Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 275
  • Переглядів: 290

Як правильно сформулювати своє бажання Всесвіту

Щоб бажання здійснювалися, їх потрібно правильно загадувати. Найкраща інструкція як «замовляти» бажання Всесвіту виглядає так:

1. Бажання на момент «замовлення» має бути одне

Як найчастіше ми бажаємо? Ось типовий приклад: «Хочу сім мільйонів. На три - куплю собі шикарну квартиру в престижному районі. На один - класну машину. Ще на парочку - з'їжджу світ побачити...» Стоп! У цьому перебільшеному бажанні купа інших бажань, які можуть бути зовсім не пов'язані з початковим. Виходить якась матрьошка. Така багатошарова конструкція не працює! Щоб кожне з окремих бажань виповнилося, з ним треба працювати окремо. Чому?

От уявіть собі, що ви - батько. Приходить до вас дитина і просить сто гривень. Припустимо, чадо намірилося побудувати будиночок для хом'яка і йому треба дощечок, гвіздків, молоточок... Дитина прикинула, що це як раз та сума, якої повинно вистачити на все необхідне. Але ви - батько - знаєте, що молоточок в будинку вже є, дощечки можна принести з роботи, а цвяшків треба купити всього на 30 рублів. Таким чином, хом'як отримує нове житло, дитина - задоволення від творчої роботи, а ви - задоволення від економного вирішення питання.

Все те ж саме відбувається між нами і Всесвітом, який і є головним подателем всіх наших благ. Причому Всесвіт буде завжди діяти найбільш раціональним шляхом. Отже, розбиваєте ваше багатошарове-багатокомпонентне бажання на складові. Кожна складова повинна бути якомога елементарнішою.

2. Бажання не повинно бути умовою виконання інших бажань

Навіщо мені сім мільйонів? Відповідь: Щоб купити квартиру, машину, заснувати бізнес, покласти якусь суму в банк, роздати борги, тощо. Тепер з кожним з них (квартира, машина, бізнес, банк, борги) треба працювати окремо. Продовжуємо на прикладі. Питання: Навіщо мені квартира? Відповідь: Щоб позбутися опіки батьків. Наступне запитання: Навіщо мені позбавлятися опіки батьків? Відповідь: Щоб мати більше особистої свободи. Наступне питання: Що буде після того, як моє бажання здійсниться? Відповідь: Я буду... (що ви будете?) Як тільки ваша відповідь висловився ПОЧУТТЯМ, її можна вважати «елементарною», тобто тим самим бажанням, яке і потрібно «замовляти» до виконання.

3. Бажання повинно викликати у вас емоції та почуття, а не думки про нові бажання

Отже, що ж буде з вами після того, як ваше бажання здійсниться? Правильна відповідь: «Я буду ВІДЧУВАТИ... щастя! Задоволення!...» Або щось в цьому роді. Поверніемося ще раз до семи мільйонів. «Коли у мене буде «предмет А» (тобто сім мільйонів), я зможу мати ще «предмети Б, В, Г». Бачите? Ніяких особливих почуттів, крім як почуття, що з цими грошима потрібно ще щось робити. І це - вірний сигнал неправильності бажання.

От якби відповідь була: «Оооо! Я покладу ці грошики ось в цю скляну банку, поставлю її на стіл і буду кожен день балдіти, дивлячись на мої сім мільйонів...» - ось це правильне бажання. Але хіба ви цього бажаєте? Втім, якщо ви бажаєте саме грошей, то і замовляйте їх. А паралельно можна замовити квартиру, машину, бізнес, роздачу боргів і все інше. Паралельно!

Якщо квартира - аби позбутися опіки батьків, то треба замовляти не квартиру, а звільнення від опіки батьків. Адже можна отримати квартиру, але від опіки не позбутися. Батьки можуть вас і в новій квартирі дістати. Навіть на краю світу! Отже, обміркуйте результат свого бажання - Всесвіт буде втілювати саме результат. Якщо ви хочете зустріти принца на срібному БМВ, щоб вийти за нього заміж, то ваше бажання - не зустріти принца, а - вийти заміж за принца. Відчуваєте різницю?

4. Бажання повинно бути «екологічним»

Це означає, що в результаті вашого бажання ніхто не повинен постраждати. Зовсім уникнути неприємностей в житті не виходить, так життя влаштоване. І цілком можливо, що ваше палке бажання отримати квартиру обернеться тим, що вона вам дістанеться у спадок від раптово померлого родича. Але! Важливо пам'ятати, що в будь-якому випадку все під контролем Всесвіту. Ваше бажання завжди буде виконуватися найбільш раціональним шляхом, але з урахуванням життєвих сценаріїв всіх персонажів дійства. Так що розслабтеся і отримайте все, як є. Тобто, з вдячністю!

Кілька слів про те, чому не варто творити неприємності свідомо. Припустимо, у вас бажання нашкодити комусь. Припустимо, ви вважаєте, що ви праві. І що «об'єкт» заслужив бути покараним. А тепер подумайте: Ваша правота - найправильніша правота в світі? І ви можете карати і милувати на свій розсуд? Запускаючи бумеранг своїх бажань, майте на увазі, що у цих летючих пристосувань є одна погана звичка - вони повертаються. Так нехай ваші «бумеранги» будуть тільки добрими, щоб вам не потрібно було б боятися їхньому поверненню.

5. Бажання повинно стосуватися тільки вас, а не третіх осіб

Дуже часто виникають такі бажання: «Хочу, щоб моя дитина...», «Хочу, щоб мій чоловік...» Знайома картина, чи не так? Так от, такі бажання не працюють! Як бути? треба трохи змінити бажання. Воно має стосуватися вас, а не вашої дитини, чоловіка, батьків, начальника, тощо. Це може виглядати приблизно так: «Хочу пишатися своєю дитиною, яка вчиться на одні п'ятірки», «Хочу робити всю домашню роботу разом з чоловіком» І т.п. Одним словом, переведіть «стрілки» на ваші почуття у зв'язку з виконанням вашого бажання - і все.

6. Бажати треба по-максимуму

Один хороший чоловік сказав: «Бажати треба багато і часто. Бажати треба по максимуму. Всього все одно не отримаєш. Але чим більше бажаєш, тим більше отримуєш». І це - правда! Якщо ви бажаєте машину - нехай це буде найкраща, на вашу думку, машина. Що ви говорите? Грошей немає на таку? А на старий «жигуль» є? Теж ні? Тоді в чому різниця? Вже ЯКЩО бажати щось поганеньке, побажайте щось шалене! Всесвіт неосяжний і невичерпний. І безмежний, як ви здогадуєтеся. Всі обмеження, які ви маєте в житті - це обмеження, пов'язані з поганим польотом вашої фантазії. Ну, так потягніть на себе кермо висоти і вгору!

Додаткові рекомендації

  1. Бажання не повинно мати прив'язку до часу.Частенько нам хочеться отримати щось до якогось конкретного терміну. Бажання, звичайно, по-людськи зрозуміле, але... По-перше, умова часу створює ситуацію очікування виконання бажання. А бажання повинно бути «відпущено». По-друге, Всесвіт все одно виконає ваше замовлення так і тоді, коли це найбільш оптимально для всіх, в тому числі і для вас. Дайте йому цю можливість - розслабтеся і не прив'язуйтесь до часових рамок.
  2. Не відмовляйтеся від шансів! А як відрізнити шанс від «шансу»? По-перше:  починайте уважно стежити за змінами у своєму житті, «випадковостями», «раптом», «як щось само собою». Це вже початок. Не чіпляйтеся за минуле, з радістю приймайте зміни. Це вже Всесвіт починає розгортати і формувати події і обставини так, щоб ви отримали бажане. Не створюйте свої власні сценарії розвитку подій. Не заважайте Всесвіту виконувати ваше бажання НАЙКРАЩИМ ДЛЯ ВАС ЧИНОМ. Довіряйте своїм почуттям. Це дуже важливо! Але оскільки всіх нас привчили довіряти більше мізкам, то на перших порах буде важкувато.
  3. Почніть з малого.Чим більше, масштабніше ваше бажання, тим складніше його виконати, тим менше у вас віри в свої власні сили, тим більше ймовірність, що ви будете втрачати сприятливі можливості. Тому спробуйте з дрібниць. Жоден художник не починає з монументального полотна, всі починають з замальовок і нарисів. Виконуючи свої дрібні бажання, по-перше, ви відчуєте свою силу, і це додасть вам впевненості. По-друге, почнете більше довіряти собі. Адже якщо можете впливати на ситуації по дрібницях, можете це робити і по-крупному. У третіх, у вас з'явиться особливе чуття на «шанс».
  4. Ніхто не може бути вільним від закону причин і наслідків.Тому, обдумуючи чергове ваше бажання, постарайтеся уникнути будь-яких негативних почуттів і дій. Особливо почуттів! Приміром, якщо вам здається, що процвітанню вашого бізнесу заважає конкурент, то не варто бажати розоренню конкурента. Побажайте процвітання вашої фірми... Що там буде в підсумку з вашим конкурентом - не ваша турбота. Головне, що у вас все буде чудово. Якщо вам треба писати контрольну або складати іспит з предмету, в якому ви не дуже, то побажайте отримати найвищу оцінку, а не хворобу вчителя або виверження вулкана під будівлею вашого навчального закладу.
  5. Працюючи зі своїми бажаннями, не базікайте про це з ким! Пам'ятайте, що ми всі живемо на перетині різноманітних бажань різноманітних людей. Так от, чим менше знають про ваші наміри, тим менше можуть вплинути на результати виконання ваших бажань своїми власними, відповідними бажаннями.
  6. Під запис! Для людей, що ще не дуже досвідчені в усвідомленому виконанні своїх бажань, щоб не заплутатися в своїх замовлених бажаннях або в бажаннях, які тільки готуються до замовлення, на перших порах краще писати своє бажання на папірці. Заведіть собі звичку писати бажання на окремому маленькому листочку. Листочки зберігайте в спеціальному конверті, і періодично переглядайте. Або заведіть собі спеціальний блокнот для тих же цілей. Кому як подобається.

Отже, тепер ваша головна турбота - бажати для себе те, чого прагне душа. А як все це буде втілюватись в життя - нехай Всесвіт голову ламає. На те він і Всесвіт! Не кажіть собі: «Я це хочу так давно, що нема про що тут думати». Навіть заповітні мрії рожевого дитинства потребують попередньої ревізії та переробки. Будьте щасливі!

Наші інтереси: 

Розкриваємо свій магічний потенціал.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Гарна стаття..У просторі боротьби дуже щільний трафік низьких бажань..Намір щось отримати,повинен бути підкріплений потрібною кількістю енергії..Всесвіт ЗНАЄ,що нам кожному потрібно..Якщо наші бажання йдуть всупереч цьому,то той,хто бажає(як вередлива дитина) отримає "бонус" із різних проблем у житті..
Ми часто не помічаємо як стаємо заручниками своїх бажань...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Дві практичні речі (від російського психолога та еНеЛПера Ковальова): під час мрійництва (загадування бажання) очі повинні бути на 15-20 градусів вище, ніж звичайно. Іншими словами, тримаючи голову вертикально, дивлячись прямо, підніміть очі на 15-20 градусів. Інша родзинка - візуалізуючи своє бажання, уявляємо його так. Наприклад, ви хочете мати авто. Уявляєте, як ви сидите за кермом. Увага! Внутрішнім зором ви повинні бачити себе з боку.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Цінна стаття. Роблю закладку. І поради п. Розумного теж вартісні. От маю питання до п. Олени й до п. Розумного: назовіть свої бажання, які здійснилися протягом цього 2014 року? В мене, наприклад, здійснилося бажання мати пічку для обігріву хати.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Бажання виникає тоді коли щось в житті не влаштовує. Тоді слід попросити усунути це протиріччя до задоволення всіх зацікавлених сторін.

Зображення користувача Таргитай Борисфенів.
0
Ще не підтримано

Якщо людина не вміє мріяти, то її бажання не збудуться. Мрія формує уяву, а уява шукає шлях вирішення цільової задачи: матеріалізує.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Згоден з Олександром: Якщо людина не вміє мріяти, то її бажання не збудуться. Мрія формує уяву, а уява шукає шлях вирішення цільової задачи: матеріалізує. І водночас щось мені муляє: Нема таких людей, у яких за життя хоч одне бажання та не здійснилося б. І в той же час чи багатьох ви бачите у стані ЗАМРІЯННЯ?
Так хочу донести до друга Арсена, що ЦЯ СТАТТЯ варта його уваги!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Гарний образ Олександра і вишиванка йому до лиця

Зображення користувача Олег Сагайдак.
0
Ще не підтримано

Гарна стаття, є багато корисних порад, але слід зазначити, що правильно сформулювати бажання - це необхідна, але недостатня складова досягнення успіху.
Таке враження, що досить тільки правильно сформулювати і бажання почнуть здійснюватися, а про втілення бажань нічого (хоч би "буде далі...", чи "читайте інші матеріали" ;) )
Хтось прочитає, сформулює і буде сидіти "склавши руки", чекати коли бажання здійсниться ;)

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Гарна стаття..У просторі боротьби дуже щільний трафік низьких бажань..Намір щось отримати,повинен бути підкріплений потрібною кількістю енергії..Всесвіт ЗНАЄ,що нам кожному потрібно..Якщо наші бажання йдуть всупереч цьому,то той,хто бажає(як вередлива дитина) отримає "бонус" із різних проблем у житті..
Ми часто не помічаємо як стаємо заручниками своїх бажань...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Є чотири складники здійснення бажань:
1. Намір (сильне бажання, воля).
2. Формулювання (для лівої півкулі).
3. Візуалізація (вмикаємо праву півкулю).
4. Дія (практичні кроки заради реалізації бажання).

Для того, щоб усе було добре, треба мати правильні бажання.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую, пані Олено, що розкриваєш обійми Всесвіту ще і ще.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

(Дай боже мені розум, а все інше додасться)

Гарно, дуже гарно.