Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

США підтримують Яценюка, а Путін непрямим чином підтримує Порошенка - Балашов

Категорія:

Спецтема:

У черговій програмі Геннадія Балашова «Опір» (моск. «Сопротивление») гостем був військовий психолог Олексій Арестович. Він сказав, що для нього було очевидним існування таємних домовленостей між Порошенком і Путіним.

В Порошенкові не народився президент і політичний діяч. Він так і залишився бізнесменом, вважає Геннадій Балашов. Діяльність президента можна оцінити по його оточенню, кого він призначає на посади.

Дивіться найцікавіше з 44 хвилини: про ситуацію на фронті після таємних домовленостей, про командира Генштабу Муженка і чого він обіймає цей пост попри некомпетентність, невміння і відсутність волі приймати правильні рішення, про Донецький аеропорт, у який їздять попіаритися, та інтереси США в поточній політичній ситуації в Україні.

Балашов сказав, що США зараз підтримує Яценюка, а Путін непрямим чином підтримує Порошенка.

27 січня зранку Яценюк раптом подав до Верховної Ради законопроект про визнання Росії країною-агресором, а самопроголошені "ДНР" і "ЛНР" терористичними організаціями.  Того ж дня він був проголосований депутатами.

Американці, на думку Балашова, підозрюють Порошенка в цих таємних домовленостях з Путіним. Йде якийсь торг, каже він.

Вся українська політика – це кулуарні домовленості, вважає Аристович.

«У нас немає ідей майбутнього,  - каже він, - натомість є 4 проекта: російський, радянський, націоналістичний і євросоюзівський. Вони всі провалилися і не є життєздатними. Коли у нас виникнуть хоча б дві ідеї майбутнього, які конкуруватимуть між собою, тоді це означатиме, що ми почали виходити з кризи, і суспільство почне одужувати».

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Балашов така сама ягідка з цього ж поля, жаба дусить

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Балашов така сама ягідка з цього ж поля, жаба дусить

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Оцей останній абзац... таке враження ніби Орестович знає про існування п'ятого проекту, але спеціально про нього замовчує!!!!!

Цитата:
«У нас немає ідей майбутнього, - каже він, - натомість є 4 проекта: російський, радянський, націоналістичний і євросоюзівський. Вони всі провалилися і не є життєздатними. Коли у нас виникнуть хоча б дві ідеї майбутнього, які конкуруватимуть між собою, тоді це означатиме, що ми почали виходити з кризи, і суспільство почне одужувати».

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.