Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Данії презентували електровелосипед на сонячних батареях із запасом ходу до 70 км

Електричні велосипеди вже не є дивиною, вони впевнено заповнюють свою транспортну нішу. Конструктивно вони можуть бути оснащені електродвигуном на переднє чи заднє колесо. Створені електро-вело-рикші, які чудово допомагають проводити екологічні екскурсії в центральних частинах міст – не дають жодних викидів при перевезенні пасажирів. 
Міні-вантажні електровелосипеди можуть перевозити до 300 кг вантажу, що може зробити цей транспорт  цікавим і потрібним для сільських господарів, які мають 5-6 корів і щоденно перевозять молоко на приймальний пункт.
 
Але повністю безкоштовна поїздка передбачається при використанні електровелосипеда Solarbike, який заряджається від сонця і не має потреби використовувати звичайну електромережу. Сонячні панелі вмонтовані в колеса цього велосипеда. Розроблений такий інноваційний комплект в Копенгагені. Розробка моделі тривала три роки.
 
Стандартна швидкість від електроприводу для цього велосипеда складає 25 км/год, а максимальне пришвидшення може бути і 50 км/год. Зарядка акумулятора, який розміщений на рамі, працює від сонця при стоянці велосипеда. При повному заряді велосипед може проїхати 70 км. Сонячні панелі розміщені з обох боків колеса.
 
В різні періоди і при різній погоді кількість кілометрів, які може проїхати цей велосипед, буде різною. Невелика площа фотомодулів дозволяє отримувати протягом дня зарядку для пересування до 25 кілометрів.
 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Скільки коштує?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Скільки коштує?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Тільки чомусь дядько таки крутить педалями.

Я сам подумую зробити електропривід. Для цього достатньо знайти умільців. Бачив рекламу типу 'переробка вело/мото на електро.
Бачив кілька електро-роверів по Луцьку. Навіть кілька років тому.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Вед Медик.
0
Ще не підтримано

ще є німецькі фірми sachs з бензодвигуном 30 куб. см.-- розхід палива десь 1 л на 100 км....

volhv