Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ольга Богомолець: Я бачу нашу країну мирною і нейтральною державою, але нас штовхають на інший шлях

Категорія:

Спецтема:

Конфронтація і громадянська війна в Україні була штучно створена політиками. Про це заявила кандидат у президенти України Ольга Богомолець під час своєї поїздки по містах Східної України - Донецьку, Дніпропетровську і Запоріжжю. Насправді, за її словами, людям і Заходу, і Сходу в рівній мірі небайдуже, що відбувається в їх країні, проте всі вони стали заручниками ситуації і живуть на перетині чужих геополітичних інтересів. 

«Все, що відбувається на Сході - це політичний абсурд, повний політичний крах. Для мене, як і для всього народу, найголовніше - розвиток єдиної України. У майбутньому я бачу нашу країну мирною і нейтральною державою, але нас штовхають на інший шлях» , - сказала вона.
 
За словами Ольги Богомолець, за допомогою геополітичної гри і внутрішніх протестних рухів східну частину України намагаються «відштовхнути» до Росії. «А це змусить інші області закликати війська США і НАТО на допомогу, і ми остаточно станемо полігоном для з'ясування чужих відносин та втілення чужих політичних амбіцій», - зазначила вона. 
 
Водночас політик упевнена, що, незважаючи на обмеженість повноважень Президента за новою Конституцією, для наведення порядку їй буде достатньо одного - можливості вільно спілкуватися з людьми. «Тому, що це дорогого коштує - слово має велику силу», - стверджує Ольга Богомолець.
 
Під час своєї поїздки по східних областях кандидат в президенти з жалем констатувала, що сьогодні регіон розсипається на групи, з якими потрібно говорити на різних мовах і різними методами.
 
«Перша група, мінімальна за чисельністю, - це оплачувані терористи і провокатори, які відпрацьовують свої гроші. Вони не хочуть діалогу, бо їм платять не за це», - розповіла вона. Ще одна група, за словами Ольги Богомолець, - це місцеві бандити, підлеглі олігархам, частково з'єднані з силовими структурами. « Є й просто дрібні кримінальні елементи, мародери. Ці люди повинні відповідати за Кримінальним кодексом України», - додала вона.
 
Ольга Богомолець також виокремила українців, якими маніпулюють російські ЗМІ, обіцяючи високі зарплати і пенсії, залякуючи при цьому «бандерівцями» із Заходу. «На сьогоднішній день в суспільстві відбувається розкол: люди хочуть жити в Україні, і лише невелика частина орієнтована на Росію. Їм потрібно дати альтернативу. Тим більше що громадян, незадоволених владою, з кожним днем стає все більше. Це означає, що методи, які застосовує чинна влада - неправильні», - підсумувала вона.
 
Коментар НО: Альтернативою для України є озброєний до зубів нейтралітет без Москви і Заходу. 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Який на сьогодні рейтинг п. Ольги?

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Який на сьогодні рейтинг п. Ольги?

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

+

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

O. Bogomoletc_Lutsk_18.05.2014
Пресконференція, майже 2 год.
Про вакцинацію, зброю і гром.орг. -десь з 1год.20хв.
https://www.youtube.com/watch?v=obTBwB0H5aY

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую за линк, пане Богдане!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ольга Богомолець - Миротворець в дії! Таким і має бути Президент. Якщо український народ поділить свої голоси між Богомолець і Ярошем, буде все на своїх місцях: Богомолець - Президент, Ярош - Прем'єр-міністр.

«Тому, що це дорогого коштує - слово має велику силу» - «Тому, що це дорогого вартує - слово має велику силу».
Мені здається, що Слово - не товар, воно вимірюється цінністю, а "коштує" - це коли щось продається, має цінник. Словом не можна торгувати!
Чекаю на Ваші думки, панове сенсарівці! :)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)