста в повному розумінні цього слова земна жінка, зі сприйняттям дитини. Але якось бачиться повний спектр, коли сприйняття не опирається на факти, а живе в єдиному моменті.
Те, що я пише - це так звана передача єнергоінформації. яка є і протікає через ту, до кого ви зараз звертаєтесь. Поки що так може пояснити, дякую. Але вас це зачепає, то до вас прокльовується то ВАШЕ СПРАВЖНЄ Я, яке живе ширшим Життям, ніж Доктор Смалець, хоч мені так подобається ваше назвисько. Людина - набагато більше ніж вона про себе уявляє. Дякую

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якщо людина об'являє себе рупором Вічності то вона повинна розуміти,що вона і є та Вічність..А Ви приготували для себе зручний тил.." Я просто земна Марія і не несу ніякої відповідальності за те,що пишу,бо то все не я, а хтось,я просто передавач інформації і я за нього не відповідаю"..ТАК НЕ ПІДЕ..А бо Ви готові відповідати за те,що говорите і навіть померти на хресті,або це проста балаканина із сайту про просвітленні рецепти курячих ніг...З повагою і вдячністю...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Людина є вічність, та на жаль усвідомлення безмежності свого сприйняття і можливостей є не у всіх.
"Зручний тил.." готує для себе той, хто "зручно" вмістився в межах трьохвимірного розуму і заперечує безмежність буття.
В даному випадку не несе відповідальності та сутність, за яку сприймають людину, тут.. Марію Воробець, тому що звертаються до сутності з 3-го виміру. А - ТОЙ ХТО Є -- ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ЗА ВСЕ, тому що є Творцем Всесвіту.
Ісус, коли говорив, що Він з Творцем Одно, те і мав на увазі. І Передавав з Єдності.
Всі Прийдуть до Просвітлення, і сприйняття зміниться. Але кожна людина Творець. Щасти

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Все є таким яким Є..Можна по різному заперечувати і критично мислити..бо будемо як ті зомбі вірити у доброго путіна у порожнинах із м'якими стінами..якщо Ви мені дали (чи не мені) визначення як мешканця третього рівня,то будь-ласка налаштуйте свій ретранслятор на наші частоти,щоб ми бідні і нещасні змогли розуміти,що Ви маєте на увазі..і бажано пару фотографій із Лемурії привезти,або хоча б магнітик на холодильник(ну дуже хочеться)..Щастить...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
.і бажано пару фотографій із Лемурії привезти,або хоча б магнітик на холодильник(ну дуже хочеться)

Чому так скромно?) ... Побажай щоб наступного разу і тебе з собою взяли ))))))

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Я б із задоволенням,але в мене тривимірний паспорт, а в нього просвітлена Лемурійська віза не влазить...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Все від вашого вибору.
Всі часові лінії знаходяться в єдиному моменті, ні для кого нічого не закрите. Всі мають одинакові можливості, не всі мають бажання - пізнати себе. Щасти.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дякую за зрозумілу відповідь пані Марія..Мені близька Ваша думка..Якщо Ви досягли успіху у тому про,що пишете,то я дуже радий за Вас..Хотілося поспілкуватися із українським Екхартом Толле (вибачте за порівняння)..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую вам! Завжди відкрита до спілкування. Кожен носить все в собі.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Дякую за діагноз, пані Марія. Зізнаюся, що справді колись давно, в часи нерозумної юності, під час експериментів з алкоголем з мене іноді "прокльовувалось", як Ви кажете, якесь інше Я. Пригадую, що Воно якраз відмовлялося сприймати очевидні факти, переходило на безпосереднє бачення всього доступного спектру реальностей і починало "жити ширшим життям". Це було настільки жахливо, що згодом я покинув ті дурні експерименти.

Але сьогодні я начебто не бачу того маленького йолопа, що колись сидів у моїй голові. А Ви його бачите, пані Марія? Може ще хтось бачить? Друзі! Прошу не церемонитись і терміново повідомити для вжиття відповідних заходів. Наперед дякую за чуйність.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Так, проявляються сутності через неурівноважений розум людини. Причина - думки, часто не людини, яка думає :) що так думає. Особливо це відбувається під час вживання наркотичних засобів. Так зване "поле" сприйняття ніби розширюється. Але насправді "розширюється" щось інше. Такі вже думки у людей в різних станах.
Що до діагнозу, є такі слова у Ісуса; «Істинно, істинно кажу тобі: Коли хтось не вродиться з висоти, не бачити йому Божого Царства.»
Вибирати вам.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Про наведений Вами діагноз читайте коментар від Миро Продума:

Цитата:
Одразу зауважу, що "нічна розмова Ісуса з Нікодимом" - це фарисейська вставка в Євангеліє (див. "Пшениця без куколю", с. 323).

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Фарисейська вставка для тих, хто не пізнав ХРЕСТА. Все по мірі пізнання. Щасти вам!
Що б не писали фарисеї - істина ОДНА на всіх, її не зміниш і не перекрутиш.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Думаю, це Ваша відповідь другу Миро.
Мене ж цікавить Ваша відповідь на моє запитання про драконів ;) Дочекаюся? ;).
Дякую!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Світодар Мирний.
0
Ще не підтримано

"Воно й треба, щоб прийшли спокуси, однак горе тій людині, через яку спокуси приходять!" - сказано в Євангелії. Долаючи спокуси і інші перешкоди, людина загартовує свій дух. Але чи всі вони обов'язково потрібні? Закам'янілі душі фарисеїв розіп'яли Ісуса Хреста. Закам'янілі душі керівників Росії розпинають тепер Україну. У боротьбі народжується нація в Україні. Без боротьби неможливо подолати Матрицю зла в Україні. Матриця зла Росії не дає нам спокою. Зло само не відступить. В паростках нового Матриця зла бачить свою погибель. Ми приречені силою свого духу перемогти зло. щоб не загинути самим. Слава тим героям, які своїм прикладом показували і показують нам. яким шляхом ми повинні іти. Слава Україні, яка намагається подолати Матрицю зла.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Так, через те що більшість українців зараз перебуває в просторі боротьби, то Україна мусить пройти через цей складний шлях боротьби з ворогом.

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Щодо фільму «Інтерстеллер» пригадався старий совєцький анекдот.
Брєжнєв зібрав всіх своїх провідних науковців і каже:
— Американці висадилися на Місяць, тому ми будемо завойовувати Сонце.
Науковці йому на те відповідають:
— Леоніде Іллічу, адже ще нема таких матеріалів, щоб витримали температуру Сонця.
— Нічого-нічого, ми тут з товаришами з політбюро все врахували: полетите вночі. ;)

До речі, що до польоту Гагаріна, то в Інтернеті я вже теж зустрічав інформацію про те, що це була лише постановка, а насправді ніякого його польоту в космос не було. За те Гагарін і був вбитий, тому що дозволяв собі багато відвертостей з цього питання, можливо під дією алкоголю.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Одна моя знайома одного вечора перейшла у дивний стан. Вона почала розмовляти мовою яку ніхто не розумів. Один з присутніх додумався записувати те що зміг. Прийшовши до тями вона нічого не памятала. Коли екстрасенси почали аналізувати написане, то дійшли висновку, що вона розмовляла мовою, яка давно зникла.