Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Мотор, колеса і привідний ремінь націотворення

Світ:

Спецтема:

На сьогоднішній день стартап "Вишня Борія" ще не є сформованим «зерном», оскільки його вплив на розвиток українського суспільства мікроскопічно малий. Образно кажучи, наш стартап нагадує працюючий мотор, який не має зчеплення з колесами. Що може виступити в ролі «зчеплення» між «мотором» і «колесами»? Відповідь однозначна – політична організація.

Попередні статті:

Платформа для Нації: політичний компонент стартапу Вишня Борія

Цивілізаційний стартап, або Зерно нового світу

Що вже маємо у нашому стартапі

По-перше, є невелика група людей (до 50 осіб), яка перебуває у Просторі волі (або поблизу нього), бачить перспективу, а тому підтримує стартап своєю роботою (передусім це стосується програмістів) або грошовими пожертвами. Це рушійна сила нашого стартапу, його «мотор».

По-друге, є на два порядки більша група українців, які цікавляться публікаціями Народного Оглядача як споживачі. Вони не відчувають його актуальність (вважають справою далекої перспективи), а тому не схильні підтримувати і розвивати. Це «колеса», які можуть привести в рух українську справу.

По-третє, є решта українців, які не знають і навіть не здогадуються про наше існування. Це український «автомобіль».  

Якщо друга група стане чисельнішою і сприйме стартап як річ цілком актуальну, то це суттєво прискорить розвиток стартапу і посилить його вплив на розвиток усього українського суспільства.  

Образно кажучи, наш стартап нагадує працюючий мотор, який не має зчеплення з колесами. «Мотор» – це нечисленна група розробки і підтримки стартапу. «Колеса» – це у сто раз більша група поки що пасивних прихильників, яка потенційно може привести в рух решту суспільства. Оскільки «колеса» не мають приводу, то український «автомобіль» стоїть на місці або рухається хаотично під впливом випадкових зовнішніх обставин та ворожих зовнішніх чинників.

Що може виступити в ролі «зчеплення» між «мотором» і «колесами»? Відповідь однозначна – політична організація. Це те, чого не вистачає нашому стартапу для набуття цілісності та повноти. Політичний компонент зробить наш проект для суспільства актуальним і реалістичним. Він стане значно цікавіший для політично активних громадян, частка яких в Україні постійно зростає – суспільство політизується і набуває небаченої досі динаміки.

Продовження у статті: Політична організація Великого Переходу: місія і мета


Про наш проект:

Віртуальний стартап Вишня Борія

Нова книжка «Арійський Стандарт» (2014): замовляємо для себе і друзів!

Система енергообміну Галія: долучайтесь!

Зустріч з Ігорем Каганцем на Майдані: про перемогу Української держави (фото, аудіо)

Розробка сайту НО триває! Звіт за червень 2014

Впроваджено можливість голосування за коментарі

Самоорганізація варни брахманів і Великий Перехід (аудіо, відео)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

П. Вакула, згідна, що з волоссям певно перебільшено...
" У церкві ховають тіло (волосся), щоб не було еротики, це зрозуміло. З непокритою головою раніше і по вулиці було сором ходити."
Кому еротика, а кому краса. Ховати красу, яка володіє магнетичною принадою. Бо в церкві всі повинні бути тихі, сумні, шепотіти і боятися Бога. Відповідь: краса надихає радіти всіх, піднімає настрій і додає здоров"я хімічними перетвореннями в людині. Еротику придумали штани, а око милується і радіє душа. Чи не сказано нам, що треба радіти. Приємно дивитись на нафарбовану бабусю з модними окулярами і каблучками, стрункого чоловіка з гарною усмішкою. Бо радісно серед таких людей. Церква несе програму болю, страху, жалю і звичайно, що недоречно радіти.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

політича партія? хочете пограти з ворогом за його правилами? ну, ну...

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Партії не вистачить. Треба творити дещо серйозніше. Про це у наступній статті.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Практична аналогія...Але часто буває,що автомобіль їде туди,куди йому вкаже той,хто заливає пальне..
Можливо ось ця організація стане нам у пригоді для побудови майбутнього,за яке наші діти не будуть нас критикувати.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Як називатиметься це обєднання - 3-й Гетьманат, Вишня Борія чи якось інше? І чи всі захочуть стати членами політичної партії? Всі ці партії вже давно себе дискредитували. Може вихід у створенні двох обєднань - політичної партії та громадської організації?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Читаю Арійський стандарт ст.221: "У трипільців існував культ дітонародження, підтвердженням чого є величезна кількість ритуальних жіночих статуеток." ст.262 “Антихонійський патріарх 260 року Павло Самосатський, розкішно одягнений, повсюди водив з собою двох благовидних і квітучих жінок, та використовував прийоми світських ораторів.”
Вношу пояснення. Жіноча статуетка є богинею-праматір"ю, яка створила і народила все, це є Земля-Тіамат і все Суще у Всесвіті. Істина єдина, а все решта - це технологічні додатки. Отже, Святий Дух- це жіночий початок, бо це є гени, а вони сьогодні виявилися в жінок найдавнішими, тримають найбільший запис пам"яті і є носієм божественного від самого початку, та й передаються тільки по жіночій лінії. Це ДНК мітохондрій, де є зашифроване довголіття і енергетичний потенціал організму. Випливає, що Творець - це жінка. Природна роль жінки- це тримати зв"язок з галактикою і не мною це сказано. Отже, наше суспільство на землі є патріархальним спотворенням.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Стосовно людина - гравець, правильно. Але додам Музичний гравець. Чому Мамай на кобзі грає і все має? Струни- це є веселка з семи нот, а веселка є заповіт для людей. Скрипка- потужний інструмент. Ось така роль жінки - голос і музична гра. МЕЛОДІЙНА, а не бух-бабах, як це роблять чоловіки-музиканти. Тому їм не вдається творити, смак то інший. Прошу вибачити тих чоловіків, яких це не стосується. Чому веселка? Бо урівноважуються три природні фактори, можливо, на радіоактивному, магнетичному чи гравітаційному рівні.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

А попи- пародія жінок, вже побачила, що і кіски позаплітали. Ось і заборонили жінкам в церкві волосся відкривати, бо жінки все сприймають чутливіше у декілька разів. Всі образи богині-жінки малюють з опущеними очами і похиленою головою. І я знаю чому. А мусульмани що зробили з жінками? А жінка може народити дітей і від ДНК чоловіка, як це зробила міфічна Ісіда, не обов”язково його присутність. Бо Істина залишиться назавжди, а за зло - по справедливості. Пропозиція: всім чоловікам забути сцени, співи, музику, спектаклі, кіно, промови, поезію, твори, - всіх їх нагнати до іншої роботи, Земля кличе. Жінкам і дітям віддати все вище перераховане, хай творять. Церкви замкнути, попів- косити траву і годувати корів. Ось така проста справедливість. І через 10 років побачимо і поговоримо на рівних. Коли жінка пізнає свою природу, вона розвинеться з повітря, і непотрібні ніякі центри, і мати навчить своїх дітей всьому, бо Мати є Творцем.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Про справедливість надалі. Мої статті не показуються в списку НО, коли я їх публікую. Ось вам і патріархат, шановні колеги. Але це не надовго, бо в Англії вже жінки правлять у церкві, а в Італії директором банку стає жінка. Так криза спонукає.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Жінки природно консервативні. Якби суспільство було вже ідеальним і треба було його зберігати в незмінному стані, тоді жінки мали б якісь переваги, можливо. На деяких роботах жінки більш вправні, на деяких - чоловіки. Ось і всі переваги жінок. А у жіночих колективах, чи на виробництві чи у дитсадках та школах, вибачте, психологічний клімат страшний просто. Геть у всіх. І при совку і зараз. От якби жінки й справді взялися, та показали на що хороше вони здатні, всі тільки "за".
У церкві ховають тіло (волосся), щоб не було еротики, це зрозуміло. З непокритою головою раніше і по вулиці було сором ходити. Екстрасенсорна сила волосся перебільшена неймовірно, індійські просвітлені часто лисими бувають - і нічого.
Проблеми між жінками та чоловіками зникнуть при підвищенні духовного рівня людей. До тих пір боротися за якесь "рівноправ’я" безглуздо.

VAKULA

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Чоловік і жінка відмінні як фізично, так і по мисленню. Через це і всі суперечності. Не намагайтесь зрозуміти протилежну стать, не намагайтесь її переробити просто сприймаєте її такою, яка вона є.

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

П. Вакула, згідна, що з волоссям певно перебільшено...
" У церкві ховають тіло (волосся), щоб не було еротики, це зрозуміло. З непокритою головою раніше і по вулиці було сором ходити."
Кому еротика, а кому краса. Ховати красу, яка володіє магнетичною принадою. Бо в церкві всі повинні бути тихі, сумні, шепотіти і боятися Бога. Відповідь: краса надихає радіти всіх, піднімає настрій і додає здоров"я хімічними перетвореннями в людині. Еротику придумали штани, а око милується і радіє душа. Чи не сказано нам, що треба радіти. Приємно дивитись на нафарбовану бабусю з модними окулярами і каблучками, стрункого чоловіка з гарною усмішкою. Бо радісно серед таких людей. Церква несе програму болю, страху, жалю і звичайно, що недоречно радіти.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!