Зображення користувача Улько Коломийський.
Улько Коломийський
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Навчання, Творення і Вдосконалення, як стиль Життя

Після того, як я прочитав на сайті Народного Оглядача статті в яких розповідалося про безкоштовні освітні онлайн курси такі, як courserа і познайомився з новим для себе терміном гейміфікація чи ігрофікація, то тепер Навчання Творення і Вдосконалення стали для мене стилем Життя.                                                                                

Якби ще декілька місяців назад мені хтось прорік про ті бурхливі події, які в цей час відбуваються в Україні, і що я в цей час не те, що не буду на «передовій», а житиму у «власному світі», то я б назвав його божевільним.

Роками я жив з готовністю в разі зовнішньої чи внутрішньої  агресії проти  України стати на її захист, і чесно кажучи, десь мріяв взяти участь у такій боротьбі.

І от, настала відповідальна пора, та якраз змінився я. Я в захваті від Запорізької Січі (від козацького духу, свободи, побратимства і пригод, все це зараз в тій, чи іншій мірі уособлює «Майдан» ) і раніше хотів воювати за Україну, як козаки чи повстанці, і бути готовим віддати за неї життя, та тепер я хочу для неї жити.

Живе Слово виплекало в мені бажання до Навчання, Творення і Вдосконалення, яке полонило мене. Я вже досяг певних результатів, про які раніше писав і подумав, що мій досвід і моя внутрішня боротьба важливіші ніж моя участь в боротьбі на Майдані.

Ще місяць назад я писав, що в мене бажання до Навчання Творення і Вдосконалення перейшли на якісно новий рівень. Та після того, як я прочитав на сайті Народного Оглядача статті в яких розповідалося про безкоштовні освітні онлайн курси такі, як courserа і познайомився з новим для себе терміном гейміфікація чи ігрофікація, то тепер Навчання Творення і Вдосконалення стали для мене стилем Життя.

Так само, як і в більшості комп`ютерних ігор, де потрібно проходити різні завдання і вдосконалювати свого віртуального героя, я тепер вдосконалюю себе, це як мінімум на Порядок цікавіше. І що найцікавіше, якщо раніше для мене головним був результат, а сам процес це вимушена необхідність, щоб чогось досягти, то тепер я насолоджуюсь Навчанням, Творенням і Вдосконаленням. Кожного дня і ночі я самовдосконалююсь. Я жалкую, що згаяв стільки років і не почав цього робити раніше.

Вважаю, що ще змалку потрібно надихати дітей на шлях самовдосконалення, (особливо власним прикладом) і Україна дуже легко стане найпотужнішою державою в світі.

Я записався на декілька курсів, переглядаю різні відео і статті, треную мозок, і від усього одержую задоволення незважаючи, чи це дається мені легко, чи важко. Мені все цікаво, так само, як і в іграх є різні шляхи розвитку героїв, так і в житті. Мені зараз не вистачає дисципліни і організації. Я сідаю за комп`ютер з намірами провести одні тренування, або переглянути статті чи відео, та можу нічого з запланованого не зробити, бо кожного дня можу захопитись чимось новим. У мене тепер за один день стільки життя, як раніше за місяць, так як в фільмі Початок. Але постараюсь з лютого, тобто від завтра спочатку хоча б 1-2 години приділяти запланованому і поступово збільшувати.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Насичені події відволікають зараз від навчання, творення вдосконалення. Україна зве своїх синів...

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Коментарі

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Насичені події відволікають зараз від навчання, творення вдосконалення. Україна зве своїх синів...

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Вітаю, Улько! Це, справді, прекрасне тренування мізків.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Гарно!

Цитата:
...мій досвід і моя внутрішня боротьба важливіші ніж моя участь в боротьбі на Майдані...

Цитата:
...Мені все цікаво, так само, як і в іграх є різні шляхи розвитку героїв, так і в житті....

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)