Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 8

Геополітична доктрина Третього Гетьманату

Категорія:

Спецтема:

США готові підтримати в Україні відповідальну націоналістичну силу, яка матиме волю очистити державу від корупції, позбутися зрадників, компетентно розвивати економіку і рішуче воювати за власну незалежність.

180527mizhmorya.jpg

Конфедерація Міжмор'я буде найбільш автентичним регіоном Європи
Конфедерація Міжмор'я буде найбільш автентичним регіоном Європи

Кінець біполярного світу

Унаслідок Другої світової війни Європа була розділена між США і СРСР – двома глобальними полюсами влади. Умовно кажучи, Європа потрапила під панування Америки і Азії.

Ослаблення обох імперій у кінці XX  ст. започаткувало поступове звільнення Європи від зовнішньої залежності. Це проявилося у двох майже одночасних подіях: проголошенні Україною незалежності у 1991 р. і підписанні договору про Євросоюз у 1992 р.

Очевидно, що в умовах біполярного світу для звільнення від одного глобального центру необхідно звертатися за допомогою до другого. Тож цілком природно, що Західна Європа дедалі більше опирається на підтримку Росії, а Україна – на підтримку США. Тут діє принцип «Ворог мого ворога – мій друг».

Відтак ЄС і РФ є геополітичними союзниками, натомість головним геополітичним союзником України є США. Це геополітична неминучість.  

Союз ЄС – РФ

Геополітичний союз між Росією і об’єднаною Європою має три головні причини.

По-перше, це вже згадане вище прагнення Західної Європи звільнитися від опіки США, зокрема від військового контролю американців за допомогою НАТО. Саботаж з боку європейських країн, передусім Франції та Німеччини, призвів до послаблення дієздатності НАТО. Після початку української кризи-2014 це одразу відчули Польща та країни Прибалтики, тому почали шукати альтернативні варіанти колективної безпеки. Рух у цьому напрямку започатковано підписанням 19 вересня 2014 р. угоди про утворення спільного військового формування — Литовсько-польсько-української бригади. Слабкість забюрократизованого НАТО розуміють і американці, тому готові надати Україні статус «основного союзника поза НАТО».  

По-друге, існують потужні спільні економічні інтереси, адже Росія є для ЄС вигідним ринком збуту, джерелом енергоносіїв та іншої сировини, а ЄС є для РФ вигідним інвестором і продавцем передових технологій.  

По-третє, головною зброєю більшовицької Росії завжди були не регулярна армія, а розвідка і агентура. Бойовий корупційно-агентурний бюджет Росії співвимірний з офіційними витратами на армію. На корупційний гачок Москви потрапила значна частина вищого керівництва держав ЄС. Той, хто бере хабар від спецслужб, неминуче стає їх невільником.         

Таким чином, союз ЄС і РФ об’єктивно оснований на потужних політичних, економічних і корупційних інтересах, а також на наявності спільного противника – США.

Євразійський блок

До союзу ЄС–РФ тяжіє Китай, зацікавлений в російських військових технологіях, природних ресурсах і територіях. З другого боку, Китай важливий для ЄС і РФ як планетарна фабрика і військова потуга антиамериканського спрямування. В обмін на дружбу проти США Москва готова поділитися з Китаєм не тільки технологіями і ресурсами, а й територіями.

Формування блоку ЄС–РФ–Китай неминуче означає творення потуги, сильнішої за США. Якщо простіше, то йдеться не тільки про припинення американського лідерства, а й руйнування Сполучених Штатів та утилізацію переможцями їхніх залишків.

Про загрозу Євразійського блоку майже 20 років тому застерігав Збігнєв Бжезінський. Зокрема, він писав (c. 55, 31): «Існує також можливість - хоча і малоймовірна, але її не можна повністю виключити, – серйозного перегрупування сил в Європі, що полягає або у таємній німецько-російській змові, або в утворенні франко-російського союзу... Сукупна євразійська могутність значно перекриває американську» («Велика шахівниця», 1997). Ця «малоймовірна можливість» уже реалізувалася в найгіршому для США варіанті, а саме в утворенні осі Париж–Берлін–Москва–Пекін. Якщо вона остаточно сформується, то це кінець США не тільки як світового лідера, а й як цілісної держави.  І американці це знають.

Чарівний план розділення України між ЄС і РФ

Формування Євразійського блоку потребує ліквідації України як цілісної незалежної держави. В цьому зацікавлені як РФ, так і ЄС, адже незалежна Україна створює бар’єри для євразійських комунікацій. Виправлення цього «недоліку» нині реалізується шляхом довгострокової стратегії розділення України між ЄС і РФ.

План розділення і утилізації було укладено задовго до вільнюського саміту 28–29 листопада 2013 року. «Мотивація проста: Німеччина хоче отримати доступ до ринків півночі і заходу України, а Росії потрібні  підприємства ВПК і важкої промисловості, які є в Україні, ринки збуту, політичний вплив та бази в Криму. Тому вони досить довго готували таку ситуацію, коли через конфлікт інтересів у бізнесі легалізувалася б здача Європою, насамперед Німеччиною, нашого південного сходу Російській Федерації» – розповів політолог Юрій Романенко.

Утилізація Євросоюзом правобережної України мала відбутися під егідою асоціації Україна–ЄС. Захоплення Росією лівобережної і південної України планувалося через отримання контролю над стратегічними підприємствами за неповернуті борги Януковича і шляхом федералізації України на підставі конституційної реформи, запланованої на 2015 рік. Все мало виглядати достатньо пристойно: Москва отримує законну власність і визнає «парад суверенітетів» східних та південних областей, а Євросоюз «рятує» решту України від зазіхань Москви.

При цьому обидві частини України офіційно не входять і ніколи не увійдуть ні до ЄС, ні до РФ, адже жодна з них не бажає брати відповідальність за ситуацію в Україні. Їм найкраще підходить Україна в ролі сірої зони, яку можна грабувати без жодних обмежень. При цьому Україна формально може навіть вважатися цілісною та незалежною, мовляв, федералізація, так що все демократично.

Україна, США і Проект Міжмор’я

Для того, щоб припинити війну, Україна повинна здійснити суттєві внутрішні перетворення. Фактично, йдеться про заснування нової Української держави – з прозорим управлінням, патріотичною владою, некорумпованою економікою і масово озброєним населенням за прикладом Швейцарії.

Теоретично усе це Україна може зробити навіть внутрішніми силами, хоча й із величезним напруженням. Проте є надзвичайно сприятливий зовнішній чинник, який дозволяє здійснити перезаснування держави значно швидше і з меншими втратами.

Річ у тім, що єдиним порятунком США від загрози континентального блоку ЄС–РФ–Китай є формування Співдружності Міжмор’я. Її заснувати може тільки Україна – з причини свого центрального розташування, економічного потенціалу і пасіонарного населення. Але для цього потрібна тверда, патріотична, а ще краще – націоналістична влада, спроможна подолати внутрішню корупцію і рішуче воювати за свою незалежність. США готові організувати для України новий «ленд-ліз» – як під час Другої світової війни, адже стоїть питання про існування США. Тобто якщо в Україні буде тверда влада, то США нададуть масштабну допомогу, вимагаючи в замін тільки одного – воювати за свою незалежність і творити Міжмор’я, відсікаючи ЄС від РФ.

Якщо говорити прямо, то США готові підтримати в Україні відповідальну націоналістичну силу, яка матиме політичну волю очистити державу від корупції, позбутися зрадників, компетентно розвивати економіку і рішуче воювати за власну незалежність.

Висновки

1. Руйнування біполярного світу, утвореного після Другої світової війни, започаткувало процес звільнення Європи.

2. У цьому процесі геополітичним союзником Євросоюзу є Росія, а союзником України є США.

3. Євросоюз і Росія домовились про неформальне розчленування і розграбування України, і ця довгострокова стратегія тихо реалізується.  

4. Розчленування України означає формування Євразійського блоку (ЄС–РФ–Китай).  

5. Формування Євразійського блоку означає ліквідацію США.

6. Зупинити формування об’єднаної Євразії може тільки центральноєвропейський проект Міжмор’я, в якому ключовим гравцем є Україна.

7. США готові надати Україні масовану економічну, фінансову, військову, технологічну та інформаційну допомогу.

8. США підтримають будь-яку українську політичну силу, що матиме рішучість подолати внутрішню корупцію, воювати за власну незалежність і творити новий планетарний центр сили – Співдружність Міжмор’я.


Продовження:

Наші інтереси: 

Майбутнє України - у сім’ї народів Міжмор’я за підтримки США. 

В тему: 
Перемога газократії над демократією, або про російські потоки європейської газової корупціїКГБ і Штазі керують політикою і економікою ФРНТретя війна з Росією: 6 таємних інструментів сталінізму"Захід і Росія досі не відмовилися від ідеї розчленування України" - ЗагороднійСША допоможуть українцям створити потужну воєнізовану державу – Віктор НебоженкоМосква продовжує розбудову континентального блокуДональд Трамп оголосив нову стратегію з національної безпеки СШАЄС повідомив, що нема правових підстав заборонити Північний потік-2Зростаюча військова міць Росії і Китаю збільшує ризик виникнення війни – доповідь НАТОПолітичний компас націоналіста: курс на динамічну самобутність (відео)США можуть застосувати ленд-ліз в обмін на оренду українських портів – The Hill (США)Міжмор’я – постіндустріальний проект творення раси-IV, або За що не шкода помертиПутін і Меркель домовилися про розділ України ще до Вільнюса
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Пане Миколо, робіть те, у що вірите. Кожному дається по його вірі. Все, що робиться з власної волі, - добро!

Вільнодум каже:
Друже Миро, прочитав запропоновану Вами статтю. Ну це ж гіпотетичні роздуми. Давайте бажати створення Міжмор’я, я не проти. Хоча в реальність такого утворення мало віриться. А я людина прагматична. :)

Будь-яка створена людиною реальність починається з "гіпотетичних роздумів".

Істинний прагматизм полягає у творенні ідеї, оформленні її у мислеформу, наснаженні її енергію, матеріалізації, зростанні, реалізації та вдосконаленні.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Вже пропонували на НО такий варіант, тож вьо його втілювати у життя..
Там навіть ще й розписали про всі позитивні моменти у такому союзі тюрському.
Туреччина, Балкани й Кавказ – найприродніші союзники України
А то вже як мінімум 1,5 роки пройшло з моменту пропозиції такого союзу на НО, а результати чомусь лишень зворотні=І, як утім і у всьому решту також.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Московська окупація допомагає татарам звільнитися від ісламу і влитися до нового українського етносу.

Нам потрібне не Кримське ханство, і навіть не Кримська область, а кілька адміністративних округів України на півострові Крим.

Доктор Смалець каже:
На мій погляд, нам треба починати обережно розігрувати з турками кримсько-татарську карту щодо перпективи утворення кримсько-татарської автономії аж до повного самовизначення і відновлення незалежного Кримського ханства під спільним протекторатом України і Туреччини, що передбачатиме будівництво відповідних військово-морських баз на території Криму.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Крим - це корінь слова кримінал. Доведеться півострів перейменувати.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Велеслав Гіперборій.
0
Ще не підтримано

Леонід Українець. Крим - це корінь слова кримінал. Доведеться півострів перейменувати.

Леоніде, маєте рацію! Крим треба буде перейменовувати згідно з його первісною назвою - Корам - так звався цей Пра-Еллінський "проект" королеви Кори і Аватара Рами - Корам або Корама часів раннього Трипілля. З часом голосні літери "О-А-У-І" випадають, як кульки з каретки велосипеда, а суть сенсара втрачається.
Тож Будьмо і діймо - не сумуймо, а радіймо!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Вадим Кононенко каже:
до статті долучено мапу поширення ісламу.. Досить цікавий "збіг". Біла пляма на мапі мала неспроста так утворитися. Щось за цим стоїть.

Зокрема, Москва, котра забрала Крим разом із мусульманами :)

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Хотілося б ще Вірменію до цього підключити - їм на диво вдається триматися вже практично на підступах до Близького Сходу. І слушна увага - щось єднає всі країни, що відсоток сповідників ісламу в них незначний. Хоча в мережі бачив мапу, яка змальовує південь України більш ісламський, ніж показано на мапі у цій статті.

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Погоджуюся з аналізом необхідності союзу США-Україна. ЄС і Китай є конкурентами США. Підтримувати Україну і не дати їй встипити до ЄС є на руку США, бо послабляє ЄС, який замахується на витіснення США з домінування світом. Це все правильно.

Я не згідний з тим, що ЄС хоче об’єднатися з Росією і Китаєм для приборкання США. Єдності між ЄС, Китаєм і Росією ніколи не буде, бо кожна із цих сторін мріє про власне господство і загарбання іншого. Додатково, ЄС боїться сильної Росії і не дасть їй стати сильною наскільки зможе. Тому для ЄС логічно мати Україну членом ЄС, яку не треба боятися і яка посилить ЄС і послабить Росію. Тобто США і ЄС скрито воюють за Україну для послаблення іншої сторони. Китай ніхто не хоче бачити сильним і тому не буде з ним союзнічати.

В цій геополітичній грі Україні найкраще залишатися незалежною, нейтральною, озброєною до зубів. В цій грі Україна може “доїти двох корів“ - ЄС і США, якщо політики будуть грати цю політичну гру правильно.

Розділ України між ЄС і Росією не є логічним для ЄС з означених вище причин. Такий розділ чи захват є вигідним лише Росії.

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Ваша логіка може бути вірною за умови, що ЄС є вільним, самостійним гравцем. Натомість значна частина керівництва ЄС вражена корупцією і залежна від Росії. Подивіться хоча б на трьох останніх канцлерів Німеччини.

Щодо союзу Росії і Китаю - також не все так просто. Москва елементарно поділиться територіями, а Китай має власну корупційну зброю, яку також активно використовує.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Добрий аналіз з точки зору реалістичних концепцій в міжнародних відносинах - "якщо мій сусід стає сильнішим, це загрожує мені".

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Як ТГ буде відноситися до таких людей, як Мустафа Наєм?

Як можна виставити відео в коментарі?

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Мустафа добре володіє українською мовою. Якщо він публічно визнає себе українцем, то місцева сотня ТГ має всі підстави видати йому паспорт з записом "українець" або "духовний українець". Я схиляюся до другого, але це справа сотні.

У коментарі можна дати тільки посилання на відео.

Вільнодум каже:
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=Ihi7Db67h8s" class="bb-url" rel="nofollow">Як ТГ буде відноситися до таких людей, як Мустафа Наєм?</a>
Як можна виставити відео в коментарі?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Щодо мови Міжмор'я. Люди вивчають інші мови тому, що їм зручніше особисто знати мову, ніж користуватися чужими перекладами. Нині багато хто вивчає гелленську і латинську мови, бо хочуть знати, що ж там насправді було у першоджерелах.

Якщо українці почнуть генерувати нові сенси українською мовою, то це заохотить багатьох мати доступ до українського першоджерела.

Оскільки Міжмор'я - це передусім об'єднання слов'янських народів, то тут найбільше шансів має українська мова, зокрема через свою милозвучність, найближчу відстань до трипільського першоджерела (звідки пішли всі арійські мови) і легкість засвоєння (як читаємо, так і пишемо).

Але для цього треба добряче попрацювати.

По-перше, українці повинні самі заговорити українською і використовувати її всюди, де це тільки можливо.

По-друге, в рамках проекту Сенсар треба активувати давні слова та форми, бо вони є спільними для слов'янських мов. Це полегшить просування Сенсара - окультуреної української мови.

До речі, слов'яни - це "ті, що володіють словом", тобто можуть говорити так, що в центрі Європи (Україні) їх розуміють. Антонімом до слова "слов'яни" є слово "німці" (німі, не можуть говорити, хоча, можливо, й розуміють).

Думаю, що українська мова має всі шанси стати мовою оновленого аріянства. Тоді вона набуде сакрального статусу і стане лінгвістичним стандартом для світового аріянства.

Відтак українська мова стане мовою міжнаціонального спілкування Міжмор'я тому, що вона є мовою очищеного Євангелія і нової духовної громади ("Церкви святого Івана").

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Ich würde gerne Ihre Meinung bezüglich der deutschen Sprache als einer möglichen Sprache der internationalen Kommunikation im Intermarium hören. Obwohl ich jetzt schon Ihre Kommentare vor meinem inneren Auge habe: „Das ist die Sprache eines Feindes! Deutschland und die EU waren seit eh und je die Feinde der Ukraine! Die EU und Russland gehören zusammen!“ Doch überlegen Sie mal: Diese Sprache könnte für uns nützlich sein. In Polen, Tschechien, Ungarn und in den baltischen Ländern hat Deutsch einen großen Einfluss, mancherorts sogar stärker als Englisch. Zum Beispiel in Rumänien haben Spanisch und Französisch einen nahrhaften Boden. Meiner Meinung nach sind diese Sprachen im Inermarium essentiell wichtig. Und Englischkenntnisse sind unabdingbar.

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Шановний пане Андерс! Я в захопленні від Вашого знання мов. Я знаю англійську, а Ваш німецький допис вільно прочитав з допомогою Гугля.

Друже Миро, я в захопленні від Вашого бажання зробити українську мову мовою Міжмор’я.

На мою думку, цей диспут НЕ є продуктивним і ми марнуємо час.

По-перше, Міжмор’я скоріше всього ніколи не буде!

По-друге, технології перекладу настільки активно розвиваються, що скоро не буде потреб вчити іноземну мову для потреб спілкування. Фахівці будуть вчити, звичайно.

По-третє, для українців нема іншої мови, окрім української і лише її треба вчити, розвивати і лише нею спілкуватися. Тому що мова не є лише інструментом спілкування, а в першу чергу є ФОРМОЮ СВІДОМОСТІ. Проблеми в Україні зараз від того, що більшість людей Криму і Донбасу мають не українську форму свідомості, а москальську!

Враховуючи сказане, нам краще думати про те, ЯК створити такі умови, щоб ВСІ українці розмовляли українською, а для спілкування з іншими буде вибрана та мова, яка на РИНКУ МОВ вибере себе сама із-за практичної зручності. Скоріше всього це буде англійська, хоча я, вільно нею володіючи, не вважаю цю мову гарною чи зручною, але вона захопила “ринок мов“, а насильно, штучно, цей ринок мов не захопиш.

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Excellent, thank you for your attention referring to my abilities :) So would we speak English here? Or would we remain in a vicious circle?

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Unfortunately, most people here do not speak English and it will be not polite to use this language, which is foreign to them. Don't you agree? Also, I do not see any practical reason to do this. We need to develop Ukrainian, not English. English is developed enough already.

Тому, пане Андерс, не будемо це робити, щоб нас не побили за зухвалість чи відсутність чемності. :)

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Дякую за коментар! Я з Вами не можу не погодитися. Поважаймо одне одного! Добре приходити до консенсусу. Українська мова - найкраща з найкращих :)

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Найбільшим твоїм ворогом є той, хто підриває твою віру в себе.

Вільнодум каже:
Міжмор’я скоріше всього ніколи не буде!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Миро каже:
Найбільшим твоїм ворогом є той, хто підриває твою віру в себе.

Не сперечаюсь. Але я писав не за “себе“, а за реальність міжнародного утворення під назвою Міжмор’є. Тобто, я не підриваю віру в себе/нас, а лише констатую реальну позицію інших, як я її бачу.

Чому я думаю, що Міжмор’є нереальне? Приведіть мені хоч один вагомий аргумент по якому утворення “Міжмор’я“ буде вигідним для країн, які в нього увійдуть? І дайте при цьому також відповідь на очевидну НЕВИГІДНІСТЬ такого утворення для всіх інших країн, які це утворення будуть оточувати. Дякую.

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Міжмор’я регулярно відтворюється в центральній Європі кожні 5 століть. Навіть з цього можна зробити висновок, що є якась вагома причина.

Насправді причин багато, наприклад, див: Україна повинна стати новим геополітичним центром

Якщо узагальнити, то причина проста і зрозуміла: Воля до життя.

Вільнодум каже:
Чому я думаю, що Міжмор’є нереальне? Приведіть мені хоч один вагомий аргумент по якому утворення “Міжмор’я“ буде вигідним для країн, які в нього увійдуть? І дайте при цьому також відповідь на очевидну НЕВИГІДНІСТЬ такого утворення для всіх інших країн, які це утворення будуть оточувати. Дякую.

Навколишнім державам вигідно нас з’їсти. Ну то й що? Треба відштовхуватися від того, що вигідно нам з нашими союзниками.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Друже Миро, прочитав запропоновану Вами статтю. Ну це ж гіпотетичні роздуми. Давайте бажати створення Міжмор’я, я не проти. Хоча в реальність такого утворення мало віриться. А я людина прагматична. :)

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Пане Миколо, робіть те, у що вірите. Кожному дається по його вірі. Все, що робиться з власної волі, - добро!

Вільнодум каже:
Друже Миро, прочитав запропоновану Вами статтю. Ну це ж гіпотетичні роздуми. Давайте бажати створення Міжмор’я, я не проти. Хоча в реальність такого утворення мало віриться. А я людина прагматична. :)

Будь-яка створена людиною реальність починається з "гіпотетичних роздумів".

Істинний прагматизм полягає у творенні ідеї, оформленні її у мислеформу, наснаженні її енергію, матеріалізації, зростанні, реалізації та вдосконаленні.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Перечитуючи коментарі, дізнався, що Доброслав був в Еспанії і є прихильником есперанто, я теж. Радий за Андерса, що він знає кілька мов. Шкода, що Бард так і не відповів на моє запитання щодо "каламутного Бористена". Мені до душі ідеї, які висловив тут Миро. Разом з тим я розумію Миколу з його песимізмом щодо проекту М. Щодо мов, перекладів та іншого. Гадаю, що з часом люди взагалі перестануть говорити, а спілкуватимуться думкою В кожного в голові вже буде перекладач, який поянисть йому все, що говориться та пишеться.

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Після кількаденної дискусії на тему Міжмор'я та мов цього регіону, в мене з'явилося натхнення, яке я описав у своїй статті Інформаційний Сенсар. це вже цикл моїх публікацій про функціонування української мови в мережі інтернет. Кому цікаво - запрошую: https://www.ar25.org/article/informaciynyy-sensar.html

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

А ось і продовження теми "Союз ЕС-РФ"

Меркель і Ґабріель запропонували Путіну створити Євразійський блок від Лісабона до Владивостока https://www.ar25.org/node/29268

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Про Крим, його назву й історію: https://www.ar25.org/article/ukrayinci-v-krymu-na-svoyiy-spokonvichniy-zemli.html
Хто бажає і може - придбайте собі цю рідкісну книжку!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дотеперішня політика України (за останніх прибл. 532 роки) показала, що українці мають зробити новий стрибок заки творити будь-які союзи.
Тож спочатку очищаємося, міцніємо, творимо свій проєкт, а потім подаємо руку прихильникам.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

А ще також в обов"язковому порядку читаємо книгу Павла Штепи "Московство" яий якраз чудово описує наші останні приблизно 300-400 років спільної історії з москалями.

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Дуже поважна і пророча стаття,
Нагадаю те що відомо мені:
1.В Угорщині до 19 ст. не було власної письмової мови 0 послуговувались латиницею
2, Бабуся повідомляла перекази старих людей: "Китаєць в Тур'ї коня напоїть і там зупиниться" . Дай Бог, щоб було помилкою.
3. В Швейцаріїї ну чув про мовну проблему. Як і в Солотвино - людина яка вільно не володіє українською, угорською і - не може працювати в органах управління, в поліції, тощо. Це вірно - навіщо таке малограмотне на посаді особи , уповноваженої приймати рішення?.
що до Ленд-Лізу:
Він потрібен був Сталіну = кату українського народу для перемоги над Гітлером, що звільняв мій народ
Якби чинний Президент зробив хоч крок, який робили Гітлер чи Піночет - - за 4 роки потреба в ленд-лізу значно зменшилася б (жаль, що історія не знає "могло би бути")

В мудрості - сила

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 2