Зображення користувача Анатолій Висота.
Анатолій Висота
  • Відвідувань: 20
  • Переглядів: 23

Анатолій Висота: ГЕРБ України - п'яте розуміння

Пяте розуміння  - це КЕЛИХ  із ЗЕРНОМ та  ПАРОСТКОМ. Уявіть собі обертання ГЕРБА навколо  центрального елемента. При цьому утворюється об’ємна модель ГЕРБА – ємність, із дна якої проростає ЗЕРНО. І, навпаки, нинішній ГЕРБ є боковою проекцією його об’ємної моделі на площині. Ємність асоціюється з  водою – це ВОДОЙМА (Водо-й-Ма). З води і землі під дією променистої енергії та Святого Духу утворюється ЗЕРНО,  яке проростає ПАРОСТКОМ. Мудрі кажуть, що зелений лист є основою піраміди всього живого. А лист складається із безлічі зерен хлорофілу. Не дивно, що життя позначають зеленим кольором.

Отже наш ГЕРБ  є посланням для нас про початок життя на Землі!

Нації-держави обирають собі...

...а скоріше їм призначають зверху, символи, які стають основним елементом гербу. У японців – це сонячний круг. Кілька європейських держав мають собі за символ хрест. Свастю або «динамічний хрест» нині не має собі за символ жодна держава. П’ятикутну зірку мають собі за символ китайці й корейці. Шестикутною зіркою (трикутник в трикутнику) позначають себе євреї. Восьмикутну зірку вподобали собі грузини. Хорвати чогось обрали собі символом «шахове поле» в червоно-білу клітинку. Ліванці вподобали собі Кедр. І лише українці мають собі за герб ТРИЗУБ.

Для чого націям даються відповідні їм символи? Щоб ПОЯСНИТИ  світ, що їх оточує і друге, щоб нація, визрівши, зрозуміла свою МІСІЮ  на Землі.

Перше розуміння

це ТРИЧАСТИННІСТЬ і воно випливає з самої форми  ГЕРБА. Формула така: ГЕРБ = 1 х 3. З тої маленької частини, що під горизонтальною лінією, розвиваються три язики «полум’я», які чомусь прозвали «зубами».

Друге розуміння

це ВОЛЯ і воно доступно для всіх письменних українців, здатних прочитати це на ГЕРБІ. Воно означає нестримне ПРАГНЕННЯ всього живого забезпечувати собі всіма засобами стан ЖИТТЯ.

Третє розуміння

це спадаючий політ СОКОЛА, що символізує собою Святий Дух або ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОТІК, який інформаційно забезпечує ріст  і розвиток живого. Для багатьох українців ГЕРБ  як СОКІЛ є настільки  очевидним, що у війні проти Москви на Донбасі бійці батальйону «Донбас» на шевронах мають саме СОКОЛА.

Четверте розуміння

це горизонтальний зліт ЛЕБЕДЯ. Це геніальне прозріння і вперше ми дізналися про  це від нашого сучасника Ігоря Каганця. Воно, мабуть, означає випромінювання живими істотами радості. В цих хвилях радості купається все живе й потужне випромінювання радості йде від Землі і вдячно сприймається Небесами.       

Пяте розуміння

– це КЕЛИХ  із ЗЕРНОМ та  ПАРОСТКОМ. Уявіть собі обертання ГЕРБА навколо  центрального елемента. При цьому утворюється об’ємна модель ГЕРБА – ємність, із дна якої проростає ЗЕРНО. І, навпаки, нинішній ГЕРБ є боковою проекцією його об’ємної моделі на площині. Ємність асоціюється з  водою – це ВОДОЙМА (Водо-й-Ма). З води і землі під дією променистої енергії та Святого Духу утворюється ЗЕРНО,  яке проростає ПАРОСТКОМ. Мудрі кажуть, що зелений лист є основою піраміди всього живого. А лист складається із безлічі зерен хлорофілу. Не дивно, що життя позначають зеленим кольором.

Отже наш ГЕРБ  є посланням для нас про початок життя на Землі!

Я уявляю, як пензлем малюю на папері блакитну смужку, а потім беру інший пензель і примальовую до неї жовту смужку. І з подивом помічаю, що на межі між ними утворюється зелена смужка. Все сходиться: матерія (блакить) опромінюється Сонцем (жовте) і народжує Життя (зелене).

Отже майбутній жовто-блакитний прапор України збагатиться ще й третьою – ЗЕЛЕНОЮ  смугою. Де її розташувати? Можна посередині між жовтим і блакитним, можна розташувати збоку, а ще краще прокинути цю зелену смугу діагонально вгору, починаючи з лівого нижнього кута до правого  верхнього кута прапора.

Місія української нації

Наше призначення на Землі випливає саме з пятого розуміння герба: ми, українці, маємо плекати ПАРОСТКИ ЖИТТЯ  на Землі. Ми, українці, маємо підтримувати все ЖИВЕ, що знаходиться під захистом Творця – нашого Батька Небесного. Паростки життя будуть зігріті у чаші з долонь українців.

 

Хай же буде!


П.Н. Я вдячний всім, хто сприяв появі оцього мого п’ятого розуміння ГЕРБА, як символу початку Життя на Землі:

  • Ігорю Каганцю, який терпеливо і наполегливо провів на Народному Оглядачі сім опитувань з приводу пошуку нової назви для ГЕРБА;
  • Наталці Артанії, яка запропонувала подивитися на ГЕРБ, як на ЧАШУ Грааля;
  • Василю Петришину, який уявив собі ГЕРБ як ПАРОСТОК  у Божих долонях;
  • Володимиру Майбороді – вченому-агроному й керівнику Дослідницької лабораторії Третього Гетьманату за те, що  перший вислухав мене і після тривалої дискусії прихильно поставився до цієї гіпотези;
  • Доброславу Велесовому, за вчасно сказане добре слово;
  • а також іншим соколійцям.
Наші інтереси: 

Досліджуємо символіку. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Василь Кукурудза.
0
Ще не підтримано

Ось і настав час записати тут ще одну думку.
Для держави особливо важливий вибір символіки та герба. В стародавні часи символи були різні, і їх вибір залежав від того, як вони діють на психіку. Пізніше вони ввійшли в державу, як щось невід’ємне і таке, що мало служити зростанню її могутності .
Символів є багато, але сильнодіючих відомо зовсім мало. Про деяких з них відомо з червоної магії. Наприклад, часто-густо використовувались зображення квітів, рослин або тварин.
Візьмемо квітку гірчиці. Вона характерна тим, що стимулює виділення шлункового соку. Коли про це мало було відомо, був такий випадок. Вчений Павлов в своїх дослідах показував, що слюна в собачок виділяється, коли вони бачать щось їстівне. Священник, який випадково був свідком цих експериментів, запитав: «Іване Петровичу, а якщо я покажу собачці свій хрест, в неї теж потече слюна?». Павлов відповів, що собака не дурна, щоби могла реагувати на неїстівний предмет. Але коли після показу собаці книжки та деяких інших предметів священник вийняв з-під одежі великий дерев’яний хрест – миттєво почала виділятись слюна. Павлов зрозумів, що тут справа н е в релігійності собаки, а в закладеному природою механізмі.
Зараз вже відомо, що якщо тварина або людина побачить квітку гірчиці (в вигляді хреста), то йде виділення слюни та інших ферментів. Тому, щоби процес засвоєння страв був близький до ідеального, потрібно перед їдою уважно подивитись на квітку гірчиці або на простий церковний хрест. Іноді буває достатньо, щоб людина згадала про Бога, якщо вона вірить в нього, або уявила хрест, або просто перехрестилась. У всіх випадках сила хреста не буде примушувати вас довго чекати.
Подібними властивостями володіють і інші символи – зображення квітів. П’ятипелюсткові квіти сильно знижують кількість йоду в організмі. Ефект великий, бо навіть маленька кількість квіток незабудки спроможна привести до сильної втрати пам’яті. Тому рабовласники Риму, знаючи про таку властивість п’ятипелюсткових квіток, розвішували в місцях скупчення рабів п’ятикутні зірки. Раби настільки ставали дурними, що не могли організовано протидіяти важким умовам свого життя. (А в Мосві в кремлі які зірки?).
Шестипелюсткові квіти навпаки, посилюють ендокринну систему й захист організму від отруєння та шкідливої дії бактерій. Шестикутні зірки вельми благодійно впливають на загальний розвиток людства.
Восьмипелюсткові квіти, як і зірки, ще краще впливають на загальний стан людини. Вони збільшують не тільки силу та спритність, але й духовність, впевненість у всіх справах та навіть в небезпечній для життя людини боротьбі.
Є символи, які пригнічують психіку людини, і навіть приводять до хвороби та смерті. Наприклад, череп та схрещені кістки – це символ смерті. Пірати прикріплювали ці символи там, де проживали їх вороги.
Символ тризуба позитивний без всяких сумнівів. Він означає сонячність, а людей, які під ним проживають, можна назвати сонячними жителями, тобто сильними, вольовими, войовничими. Є така думка у одного автора, що цей символ пішов з Єгипту і Єгипет і є його «хазяїном». І тому його треба трохи змінити, щоб він став нашим символом і ми стали його «хазяїном». Тобто з’єднати тризуб з восьмикутною зіркою (восьмикутна зірка у грузинів). Люди звели зображення восьмипелюсткової квітки альгамарин до восьмикутної зірки. В свій час такі амулети запобігали важким пораненням. Тому якщо поєднати ці два сильні символи, то буде могутній герб. І такий герб в поєднанні з жовто-блакитним прапором стануть саме тою символікою, яка і поставить нашу спільноту на рейки оздоровлення та процвітання.
Ось така є думка. І спільними діями ми таки створимо те, що має бути створено.

Своїм друзям ми пропонуємо тільки те, чим користуємось самі.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Василю, дякую за добрі слова. Чекаю на твій наступний коментар із інформацією про багатокутні ЗІРКИ. Друже Володимире, в мене відновився ЧУДОВИЙ МАЛЮНОК Андрія Гончаренка - це справді диво! Друге: прийняття зеленої смуги (=розвою життя!) в шкільних прапорах - означає, що ідея ПАРОСТКУ ЖИТТЯ прямо висить у повітрі. Третє: схвалення більшістю коментаторів ідеї присутності ПАРОСТКА ЖИТТЯ в нашому ГЕРБІ свідчить, що це моє дослідження не є якоюсь нікчемною грою. Четверте: одночасне несприйняття деяких наших друзів ідеї збагачення майбутнього прапора ЗЕЛЕНИМ кольором пояснюється просто - НОВЕ зустрічає опір у свідомості людей і треба час, щоб його подолати.

Зображення користувача Наталія Недосєко.
0
Ще не підтримано

Відомо, що жовто-блакитний прапор мала княжа дружина за часів Святослава Хороброго. Це мідна доба і двох кольорів їм , напевно, було достатньо. Ми живемо на завершенні залізної доби .У 1918 році ( залізна доба) , створюючи державу під жовто-блакитним стягом, їм чогось забракло. Чого? Потуги, сили, енергії! Ми можемо взяти це до уваги. Двоколір у 18 році не спрацював. Щоб зробити Великий Перехід, треба поштовху! Енергії! Можливо справді,творення нової держави треба починати з нового прапору, додавши зелену смугу. Зелень оживить прапор, пробудить народ від сплячки ( то на НО не сплять, а все навкруг дрімає)

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Прапор - може й так. Однак не головний гербовий знак!

ЯрДана Східна каже:
Зелень оживить прапор, пробудить народ від сплячки

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

Трисуття позначає ТРИЄДИНУ ЄДНІСТЬ Прави-Нави і Яви.
https://www.ar25.org/article/troycya.html

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

Над Гербом є РА, під Гербом є МА.
https://www.ar25.org/article/rama-ne-mara.html

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано


Здається мені, що пан Анатолій мав на увазі щось схоже на це.
Коли дивитися здалеку, то зелена смужка зовсім не помітна.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Пан Анатолій говорив про діагональ.
Але так також гарно. Тепер створіть ще гарне пояснення.
П.С. (Але, прошу, не в стилі тієї вчительки з випуску новин Утеодин з Майклом Щуром №13).

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Наталія Недосєко.
0
Ще не підтримано

Дзвінко, звідки взяла таку картинку? Чи сама створила? Як на мене , то трохи зеленіше і смужка ширша. Дуже гарна картинка. Перехід, як у веселці. Дякую! А нам прапор Габону показують.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

:) І я Вам добра бажаю :)

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Наталія Недосєко.
0
Ще не підтримано

Пояснень достатньо у цій публікації. Уважно прочитайте всіх, особливо коментар Майї.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Володимире, я казав про різні варіанти, а віддав перевагу діагональній зеленій смузі - як варіант. ЯрДана запропонувала, щоб ця смужка була між основними кольорами і мала ніжний перехід. Це зробила Дзвінка. Але бажано, Дзвінко, поправити: зробити золоту пропорцію (62% - жовтого, 98% - блакитного). Смужку зеленого зробити ширшою трохи (десь 1/10 від загальної ширини прапора). А може ще зробити більш рішуче: розмістити на прапорі ЗЕЛЕНИЙ ГЕРБ! І щоб він проростав із блакиної смуги? Адже три основні ознаки ГЕРБА це: СОКІЛ, ЛЕБІДЬ і ПАРОСТОК. І все це ЖИВІ істоти. А життя позначають зеленим.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Я про це подумав зразу як прочитав твою, друже Анатолію, публікацію. Але зелений герб там де накладається на синю смугу, буде нечітким. Зелений і синій кольори погано поєднуються. Хіба що накладати його тільки на жовту частину... але тоді втрачається частина змісту.

Анатолій Висота каже:
А може ще зробити більш рішуче: розмістити на прапорі ЗЕЛЕНИЙ ГЕРБ! І щоб він проростав із блакиної смуги? Адже три основні ознаки ГЕРБА це: СОКІЛ, ЛЕБІДЬ і ПАРОСТОК. І все це ЖИВІ істоти. А життя позначають зеленим.
Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Так гарно намалювати, як ви описали, у мене не вийде. Хай ще хтось спробує.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Прапор: Чому жовтого менше? У чому суть діагоналі?

Анатолій Висота каже:
Друже Володимире, я казав про різні варіанти, а віддав перевагу діагональній зеленій смузі - як варіант. ЯрДана запропонувала, щоб ця смужка була між основними кольорами і мала ніжний перехід. Це зробила Дзвінка. Але бажано, Дзвінко, поправити: зробити золоту пропорцію (62% - жовтого, 98% - блакитного). Смужку зеленого зробити ширшою трохи (десь 1/10 від загальної ширини прапора). ...

Герб: Ви його таким бачите?

Анатолій Висота каже:
...А може ще зробити більш рішуче: розмістити на прапорі ЗЕЛЕНИЙ ГЕРБ! І щоб він проростав із блакитної смуги? Адже три основні ознаки ГЕРБА це: СОКІЛ, ЛЕБІДЬ і ПАРОСТОК. І все це ЖИВІ істоти. А життя позначають зеленим.

Основний знак Герба не може бути зелений! Бо в нього вкладено багато значень: і Сокіл і Лебідь, і Воля, і Трисуття і б.ін. Тому сонячно-золота барва є об'єднавчою.
Але і так не годиться, бо гербового знака так здалеку не видно:

Українці вже бачуть прапор так:

А соколійці, нагадаю, бачуть прапор таким:

Та й знак герба - це ще не Герб. Герб має більше - зокрема щит, щитотримачів тощо. От туди зелений колір можна.
Це нас помирить? Так ми досягнемо згоди, дійдемо консенсусу?

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Можна ще зліва намалювати яблуко як символ знань, причому ліву половину зробити червоною, а праву жовтою - як на світлині. Є над чим працювати! Творіть, пане Анатолію!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Ну і трішечки відкусити те яблуко...)))))

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Я теж про це був подумав))))) Так буде виглядати більш смачним :)

Явсе Світ каже:
Ну і трішечки відкусити те яблуко...)))))
Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Підтримую! Якщо зобразити відкушене яблуко, то це буде символізувати, що воно смачне і екологічно чисте.
Крім того, це буде тонкий натяк на високі технології (тіпа Apple).

Кому подобається такий креатив - підтримуйте галами!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Ще потрібно помістити знак безконечності і сваргу. А також дракончика, який буде символізувати все те земне, яке треба приручити ))))))) І тоді майже всі будуть задоволені, що врахували їхні ідеї ))))

Миро Продум каже:
Підтримую! Якщо зобразити відкушене яблуко, то це буде символізувати, що воно смачне і екологічно чисте.
Крім того, це буде тонкий натяк на високі технології (тіпа Apple).
Кому подобається такий креатив - підтримуйте галами!
Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дякую за підтримку галами! Так, сварга має бути. Дарую за цю чудову ідею один гал! Атакуючу можна розмістити на яблуці. А захисну? Можна було б на животі дракона...

?А може краще справа зобразити качан капусти, адже де фрукти, там і овочі? (пан Володимир Майборода мене поправить, якщо я не точно виразився).

Якщо яблуко - це символ знань, то капуста - це символ грошей. А щоб вони не асоціювалися з міжнародним капіталом, то на них і розмістимо захисну сваргу. По-моєму, логічно.

Доброслав Велесовий каже:
Ще потрібно помістити знак безконечності і сваргу. А також дракончика, який буде символізувати все те земне, яке треба приручити ))))))) І тоді майже всі будуть задоволені, що врахували їхні ідеї ))))

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Ну тоді вже треба й свиню десь помістити, як символ заможності і плодючості :) Може якраз біля того надкушеного яблука? )))))

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Логічно! Тоді стає зрозуміло, хто відкусив. Це символізуватиме, що знання пішли на користь нашій заможності і плодючості.
Відкушування яблука - це усвідомлена магія збагачення, а не якась банальна жадібність чи підступи міжнародного капіталу.
Тепер символіка остаточно набуває цілісності. Дарую за креатив ще 2 гали.

Доброслав Велесовий каже:
Ну тоді вже треба й свиню десь помістити, як символ заможності і плодючості :) Може якраз біля того надкушеного яблука? )))))

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

А бика-тура, як символа кшатріїв-воїнів тоді треба вже біля капусти поставити, щоб завжди у нашої країни були гроші на оборону :)

Зображення користувача Наталія Недосєко.
0
Ще не підтримано

Яблуко? Точно. Сокіл-Род дарує кожному добродію по молодильному яблуку - плоду невмирущості.
Колись пан Ігор написав про Лебедя -геніально; про Сокола - надзвичайно.
Хтось дозволив собі в коментарях назвати Сокола дохлим птахом - неприємно.
Зараз у мене ті самі відчуття.

Зображення користувача Наталія Недосєко.
0
Ще не підтримано

Ідею пана Анатолія можна підправити, але не заперечувати.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Миро, за щирі і теплі слова підтримки: Є над чим працювати! Творіть, пане Анатолію! А от задам вам пряме запитання: Чи бачите ви в нашому ГЕРБІ ЗЕРНО З ПАРОСТКОМ?

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Так, бачу зерно з паростком! І не тільки я. Ми усі разом його бачили ще в минулому році:

– Дивись, дитино, бачиш паросток?

– Так, він виростає наче у вазоні.

– Це тому, що все нове треба захищати, доглядати, плекати, виховувати, тобто ховати від ворогів.

– Так, навіть молоде деревце ми огороджуємо, поки не зміцніє.

Джерело: Магічний герб-трансформер Третього Гетьманату та його ім’я

Анатолій Висота каже:
Дякую, пане Миро, за щирі і теплі слова підтримки: Є над чим працювати! Творіть, пане Анатолію! А от задам вам пряме запитання: Чи бачите ви в нашому ГЕРБІ ЗЕРНО З ПАРОСТКОМ?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Наталія Недосєко.
0
Ще не підтримано

Миро, перепрошую! Звичайно, "Магічний герб-трансформер". За мою погану память вам 10 галів (моральна компенсація).

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Василю, можете й далі жартувати разом з Миро та Доброславом, що конче треба розмістити на ПРАПОРІ надкушене яблуко, свиню, капусту та інше. Але вам нічим заперечити, що 5-ю ознакою ГЕРБА є ПАРОСТОК ЖИТТЯ та те, що символом життя є ЗЕЛЕНЕ. А от чи збагачувати зеленим кольором наші українські символи - це, мабуть, вирішать таки наші нащадки. Хай буде!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Зелений колір - це гарно! Хоча хтось несвідомий може запитати, з якого дива у нашого сокола зелений хвіст, а у лебедя зелені шия і голова. Не зеленкою ж їх облили! Тут є над чим поміркувати.

Анатолій Висота каже:
Друже Василю, можете й далі жартувати разом з Миро та Доброславом, що конче треба розмістити на ПРАПОРІ надкушене яблуко, свиню, капусту та інше. Але вам нічим заперечити, що 5-ю ознакою ГЕРБА є ПАРОСТОК ЖИТТЯ та те, що символом життя є ЗЕЛЕНЕ. А от чи збагачувати зеленим кольором наші українські символи - це, мабуть, вирішать таки наші нащадки. Хай буде!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Думаю,що Миро дав зрозуміти своїм коментарем шанованій громаді,що обговорення даної статті пішло ровами і ярами..Так як на сайті НО відсутня сторіночка гумору, то деколи мені хочеться і пожартувати..Гумор дає зрозуміти всю абсурдність нашого життя і діяльності,якщо людина не сприймає все як Гру..Інколи несвідомо можна загратися,тоді хтось зі сторони має нагадати,що ми загралися(це велике благо якщо є такі люди)..
Символом життя для мене є життя..Кольори можуть мінятися..Є думка,що люди в минулому були дальтоніками майже усі...Уявляєте які були б у них прапори..УСЕ ЗОВНІШНЄ ВІДНОСНЕ,,,,

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Заслуга Анатолія в тому, що він звернув увагу на зелений колір який получається після злиття (взаємодії) жовтого з синім і символізує життя, як наслідок цього злиття. Це доказало правильне розуміння змісту жовтого і синього кольорів як РА і МА.

А ось додавати до самого прапору навряд чи щось варто, бо так можна вічно "додавати" всякі яблука, свиней і драконів :)

Краще просто розширювати розуміння змісту не міняючи форму. Тоді відкривається безмежний простір для фантазій і відкриттів, і кожен зможе дотримуватись того, що ближче його серцю, при однаковій зовнішній формі з якою всі погоджуються.

Явсе Світ каже:
Думаю,що Миро дав зрозуміти своїм коментарем шанованій громаді,що обговорення даної статті пішло ровами і ярами..Так як на сайті НО відсутня сторіночка гумору, то деколи мені хочеться і пожартувати..Гумор дає зрозуміти всю абсурдність нашого життя і діяльності,якщо людина не сприймає все як Гру..Інколи несвідомо можна загратися,тоді хтось зі сторони має нагадати,що ми загралися(це велике благо якщо є такі люди)..
Символом життя для мене є життя..Кольори можуть мінятися..Є думка,що люди в минулому були дальтоніками майже усі...Уявляєте які були б у них прапори..УСЕ ЗОВНІШНЄ ВІДНОСНЕ,,,,
Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Серветка на столі має зверху та знизу надписи. Випадково закрито яблуком? Знань чи спокуси? Яке красиве, смачне! Але яблуко є яблуко... Живе, справжне... Надпис "Зшиток 1". ??? Зверху вишито слова "Літописна історія творення життєвого простору ....? Русича", знизу "Ісус Хрестос". Адже світлина не є випадковою? Та й келих не просто ваза, а символ чаші? Зерно проростає у Воді, зігріте світлом і теплом Сонця.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

!Пам'ятаймо, що:
"Де просто, там Ангелів сто. А там де мудрО - там жодного"

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Один екстрасенс мені сказав: якщо побачиш уві сні фіолетовий колір - радій; зелений - до біди

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Жартуйте собі далі, друже Арсене. Можна згадати й про білу шию Лебедя і коричневий хвіст Сокола, як їх поєднати? Я запропонував віддати вирішення цього питання (про можливе збагачення наших жовто-блакитних символів кольором життя) - нашим нащадкам. А вам так хочеться проявити себе у жартах-підтанцьовках.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Не знаю що там скаже Арсен, а моя думка така:

Поєднати просто - сонячно-золота барва основного знаку Герба.

Щодо зеленого... то не все треба показувати.
Зелений тримаймо в пам'яті і цим додаймо/збережімо сакральності нашим символам.

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Я радий, що Ти, друже, саме так і сприйняв мій допис. Так, це був жарт.
Однак, вже бачу, що мені за нього треба вибачитися.
Що задля реалізації Єднання між соколійцями і роблю:

- Вибач, друже, що так невдало пожартував щодо нормальної ідеї. Визнаю свою помилку. Щиро!

Свій помилковий коментар видаляю.

Анатолій Висота каже:
Жартуйте собі далі, друже Арсене. Можна згадати й про білу шию Лебедя і коричневий хвіст Сокола, як їх поєднати? Я запропонував віддати вирішення цього питання (про можливе збагачення наших жовто-блакитних символів кольором життя) - нашим нащадкам. А вам так хочеться проявити себе у жартах-підтанцьовках.

.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Євдаков.
0
Ще не підтримано

Анатолій Висота - дуже поетичне бачення (це про статтю). На мою думку - нові і глибокі бачення Герба та Прапора будуть й наділі мати місце, тому що світ змінюється, ми змінюємося... Але саме тому хочеться мати "СИМВОЛІЧНУ ТОЧКУ ОПОРИ", - наш Герб, наш Прапор... який не повинен коригуватися з кожним новим смисловим наповненням...

Пане Анатолію, дякую вам за "бачення" галами.

Щастя всім.

Володимир (Миролюб)

Зображення користувача Олег Ціома.
0
Ще не підтримано

Шосте розуміння

- це початок в 2015-му році нового 532-річного світотворчого кола.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Оригінально!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Джейку, ви маєте гарну уяву. Це ж треба: із цифр 2015 скласти наш ГЕРБ! Бачу, що із трьох жовтих відрізків, які символізують ТРИСУТТЯ, вийшло обрамлення, тобто дно і стінки чаші [b]"нового 532-річного світотворчого кола"[/b]. Символічно також ви, Джейку, побачили, що із "0" (= ЗЕРНУ) проростає "1" (= ПАРОСТКУ). Мабуть числа "2" і "5" відповідають СОКОЛУ і ЛЕБЕДЮ. Як ви гадаєте, кому що відповідає? Є робота для нумерологів. Ваш талановитий коментар зараз підтримаю галами! Вашому відкриттю про ШОСТЕ РОЗУМІННЯ ГЕРБА можна надати скорочене означення, як ГЕРБ-6 або ГЕРБ-2015. Яке вам подобається більше?

Зображення користувача Олег Ціома.
0
Ще не підтримано

Я не є автором Герба-2015 (така назва краща), якби ж я був автором то 2015 зробив би жовтого кольору, а дно і стінки - блакитного. Цифра "2" відповідає ЛЕБЕДЮ, а "5" - СОКОЛУ.
А ти, пане Анатолію добре описав цей герб щей назву дав, тож твій коментар є дійсно талановитим! В подяку віддаю гали з подвоєнням)

Але насправді, я більше жартома підіграв цій статті коли написав - шосте розуміння. Адже для мене є один герб - це герб-трансформер ГРАЙ!, а всі інші "тлумачення" то для розвитку уяви дітей.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Добре, Джейку, дякую ще раз за добре слово і за гали. А хто є автором ГЕРБУ-2015?

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Шановне товариство, ви тиждень (з 25.1.15 р. по 2.2.15 р) мали можливість знайомитися з моїм 5-м розумінням ГЕРБА. Станом на 16=00 сьогодні, 2.2.15 р., вже можна зробити певні висновки. Ця стаття, опублікована у моєму блозі, викликала чималий інтерес. За цей час її переглянули 339 раз, 29 коментаторів написали 82 коментарі і вона має РЕЙТИНГ = 135 галів. Покажіть мені статтю, опубліковану у блозі, яка мала б вищі показники і я порадію разом з її автором. Я дякую всім коментаторам, які висловили мені свої добрі слова, всім, які поставилися до мене нейтрально або навіть осудили мене. Особлива подяка тим, хто не пожалів підтримати статтю своїми кровними галами, як от Василь Діброва, який надіслав свої останні 2 гали. Після імені я буду позначати число галів, які надіслано на користь статті.
Наталка Артанія (5), Володимир Майборода (6), Майя Українська (0), ЯрДана Східна (20), Андрій Гончаренко (5), Володимир Миролюб (5), Ірина Новиченко (5), Василь Діброва (2), Вірослава Ра (10), Джейк Грін (0), Миро Продум (0), Арій Хрестовий (5), Аватар Арій (3), Еней Харалужний (10), Раїса Ткачук (1), Олена Каганець (5), Явсе Світ (5), Леонід Українець (5), Василь Кукурудза (0), Дзвінка Сопілкарка (0), Доброслав Велесовий (20), Петро Підкова (10), Юр Цікавий (3), Тарнай Стрілець (5), Альберт Саїн (0), Доктор Смалець (5), Арсен Дубовик (0), Тур Ярий (0), Гринь Братер (0) і Андрій Пасічник (0).
Я поважаю вибір тих, хто з різних причин не насмілився висловитися з приводу цієї статті:
Людмила Алексєєнко, Богдан Лакомський, Сергій Остапенко, Стан Кучеренко, Воїн Світло, Оксана Лутчин, Оксана Дац, Віктор Макаренко, Василь Шемшур, Андрій Ясун, Ігор Каганець, Майя Українська, Павло Удод, Святослав Сонячний, Вакула Коваль, Олексій Репецький, Зоріна Небокрай, Хрестина Віктар, Вадим Кононенко, Зірка Вітошинська, Володимир Щербина і Володимир Самотий.
Мені вдалося означити, що наш ГЕРБ є посланням Творця до нас, українців, про початок життя на Землі із ЗЕРНА хлорофілу. Я зрозумів, що нашою місією на Землі є плекання ПАРОСТКІВ ЖИТТЯ, що ми, українці, маємо підтримувати все живе, що знаходиться під захистом Творця. І тоді ПАРОСТКИ ЖИТТЯ будуть зігріті у чаші з долонь українців.
Ярдана Східна запропонувала розмістити зелений ГЕРБ на жовтій частині нашого прапора, і цим збагатити наші символи кольором життя. Джейку Гріну відкрилося ШОСТЕ РОЗУМІННЯ ГЕРБА, як початку нового 532 - річного періоду світотворення, розпочатого в 2015 році.
Тим, хто мав силу дочитати до цього місця - УВАГА! Є й сьоме (нове!) розуміння ГЕРБА, яке розвинулося поза середовищем прихильників Народного Оглядача. Застосування його в житті дало несподівано великі позитивні результати. Після уточнення і перевірки з інших джерел, цю інформацію я сподіваюся оприлюднити.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Я, хоч і з запізненням, але прогалю цю важливу для подальшого розуміння символіки статтю друга Анатолія. Обіцяю надалі не перетворювати жарти у сарказм.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Арсене, твоє опубліковане вибачення щодо "жартів-підтанцьовок" на мою адресу я сприймаю і тебе ВИБАЧАЮ. Я помітив нові коментарі Володимира Майбороди, в яких вже є конструктив в обговоренні кольорів наших символів. Це я сприймаю позитивно. Я хотів такого від початку обговорення цієї статті. Ще одне: я вибачаюсь перед Володимиром Самотієм за те, що помилково помістив його в список тих, які не насмілилися з тих чи інших причин висловитися з приводу цієї статті. Насправді Володимир Самотий написав свій коментар. Третє: помітив цікаві речі - ще зранку сьогодні, 2.2.15 р., в списку найрентинговіших статей моя стаття про ГЕРБ-5 мала рейтинг 115 галів. Після 16=00, коли ЯрДана Східна додала до рейтингу свої 20 галів (щиро дякую, Наталю!) я помітив на тій же головній сторінці в рубриці, що ліворуч, рейтинг = 135. Вже увечері, розкривши ГОЛОСУВАННЯ, я побачив, що Арсен Дубовик додав до рейтингу свої 5 галів (щиро дякую, друже!). Дивлюсь на показник рейтингів і очам своїм не вірю: рейтинг моєї статті = 137 галів. А мав би бути: 140 = 135 +5 (Арсенових). Тому маю запитання до Вадима Кононенка: може підрахунок рейтингів статей ведеться в ручному режимі й вийшла помилка?

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

В попередньому коментарі я написав: Третє: помітив цікаві речі - ще зранку сьогодні, 2.2.15 р., в списку найрентинговіших статей моя стаття про ГЕРБ-5 мала рейтинг 115 галів. Після 16=00, коли ЯрДана Східна додала до рейтингу свої 20 галів (щиро дякую, Наталю!) я помітив на тій же головній сторінці в рубриці, що ліворуч, рейтинг = 135. Вже увечері, розкривши ГОЛОСУВАННЯ, я побачив, що Арсен Дубовик додав до рейтингу свої 5 галів (щиро дякую, друже!). Дивлюсь на показник рейтингів і очам своїм не вірю: рейтинг моєї статті = 137 галів. А мав би бути: 140 = 135 +5 (Арсенових). Тут вийшла помилка: звичайно ж, сьогодні ще триває 1 лютого 2015 р.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

А в кінці статті вже рейтинг статті = 140 галів. І все це сьогодні 1 лютого 2015 р. о 23=50. Дивина та й годі. Дивіться самі: Рейтинг 140.00 ϟ

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

З такими "чудесами" я у свій час також стикнувся, друже.
Вся справа в тому, згідно пояснення Вадима Кононенка, що ми ще маємо навчитися користуватися інструментом підрахунку галів (і хіба тільки цим! ;) ).
За замовчуванням індикація галів доданих за статтю налаштована на кількість їх за тиждень (Галія/Голосування - Матеріали - Тиждень). Гали надходять не за один раз, а впродовж всього часу розміщення статті. І, природно, коли проходить певний час індикатор оновлюється з відображенням галів станом на даний час.
Перемкни лічильник, друже, на вкладку "Місяць" і побачиш, що Твоя стаття має вже 140 ϟ. А Твоя стаття "Очищення Доброї Новини - Диво на наших очах" - 156.00 ϟ
А найбільший рейтинг з усіх публікацій на сайті має стаття "Велика Скуфія переможе! або чи потрібна українцям держава?" - 298.00 ϟ

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 4
  • >