Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прихильники повернення до жовто-блакитного прапору освятили простір біля Верховної Ради

13 травня біля будівлі Верховної Ради України пройшла чергова акція активістів групи Прапор.укр – взявшись за руки і утворивши Коло Єдності, активісти помолилися за зміцнення Української державності. Вони впевнені, що своїми свідомими діями і спільним натхненням закриють двері старої епохи і відкриють вхід нового Життя. 

 

Як відомо, вже декілька місяців триває активна кампанія повернення прапору – нинішній державний синьо-жовтий прапор потрібно поміняти на традиційний український жовто-блакитний прапор, вважають активісти кампанії.

Учасники групи – різні за віком, професійною діяльністю, відносяться до різних релігійних конфесій і мають різні вірування, але всі єдині у своєму прагненні повернути Україні Сонячно-блакитний прапор. Сонячно-блакитний прапор символізує домінування Духу над Матерією, осяяння Сонцем нашої Землі. Прийшов час вирватися із зачарованого кола негараздів, по якому ходить Україна вже 23 роки, а її нинішній синьо-жовтий прапор наочно показує, як вода гасить вогонь, як матеріальне гальмує розвиток.

Діяльність групи Прапор.укр триває: активісти збирають підписи за Прапор Перемоги.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

Чому не видно лиць?

Коментарі

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

Чому не видно лиць?

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

То фільтри від інформаційно-світоглядного забруднення українського простору! )

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)